2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canim sezeryan olmayacak miydin ? Ikinci cocugun kac yasinda. Dikisler sıkıntıya girmesin .Aman dikkat et .

Bir göğüs icin 3 parca var .Biri delikli biri kapali .Kapali olan uc zaten süt boşa gitmesin diye .Digeri de yara durumunda hava almasi icin göğüsün. Deliklide biriken kullanilmiyor dökülüyor.
Bu baya kullanilacak biseybmi yahu ben hic bilmiyorum yeni yeni seyler ogreniyorum teşekkürler peki bunda araştırdığın bir marka var mi canim?

Bacaklarım çok ağrımıştı, grip olacak gibi hissetmiştim. Doğum belirtisi olabilir söylediklerin

C cisse0932 benimde eşimin ailesinden tek biriyle dahi muhataplığım yok canım. Bizde neler yaşadık arayıp sormaz eşim afrin için sınıra gittğnde dahi umurlarında olmadım. Hiçte zoruma gitmiyor çünkü onlardan bir gram birşey beklemedim, beklemiyorum... hatta yokluklarına okadar alışmışım ki burda bu tür yazıları okuyunca aklıma geliyor yaptıkları "yapmadıkları"

Evimin yolunu bilmez neler yasıyorum bilmez. Kalkmış eşime doğumda bana bakmak için geleceğini soylemiş. Kendine baksın yeterli benim annem gelecek dedim eşime. Oda annesine soyledi konu kapandı ben yüzgöz olmadım bile.
Allah muhtaç etmesin. Eşine birşey demiyormusun bu konuda ? Bizim aramızda "senin ailen böyle, senin annen şöyle" muhabbeti hiç olmadı. Eşimle aramızdaki iletişimden dolayı. Yeri gelir ailelerimizi birbirimize çekiştirir hatta bazen dertleşiriz. Bence bu iki tarafıda yıpratmaz. Onların gelişine tamam demek zorunda değilsin. Onca şeyi annen yapıpta onlar Torun sevmeye gormeye gelmesinler mümkünse. En dayanamadığım şey bliyomusun bizim annelerimiz kendini yerlere atar evladım der her işi yapar ama erkek annesi bi havalar bi uzak durmalar ama günün sonunda baş köşede oturan yine onlar hayırdır ?

Bu baya kullanilacak biseybmi yahu ben hic bilmiyorum yeni yeni seyler ogreniyorum teşekkürler peki bunda araştırdığın bir marka var mi canim?
En fonksiyonel avent yine .Bir cok kisi gibi ben de avent aldim .Göğüs yaralarindan korktugum icin kremdir kalkandir hepsini koydum bavula.

amiiinn evladınıda sana bagıslasın insaAllah :)

Millete dert oldu daha doğurmadın mı diyen diyene :)) az kaldı azzz tüm arkadslarım 37 ve 38de doğurdu yarın 37+1 oluyorum ayyyyyyyyyy nasıl heyecanlanıyorum ya :)) Rabbim sağ salim nolur

Bnde adet sancısı vardı öyle ağır bişi yaşamadım

Canim sezeryan olmayacak miydin ? Ikinci cocugun kac yasinda. Dikisler sıkıntıya girmesin .Aman dikkat et .
Aslında sezeryan olacak. Simdi Dr u arasam hastaneye git der nst yine sancı çıkacak sezeryana grliyom diyecek. Boyle sancı çekmek de çok farkliymis ilk defa yaşıyorum on dk da bir düzenli şuan. Bakalım biraz daha bekliyim 5 dk ya düşünce arayacagim

Doktoruma sordum karaciğer enzimleri için kan ver dedi. Yarın sabah gideceğim kolestaz olabilir ya da dermotolojikdir dedi. Pupp nedir? Haftam 38 bide bu hafta doktor tatilde inşallah haftaya kadar beklerim. Bebeğe zararı var mı karaciğerse sebebi

Masallah bu 38+2 baya doguran var :) allah bağışlasın insallah. Ben ozelden şüpheliyim. Devlette 40 50 cikan ozelde 10 çıkıyo niyeyse biz biraz ondeyiz gobek olarak. Normal olma ihtimalini kacirmaktan korkuyorum
Benim bebeğime iri demişlerdi bende korkuyordum doktor 4 kgyu geçerse sezeryanla alırız demişti. Ama doğduğunda şok olduk minnoş bişey çıktı kızım :) ayrıca sancı orda gözükene bağlı değil bence canım ,bana doğum sancısı olması için en az 100 olmalı dediler ama ben sancı çekerken nst en fazla 70 gösterdi. Cihazla ilgilidir diye düşündüm.
Arkadasim cok ağladığı icin acilmisti dikisi dikkat edince toparlandi.Merak etme seninki de kapanir .
Inşallah canım benim çok oturup kalkmaktan oldu muhtemelen
Korkma canım allahım bi avazda kurtarır umarım.
Evet canım normal doğum yaptım. Bana yan otur dikişlerine dikkat et dediler ben pek dikkat edemedim sanırım ağrımıyor diye oturup kalktım. Geçenlerde sızladı hissettim aslında. Pansumanda yapıyorum canım açıklık 1-2 güne kapanır dedi umarım kapanır. Çatala dikişler için oturdum bugün 40ı çıkınca yine gel dedi bi daha bakmaz sanırım

Aynen benimde öyle halsizim sanki bütün kemiklerim dökülüyor gibi hissediyorum özellikle sırtın.

Erken değilmi canım ya daha 25 günün var aslında , sağlıcakla gelsin evladın , hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Erken değilmi canım ya daha 25 günün var aslında , sağlıcakla gelsin evladın , hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Erken Dr 24 temmuza gün verdi normalde bugün 36+2 ama kilosu iyi dedi Dr birde benim 3. Bebeğim bu. İkinci 37+0 da doğdu. Bu o kadar da beklemez dedi zaten
Her doğum diğerine gore daha erken olurmuş Rabbimin taşıma kapasitesi ile alakalı sanırım. Birde dinlenme diyor iki çocukla nereye dinlenecegim ki.

Millete dert oldu daha doğurmadın mı diyen diyene :)) az kaldı azzz tüm arkadslarım 37 ve 38de doğurdu yarın 37+1 oluyorum ayyyyyyyyyy nasıl heyecanlanıyorum ya :)) Rabbim sağ salim nolur
Doğurdum ama tekrar içeri soktum demek lazım onlara Bende yarın 38+1im canım bu hafta gelir inşallah benim hanım yarın randevudan sonra hayırlı haberlerini bekliyorum canım

Canım doğum sancıları olabilir. Nasılsın şimdi geçti mi?
Benim şimdilik sancım yok açılmam yok ve hep olumsuz şeyler söylenir ya suni ile ilgili o yüzden biraz endişeliyim açıkçası. Ama rabbimden hayırlısı artık bekleyip beni neyin beklediğini göreceğim
Peki bişey soracam. Diyelim ki hic açılma yok. Suni sanciyla hiç acilma olmamasına rağmen açılma oluyomu. Bunu çok merak ediyorum
Ben de bunu merak ediyordum oluyormuş canım
Evet oluyor oğlum 42*haftalık ve sıfır sancı ile doğuma girdim açılma yoktu kanala da inmemişti. 10*saat suni sancı ile oldu
Benim de şu sıralar sancı yok açılma yok bebek kana inmedi sanırım suni ile olacak. Hep olumsuz şeyler söyledikleri için suni sancıyla ilgili biraz aklımı kurcalıyor. Ama sonuçta yapan yapıyorsa denemekte fayda var sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…