- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.721
Hmmm haklısın genelde bebek ne zaman isterse o zaman geliyor derler ya bnce o durum söz konusu bnce bekle ama sıkıldysan suni sancı veriyolar şimdiBnde evde yurumeye egzersiz yapmaya calisiyrm 14 aylik bi kizim daha var disari cikmak pek mumkun olmuyr
Korkma canım bebek bu sağı solu belli olmazki gözlemlemeye devam et.bizimkide iştahı gtti demiştim ama akşamına geri geldiKızlar bebek 3 saatdir durmaksızın hareketli. Yarım saat oldu yatalı durulmıyor. Artık canımı bayağı acıtmaya başladı. Korkmaya başladım bayağı. Bişey de yiyip içmeden farklı gelsin de bu enerjiyi alsın .
Of ya hareket iyidir derler tabikide ama bu normalin üstü bişey, umarım gece bir sıkıntı olmaz. Ne güzel iştahı gelmiş bebeğin, sıcaklarla alakası varmıdır acaba.Korkma canım bebek bu sağı solu belli olmazki gözlemlemeye devam et.bizimkide iştahı gtti demiştim ama akşamına geri geldi
Sol çene kemiği kulağımın önü falan çok ağrıyo yemek yiyemiyorum ağzımı açamıyorum, çiğneyemiyorum. Açlıktan ölecem nerdeyseNe oldu böyle anlamadım, sanki geçenlerde biri daha buna benzer birşey yazmıştı ama kimdi hatırlayamadım. Parol içtim sıfır fayda. Ne yapabilirim yaşayan varmı daha önce? Hamilelikte olabiliyo diye yazmışlar.
Kendim içtim canım ama bebeğe de mi vereyim? Süt dışında bişey vermek istemiyorum aslında ama zararı olmaz dimi?Kimyonu sıcak suya 1 çay kaşığı kadar koy dibe cokunce çay kaşığı ucu ile bebeğine 1 damla da olsa ver geri kalanı kendin iç faydasini görürsün ben 2.oglumda gaz 9lmasin diye neler yaptım ilk oglum kolik ti ve cokgazliydi çok çekmiştim ikincide bütün onlemlerimi aldim elhamdülillah ise yaradı
36 da 2800 çok iyi bence. 34 de 2300 Gr di oğlum haftada 100 Gr alıyor. 2600 Max olmuştur tahminim yarın kontrol var 36+1 olduk. Kilolu olması önemli değil kuvezde girmesin emsin çabuk toparliyorlar zaten36. Haftada 2800 dü. Çok iri olmıcak sanırım, iç karnımda geniş olabilir
Sadee 1damla verdim ben canım kasigin ucuyla insan o kivranisina dayanamıyor valla çaresizlik herseyu yaptırıyor zararini görmedim denemeye deger ama sen bilirsin yinede inşAllah şifa olur bilirim o gaz sıkıntılarını Allah'ım çektirmesin kuzulara inşallahKendim içtim canım ama bebeğe de mi vereyim? Süt dışında bişey vermek istemiyorum aslında ama zararı olmaz dimi?
Ben senden öndeyim canim 40+4 oldu bende de hala tik yok.. cok iyi anliyorum seni. Cok kafays takiyoruz ama böyle daha kötü oluyorBen hala dogurmadim ya cildircam bugun sabahtan aksama kadar disardaydim eve geldim tık yok hala .niye doğmuyor bu çocuk .kakasını yapcak yicek diye ödüm kopuyor.Her gelen ufacık ağrıda heycanlanır oldum ama şuan çok moralim bozuk iyice sıfırlandım sabrım kalmadı artık doğsun istiyorum
Evet takmıyim diyorum etkileniyordur belki ondanda olmuyordur kendimi geriyorum diyorum ama olmuyor demeklede.bi masaj filan lazım aslında güzel bi tek o gevşetebilir vücudumu sinirimi stresimiBen senden öndeyim canim 40+4 oldu bende de hala tik yok.. cok iyi anliyorum seni. Cok kafays takiyoruz ama böyle daha kötü oluyor
Gerçekten çaresizlik herşeyi yaptırıyor canım anlayabilıyorum. Yine aynı sancıları olursa denerim canım acı çekmesinden iyidirSadee 1damla verdim ben canım kasigin ucuyla insan o kivranisina dayanamıyor valla çaresizlik herseyu yaptırıyor zararini görmedim denemeye deger ama sen bilirsin yinede inşAllah şifa olur bilirim o gaz sıkıntılarını Allah'ım çektirmesin kuzulara inşallah
Amin inşş canım. Maşallah gerçekten hızlı olmuş meryemana otu var bende ama fatma ana otunu duymadım. Bende doğuma giderken yaptırıcam birisine inşş. 20 dk da 5 cm nasıl açıldı hemen enteresan gerçekten şaşırdm. Sancı çekerken nefes alıp verme yaptınızı mı yoksa insanın hali mecali kalmıyor mu ? Çok sordum kusura bakmayın :)
Kimyonu sıcak suya 1 çay kaşığı kadar koy dibe cokunce çay kaşığı ucu ile bebeğine 1 damla da olsa ver geri kalanı kendin iç faydasini görürsün ben 2.oglumda gaz 9lmasin diye neler yaptım ilk oglum kolik ti ve cokgazliydi çok çekmiştim ikincide bütün onlemlerimi aldim elhamdülillah ise yaradı
Nasıl oldun canım ?
Günaydın cnm bende aynı valla 3 de yattım 6 da kalktım evi topladım banyo yaptım ne işim varsa yat dinlen mübarek ama yok. İlk zamanlar çok uyuyorum diye yakinirdim. Şimdi uyuyamıyorum diyeGünaydın kızlar 5.30 uyuyup 7.30da uyandım. Hazırlanıyorum uykusuz gecelere sanırım bende
Günaydın cnm benim de bugün kontrol var.en son ne kadardı kilosu? Ben 33+6 da gittiğimde 2300gr fiyatta Dr haftada 100 Gr almış biraz az ama haftasıyla uyumlu demişti.Aynı canım hiç böle bişi yaşamadım ömrümde galiba doğuma hazırlık gibi bişi bu olanlar..bir arkadaş aynısı yaşamış gaz sancısndan gitmiş 1.5 saatte doğum yapmış :)) bugin son eksikleti tamamladık o yüzden eşimşe birazda mangal vs başbaşa takıldık anı hatıra:) yarın kontrol var bakalım hayırlı güzel şeylet söylet İnşallah benim uyuz dr um.adam kadar acayipki kendi ölçümünden şaşıo ve kendine şaşırıoAllah dan özelde dr um varda buna geçiştirmelik gidiorum rutin kontrollerimi desteklio işte arada die:) hep özel özel olmuo çünkü :))
Ayy az kalmış ne güzel ne tatlı heyecan. Rabbim sağ saglim kavuştursun inşallah cnm.Ay kızlar salı doğum olacak saat 12 yi geçince 9 u oldu ayın 10 una 1 gün kaldı çarpıntı oldum heyecandan. Oğluş da karnımda kıpır kıpır. Uykum var ama uyuyamıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?