2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aslinda her sey hazir ben de simdi dogurabilirim diye kendimi rahatlatiyorum .Sanci girince osler değişiyor :))) annem 1 bucuk saat uzaklıkla alo desek hemen gelebilir. O yuzden rahatım. Senin de annen gelir bebisten once insallah.

Darısı başima canim umarım bende veririm kiloları. Su içmek hem süt artişi için hem kilo kaybi için cok önemli. Zaten yaz olduğu için baya su içeriz.
Evet cnm su içmek önemli doğumdan sonrada devam edebilirsin içebilirsen eğer, ben hamile kalmadan önce ağzıma su koymazdım hamile kalınca içmeye başladım, midem bulandı yine içtim doğumdan sonrada devam ettim içmeye. Birde ben hamilelikte nasıl beslendiysem aynı devam ettim.

Sut uretimi icin de cok onemli su .Iyi yapiyorsun canim .Benim suyla aram hep iyi cok sukur .Hamile değilken de gunde 3 litre icerdim simdi 4 5 rahat içiyorum.

Benim oğlan göğsüme alışsın diye süt sagmayi ve mama vermeyi bırakma kararı aldım.
Bugün yarim saat uğraştım.
Bagirtisi ortalığı inletti ama bir memeyi nihayet tuttu 15 dk falan çekti.
Diğer memeye geçtim ama yine bagirti cigiirti. Uyuya kaldı.

Kayinbabam aradı.
Bebegin durumunu sordu.
Kv dün aramsti bende cevap vermedim.
Kayinbabama da müsait değilim dedim.
Olsun bak bana dönüş yapiyosun
Kusluk olmasin sen okumussun. Herşey duzelir benn annenle de konuşuyorum . Onun ici yanıyor.biz aileyiz aile arasinda olur dedi.

Bende alttan almak ise yaramıyor benmde içim yanıyor sonuçta.
Alttan aldıkça ayninseyler yine oldu. Dedim.

Bir daha ararsa kayinbabam soylucem torununu düşünse aile olduğumuzu düşünse oğluma söylerim ayrılır. Beddua torununa kadar etmez. Ben anne dedim ama o komşusuna yaklaştığı samimiyetle bile yaklaşmadi. Sürekli alttan aldım. Kimseye bir saygisizlik yapmadım. Ona rağmen bunları yaşadım. Bu zamana kadar bişey yoluna girmediyse bundan sonra da girmesin. Çünkü bana faydası yook. Ben yakında olsam kötü oldum . Laf etti. 2 dk sonra inkar etti. Bu saatten sonra bejim ailemde öyle biri yok. O sadece esimi n annesi. Bu kadar benden bebek için fe haber beklemesin . Eşimden öğrenebilir
Demek istiyorum.
Bir dahakine

Çünkü sinirlerimi harap etti iyicene.

Bugün nst günümdü hic sanci cikmadi su ana kadar. Doktorumda izin almis bugün yok. Sonucu ona atacagim artik. Sanci yok ama kalbi 160 150 cikti hep onu soracagim

Bizimde günümüz netleşti hanımlar kısmetse 16 temmuz 2018 de kızım geliyor darısı tüm haber bekleyenlerin başına olsun , şimdiden bir heyecan ve hüzün sardı içimi inşallah çabuk geçer
Cnm gunlerımız aynı bende pazartesi sabah 7,30 yatış cok tuhaf bir duygu Rabbim sağlıklı hayırlı bir sekılde nasip etsin inşallah hepimize

En iyisini yapmissin canım elbet alışacak. Benimde gögsümün birini koltukaltı pozisyonunda tutuyor sadece, diğerinide 4-5 kerede zor tutuyor ucu şiş olduğu için yakalayamıyor yavrum ama yine de saatlerce emziriyorum. Azda olsa hep emsinler elbet alışacaklardır.

Igneyi nezaman bıraktın canim anestezi uzmanı ne gibi testler yaptı bir sorun görmedi degil mi
Bende kullanıyordum canım clexane doktorum sezeryan olursa 2 gün önceden bırakmamı söyledi ama suyum gelince ve normal doğum olunca pek mümkün olmadı, kanama olmaması için serum yaptılar sonrasında. Içini ferah tut yine de doktoruna sor ne zaman bırakman gerektiğini.

Bu hafta alıcak bebegi yarın kontrolum var ozaman perşembe falan alabilir yrn kesip iğneyi sulandırıcı kullananlar spinal önerilmez falan diye birkaç yazı okudum endiselendim

Kızlar ben hâla doğramadim. O kadar da hurma yiyorum ama gelesi yok. Yarin doktorum izinden dönüyor kontrole gidecem ve günümde doluyo artık. Sizce daha bekletirmi ne yapar. Hiç fikrim yok.. ben çok strese girdim günüm geçince kakasini yapar diye çok korkuyorum

Cnm benimde bugün günüm doldu nst de hiç sancım çıkmadı cumaya kadar beklicez bebek gelmezse cuma sezeryan yapacak. Bebekte sıkıntı olmadığı için biraz daha bekletiyo ilk doğumum olacağı için de suni sancıyla normal denetmem dedi.

Seninde ilkti sanırım aklına kötü şeyler getirme kendini de bebeği de strese sokma.

Dogum yapmamis arkadaslar, bacaklarinizdan tutup ayiriyorlarmis gibi hissediyor musunuz. En son doktorum rahim agzi kapali falan demisti ama kontrolden su bi kac gundur inanilmaz cati agrisi yasiyorum. Dogum yaklasmis olabilir mi acaba?

Dogum yapmamis arkadaslar, bacaklarinizdan tutup ayiriyorlarmis gibi hissediyor musunuz. En son doktorum rahim agzi kapali falan demisti ama kontrolden su bi kac gundur inanilmaz cati agrisi yasiyorum. Dogum yaklasmis olabilir mi acaba?
Cnm o agrı bende yaklaşık bir aydır var kalsiyum kullan Baska yapacak bir şey yok normal dedı doktorum yatakta donerken yururken cok zor oluyor hele yataktan ilk kalkınca adım atmak işkence gibi

Benm cati agrilarim hep vardi cnm dr banada aciklik yok demisti, ama ayagimo koltuga uzatirken bile inanilmaz agriyor, hele gece saga sola donmeler bir iskence, gecen gece kut diye birde ses geldi belim degil kalca kismindan sanirim iyice kemiklerimiz ayrildi dogum icin hazirlaniyor valla hayirlisiyla bi dogurydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…