2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

O kafada olmak ıstıorm sallamasam bnde keske amaaan 1saatlık bı operasyon grıp cıkcam ısde dıe umursamaz olabılsem keske bn korkudan napıcgmı sasırıorm

Canim ben de senin durumundayim hatta 40+5 oldum ama hic mi belirti olmaz.. neler neler yaptim bana misin demiyor.. kontrole de gidiyoruz hersey normal cikiyor. 42. haftaya kadar bekletceklermis beni sonra suni sanci ama ben bi daha gittigimde dogurmak istedigimi söylücem bakalim ne olucak

2 sezaryen varsa ssvd önerilmiyor hastaneye gidin

Canım parmağını mı soktu. Sadece dikişlere bakmıyor mu?

Benimkilerle öyle büyük tartışma falan olmadı ama çok sorumsuzlar evlatları için hayatları boyunca hiçbirşey yapmamışlar sigaraları ellerinde zaten okuma falan bilmiyor kv öyle hava atıp kenarda oturcak bi durumu da yok. Bana da evlendiğimizden beri bu 2. Gelişi gelemez öyle kardeşleri hiç gelmediler. Ama görgü bu doğum var operasyona gireceğim arayıp geçmiş olsun demek görgü. Eşim de ailesini tutmaz öyle sık gitmek istemez bayramlarda falan istemezsem götürmez ama sonuçta anne babası arada ben haftasonu istersen gidelim derim 1 gün gider geliriz. Ama bu gelişleri biraz dokundu hiç aramayıp annemin emeklerini görmeye geldiler ama söylicem anneannesi çok yoruldu çok emek verdi dicem torununa...

Senin işin daha zormuş canım. Benim kv benden çok korkar ağzını açıp yorum yapamaz. Ben çok sert çizgileri olan biriyim gemileri yakmaktan korkmam bunu biliyor. Bana zaten 1 2 günlüğüne geldi ama o bile bana anneme haksızlık gibi geliyor. Öyle emzirmeme falan ağzını açamaz bana. Kp espri yapmaya kalktı az önce anneme yok torunu biz nasıl paylaşcaz diyor anneme bende size ait bişey yok sadece uzaktan seversiniz gördükçe eşimle benim çocuğum biz paylaşırız ancak gerekirse dedim sustu. O değil 2 elti 2 görümce yarın doğumu biliyorlar ona bile aramadılar bu gece biri faceden resmimin altına yazmış cvp bile vermedim.

Evet canım ezdirmem zaten ama kv okuma yazma bilmiyor hiçbi elektronik eşyayı kullanamıyor. 3 yıl önce ben yokken gelip kalmaya kalktı bende. ben anneme gidince. zaten hayatının hatasıydı birdaha gelemedi bana. O zaman mutfakta ne varsa tencere saplarıma kadar yakmış. Çay makinam ankastre ocağım hepsi kırılmış. Evindede öyle herşeyi hor kullanır. Annemde garibim benim eşyalara bişey olur diye korumaya çalışıyor benim için.

Canım parmağını mı soktu. Sadece dikişlere bakmıyor mu?
Parmağıyla baktı canım tampon kalabilir dedi ama öyle doğumdaki yada çatı muayenesindeki gibi acı vermedi. Yada ben alıştım artık parmaklanmaya
Bende öyleyimdir aslında hatta tartışırım ederim ama benimki anlamayan tiplerden. Allah sabır versin canim düşüncesiz insanlarla aynı evde olmak bile insanı geriyor. Benide aramadılar hep eşimle konuştular cumartesi günüde gelip bebeği gördüler. Artık takmıyorum sanırım ne kadar uzak o kadar iyi :)

Su ana kadar 4 farkli doktor burada ikide baska ilde gordu. Hepsi iri olctu. Ufak olcuyoruz bilerek yinede iri cikti diyorlar insallah en hayirlisi sekilde gelsin bebisler biz ne desek bos onlarin keyfi bilir :)

Temiz cikar canim insallah .Tum tahlillerin sonucu ciksin ona gore git bence .Huysuz bebegi olan arkadasim da alerji testlerini yaptırmıştı. Simdi süt diyeti yapiyor bebegi sakinlesti huyu degisti .Belki oyle bir durum vardir .
Evet canım olabilir gazlı bebek o kesin de gazı ne yapıyor ve gazın yanında başka ağrıları var mı ona bakıyoruz. Şuan salonumun halini bı görseniz ya odanın ortasında kocaman derme çatma bir hamak var. Bugün sürekli uyudu oğlum hamaktan mi yoksa kan alınırken çok ağladı ondan mı yoksa öyle rastladı mi bilmiyoruz.

Kızlar bugün hastanede emzirme odasına girdim çocuğa idrar tahlili için torba takacaktim. Emziremiyorum maalesef oğlum emmedigi için... Orda bı kız vardı bebeği benimki kadar. Aman Allahım hastaneye geliyor bir süslenmiş puslenmis dantelli gomlek uzun ütülü etek marka ütülü eşarp makyaj o biçim. Yanında da ya kv ya annesi. Emzirdi çocuğu verdi yanındaki bayana kendi gene süslendi puslendi dışarı çıktılar. Ne kadar ozendim ya ne hayatlar var benim gözler mor halkalardan oluşuyor migren tuttu zaten sadece hamile pantolonum oluyor. Hatta evden terlikler cikcaktim 3 saatlik uykucuktan sonra ayakkabiliga eğilmeye üşendim de eşim kendime getirdi yok artık diyerekten öyle babet giyebilmistim

Su ana kadar 4 farkli doktor burada ikide baska ilde gordu. Hepsi iri olctu. Ufak olcuyoruz bilerek yinede iri cikti diyorlar insallah en hayirlisi sekilde gelsin bebisler biz ne desek bos onlarin keyfi bilir :)
Hayırlısı canım bende hep tombik olsun isterdim doktor 4ü geçicek falan deyince hazırlanmıştım baya ama 3300 de iyi yine :) sağlıklı olsunlarda gerisi boş.

Benimde senden farkım yok :) Bugün hastanede hamilelere baktım süslü püslüler ben saçım başım dağılmış gözler şiş yüzümde tek makyaj olmadan bebek pışpışlıyorum :)

Haklısın ama aklın yeterde gücün yetmez kimse değişmez şu saatten sonra görgüyü kim kaybetmişte onlar bulsun kafana takmıyosun ama bu son olan biraz içini burkmuş belliki. Söyle lafını gediğine oturt boşver onlar utansın bazıları buna zorluyo ve hakediyo.

Yarin bebegin ilk kontrolu var. Ayni senin modda bir ben var benden iceri. Suan sahip oldugum tek ozbakim becerisi dus almak ve kendimle gurur duyuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…