2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim ben mamajoo ve aventin yendogan biberonlarini kullaniyorum donusumlu gaz kacagi yapmayanlardan. Genelde gunde 1 kere kalkana biriken sutu veriyorum biberonla daha hic meme reddi yasamadim. Karni acken onden biberonu verip pesine meme verdigimde bile hunharca asiliyo memeye. Sonucta gunde 12 kere meme emip 1 kere biberon alinca memeyi unutmaz diye dusunuyorum.

Peki bişey soracam. Diyelim ki hic açılma yok. Suni sanciyla hiç acilma olmamasına rağmen açılma oluyomu. Bunu çok merak ediyorum

Bence verirler suniyi. Ama açılma olmazsa hiç,bi süre bekleyip sezeryana alırlar canım. Kişiye göre değişir bence açılma olayı. Saatlerce suni sancı çekip açılması az olan yada olmayanı sezeryana aldıklarını duydum çevremden. Suni sancıyı gözünde büyütüp korkutma kendini canım. Rabbim dayanma gücünü veriyor inan ki. Hiç stres yapma sancı geldiğinde mis kokulu yavruna kavuşmanın biraz daha yaklaştığını düşün :)

hayırlısı olsun canım, aktif sancı derken kaç çıkıyo sancıların? Perşembeye kadar dayanabilirmisin sancılara?
Suan 20 dk da duzenli yüze çıkıyor cnm sancı gelince karnın tas gibi oluyor nefesim kesiliyor hareket edemiyorum derin nefes alıp sakinlenmeye çalışıyorum. Sonra geçiyor. Bence 3 gün bile beklemez

Gttn mi bugun açılma var mıymış ne dedi dr

Kizlar hava cok sicak ya yaniyorum resmen havasizlik yasiyorum doguramadim da daha geldik 40.haftaya kayinvalidem hergun ariyor sanci vs var mi diye. Cildirtacak sonunda. Çekecek halim var sanki

Gozunuz aydin .Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Suan 20 dk da duzenli yüze çıkıyor cnm sancı gelince karnın tas gibi oluyor nefesim kesiliyor hareket edemiyorum derin nefes alıp sakinlenmeye çalışıyorum. Sonra geçiyor. Bence 3 gün bile beklemez
Bebis geliyor galiba .Hakkinda hayirlisi olsun canim .

merhaba bayanlar sizlere sormak istedigim borsey var ben mayıs ayinda ilk tup bebek denememi yaptim ama olumsuz sonuclandı ve dusunmeyi bıraktık bu ayda 4 gunluk bir kabızlik yaşadım ve musil hapıyla rahatladım ve bir yandanda zayiflamak icin spora basladim bitki cayları ictim toplamda 7 kere gittim spor salonuna sanirim ve bu ay adetim 5 temmuzdu ve olmadim hala birde vajinal enfeksiyon gecirdim sanırim idrarimda yanma oldu ve suan aşiri siskinligim var bunlar normalmi hamile olabilirmiyim acaba ???? birde cok merak ettigim hirsey var bu adet olmadigi ay hamile kalanlarda siskinlik oluyor mu

Kızlar derdime bi çare karnım da bir iki haftadır kızarıklık ve kabariklik oluştu çok kaşınıyor. Bunlar çatlak yerler değil ama çatlaklar kasinmadi. Alerji gibi yara oldu bazı yerler. Ayrıca kalçam ve şiş ayaklarım da kasiniyor doktora da sormayı unuttum var mı böyle birşey yaşayan öyle tatlı kaşınıyor ki duramıyorum.

Tesekkur ederim :) bakayim bi biberonlara :) bu kalkani ben hic kullanmadim osin asli ama onda biriken süt de bakteri ürüyor diyorlar hic denk geldin mi boyle bi habere? Oyle okumuştum emzirme grubunda bilgin olsun canim

yardimmm lutfenn !!

Tesekkur ederim :) bakayim bi biberonlara :) bu kalkani ben hic kullanmadim osin asli ama onda biriken süt de bakteri ürüyor diyorlar hic denk geldin mi boyle bi habere? Oyle okumuştum emzirme grubunda bilgin olsun canim
Bir göğüs icin 3 parca var .Biri delikli biri kapali .Kapali olan uc zaten süt boşa gitmesin diye .Digeri de yara durumunda hava almasi icin göğüsün. Deliklide biriken kullanilmiyor dökülüyor.

Peki bişey soracam. Diyelim ki hic açılma yok. Suni sanciyla hiç acilma olmamasına rağmen açılma oluyomu. Bunu çok merak ediyorum
0 acilmayla gittim direk suni sanciyi bagladilar 6 saat icinde 10 cm oldum ve dogurdum ama verilen suni sanci en yuksek doz oldugu icim cok agir sanci cektim azar azar verilse uzun zamanda olurdu acilmam, yani suni sanci hizli acilma sagliyor ama zor benim suyum geldigi icin acele ettiler..

Bugün polikliniğe gittik kızlar. 24. günü oğlumun 1 kilo almış. Kan idrar ultrason istedi Dr. Böbreklerinde genişleme var diğer sonuçları bilmiyorum henüz. Eve de hamak sistemi kurduk çingene beşiği gibi bişey oldu. Sonuçlar temiz çıkarsa alerji bölümüne yollayacakmis bizi. Ben hala memlekete gitme konusunda kararsızım

Neden böyle bir düşünceniz oldu
Babalar genelde kaytarmanın derdinde hep bahanelerle bide dini boyutunu merak etmiştim, günah olmıcağını biliyorum tabi ama sakınca var mı diye. Yokmş öğrendim ama yinede babalar açma taraftarı değill çevremdede açan yok irkek kız bebek farketmez :) açmıyorlar

canım gözünaydın Allah analı babalı büyütsün inşallah

Dünden beri sol göğsümün ucuna içten iğne batırıyorlar sanki elimle bastırınca geçiyor elimi çekince yine sızlıyor çok fena

Tahmin ettiğim gibi benimde csnim peki toparlanman nasil oldu varmi önerin var mutlaka yap dediğin
Cnm burda doğumla ilgili yazı yazmştm uzun uzun ama yine söyliyeym hastnede ağrı kesicilere güvenip kahramanlık yapma ameliyattan sonra güzelce dinlen eve gidince ağrıların olacak. Hastneden gazını çıkarmadan taburcu olma gerekirse lavman iste.. gerisi hertürlü hallolur bebeğin mutluluğunu anlatmıyorum bile herşeye rağmen iyi ki diyeceksn :)

Temiz cikar canim insallah .Tum tahlillerin sonucu ciksin ona gore git bence .Huysuz bebegi olan arkadasim da alerji testlerini yaptırmıştı. Simdi süt diyeti yapiyor bebegi sakinlesti huyu degisti .Belki oyle bir durum vardir .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…