2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Korkma canım bebek bu sağı solu belli olmazki gözlemlemeye devam et.bizimkide iştahı gtti demiştim ama akşamına geri geldi

Korkma canım bebek bu sağı solu belli olmazki gözlemlemeye devam et.bizimkide iştahı gtti demiştim ama akşamına geri geldi
Of ya hareket iyidir derler tabikide ama bu normalin üstü bişey, umarım gece bir sıkıntı olmaz. Ne güzel iştahı gelmiş bebeğin, sıcaklarla alakası varmıdır acaba.

Magnezyum kalsiyum eksiğin olabilir ilaç kullanıyormusun ?

Kendim içtim canım ama bebeğe de mi vereyim? Süt dışında bişey vermek istemiyorum aslında ama zararı olmaz dimi?

Kendim içtim canım ama bebeğe de mi vereyim? Süt dışında bişey vermek istemiyorum aslında ama zararı olmaz dimi?
Sadee 1damla verdim ben canım kasigin ucuyla insan o kivranisina dayanamıyor valla çaresizlik herseyu yaptırıyor zararini görmedim denemeye deger ama sen bilirsin yinede inşAllah şifa olur bilirim o gaz sıkıntılarını Allah'ım çektirmesin kuzulara inşallah

Ben senden öndeyim canim 40+4 oldu bende de hala tik yok.. cok iyi anliyorum seni. Cok kafays takiyoruz ama böyle daha kötü oluyor

Ben senden öndeyim canim 40+4 oldu bende de hala tik yok.. cok iyi anliyorum seni. Cok kafays takiyoruz ama böyle daha kötü oluyor
Evet takmıyim diyorum etkileniyordur belki ondanda olmuyordur kendimi geriyorum diyorum ama olmuyor demeklede.bi masaj filan lazım aslında güzel bi tek o gevşetebilir vücudumu sinirimi stresimiinşallahhh doğururuz hayırlısıyla 1 2 güne.bide yanılmıyosam sende yurt dışındaydın 41. Haftayı doldurursam ve hala doğmamış olursa rahime balon yerleştirip açacaklar rahmi suni sancıyla birlikte bunları yaşamak istemiyorum normal kendi sancılarımla doğurayım istiyorum

Gerçekten çaresizlik herşeyi yaptırıyor canım anlayabilıyorum. Yine aynı sancıları olursa denerim canım acı çekmesinden iyidir

Aynı ot canım Fatma ana ya da Meryem Ana Otu diye geçiyor. Suya koydu sancı verilmeye başlanınca doğumdan çıkınca çıkardı sudan. Çok güzel çiçek açmış.

Nefes alıp vermeyi yaptım başlarda karnıma alıp ağzımdan verdim. Sancının gelişini anlıyorsun çünkü. Ama ağrı artınca ve dakikada gelip de yaklaşık 1dk durunca sancı,nefes almaya Halim kalmadı doğrusu. En son nefes alamıyorum diye bağırmıştım. Ama sen olabildiğince almaya çalış canım nefes. Zaten ıkınma gelince sancı gidiyor sadece ona odaklanabiliyorsun.

Canım çok gazımız var bizim de. Resmen çıldırıyor çocuk ağlarken. Sanki bi yerini kesmişiz gibi nasıl ağlıyor dakikalarca anlatamam..içim parçalanıyor o ağlıyor ben ağlıyorum. Kimyon çayını duydum ama anne içiyor diye biliyordum bebeğe de mi veriliyor canım? Sen neler yaptın da fayda gördün gaz ile ilgili? Omzuma alıp sırtına vuruyor ve dairesel hareketler yapıyorum ama yok asla işe yaramıyor. Damla verdim en son o da yaramadı. Deliricem artık !

Nasıl oldun canım ?

Aynı canım hiç böle bişi yaşamadım ömrümde galiba doğuma hazırlık gibi bişi bu olanlar..bir arkadaş aynısı yaşamış gaz sancısndan gitmiş 1.5 saatte doğum yapmış :)) bugin son eksikleti tamamladık o yüzden eşimşe birazda mangal vs başbaşa takıldık anı hatıra:) yarın kontrol var bakalım hayırlı güzel şeylet söylet İnşallah benim uyuz dr um.adam kadar acayipki kendi ölçümünden şaşıo ve kendine şaşırıo Allah dan özelde dr um varda buna geçiştirmelik gidiorum rutin kontrollerimi desteklio işte arada die:) hep özel özel olmuo çünkü :))

Günaydın kızlar 5.30 uyuyup 7.30da uyandım. Hazırlanıyorum uykusuz gecelere sanırım bende
Günaydın cnm bende aynı valla 3 de yattım 6 da kalktım evi topladım banyo yaptım ne işim varsa yat dinlen mübarek ama yok. İlk zamanlar çok uyuyorum diye yakinirdim. Şimdi uyuyamıyorum diye

Günaydın cnm benim de bugün kontrol var.en son ne kadardı kilosu? Ben 33+6 da gittiğimde 2300gr fiyatta Dr haftada 100 Gr almış biraz az ama haftasıyla uyumlu demişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…