- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.841
Aslinda her sey hazir ben de simdi dogurabilirim diye kendimi rahatlatiyorum .Sanci girince osler değişiyor :))) annem 1 bucuk saat uzaklıkla alo desek hemen gelebilir. O yuzden rahatım. Senin de annen gelir bebisten once insallah.Beklenen doğum tarihinden 10 gün önce alınıyorsa sen haftaya hazırla kendini işte ama hiç korkma panik yapma hersey kontrol altında ve emin ellerde olacaksınız senin hissettiğin herseyi karnında oda hissediyo biliyosun rahat ol kavuşmaya az kaldı ben annemin gelmesni bekliyorum bu hafta gelecek inşallah ya geldiğnde acaip rahatlycam "işte şimdi doğurabilirim" dycem :))
Evet cnm su içmek önemli doğumdan sonrada devam edebilirsin içebilirsen eğer, ben hamile kalmadan önce ağzıma su koymazdım hamile kalınca içmeye başladım, midem bulandı yine içtim doğumdan sonrada devam ettim içmeye. Birde ben hamilelikte nasıl beslendiysem aynı devam ettim.Darısı başima canim umarım bende veririm kiloları. Su içmek hem süt artişi için hem kilo kaybi için cok önemli. Zaten yaz olduğu için baya su içeriz.
Sut uretimi icin de cok onemli su .Iyi yapiyorsun canim .Benim suyla aram hep iyi cok sukur .Hamile değilken de gunde 3 litre icerdim simdi 4 5 rahat içiyorum.Evet cnm su içmek önemli doğumdan sonrada devam edebilirsin içebilirsen eğer, ben hamile kalmadan önce ağzıma su koymazdım hamile kalınca içmeye başladım, midem bulandı yine içtim doğumdan sonrada devam ettim içmeye. Birde ben hamilelikte nasıl beslendiysem aynı devam ettim.
İnşallah canım bakalımEvet başlar ikinci doğumumda hiç bir belirti yoktu aşağı inene kadar canım çıktı ama inşallah gerek kalmaz suni sancıya
Başımıza gelenler neydi böyle Allah kem gözden korusun hayırlısıyla sağ salim doğursaydık ♡♡♡
Cnm gunlerımız aynı bende pazartesi sabah 7,30 yatış cok tuhaf bir duygu Rabbim sağlıklı hayırlı bir sekılde nasip etsin inşallah hepimizeBizimde günümüz netleşti hanımlar kısmetse 16 temmuz 2018 de kızım geliyordarısı tüm haber bekleyenlerin başına olsun , şimdiden bir heyecan ve hüzün sardı içimi inşallah çabuk geçer
En iyisini yapmissin canım elbet alışacak. Benimde gögsümün birini koltukaltı pozisyonunda tutuyor sadece, diğerinide 4-5 kerede zor tutuyor ucu şiş olduğu için yakalayamıyor yavrum ama yine de saatlerce emziriyorum. Azda olsa hep emsinler elbet alışacaklardır.Canım sakin olmaya çalış.
Ben sıcak kompress günde yarim litre humana bir bardak rezene bol hurma tahin vs yedim . Ve süt sağma ile sağdım. Gün gectikxe çoğaldı. Ilkte bir caybkasigi cikiyodu . Şuan 50 ml çıkıyor
Vallahi öyle canım...
Göğsüme alışsın diye artık sütumu sagmama ve mama vermeme karari aldım.
Ortalığı yıktı. Ama en sonunds bir tane göğsümü yakalayabildi .
Canm beni kastediyosan biz emara girmeyi bekliyoruz
Ona göre kesin biseyler dicekler..
Ben suanbhastanedeyim humana çayına reseneye çikan yemeklere bile kimyon atıyorum ve yiyorum
Mecburen yalnızım kimseyi içeri almiyorlar.
Kv ile olanlardan dolayı yuzunu bile gorme k istemiyorum
Eşim aksambgeliyor ama kapıda 15 dk görüşebiliyoruz kızıyorlar.
Ben olacam kısmetse canım bu cumartesi. Tedirginliğin mi var?
Bende kullanıyordum canım clexane doktorum sezeryan olursa 2 gün önceden bırakmamı söyledi ama suyum gelince ve normal doğum olunca pek mümkün olmadı, kanama olmaması için serum yaptılar sonrasında. Içini ferah tut yine de doktoruna sor ne zaman bırakman gerektiğini.Igneyi nezaman bıraktın canim anestezi uzmanı ne gibi testler yaptı bir sorun görmedi degil mi
Bende kullanıyordum canım clexane doktorum sezeryan olursa 2 gün önceden bırakmamı söyledi ama suyum gelince ve normal doğum olunca pek mümkün olmadı, kanama olmaması için serum yaptılar sonrasında. Içini ferah tut yine de doktoruna sor ne zaman bırakman gerektiğini.
Ben oldum cnmKızlar günaydın kan sulandırıcı iğne kullanıp spinal sezeryan olan varmi
Netten mi aldınBen reflü yastığı aldım canım. Umarım gerek kalmaz kullanmaya. Ucuzdu diye aldım evin bir köşesinde bulunsun.
Ben oldum cnm
Kızlar ben hâla doğramadim. O kadar da hurma yiyorum ama gelesi yok. Yarin doktorum izinden dönüyor kontrole gidecem ve günümde doluyo artık. Sizce daha bekletirmi ne yapar. Hiç fikrim yok.. ben çok strese girdim günüm geçince kakasini yapar diye çok korkuyorum
Cnm o agrı bende yaklaşık bir aydır var kalsiyum kullan Baska yapacak bir şey yok normal dedı doktorum yatakta donerken yururken cok zor oluyor hele yataktan ilk kalkınca adım atmak işkence gibiDogum yapmamis arkadaslar, bacaklarinizdan tutup ayiriyorlarmis gibi hissediyor musunuz. En son doktorum rahim agzi kapali falan demisti ama kontrolden su bi kac gundur inanilmaz cati agrisi yasiyorum. Dogum yaklasmis olabilir mi acaba?
Benm cati agrilarim hep vardi cnm dr banada aciklik yok demisti, ama ayagimo koltuga uzatirken bile inanilmaz agriyor, hele gece saga sola donmeler bir iskence, gecen gece kut diye birde ses geldi belim degil kalca kismindan sanirim iyice kemiklerimiz ayrildi dogum icin hazirlaniyor valla hayirlisiyla bi dogurydikDogum yapmamis arkadaslar, bacaklarinizdan tutup ayiriyorlarmis gibi hissediyor musunuz. En son doktorum rahim agzi kapali falan demisti ama kontrolden su bi kac gundur inanilmaz cati agrisi yasiyorum. Dogum yaklasmis olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?