2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın cnm bende aynı valla 3 de yattım 6 da kalktım evi topladım banyo yaptım ne işim varsa yat dinlen mübarek ama yok. İlk zamanlar çok uyuyorum diye yakinirdim. Şimdi uyuyamıyorum diye
Dün ben öyleydim canım sabah 9 da kalktım ütü yaptım evi sildim süpürdüm bugün evde olmadığım için iş bulamadım kendime yoksa kesin bende yapardım bir şeyler. Ah ilk zamanlar ne güzeldi oturduğum yerde uyuyakalıyordum şimdi hem ağırlaşma hem sıcaklar mafetti bizi hayırlısıyla gelse bebişlerimizde rahatlasak
Hazırlanmalısın çok işine yarar gerçi son dönem bende uykusuz kaldım ama bebek farklı hiç hazırlık yapmamış gibiyim
Tabi canım farklıdır şimdi uyansak bile yapcak iş yok uyumasak bile yatıyoruz yada uykumuz geldiğinde rahat yatcağımızı biliyoruz ama bebek olsa mecbur onla ilgileniyorsun
Benm dr çok yoğun unuttu mu acaba yarın ben bi söyleym randevumu aldım ağdamı dün hallettim çatı muayenesine hazırım :))
Hatırlat canım bakalım senin aklında kalmasın en azından. Çatıdan hiç korkma canım hiç acıma falan yok sıkma kendini ben doktorun yanına girene kadar stresliydim nasıl olcak diye sora koltuğa oturunca derin bir nefes aldım anlamadım hiç 2 parmağını sokuyor hemen bitti zaten uzun sürmüyor

Sut uretimi icin de cok onemli su .Iyi yapiyorsun canim .Benim suyla aram hep iyi cok sukur .Hamile değilken de gunde 3 litre icerdim simdi 4 5 rahat içiyorum.
Havalarda çok sıcak acayip baydı beni, bazen bende 4 lt içiyorum ama genelde 3 lt ile devam ediyorum. Tabi onun dışında rezene çayı tuketiyorum. Nasıl olduysa kiloları verdim.

Canım sen hangi hastaneye gidiyorsun doktorumuz aynı mı acaba benimki de yarın dönüyor

Neden suni ile doğurtmuyor canım? Benim günüm doldu 41 e kadar bekleyelim gelmezse suni yaparız dedi benim de ilk bebeğim

Dogum yapmamis arkadaslar, bacaklarinizdan tutup ayiriyorlarmis gibi hissediyor musunuz. En son doktorum rahim agzi kapali falan demisti ama kontrolden su bi kac gundur inanilmaz cati agrisi yasiyorum. Dogum yaklasmis olabilir mi acaba?
Benim çok uzun zamandır ağrım var ama günüm geçmiş olmasına rağmen bebek henüz gelmedi canım

Evet canım ilk. Bana ne diyecek acaba yarın. Bugün sancilarim var ama şiddetli değil. Sanki bebegimde anlıyor stresli olduğumu bugün çok durgun

Çok geçmiş olsun. Ne kadar uygularsın bilmiyorum ama gerçekten işe yarıyor. %100 alkolü bir cezvede ısıt pamuğun üzerine dök. Eşarpla boynuna sar ve yat . Sabaha hiçbir şey kalmıyor . Tecrübeyle sabit :)

Havalarda çok sıcak acayip baydı beni, bazen bende 4 lt içiyorum ama genelde 3 lt ile devam ediyorum. Tabi onun dışında rezene çayı tuketiyorum. Nasıl olduysa kiloları verdim.
Emzirmek ve yeni tempondan dolayi canim .Emzirince cok kalori yakiliyor zaten .Insallah biz de veririz hemen.

Canım anestezi doktorun sormadı mı herhangi ilaç kullanıyor musun falan diye? Bana sordu ben haşhimatoyum ama ilaç kullanmıyorum deyince tetkiklere tiroid hormonlarını da ekleyip baktı. Normal çıkmış benim. Bir ara sor anestezi uzmanını bence.

Canım ne kadar sıklıkta yaptırıyosun tsh tahlilini? Bende ilaç alıyorum, ayda bir de değerlere bakıyorum , herhangi bir yükselme olmadı hiç 9 ay boyunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…