- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.921
Canım bazen sütyen sıkınca öyle ağrı bandede oluyo. İstersen bi gün sütyen takma belki iyi gelir.Dünden beri sol göğsümün ucuna içten iğne batırıyorlar sanki elimle bastırınca geçiyor elimi çekince yine sızlıyor çok fena
Kalkanlar ve lansinoh krem suan benim hayatimi kurtariyolar.Tesekkur ederim :) bakayim bi biberonlara :) bu kalkani ben hic kullanmadim osin asli ama onda biriken süt de bakteri ürüyor diyorlar hic denk geldin mi boyle bi habere? Oyle okumuştum emzirme grubunda bilgin olsun canim
Canim erkekler iclerinden gelmeyen biseyi zorla yapmiyor genelde .Benim esim de degistirmez simdiden soyluyor .Normal sartlarda değiştirmem. Sen olmazsan veya hasta filan olursan degistirmek icin öğrenirim diyor .Ben de degistireceksin illa demiyorum .Cunku diger konularda yardimci olacagina inaniyorum .Sen süt sagar koyarsin gece ben uyanir beslerim sen dinlenirsin diyor .Bu daha avantaj benim icin.Babalar genelde kaytarmanın derdinde hep bahanelerle bide dini boyutunu merak etmiştim, günah olmıcağını biliyorum tabi ama sakınca var mı diye. Yokmş öğrendim ama yinede babalar açma taraftarı değill çevremdede açan yok irkek kız bebek farketmez :) açmıyorlar
Göğüslerine fazla dokunma kasilmalarini tetikleyebilir. Dogurmak istiyorsun ama belki kötü olur .Dünden beri sol göğsümün ucuna içten iğne batırıyorlar sanki elimle bastırınca geçiyor elimi çekince yine sızlıyor çok fena
Yokmuş canım açılma rahim ağzı kapalı dedi ama rahat doğurursun dedi genişmiş çatım parmak içerde o iyi iyi rahat doğurursun diyoGttn mi bugun açılma var mıymış ne dedi dr
Canim benim butun adet belirtilerim birebir gerceklesmisti. Siskinlik, kasik krampi, gogus hassasiyeti. Ama normalde hic gecikmezken 3gun gecikince olayi anlamistim. Yoksa direk adet olmayi bekliyodum.yardimmm lutfenn !!
Haklısın canım valla yardım etsinlerde altınıda açmayıversinler çok önemli değil. Benim eşimde yardım ederim diyor bakalım inşşCanim erkekler iclerinden gelmeyen biseyi zorla yapmiyor genelde .Benim esim de degistirmez simdiden soyluyor .Normal sartlarda değiştirmem. Sen olmazsan veya hasta filan olursan degistirmek icin öğrenirim diyor .Ben de degistireceksin illa demiyorum .Cunku diger konularda yardimci olacagina inaniyorum .Sen süt sagar koyarsin gece ben uyanir beslerim sen dinlenirsin diyor .Bu daha avantaj benim icin.
Göğüslerine fazla dokunma kasilmalarini tetikleyebilir. Dogurmak istiyorsun ama belki kötü olur .
Evde takmıyorum zaten canımCanım bazen sütyen sıkınca öyle ağrı bandede oluyo. İstersen bi gün sütyen takma belki iyi gelir.
elimi sadece üzerine bastırıyorum canım yoksa çok fena sızlıyorCanim erkekler iclerinden gelmeyen biseyi zorla yapmiyor genelde .Benim esim de degistirmez simdiden soyluyor .Normal sartlarda değiştirmem. Sen olmazsan veya hasta filan olursan degistirmek icin öğrenirim diyor .Ben de degistireceksin illa demiyorum .Cunku diger konularda yardimci olacagina inaniyorum .Sen süt sagar koyarsin gece ben uyanir beslerim sen dinlenirsin diyor .Bu daha avantaj benim icin.
Göğüslerine fazla dokunma kasilmalarini tetikleyebilir. Dogurmak istiyorsun ama belki kötü olur .
Canım acıdımı çatı muayenesinde banim acıdı biraz ya bastırdı falan. Azcık kanamazoldumu sendeYokmuş canım açılma rahim ağzı kapalı dedi ama rahat doğurursun dedi genişmiş çatım parmak içerde o iyi iyi rahat doğurursun diyo
Cnm ara ara tsh ina baktirmadinmi, endokrin dr una gozuktuysen o sana ilacin dozunu yukseltirdi, kac mg kullaniyorsan ona gore degistirir, benm de son ay fazla gelmis 75 mg dusurduk mesela
Canım anestezi doktorun sormadı mı herhangi ilaç kullanıyor musun falan diye? Bana sordu ben haşhimatoyum ama ilaç kullanmıyorum deyince tetkiklere tiroid hormonlarını da ekleyip baktı. Normal çıkmış benim. Bir ara sor anestezi uzmanını bence.
Canım ne kadar sıklıkta yaptırıyosun tsh tahlilini? Bende ilaç alıyorum, ayda bir de değerlere bakıyorum , herhangi bir yükselme olmadı hiç 9 ay boyunca.
Cnm gunlerımız aynı bende pazartesi sabah 7,30 yatış cok tuhaf bir duygu Rabbim sağlıklı hayırlı bir sekılde nasip etsin inşallah hepimize
bende sadece adet olmam gerekn tarihte sadece ara ara azicik adet sancim oldu siskinligim bugun basladı bunun disinda kesinlikle hicbir belirtim yok acaba hissedilenilen birseymi bu his duygusal anlamda onun senin icinde oldugunu hissedermisiniz acabaCanim benim butun adet belirtilerim birebir gerceklesmisti. Siskinlik, kasik krampi, gogus hassasiyeti. Ama normalde hic gecikmezken 3gun gecikince olayi anlamistim. Yoksa direk adet olmayi bekliyodum.
Merhaba arkadaşlar ben 5 temmuz perşembe günü doğum yaptım. Apar topar oldu, işlerim maalesef pek rast gitmedi. Detaylı anlatacağım zira 4 günde olumlu/olumsuz öğrendiğim çok şey oldu. Paylaşmak isterim. Hepinize sevgiler.
Kizlar yarın saat 11 de yatisyapilacak Allah'ın izniyle bebeğime kavuşacagim heyecan var stres var Dua istiyorum kızlar sizden
Yok canım acımadı benim ilk soktuğunda bir tuhaf oldum sonra anlamadım zaten. Baya dolandırdı parmaklarını açtı falan Kanamam çamaşırıma gelmedi ama koltuktaki peçeteye gelmiş azcık çok akıntın var ondan dedi doktor gün içerisinde gelirse korkma dedi ama gelmedi allahtan birdahaCanım acıdımı çatı muayenesinde banim acıdı biraz ya bastırdı falan. Azcık kanamazoldumu sende
Benim bugün muayene günümdü çok uzun kaldık. İlkönce ultrasonla baktı, sonra alttan baktı ben çok heyecanlandım. Elini sokup biraz ittirdi o sorada acıma oldu sonra bitti zaten 5 sn sürmüştür. Bu ğece biraz kan gelebilir korkma dedi ve şuan iç çamaşırımda az bişe gelmişti. Sonra nst ye bağladı 10 dk da bir 3 tane sancı çıktı , sonra bi daha nst devam etti sonra çıkmadı. Muayeneden sonra olabilirmiş veya psikoyojik yada yol gittiğim için. Ya bu acılar falan geçerde insan heyecandan mahvoluyo :) 20 sini bulur dedi doğumun ama bellide olmazmış. Bebeğin kafası aşağı inmiş biraz daha. Birde suym alt sınırdaymış yaz hamilelerinde oluyomuş bazen armut ye su iç havuç suyu iç dedi. Bakalım kızlar.
bende sadece adet olmam gerekn tarihte sadece ara ara azicik adet sancim oldu siskinligim bugun basladı bunun disinda kesinlikle hicbir belirtim yok acaba hissedilenilen birseymi bu his duygusal anlamda onun senin icinde oldugunu hissedermisiniz acaba
Acımaması güzel kolay doğururz inşş benim çamaşırıma geldi azcık kan, hayırlısıyla alalım kucağımıza inşşYok canım acımadı benim ilk soktuğunda bir tuhaf oldum sonra anlamadım zaten. Baya dolandırdı parmaklarını açtı falan Kanamam çamaşırıma gelmedi ama koltuktaki peçeteye gelmiş azcık çok akıntın var ondan dedi doktor gün içerisinde gelirse korkma dedi ama gelmedi allahtan birdaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?