- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.821
Sabah sürekli kasıldı ama şuan iyiym . Aman dediğin gibi uzan dinlen oğluşla keyif yapın :) sancılar nasıl oluyor ki ya şu alttan saplanan bıçaklar mı ?Takilma kimseye. Vücudunun tepkilerini kontrol et .Aksam sancin varken git bir de .Genelde ben de aksam rahatsizlaniyorum.
Sabah kalktığımda kasilmam vardi .Simdi daha iyiyim .Bugun evde yalnizim yine gec saate kadar .O yuzden uzaniyorum .Aksiyon yasamayalim diye :) sen nasilsin?
Babynest alcaktim ama ici dümdüz islevsel degil. Reflu yatagini da bebegin kusma gaz durumuna gore alcaktim .Boyle ikisi bir arada gorunce hemen aldim.
Yok denemedim canım evde pilates topum yokCanım kegel egzersizini ve pilates topunu denedin mi
Doğal pastil var içeriğinde arap zamkı olan bişi. Eczane bilir canım o iyi gelir. Mikrobun daha fazla aşağı inmesini önler. Geçmiş olsun
Meryem ana otu da aynı canımAmin inşş canım. Maşallah gerçekten hızlı olmuş meryemana otu var bende ama fatma ana otunu duymadım. Bende doğuma giderken yaptırıcam birisine inşş. 20 dk da 5 cm nasıl açıldı hemen enteresan gerçekten şaşırdm. Sancı çekerken nefes alıp verme yaptınızı mı yoksa insanın hali mecali kalmıyor mu ? Çok sordum kusura bakmayın :)
Ne guzel sanslisin .Benim annem max 10 gun kalabilir. Isleri var .Arada gidr gelir yine .Farkli sehirlerde yasamanin dezavantaji.Eeee bu carpediemin en büyük sponsoru anneanne etkisi
Her işi anneanne yapıyor hepimiz huzurluyuz Allah bin kere razı olsun, hakları ödenmez
Yemek borusuna mide asiti kacisini engelliyormus pozisyondan dolayı .Arkadasım ikizlerinde gaz icin de ise yaradigini soyledi .Bebege gore değişebilir .Reflü yatağı gazı da mı engelliyo
Yaa cok sevindim .Korktugun gibi olmadi .Bebegi gorunce tum on yargilari kirildi kuzunun .Kiyamam yaa .Simdi ozler de bebegi tekrar gelene kadar .Iyi bir ikili olacaklarına eminim .Sen cok iyi bir ablasin cunku onun icin.Afilim92 senin de baya az kalmış canımcım, inşallah en kısa zamanda diyorum artık çünkü vakit az kalmış. en kolayıyla olsun doğumun, oğluşun bir bakmışsın kucağında ...
Dün abisi geldi, bayıldı çok sevdi kardeşini ayağına bacağına kafasına dokundu, ayağından öptü. Bol bol foto çekildik. PS futbol oyun oynuyor geldiğinde... Dün de oynarken, artık kardeşimle oynarım dedi, babanın pabucu dama atıldı :)))
Bir kaç saat alabildik sonra el sallaşarak vedalaştık canım...beklediğimden çok daha sevinçli karşıladı kardeşini... bana da sıkıca sarıldı gelince yavrum benim.
Merak etmiştin sende..unutmadan yazayım dedim.
.Sabah sürekli kasıldı ama şuan iyiym . Aman dediğin gibi uzan dinlen oğluşla keyif yapın :) sancılar nasıl oluyor ki ya şu alttan saplanan bıçaklar mı ?
Benim kızım aşağıya indi hatta çok baskı yapıyor artık açılmamda vardı geçen çarşamba hastaneye gittiğimizde 1 -2 cm ama hala değişen bişey yok rahim ince hatta doktor kafasını hissedebiliyorum dedi 40 ı doldurmadan gelirsin doğuma dedi fakat bugün 40 ı doldurdukBenim de 40+2 ama hala bekliyorum doktorum 41 e kadar bekler suni sancıyla başlatırız dedi. Ama sadece suni ile Doğum başlar mı bilemiyorum, bebeğim hala aşağıya inmedi çünkü
Bel adet ağrım yokta saplanmalar oluyor bazen. Artık normal seninkilerde. Doğum yakın sonuçta.Ne guzel sanslisin .Benim annem max 10 gun kalabilir. Isleri var .Arada gidr gelir yine .Farkli sehirlerde yasamanin dezavantaji.
Yemek borusuna mide asiti kacisini engelliyormus pozisyondan dolayı .Arkadasım ikizlerinde gaz icin de ise yaradigini soyledi .Bebege gore değişebilir .
Yaa cok sevindim .Korktugun gibi olmadi .Bebegi gorunce tum on yargilari kirildi kuzunun .Kiyamam yaa .Simdi ozler de bebegi tekrar gelene kadar .Iyi bir ikili olacaklarına eminim .Sen cok iyi bir ablasin cunku onun icin.
.
Evet ani saplanmalar en cok yasadigim sey .Degilse bel ,kasik ,adet sancisi gibi olanlara alıştım. Ama bu saplanmalar olunca oldugum yerde kalıyorum nefesim kesiliyor .
Evet keske tarihi de net soylese doktorumuz. O da strese girmemi istemiyor eger dogum baslarsa zaten gününün çoğu hastanede geciyor gece bile .Bir sey olursa gel kafan rahat olsun diyor .Bel adet ağrım yokta saplanmalar oluyor bazen. Artık normal seninkilerde. Doğum yakın sonuçta.
Ne zaman gelecekleri belli olmuyor işte bebişlerin :) ama senin hakikaten gelmesi lazım hem aşağıda hem açılma var. Yürüyüş vs yapıyor musun pekiBenim kızım aşağıya indi hatta çok baskı yapıyor artık açılmamda vardı geçen çarşamba hastaneye gittiğimizde 1 -2 cm ama hala değişen bişey yok rahim ince hatta doktor kafasını hissedebiliyorum dedi 40 ı doldurmadan gelirsin doğuma dedi fakat bugün 40 ı doldurduk
@Zelichka ben de merak ediyorum
Naptı kiBenim doğum biraz farklıydı canım sabahtan geceye kadar suni sancı falan verildi sonrasında hem spinal hem de genel anestezi oldum ama o saydıklarının hiç biri tesir etmiyor bana canım yarın çocuğu kontrole götürmemiz lazım nasıl dışarı cikcam hiç bilmiyorum başka çözüm yolu var mı sırt ve baş ağrısı için özellikle her türlü öneriye açığım çok çaresizim ayrıca doktorumdan nefret ediyorum bütün dünyaya bunu haykırarak söylemek istiyorum onca ay beğendiğim doktorumun içinden canavar çıkmıştı resmen adam kişilik bölünmesi falan mı yaşıyor anlayamadım eşim az daha dövecekti onu
İşte toparlandı mı acaba. Güzel haberler almak istiyor insan..Canım o yazmıştı daha önce gözden kaçırdınız galiba , ameliyatın zamanı ertelenmiş , bebeğin biraz daha kendini toplaması gerekiyormuş demişti aklımda yanlış kalmadıysa .
Beklenen doğum tarihinden 10 gün önce alınıyorsa sen haftaya hazırla kendini işte ama hiç korkma panik yapma hersey kontrol altında ve emin ellerde olacaksınız senin hissettiğin herseyi karnında oda hissediyo biliyosun rahat ol kavuşmaya az kaldı ben annemin gelmesni bekliyorum bu hafta gelecek inşallah ya geldiğnde acaip rahatlycam "işte şimdi doğurabilirim" dycem :))Evet keske tarihi de net soylese doktorumuz. O da strese girmemi istemiyor eger dogum baslarsa zaten gününün çoğu hastanede geciyor gece bile .Bir sey olursa gel kafan rahat olsun diyor .
İşte toparlandı mı acaba. Güzel haberler almak istiyor insan..
Canım sakin olmaya çalış.Sezeryan olup daha geç gelen olmuş mudur acaba. Kendimde sorun aramaya başladım o emdikçe ben ağlıyorum. Yavrum üstüne düşeni yapıyor benim elimden bir şey gelmiyor. Tavsiyelerin hepsini yapıyorum masajı daha sık yapayım bakalım gelir gelmez yazacağım
Vallahi öyle canım...Bebek bakmanın zor olduğunu herkes söylerdi. Ağlaması, uyumaması, emzirmesi, masrafı, büyütmesi.. Hepsiyle başa çıkabilirim sanırdım.
Ama ben o ağladıkca ağlayasım geleceğini düşünmezdim. Derdini anlatamadığı için iç çeke çeke bağırırken elimden bişey gelmeyince kendimi suçlu hissedeceğimi düşünmezdim. Boncuk boncuk gözlerinden yaşlar akarken sadece konuşmak, masaj yapmak, sarılmak yine de sakinleştirememek en büyük çaresizliğim oldu bugün.
Sanırım bebeğimde aşırı bi gaz sancısı var. Gaz olduğundan da emin değilim. Dün ve bugün büyük tuvaletini yapmadı, doktor normal dedi daha önce sormuştum 4-5 gün bile yapmayabilir kabız sayılmaz demişti. Sabahtan beri susmadan ağlıyor. 2-3 kere gaz çıkardı ama yetmedi mi anlamadım. Ayaklarını kollarını geriyor. Karnına çekiyor, Emerken kendini geriye atıyor, gögsümü kanatacak kadar geriliyor fazla acı çekiyor sanırım. Gaz damlası aldık. İşe yarar mı bilmem. Daha yeni uykuya daldı.
Kendimi çok çaresiz hissediyorum, keşke bebekler hiç ağlamasa.
Canm beni kastediyosan biz emara girmeyi bekliyoruzKızlar alıntı yapamıyorum bi arkadas vardı oğlu ameliyat olacaktı hep aklımda hala dönmedi acaba iyilermi hani oğlunun adı Ateş ikizi vefat etmişti.ismini alıntılayamadım kndii adı zelichka ydı haberi olan varmı son durumdan..alımtı nasıl yapılır onu başaramadım bilen varsa yazabilirmi
Ben suanbhastanedeyim humana çayına reseneye çikan yemeklere bile kimyon atıyorum ve yiyorumInşallah canım bugün eşime de dedim alıp içime geri sokasım geliyor sanki orda daha rahattı.
Kimyon çayı vs okudum internetten kaynatıp içmeyi deniycem bakalım belki bendeki gaz etkiliyordur bebeği. Gerçi gazım yok dikkat ediyorum sürekli ama belli de olmaz
Mecburen yalnızım kimseyi içeri almiyorlar.Masallah canim gozun aydin gun gectikce her sey daha guzel olacak insallah .Yalniz mi bakıyorsun bebege. Kv gorumce esin geliyorlar mi?
Evet başlar ikinci doğumumda hiç bir belirti yoktu aşağı inene kadar canım çıktı ama inşallah gerek kalmaz suni sancıyaBenim de 40+2 ama hala bekliyorum doktorum 41 e kadar bekler suni sancıyla başlatırız dedi. Ama sadece suni ile Doğum başlar mı bilemiyorum, bebeğim hala aşağıya inmedi çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?