2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Cnm ara ara tsh ina baktirmadinmi, endokrin dr una gozuktuysen o sana ilacin dozunu yukseltirdi, kac mg kullaniyorsan ona gore degistirir, benm de son ay fazla gelmis 75 mg dusurduk mesela

Canım ne kadar sıklıkta yaptırıyosun tsh tahlilini? Bende ilaç alıyorum, ayda bir de değerlere bakıyorum , herhangi bir yükselme olmadı hiç 9 ay boyunca.
Canim senin dogumda bu haftaydi dimi? Net tarihin ne zaman? Kontrole gittinmi hic oglusun nasil?

Igneyi nezaman bıraktın canim anestezi uzmanı ne gibi testler yaptı bir sorun görmedi degil mi
Canım iğneyi cuma gününe kadar kullanacam ben. Cumartesi yapılmayacak bir tek, pazar yine başlayacam, 6 hafta devam. Bende lupus var daha önceden kesemiyorum iğneyi.

Kizlar selam hafta sonu buralarda degildim :) doğuranlarımız varsa saglicakla buyutsunler bebislerini
Ben bebegime bir biberon tedarik edeyim diyorum süt olmamasi durumunda kullanmak amacli... araştırdım aslinda ama sizlerin düşünceleri de önemli:) hangisini önerirsiniz? Beni almama riski olussun istemiyorum... bu yuzden biberon secimo cok onemli benim icin...

Canim senin dogumda bu haftaydi dimi? Net tarihin ne zaman? Kontrole gittinmi hic oglusun nasil?
Canım nasılsın? Cumartesi günü kısmetse doğumum olcak. Cumartesi kontroldeydim herşey yolunda çok şükür. Çarşamba yine kontrolüm var. Hergün nst ye giriyorum. Senin bebiş nasıl? Ne gündü kontrolün? Kilo aldımı bebiş?

Cuma günüydü benim kotrolumde :) bizde de hersey yolunda şükür .. kilo aliyor ama zayif bi bebek olacak neticede cuma gunu 2817 gr dedi dr bakalim 3100 falan dogar diye tahmin ediyor dr... pazatesine de benim dogum insallah... cumaya tekrar kontrolum var

Ne zaman gelecekleri belli olmuyor işte bebişlerin :) ama senin hakikaten gelmesi lazım hem aşağıda hem açılma var. Yürüyüş vs yapıyor musun peki
Düzenli değil ama hareketliyim dışarı filan çok çıkıyorum eşimle hele son bir haftadır ama bilmiyorum az once uyandim lavaboya gideyim dedim cok feci bir sanci girdi ishal olmus gibi boyle sirtimin sol tarafindan egildim dizlerimin ustune coktum 3 dk sonra filan gecti gitti insallah dogum sancilarimdir dus aldim hemen bugun de esim sehir disinda aksama kadar yok

Kilosu iyi bence canım, 3 kg doğsa bile yani haftası da çok iyi. Sağlıklı bir bebek olcak orası kesin :)

Kizlarsimdi Dr dan geldik. Aktif sancim çıktı doğum başlamış başı leğen kemiğimde. Kilosu 2800 gr 49 cm boyu. Perşembeye kadar acil durum olmazsa nst tekrar olacak gerekirse bu hafta aliriz dedi sezeryan olacağı icin rahim yirtilmadan almak en iyisi dedi. Bu hafta doğum listesine girebilirim.

cnm pıhtılaşma
hayırlısı olsun canım, aktif sancı derken kaç çıkıyo sancıların? Perşembeye kadar dayanabilirmisin sancılara?

Ben iki tane aldim Avent biri yenidogan icin akış uyumlu .Ama markasi ne olursa olsun bebek hemen kesfediyor biberon rahatligini .Ben sut mama koymak icin aldim .Başlığını kullanmayacagim .

Canım suni sancı beni korkutuyor sanki olağanın dışında bir acı olacakmış gibi bir düşüncem var. Tavsiye eder misin Doğum başlamasa da suni sancı almayı?

Canım bu gün hastanede bi bayanla konuştuk. İlk bebeğinde kendi sancısını 18saat çekip doğum yapmış. İkinci de suni sancı ile 5saatte. Dedim ikisini de yaşamışsın farkı ne? Suni kesinlikle farklı ve kendi sancından çok çok fazla ama doğumu hızlandırıyor dedi. Benim doğumum da o yüzden hızlı oldu. Ayrıca bi arkadaş suni almadı 11saat kendi sancısını çekti. Sonra da ıkınma gelmemiş. Suni de ıkınma acayip iyi geliyor. Ikınma hissi gelmeden kendi kendine ıkınmak çok zordu dedi arkadaşım. Tercih senin tabiki canım herkesin acı eşiği farklı. Ben çok adet sancısı çeker hastanelere giderdim serum verirlerdi hep. Bu da adet sancısının aynısı başlıyor giderek şiddeti artıyor. Bence kendi sancın gelmezse saatlerce beklemek yada uzun süre sancı çekmektense suni iste derim ben canım

Ben iki tane aldim Avent biri yenidogan icin akış uyumlu .Ama markasi ne olursa olsun bebek hemen kesfediyor biberon rahatligini .Ben sut mama koymak icin aldim .Başlığını kullanmayacagim .
Ya aslinda buyuk korkum ama kızımda hem biberon verip hemde emzirdim yaşını gecene kadar... o zamanda avent kullanmistim ama iste her bebek farkli bunda da korkum cok bu konuda... biraz daha bakinayim bakalim :) tesekkurler

Peki bişey soracam. Diyelim ki hic açılma yok. Suni sanciyla hiç acilma olmamasına rağmen açılma oluyomu. Bunu çok merak ediyorum

Gözün aydin canm. Normal doğum mu yaptn. Cok merak ettim. Musait olduğunda butun detayları yaz lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…