2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu hafta alıcak bebegi yarın kontrolum var ozaman perşembe falan alabilir yrn kesip iğneyi sulandırıcı kullananlar spinal önerilmez falan diye birkaç yazı okudum endiselendim
Canım bende normal doğum olmaz diye okumuştum ama doktor olur dedi ona inandım güvendim ee olduda. Zaten iğnenin etki.süresi 12 saat dedi

Ben iki tane aldim Avent biri yenidogan icin akış uyumlu .Ama markasi ne olursa olsun bebek hemen kesfediyor biberon rahatligini .Ben sut mama koymak icin aldim .Başlığını kullanmayacagim .
Bana da annem almis biri ufak biri buguk.
Ufak olan akim acısından uygun.
Ama benim oğlan memeyi çok zor tutuyor.
Ağlıyor yarim saat öyle ikimizde inatlasiyoruz .bugun iki defa emdi göğsünden iki kerede biberondan
Allah kolaylık versin.. Herşey geçiyor.benim bir hafta oldu bile ama cok şükür daha iyitim

Seninki tutabiliyosa çok güzel.
Benimki asabi tutmak istemiyor....
Ama memeye alıştırmam lazım..
Tesekkur ederim :) bakayim bi biberonlara :) bu kalkani ben hic kullanmadim osin asli ama onda biriken süt de bakteri ürüyor diyorlar hic denk geldin mi boyle bi habere? Oyle okumuştum emzirme grubunda bilgin olsun canim
Canım anne sutunu hemşireler 3 4 saat içerisinde tüketilmesini öneriyor buzdolabı ve normal havada ekstra bir soğuk işlem uygulamazsan.
Burda hastanede sütler icin ayri bir dolap yapmışlar biberon veya süt torbasına koyup saklayqbiliyosun

Yokmuş canım açılma rahim ağzı kapalı dedi ama rahat doğurursun dedi genişmiş çatım parmak içerde o iyi iyi rahat doğurursun diyo
Yaaaaaaaa bende duymak istiyorum bunlarııı yarın inşallahhh :))

Sevndm senin adına kızzz çatır çatır doğur yakışırrr

Ayy kızlar sinir oluyorum şu kv falan olaylarına. Eşimin ailesinden hiçkimse beni aramaz nasılsın demez eşimi ararlar ararlarsa falan. Eşim yurtdışına gider çalışmaya ne ararlar ne sorarlar. 9 ay ne eltiler ne görümceler şahsi telimden arayıp nasılsın demediler eşimi de işte nadiren aramıştır abileri ablaları. Şimdi doğuma getiriyor eşim kv ve kp i. Annemle kız kardeşim yanımdalar. Annem kış boyu bütün takımlarını dikti babam beşiğini aldı. Annem 15 gündür köle izaura gibi benim evimi toparlıyor ütüleri yapıyor yemek yapıyor. Kv kişisi şimdi gelcek birazdan yatın doğum var. Annem yazık akşama kadar bunlar yesin diye 4 tencere yemek yaptı dün market alışverişi yapıp yerleştirdiler eşimle canı çıktı kadının. Bunlar gelip yicek mi şimdi utanmazlar mı acaba?

Gebeliğin son doneminde bazi gebelik alerjileri olabiliyor. Puppp veya kolestaz gibi.. kasintini doktora soyle sana karaciger testleri yapilacak. Eger enzimlerin yuksekse haftana gore seni acil sezeryana alabilir veya dusurmek icin tedavi uygulayabilir. Eger enzimlerin yuksek degilse doguma kadar sabretmen lazim maalesef kasinma devam edecek. Kortizonlu krem ve alerji ilaci veriliyor genelde ama haftan ileriyse buna gerek duyulmayabilir. Anlattığına gore bana puppp gibi geldi.

Kac gun gecmis zaten idrar kiti ile test yapabilirsin

Sağol canim. Tek istegim o zaten bebegimi.sağ salim kucagima alabilmek. Normal doğumu çok istiyodum ama artik hiç farketmez. Bebiş iyi olsun yeter

Utanmazlar emin ol .Hadi simdi yoldan geliyorlar 1 günlük idare edilsin ama sonra sakin ezdirme anneni .Ya mutfaga birlikte girilir is birligiyle yapılır edilir ya da herkes kendi pişirir kendi yer .Annen once geldigi icin muhtemelen kendilerini agir misafir sayacaklar ama fırsat verme.Mesela emziriyorsun anneni cagir bi bakar msn diye otursun yaninda .Surekli onlarla takilmak zorunda degil kadin.

Anladim canim. Iyi ki de olmuş açılma bide o kadar sanci çekip sezeryan olsan daha zor olurdu

Yarin tam 38+0 olacak nasipse. Cevremde biri haric herkes 38+2 de doğurdu. Belki bizimkide niyetlenir mi diyorum ama kasilma 20 bile degil 10larda . Hurma aldim bol bol yapacak birsey yok yiyeceğiz. O coook bilmis kv sen acelecisin diyor ama bebek gunluk 20 30 gram aliyor normal gittikce imkansiz oluyor haberi yok

Anladim canim. Iyi ki de olmuş açılma bide o kadar sanci çekip sezeryan olsan daha zor olurdu
Valla sezeryan olucak ne anestezi uzmani ne ekip yoktu hastanede, gecenin 11 inde gittim sabahin 6 sinda dogumum oldu, sadece ebeler benle ilgilendi,kaderimle bas basaydim, bu yuzden ayni hastaneyi tercih etmedim,dr lar iyi fakat hastane bana gore ilgisiz, nobetci dr bile doguma yarim saat kala geldi, hepsi kendi dr um olmadigi icin oldu ins yine ayni seyleri yasamam diye dua ediyorum..

İnşallah canım Rabbim kolaylik versin hepimize

Ben yaşadım canım, kayınvalidem doğumdan sonra geldi. Annem 10 gün öncesinden. Kayınvalidem elini hiç bişeye sürmedi. En son eşim bile annemi kenara çekip herşeyi sen yapıyorsun anne, annem yapmıyor ama bana söyle ben yaparım dedi. Kayınvalidemin umrunda değildi sadece benim emzirmeme bebeğime sütüme eleştiriler yağdırmak için gelmiş gibiydi. Ne bi çay demlemişliği ne kahvaltı hazırlamışlığı vardır. Hatta bigün annem yemek yaparken fenalaştı yatırdık hemen o zaman bile oturup meyve yemeye devam etti ben kalktım yemekleri pişirdim. Bulaşıkları toplarken kızım uyandı sen bırak kızım ben yaparım dedi sadece silinecek tezgah kalmıştı. Zahmet olmasın şimdi sana dedim sinirle silip gittim. Gideceği gün görümcemler geldiler, o gün pervane gibi döndü ortalıkta, annemden yardım istedi durdu, bende annem hasta dedim yatırdım. Resmen kadın tatile gelmiş gibiydi. Olmasalar keşke.. Allah şimdiden yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…