2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Benim bugün muayene günümdü çok uzun kaldık. İlkönce ultrasonla baktı, sonra alttan baktı ben çok heyecanlandım. Elini sokup biraz ittirdi o sorada acıma oldu sonra bitti zaten 5 sn sürmüştür. Bu ğece biraz kan gelebilir korkma dedi ve şuan iç çamaşırımda az bişe gelmişti. Sonra nst ye bağladı 10 dk da bir 3 tane sancı çıktı , sonra bi daha nst devam etti sonra çıkmadı. Muayeneden sonra olabilirmiş veya psikoyojik yada yol gittiğim için. Ya bu acılar falan geçerde insan heyecandan mahvoluyo :) 20 sini bulur dedi doğumun ama bellide olmazmış. Bebeğin kafası aşağı inmiş biraz daha. Birde suym alt sınırdaymış yaz hamilelerinde oluyomuş bazen armut ye su iç havuç suyu iç dedi. Bakalım kızlar.

Tesekkur ederim :) bakayim bi biberonlara :) bu kalkani ben hic kullanmadim osin asli ama onda biriken süt de bakteri ürüyor diyorlar hic denk geldin mi boyle bi habere? Oyle okumuştum emzirme grubunda bilgin olsun canim
Kalkanlar ve lansinoh krem suan benim hayatimi kurtariyolar. Yoksa acıdan hayatta emziremezdim. Suan en azindan dayanilabilir bir aci var. Kalkanin kutusundan iki tip kapak cikiyor hava alan delikli kapak ve hava almayan deliksiz kapak. Delikli kapakta biriken sut havayla temas ettigi icin o bakteri uretiyor ve kullanilmiyor. Ama deliksiz kapak havayla temas etmedigi icin onda biriken sutun kullanilabilecegini okumustum.

Canim erkekler iclerinden gelmeyen biseyi zorla yapmiyor genelde .Benim esim de degistirmez simdiden soyluyor .Normal sartlarda değiştirmem. Sen olmazsan veya hasta filan olursan degistirmek icin öğrenirim diyor .Ben de degistireceksin illa demiyorum .Cunku diger konularda yardimci olacagina inaniyorum .Sen süt sagar koyarsin gece ben uyanir beslerim sen dinlenirsin diyor .Bu daha avantaj benim icin.
Dünden beri sol göğsümün ucuna içten iğne batırıyorlar sanki elimle bastırınca geçiyor elimi çekince yine sızlıyor çok fena
Göğüslerine fazla dokunma kasilmalarini tetikleyebilir. Dogurmak istiyorsun ama belki kötü olur .

Haklısın canım valla yardım etsinlerde altınıda açmayıversinler çok önemli değil. Benim eşimde yardım ederim diyor bakalım inşş

Canım bazen sütyen sıkınca öyle ağrı bandede oluyo. İstersen bi gün sütyen takma belki iyi gelir.
Evde takmıyorum zaten canım
elimi sadece üzerine bastırıyorum canım yoksa çok fena sızlıyor

Yokmuş canım açılma rahim ağzı kapalı dedi ama rahat doğurursun dedi genişmiş çatım parmak içerde o iyi iyi rahat doğurursun diyo
Canım acıdımı çatı muayenesinde banim acıdı biraz ya bastırdı falan. Azcık kanamazoldumu sende

Cnm ara ara tsh ina baktirmadinmi, endokrin dr una gozuktuysen o sana ilacin dozunu yukseltirdi, kac mg kullaniyorsan ona gore degistirir, benm de son ay fazla gelmis 75 mg dusurduk mesela

75 kullanıyorum canım 100 yaptı dr hey ay düzenli ölçüm yapılıyor aslında

Yok onunla görüştürmediler beni sadece kan verdim kendi dr baktı paztsi gel dedi o kadar , oda anlam veremedi bu kadar yükselmesine

Canım ne kadar sıklıkta yaptırıyosun tsh tahlilini? Bende ilaç alıyorum, ayda bir de değerlere bakıyorum , herhangi bir yükselme olmadı hiç 9 ay boyunca.

Her ay bakılıyor hiç bu kadar yükselmemişti , ben 10 senedir bu ilacı kullanıyorum hiç bu kadar yükselmemişti

Cnm gunlerımız aynı bende pazartesi sabah 7,30 yatış cok tuhaf bir duygu Rabbim sağlıklı hayırlı bir sekılde nasip etsin inşallah hepimize

Evet canım kısmetse evlatlarımız aynı gün doğacak belki başka arkadaşlarımızında evlatlarından süpriz yapan olur o gün

Canim benim butun adet belirtilerim birebir gerceklesmisti. Siskinlik, kasik krampi, gogus hassasiyeti. Ama normalde hic gecikmezken 3gun gecikince olayi anlamistim. Yoksa direk adet olmayi bekliyodum.
bende sadece adet olmam gerekn tarihte sadece ara ara azicik adet sancim oldu siskinligim bugun basladı bunun disinda kesinlikle hicbir belirtim yok acaba hissedilenilen birseymi bu his duygusal anlamda onun senin icinde oldugunu hissedermisiniz acaba

Gözün aydın cnm Allah analı babalı büyütsün

Canım acıdımı çatı muayenesinde banim acıdı biraz ya bastırdı falan. Azcık kanamazoldumu sende
Yok canım acımadı benim ilk soktuğunda bir tuhaf oldum sonra anlamadım zaten. Baya dolandırdı parmaklarını açtı falan Kanamam çamaşırıma gelmedi ama koltuktaki peçeteye gelmiş azcık çok akıntın var ondan dedi doktor gün içerisinde gelirse korkma dedi ama gelmedi allahtan birdaha

Havuç suyu daha önce burda bi arkadaşa çok iyi gelmişti öyle hatırlıyorum canım , inşallah sende faydasını görürsün

Yok canım hissedilmiyor yani kendi adıma bunu söyleyebilirim , çoğu kereler türlü sebeplerden gittim kan tahlili verdim hep hüsran oldu , yumurta takibi , aşılama ve en sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım , benim troid problemim var kendi başına yeterli büyüklükte yumurtam olmuyordu ,inşallah Allah çok aratmadan senin ve isteyen herkesin kucağını doldursun.

Acımaması güzel kolay doğururz inşş benim çamaşırıma geldi azcık kan, hayırlısıyla alalım kucağımıza inşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…