2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sabah sürekli kasıldı ama şuan iyiym . Aman dediğin gibi uzan dinlen oğluşla keyif yapın :) sancılar nasıl oluyor ki ya şu alttan saplanan bıçaklar mı ?

Canım kegel egzersizini ve pilates topunu denedin mi
Yok denemedim canım evde pilates topum yok kefel egzersizini de okumuştum ama kendi kendime yapabilceiğim birşey değil sanırın. Onun dışında ama herşeyi yapıyorum, merdiven in çık, 7-8 km yürüyorum günde.. sıcak duşlar..

Nasılsınız kizlar Doğum yapan vardır elbet hayırlı olsun hepsine. Geçmişi okuamıyorum bebekten. Süt için humana still tea harika birşey. Kendimde komposto yaptım dönüşümlü içiyorum baya süt yapıyor. Doğumu başlatmak isteyenlerede hurma öneririm benim doğumu hurma başlattı günde 10 taneye yakın yiyordum kasılmalar güçlenmişti. Süt yapmayada oldukça faydalı. Bebegim 6gunluk oldu bugün dün göbek bağımız düştü. aldığım kilolar nerdeyse gitti küçük bir göbek kaldı oda gider inşallah yoksa korse takılmıyor sıcaktan

Meryem ana otu da aynı canım

ya Fatma ana diyolar ya Meryem ana :)

Allah hepimize kolaylık versin.

Eeee bu carpediemin en büyük sponsoru anneanne etkisi
Her işi anneanne yapıyor hepimiz huzurluyuz Allah bin kere razı olsun, hakları ödenmez
Ne guzel sanslisin .Benim annem max 10 gun kalabilir. Isleri var .Arada gidr gelir yine .Farkli sehirlerde yasamanin dezavantaji.
Reflü yatağı gazı da mı engelliyo
Yemek borusuna mide asiti kacisini engelliyormus pozisyondan dolayı .Arkadasım ikizlerinde gaz icin de ise yaradigini soyledi .Bebege gore değişebilir .
Yaa cok sevindim .Korktugun gibi olmadi .Bebegi gorunce tum on yargilari kirildi kuzunun .Kiyamam yaa .Simdi ozler de bebegi tekrar gelene kadar .Iyi bir ikili olacaklarına eminim .Sen cok iyi bir ablasin cunku onun icin.
Sabah sürekli kasıldı ama şuan iyiym . Aman dediğin gibi uzan dinlen oğluşla keyif yapın :) sancılar nasıl oluyor ki ya şu alttan saplanan bıçaklar mı ?
.
Evet ani saplanmalar en cok yasadigim sey .Degilse bel ,kasik ,adet sancisi gibi olanlara alıştım. Ama bu saplanmalar olunca oldugum yerde kalıyorum nefesim kesiliyor .

Son düzenleme:
Benim de 40+2 ama hala bekliyorum doktorum 41 e kadar bekler suni sancıyla başlatırız dedi. Ama sadece suni ile Doğum başlar mı bilemiyorum, bebeğim hala aşağıya inmedi çünkü
Benim kızım aşağıya indi hatta çok baskı yapıyor artık açılmamda vardı geçen çarşamba hastaneye gittiğimizde 1 -2 cm ama hala değişen bişey yok rahim ince hatta doktor kafasını hissedebiliyorum dedi 40 ı doldurmadan gelirsin doğuma dedi fakat bugün 40 ı doldurduk

Bel adet ağrım yokta saplanmalar oluyor bazen. Artık normal seninkilerde. Doğum yakın sonuçta.

Bel adet ağrım yokta saplanmalar oluyor bazen. Artık normal seninkilerde. Doğum yakın sonuçta.
Evet keske tarihi de net soylese doktorumuz. O da strese girmemi istemiyor eger dogum baslarsa zaten gününün çoğu hastanede geciyor gece bile .Bir sey olursa gel kafan rahat olsun diyor .

Ne zaman gelecekleri belli olmuyor işte bebişlerin :) ama senin hakikaten gelmesi lazım hem aşağıda hem açılma var. Yürüyüş vs yapıyor musun peki

Naptı ki

Hanımlar doğum işlemleri için kan verdim dr daha soramadım aklıma takıldı , tsh için ilaç kullanıyorum ama bugün sonuçlarım çok yüksek çıkmış 8 e yakın , bir fikri olan yada başına böyle birşey gelen varmı?

Canım o yazmıştı daha önce gözden kaçırdınız galiba , ameliyatın zamanı ertelenmiş , bebeğin biraz daha kendini toplaması gerekiyormuş demişti aklımda yanlış kalmadıysa .
İşte toparlandı mı acaba. Güzel haberler almak istiyor insan..

Evet keske tarihi de net soylese doktorumuz. O da strese girmemi istemiyor eger dogum baslarsa zaten gününün çoğu hastanede geciyor gece bile .Bir sey olursa gel kafan rahat olsun diyor .
Beklenen doğum tarihinden 10 gün önce alınıyorsa sen haftaya hazırla kendini işte ama hiç korkma panik yapma hersey kontrol altında ve emin ellerde olacaksınız senin hissettiğin herseyi karnında oda hissediyo biliyosun rahat ol kavuşmaya az kaldı ben annemin gelmesni bekliyorum bu hafta gelecek inşallah ya geldiğnde acaip rahatlycam "işte şimdi doğurabilirim" dycem :))

Canım sakin olmaya çalış.
Ben sıcak kompress günde yarim litre humana bir bardak rezene bol hurma tahin vs yedim . Ve süt sağma ile sağdım. Gün gectikxe çoğaldı. Ilkte bir caybkasigi cikiyodu . Şuan 50 ml çıkıyor

Vallahi öyle canım...
Göğsüme alışsın diye artık sütumu sagmama ve mama vermeme karari aldım.
Ortalığı yıktı. Ama en sonunds bir tane göğsümü yakalayabildi .
Canm beni kastediyosan biz emara girmeyi bekliyoruz
Ona göre kesin biseyler dicekler..

Ben suanbhastanedeyim humana çayına reseneye çikan yemeklere bile kimyon atıyorum ve yiyorum
Masallah canim gozun aydin gun gectikce her sey daha guzel olacak insallah .Yalniz mi bakıyorsun bebege. Kv gorumce esin geliyorlar mi?
Mecburen yalnızım kimseyi içeri almiyorlar.

Kv ile olanlardan dolayı yuzunu bile gorme k istemiyorum
Eşim aksambgeliyor ama kapıda 15 dk görüşebiliyoruz kızıyorlar.

Benim de 40+2 ama hala bekliyorum doktorum 41 e kadar bekler suni sancıyla başlatırız dedi. Ama sadece suni ile Doğum başlar mı bilemiyorum, bebeğim hala aşağıya inmedi çünkü
Evet başlar ikinci doğumumda hiç bir belirti yoktu aşağı inene kadar canım çıktı ama inşallah gerek kalmaz suni sancıya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…