2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 38+2de doğurdum
Ne sancım vardı ne başka bişey, suyum sızdırdı sancım 10lardaydı, ertesi sabah gittik tekrar 20-30larda çıktı. Snra bi anda arttı. Belli olmuyor demek ki bi anda artabilir sancı gerçi yetersiz diye suni sancı verdiler sonra kalp atışları etkilendi diye kestiler falan ama olsun sancı kendisi bi anda başlamıştı :)

Bugün kontrolüm vardı kızlar, doktor dikişlerime baktı tekrar çatala oturmak vajinal muayene olmak çok zor geldi. Doktor korkma dedikce kendimi kastım. Dikişlerimden biri açılmış, dikkatli oturup kalkmamı söyledi. Kapanır dedi ama emin olamadım. Var mı buna benzer bi durum yaşayan?

Masallah bu 38+2 baya doguran var :) allah bağışlasın insallah. Ben ozelden şüpheliyim. Devlette 40 50 cikan ozelde 10 çıkıyo niyeyse biz biraz ondeyiz gobek olarak. Normal olma ihtimalini kacirmaktan korkuyorum

Arkadasim cok ağladığı icin acilmisti dikisi dikkat edince toparlandi.Merak etme seninki de kapanir .

İnsanları anlamak çok güç onca zamm nerdelermiş ki

Ben hicc hissetmedim. Tum vucudum adet sinyalleri veriyodu. İdrar testi alip yapabilirsin

Allah m kurtarsn bebişini mutlaka sonucy bildir dualarm bebeğinle olacak

ynen
Aynen çok güzel anlattın ya

Gozunuz aydin .Allah saglikla buyutmeyi nasip etsin.

Bebis geliyor galiba .Hakkinda hayirlisi olsun canim .

Whiteandblue canım inşallah sağlıkla kolaylıkla gelsin bebiş

Çok teşekkürler kızlar. Sancılar on dk ya düştü. Bir arkadaşım iki sene araylassvd yapmıştı onla görüştüm. Evde sancini çek son anda git diyor boylece normal yapar sezeryan alamaz diyor. Aslında normal olsun çok istiyorum ama korkuyorum da

İnşallah olmaz cnm bizde devam ediyor yarın doktora alacam inşallah önemli bişey değildir

Normal doğum mu yapmıştın canım ? Neden açılmış olabilir? birşey demedi mi dikkatli oturup kalkmaktan başka. Kapanır inşallah pansuman yapıyor musun ? Çatala dikişler iyi olana kadar çıkacak mısın acaba inşallah biran önce toparlarsın.

Acımaması güzel kolay doğururz inşş benim çamaşırıma geldi azcık kan, hayırlısıyla alalım kucağımıza inşş
Benim çamaşırım siyahtı canım belki geldi az farketmedim ama dediğim gibi doktor gelirse endişelenme dedi zaten. Ay amin inşallahhh
Yaaaaaaaa bende duymak istiyorum bunlarııı yarın inşallahhh :))

Sevndm senin adına kızzz çatır çatır doğur yakışırrr
İnşallah duyarsın canım valla içim rahatladı ama benim hanımın keyfi yerinde hiç gelme belirtisi göstermiyor aile boyu herkes hadi gel artık diyor amin inşallah canım hepimiz ay nasıll doğurcann diyenlere inat doğuralım çatır çatır :)

Normal doğum yapan arkadaşlar açılma sancısı nasıl oluyor? Benim şuan kasilmam var kasilinca nefes alamiyorum bağırmak istiyorum. Vajinamda batma var sırt ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı. Birde boyle adet olacağımız zmn olur ya garip his huysuz bacak sendromu gibi oyleyim. Acaba açılma mi oluyor?

Dogrudur canim ben hic kullanmadim ve o grupta yazılandan baska bilgim yok isin asli aklima geldi yazayin dedim sorun olmadigina sevindim ... bir damlasi bile kiymetli sütümüzün sonucta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…