- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #52.981
Canim sezeryan olmayacak miydin ? Ikinci cocugun kac yasinda. Dikisler sıkıntıya girmesin .Aman dikkat et .Çok teşekkürler kızlar. Sancılar on dk ya düştü. Bir arkadaşım iki sene araylassvd yapmıştı onla görüştüm. Evde sancini çek son anda git diyor boylece normal yapar sezeryan alamaz diyor. Aslında normal olsun çok istiyorum ama korkuyorum da
Bu baya kullanilacak biseybmi yahu ben hic bilmiyorum yeni yeni seyler ogreniyorum teşekkürlerBir göğüs icin 3 parca var .Biri delikli biri kapali .Kapali olan uc zaten süt boşa gitmesin diye .Digeri de yara durumunda hava almasi icin göğüsün. Deliklide biriken kullanilmiyor dökülüyor.
tesekkür ederim tedavide bile adeyim gecikmedi ilaclardan dolayi simdi sasirdimBen hicc hissetmedim. Tum vucudum adet sinyalleri veriyodu.İdrar testi alip yapabilirsin
Bacaklarım çok ağrımıştı, grip olacak gibi hissetmiştim. Doğum belirtisi olabilir söylediklerinNormal doğum yapan arkadaşlar açılma sancısı nasıl oluyor? Benim şuan kasilmam var kasilinca nefes alamiyorum bağırmak istiyorum. Vajinamda batma var sırt ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı. Birde boyle adet olacağımız zmn olur ya garip his huysuz bacak sendromu gibi oyleyim. Acaba açılma mi oluyor?
bugun 5.gunum birazda ya cıkmazssa diye 1 2 gun bekleyimde yaparımKac gun gecmis zaten idrar kiti ile test yapabilirsin
En fonksiyonel avent yine .Bir cok kisi gibi ben de avent aldim .Göğüs yaralarindan korktugum icin kremdir kalkandir hepsini koydum bavula.Bu baya kullanilacak biseybmi yahu ben hic bilmiyorum yeni yeni seyler ogreniyorum teşekkürlerpeki bunda araştırdığın bir marka var mi canim?
amiiinn evladınıda sana bagıslasın insaAllah :)Yok canım hissedilmiyoryani kendi adıma bunu söyleyebilirim , çoğu kereler türlü sebeplerden gittim kan tahlili verdim hep hüsran oldu , yumurta takibi , aşılama ve en sonunda tüp bebek yöntemiyle hamile kaldım , benim troid problemim var kendi başına yeterli büyüklükte yumurtam olmuyordu ,inşallah Allah çok aratmadan senin ve isteyen herkesin kucağını doldursun.
İnsallah istedigin haberi tez zamanda alirsintesekkür ederim tedavide bile adeyim gecikmedi ilaclardan dolayi simdi sasirdim
insaAlllaahhhhhhİnsallah istedigin haberi tez zamanda alirsin
Millete dert oldu daha doğurmadın mı diyen diyene :)) az kaldı azzz tüm arkadslarım 37 ve 38de doğurdu yarın 37+1 oluyorum ayyyyyyyyyy nasıl heyecanlanıyorum ya :)) Rabbim sağ salim nolurBenim çamaşırım siyahtı canım belki geldi az farketmedim ama dediğim gibi doktor gelirse endişelenme dedi zaten. Ay amin inşallahhh
İnşallah duyarsın canım valla içim rahatladı ama benim hanımın keyfi yerinde hiç gelme belirtisi göstermiyor aile boyu herkes hadi gel artık diyoramin inşallah canım hepimiz ay nasıll doğurcann diyenlere inat doğuralım çatır çatır :)
Bnde adet sancısı vardı öyle ağır bişi yaşamadımNormal doğum yapan arkadaşlar açılma sancısı nasıl oluyor? Benim şuan kasilmam var kasilinca nefes alamiyorum bağırmak istiyorum. Vajinamda batma var sırt ağrısı bacak ağrısı bel ağrısı. Birde boyle adet olacağımız zmn olur ya garip his huysuz bacak sendromu gibi oyleyim. Acaba açılma mi oluyor?
Aslında sezeryan olacak. Simdi Dr u arasam hastaneye git der nst yine sancı çıkacak sezeryana grliyom diyecek. Boyle sancı çekmek de çok farkliymis ilk defa yaşıyorum on dk da bir düzenli şuan. Bakalım biraz daha bekliyim 5 dk ya düşünce arayacagimCanim sezeryan olmayacak miydin ? Ikinci cocugun kac yasinda. Dikisler sıkıntıya girmesin .Aman dikkat et .
Aynen benimde öyle halsizim sanki bütün kemiklerim dökülüyor gibi hissediyorum özellikle sırtın.Bacaklarım çok ağrımıştı, grip olacak gibi hissetmiştim. Doğum belirtisi olabilir söylediklerin
Doktoruma sordum karaciğer enzimleri için kan ver dedi. Yarın sabah gideceğim kolestaz olabilir ya da dermotolojikdir dedi. Pupp nedir? Haftam 38 bide bu hafta doktor tatilde inşallah haftaya kadar beklerim. Bebeğe zararı var mı karaciğerse sebebiGebeliğin son doneminde bazi gebelik alerjileri olabiliyor. Puppp veya kolestaz gibi.. kasintini doktora soyle sana karaciger testleri yapilacak. Eger enzimlerin yuksekse haftana gore seni acil sezeryana alabilir veya dusurmek icin tedavi uygulayabilir. Eger enzimlerin yuksek degilse doguma kadar sabretmen lazim maalesef kasinma devam edecek. Kortizonlu krem ve alerji ilaci veriliyor genelde ama haftan ileriyse buna gerek duyulmayabilir. Anlattığına gore bana puppp gibi geldi.
Benim bebeğime iri demişlerdi bende korkuyordum doktor 4 kgyu geçerse sezeryanla alırız demişti. Ama doğduğunda şok olduk minnoş bişey çıktı kızım :) ayrıca sancı orda gözükene bağlı değil bence canım ,bana doğum sancısı olması için en az 100 olmalı dediler ama ben sancı çekerken nst en fazla 70 gösterdi. Cihazla ilgilidir diye düşündüm.Masallah bu 38+2 baya doguran var :) allah bağışlasın insallah. Ben ozelden şüpheliyim. Devlette 40 50 cikan ozelde 10 çıkıyo niyeyse biz biraz ondeyiz gobek olarak. Normal olma ihtimalini kacirmaktan korkuyorum
Inşallah canım benim çok oturup kalkmaktan oldu muhtemelenArkadasim cok ağladığı icin acilmisti dikisi dikkat edince toparlandi.Merak etme seninki de kapanir .
Korkma canım allahım bi avazda kurtarır umarım.Çok teşekkürler kızlar. Sancılar on dk ya düştü. Bir arkadaşım iki sene araylassvd yapmıştı onla görüştüm. Evde sancini çek son anda git diyor boylece normal yapar sezeryan alamaz diyor. Aslında normal olsun çok istiyorum ama korkuyorum da
Evet canım normal doğum yaptım. Bana yan otur dikişlerine dikkat et dediler ben pek dikkat edemedim sanırım ağrımıyor diye oturup kalktım. Geçenlerde sızladı hissettim aslında. Pansumanda yapıyorum canım açıklık 1-2 güne kapanır dedi umarım kapanır. Çatala dikişler için oturdum bugün 40ı çıkınca yine gel dedi bi daha bakmaz sanırımNormal doğum mu yapmıştın canım ? Neden açılmış olabilir? birşey demedi mi dikkatli oturup kalkmaktan başka. Kapanır inşallah pansuman yapıyor musun ? Çatala dikişler iyi olana kadar çıkacak mısın acabainşallah biran önce toparlarsın.
Aynen benimde öyle halsizim sanki bütün kemiklerim dökülüyor gibi hissediyorum özellikle sırtın.
Erken Dr 24 temmuza gün verdi normalde bugün 36+2 ama kilosu iyi dedi Dr birde benim 3. Bebeğim bu. İkinci 37+0 da doğdu. Bu o kadar da beklemez dedi zatenErken değilmi canım ya daha 25 günün var aslında , sağlıcakla gelsin evladın , hayırlı haberlerini bekliyoruz.
Doğurdum ama tekrar içeri soktum demek lazım onlaraMillete dert oldu daha doğurmadın mı diyen diyene :)) az kaldı azzz tüm arkadslarım 37 ve 38de doğurdu yarın 37+1 oluyorum ayyyyyyyyyy nasıl heyecanlanıyorum ya :)) Rabbim sağ salim nolur
Canım doğum sancıları olabilir. Nasılsın şimdi geçti mi?Düzenli değil ama hareketliyim dışarı filan çok çıkıyorum eşimle hele son bir haftadır ama bilmiyorum az once uyandim lavaboya gideyim dedim cok feci bir sanci girdi ishal olmus gibi boyle sirtimin sol tarafindan egildim dizlerimin ustune coktum 3 dk sonra filan gecti gitti insallah dogum sancilarimdir dus aldim hemen bugun de esim sehir disinda aksama kadar yok
Benim şimdilik sancım yok açılmam yok ve hep olumsuz şeyler söylenir ya suni ile ilgili o yüzden biraz endişeliyim açıkçası. Ama rabbimden hayırlısı artık bekleyip beni neyin beklediğini göreceğimCanım bu gün hastanede bi bayanla konuştuk. İlk bebeğinde kendi sancısını 18saat çekip doğum yapmış. İkinci de suni sancı ile 5saatte. Dedim ikisini de yaşamışsın farkı ne? Suni kesinlikle farklı ve kendi sancından çok çok fazla ama doğumu hızlandırıyor dedi. Benim doğumum da o yüzden hızlı oldu. Ayrıca bi arkadaş suni almadı 11saat kendi sancısını çekti. Sonra da ıkınma gelmemiş. Suni de ıkınma acayip iyi geliyor. Ikınma hissi gelmeden kendi kendine ıkınmak çok zordu dedi arkadaşım. Tercih senin tabiki canım herkesin acı eşiği farklı. Ben çok adet sancısı çeker hastanelere giderdim serum verirlerdi hep. Bu da adet sancısının aynısı başlıyor giderek şiddeti artıyor. Bence kendi sancın gelmezse saatlerce beklemek yada uzun süre sancı çekmektense suni iste derim ben canım
Ben de bunu merak ediyordum oluyormuş canımPeki bişey soracam. Diyelim ki hic açılma yok. Suni sanciyla hiç acilma olmamasına rağmen açılma oluyomu. Bunu çok merak ediyorum
Benim de şu sıralar sancı yok açılma yok bebek kana inmedi sanırım suni ile olacak. Hep olumsuz şeyler söyledikleri için suni sancıyla ilgili biraz aklımı kurcalıyor. Ama sonuçta yapan yapıyorsa denemekte fayda var sanırım :)Evet oluyor oğlum 42*haftalık ve sıfır sancı ile doğuma girdim açılma yoktu kanala da inmemişti. 10*saat suni sancı ile oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?