- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.961
Bende 38+2de doğurdumYarin tam 38+0 olacak nasipse. Cevremde biri haric herkes 38+2 de doğurdu. Belki bizimkide niyetlenir mi diyorum ama kasilma 20 bile degil 10larda . Hurma aldim bol bol yapacak birsey yok yiyeceğiz. O coook bilmis kv sen acelecisin diyor ama bebek gunluk 20 30 gram aliyor normal gittikce imkansiz oluyor haberi yok
Bende 38+2de doğurdum
Ne sancım vardı ne başka bişey, suyum sızdırdı sancım 10lardaydı, ertesi sabah gittik tekrar 20-30larda çıktı. Snra bi anda arttı. Belli olmuyor demek ki bi anda artabilir sancı gerçi yetersiz diye suni sancı verdiler sonra kalp atışları etkilendi diye kestiler falan ama olsun sancı kendisi bi anda başlamıştı :)
Arkadasim cok ağladığı icin acilmisti dikisi dikkat edince toparlandi.Merak etme seninki de kapanir .Bugün kontrolüm vardı kızlar, doktor dikişlerime baktı tekrar çatala oturmak vajinal muayene olmak çok zor geldi. Doktor korkma dedikce kendimi kastım. Dikişlerimden biri açılmış, dikkatli oturup kalkmamı söyledi. Kapanır dedi ama emin olamadım. Var mı buna benzer bi durum yaşayan?
Ayy kızlar sinir oluyorum şu kv falan olaylarına. Eşimin ailesinden hiçkimse beni aramaz nasılsın demez eşimi ararlar ararlarsa falan. Eşim yurtdışına gider çalışmaya ne ararlar ne sorarlar. 9 ay ne eltiler ne görümceler şahsi telimden arayıp nasılsın demediler eşimi de işte nadiren aramıştır abileri ablaları. Şimdi doğuma getiriyor eşim kv ve kp i. Annemle kız kardeşim yanımdalar. Annem kış boyu bütün takımlarını dikti babam beşiğini aldı. Annem 15 gündür köle izaura gibi benim evimi toparlıyor ütüleri yapıyor yemek yapıyor. Kv kişisi şimdi gelcek birazdan yatın doğum var. Annem yazık akşama kadar bunlar yesin diye 4 tencere yemek yaptı dün market alışverişi yapıp yerleştirdiler eşimle canı çıktı kadının. Bunlar gelip yicek mi şimdiutanmazlar mı acaba?
İki günde bir doktor kontrolune gittim, önceki de gün aşımı olduğu için doktorlara normal geldi sanırımOoo maşallah canim 42 haftaya kadar nasil durabildin. Benim şuan ödüm kopuyo 40 hafta oldu doğmadi diye
Kaka yeme durumu varya ben ondan korkuyorum. O durum doğmadan belli olmuyor galibaİki günde bir doktor kontrolune gittim, önceki de gün aşımı olduğu için doktorlara normal geldi sanırım
Bende en çok ondan korkuyorum, diğerlerinde bi sıkıntı olmadı. bakalım bu kaç haftalık olacak abileri kadar keyfine düşkün müKaka yeme durumu varya ben ondan korkuyorum. O durum doğmadan belli olmuyor galiba
Ben hicc hissetmedim. Tum vucudum adet sinyalleri veriyodu.bende sadece adet olmam gerekn tarihte sadece ara ara azicik adet sancim oldu siskinligim bugun basladı bunun disinda kesinlikle hicbir belirtim yok acaba hissedilenilen birseymi bu his duygusal anlamda onun senin icinde oldugunu hissedermisiniz acaba
Allah m kurtarsn bebişini mutlaka sonucy bildir dualarm bebeğinle olacakCanım sakin olmaya çalış.
Ben sıcak kompress günde yarim litre humana bir bardak rezene bol hurma tahin vs yedim . Ve süt sağma ile sağdım. Gün gectikxe çoğaldı. Ilkte bir caybkasigi cikiyodu . Şuan 50 ml çıkıyor
Vallahi öyle canım...
Göğsüme alışsın diye artık sütumu sagmama ve mama vermeme karari aldım.
Ortalığı yıktı. Ama en sonunds bir tane göğsümü yakalayabildi .
Canm beni kastediyosan biz emara girmeyi bekliyoruz
Ona göre kesin biseyler dicekler..
Ben suanbhastanedeyim humana çayına reseneye çikan yemeklere bile kimyon atıyorum ve yiyorum
Mecburen yalnızım kimseyi içeri almiyorlar.
Kv ile olanlardan dolayı yuzunu bile gorme k istemiyorum
Eşim aksambgeliyor ama kapıda 15 dk görüşebiliyoruz kızıyorlar.
ynenDün ben öyleydim canım sabah 9 da kalktım ütü yaptım evi sildim süpürdüm bugün evde olmadığım için iş bulamadım kendime yoksa kesin bende yapardım bir şeyler. Ah ilk zamanlar ne güzeldi oturduğum yerde uyuyakalıyordum şimdi hem ağırlaşma hem sıcaklar mafetti bizi hayırlısıyla gelse bebişlerimizde rahatlasak
Tabi canım farklıdır şimdi uyansak bile yapcak iş yok uyumasak bile yatıyoruz yada uykumuz geldiğinde rahat yatcağımızı biliyoruz ama bebek olsa mecbur onla ilgileniyorsun
Hatırlat canım bakalım senin aklında kalmasın en azından. Çatıdan hiç korkma canım hiç acıma falan yok sıkma kendini ben doktorun yanına girene kadar stresliydim nasıl olcak diye sora koltuğa oturunca derin bir nefes aldım anlamadım hiç 2 parmağını sokuyor hemen bitti zaten uzun sürmüyor
Aynen çok güzel anlattın yaDün ben öyleydim canım sabah 9 da kalktım ütü yaptım evi sildim süpürdüm bugün evde olmadığım için iş bulamadım kendime yoksa kesin bende yapardım bir şeyler. Ah ilk zamanlar ne güzeldi oturduğum yerde uyuyakalıyordum şimdi hem ağırlaşma hem sıcaklar mafetti bizi hayırlısıyla gelse bebişlerimizde rahatlasak
Tabi canım farklıdır şimdi uyansak bile yapcak iş yok uyumasak bile yatıyoruz yada uykumuz geldiğinde rahat yatcağımızı biliyoruz ama bebek olsa mecbur onla ilgileniyorsun
Hatırlat canım bakalım senin aklında kalmasın en azından. Çatıdan hiç korkma canım hiç acıma falan yok sıkma kendini ben doktorun yanına girene kadar stresliydim nasıl olcak diye sora koltuğa oturunca derin bir nefes aldım anlamadım hiç 2 parmağını sokuyor hemen bitti zaten uzun sürmüyor
Gozunuz aydin .Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.
Bebis geliyor galiba .Hakkinda hayirlisi olsun canim .
İnşallah o kadar bekletmez seni bu ufaklık :)Bende en çok ondan korkuyorum, diğerlerinde bi sıkıntı olmadı. bakalım bu kaç haftalık olacak abileri kadar keyfine düşkün mü
İnşallah olmaz cnm bizde devam ediyor yarın doktora alacam inşallah önemli bişey değildirGünaydın temmuz anneleri ve temmuz görünümlü haziran anneleri :))
(doğan görünümlü şahin gibi:))
Her şey yolundadır inşallah.
Bizimki gece geç uyuyor, arada besleniyor. Şimdi de mışıl mışıl uyuyor... az sonra nöbetim kaldığı yerden devam...
Göbeği de iyileşti gibi ama yine de takipteyim daha da kan olmaz inşallah.
Henüz doğum yapmamış tüm annelere hayırlı doğumlar diliyorum.
Çok sağol canımAyyy cok sevindim kuzum hadi gozun aydin .Yarasin kuzuna simdi bol bol emzirme vakti
Normal doğum mu yapmıştın canım ? Neden açılmış olabilir? birşey demedi mi dikkatli oturup kalkmaktan başka. Kapanır inşallah pansuman yapıyor musun ? Çatala dikişler iyi olana kadar çıkacak mısın acabaBugün kontrolüm vardı kızlar, doktor dikişlerime baktı tekrar çatala oturmak vajinal muayene olmak çok zor geldi. Doktor korkma dedikce kendimi kastım. Dikişlerimden biri açılmış, dikkatli oturup kalkmamı söyledi. Kapanır dedi ama emin olamadım. Var mı buna benzer bi durum yaşayan?
Benim çamaşırım siyahtı canım belki geldi az farketmedim ama dediğim gibi doktor gelirse endişelenme dedi zaten. Ay amin inşallahhhAcımaması güzel kolay doğururz inşş benim çamaşırıma geldi azcık kan, hayırlısıyla alalım kucağımıza inşş
İnşallah duyarsın canım valla içim rahatladı ama benim hanımın keyfi yerinde hiç gelme belirtisi göstermiyor aile boyu herkes hadi gel artık diyorYaaaaaaaa bende duymak istiyorum bunlarııı yarın inşallahhh :))
Sevndm senin adına kızzz çatır çatır doğur yakışırrr
Oylemi çok korkuyodum kötü bişi mi var acaba diye..kaçırmışım demekki.çok saol ya rahatladım resmenCanım o yazmıştı daha önce gözden kaçırdınız galiba , ameliyatın zamanı ertelenmiş , bebeğin biraz daha kendini toplaması gerekiyormuş demişti aklımda yanlış kalmadıysa .
Dogrudur canimKalkanlar ve lansinoh krem suan benim hayatimi kurtariyolar.Yoksa acıdan hayatta emziremezdim. Suan en azindan dayanilabilir bir aci var. Kalkanin kutusundan iki tip kapak cikiyor hava alan delikli kapak ve hava almayan deliksiz kapak. Delikli kapakta biriken sut havayla temas ettigi icin o bakteri uretiyor ve kullanilmiyor. Ama deliksiz kapak havayla temas etmedigi icin onda biriken sutun kullanilabilecegini okumustum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?