2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Slm kizlar bende 37+3gunluk ken dogum yaptim oglumu kucagima aldim 3.400 grm dogdu pasam ultrasyonda 2.900 cikiyordu 49 santim cok sukur sagligi yerinde 5 gun oldu doğum yapali ama benim ayaklar ve vucudum o kadar sisiki hic dogurmamis gibiyim resmen sezaryanla dogum yaptum sizde de böyle olan var mi

O kafada olmak ıstıorm sallamasam bnde keske amaaan 1saatlık bı operasyon grıp cıkcam ısde dıe umursamaz olabılsem keske bn korkudan napıcgmı sasırıorm
Neden korkuyosun o doktorların akşama kadar elinden senin benim gibi kaç tanesi geçiyo valla ben sezaryen olacak olsaydım günüm belli saatim belli deyip keyfime bakardım stres olma hiç emin ol Rabbim darda koymaz kolaylık elbet verir AdaisyLove de çok korkuyodu bak şimdi bebişle çılgın geceler :))

Doğurdum ama tekrar içeri soktum demek lazım onlara Bende yarın 38+1im canım bu hafta gelir inşallah benim hanım yarın randevudan sonra hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Hanımefendi gelsin ki peşi sıra biz gelelim hem tecrubelerinden faydalanmak lazım :))
Allah razı olsun inşallah hersey olması gerektiği gibidir sağolasın teyzesiii :)

Çok sancılı mıydı doğumun ? Bu ay Okadar kişi doğurdu ki kim naptı karıştırıyorum kusura bakma :) inşallah ağrın acın kalmaz çabucak kaynayıp eskisi gbi olsun canım, amin.

verebileceğin tavsiye var mı ?

Aynen öyle canım benden uzak allaha yakın olsunlar. Amaaan olumlu düşünelim napalım en azından geçici süre buralardalar idare edip sabretcez bebişlerimizin keyfini çıkaracağız:) anne oluyoruz bir bir hepimiz :) kimse üzenez şuan beni. Sabah sezeryanım var evde herkes uyudu. Ben uyuyamıyorum oğluşumu da şuan hıçkırık tuttu içerde. İkimiz sessizce büyük aşk yaşıyoruz son kez analı oğlanlı bir iken:) yarın kucağımda hıçkırır artık son hıçkırık bükücülerden kim kaldı :)

Günaydın cnm benim de bugün kontrol var.en son ne kadardı kilosu? Ben 33+6 da gittiğimde 2300gr fiyatta Dr haftada 100 Gr almış biraz az ama haftasıyla uyumlu demişti.
35+2 2670 di şimdi kilosu değil haftasıda küçük çıkıo anlamadım gitti durdu büyüğümü resmen 2 haftadır harketleri güzel nstde güzel çıkıo.bilmiyrum ya
Haklısın ben tek özel doktorda kaldım bazen iyi mi yspıyorum diyorum :) gttn mi doktora nasılmış minnak gelmeye niyetli mi :)
sancı vs yok gğzel çıktı canım ama kilo almıo kilosu az oldugu için haftasıda küçük çıkıo anlamadım nasıl bi ölçüm teknikleri var.haftası tam kilo az da demio haftasıda ilerlemio kilosuda şaştım kaldım.1 hafta daha bekletip doğurtucaz bunu büyümüo içerde sıkımtıya girmesin dedi

Bazibeveklerde oluyor cnm. Eğer gelismiyorsa alıyor Dr direk
Korkma dışarda daha cabuk buyuyorlar. Sağlıkla gelsinler yeter ki

Gunaydin kizlar. Ben de 4ten beri uyuyamadim. Dunden beri istahsizlik var, dogru duzgun su bile icemedim. Bir de cok af edersiniz sabah sabah ishal olmusum. Acaba geliyor mu tontoşum? Sanci, su, nişan hicbiri yok ama... Artik mecbur bir sekilde dogacaklar, insan korkuyor

Günaydın ishal doğum belirtisi ama her doğum kendine has bence. Herkesle kiyaslamayin. Mesela ikinci oğlumda sancı Manci yokken suyum geldi. Şimdi sancı çekiyorum. kiminde nstde sancı yok açılma var. Sabahı bekleyip Dr a gidin bence hatta sıcak bir duş alın

Sancin mi var, duzenli mi peki? Allah yardimcimiz olsun. İlk bebis ben zaten tecrubesizim =)) yarin meshur tuşe muayenesi var ona gidicem. Artik açilma falan varsa belli olur.

Sancin mi var, duzenli mi peki? Allah yardimcimiz olsun. İlk bebis ben zaten tecrubesizim =)) yarin meshur tuşe muayenesi var ona gidicem. Artik açilma falan varsa belli olur.
Geceden beri on dk da bir düzenli görünüyor. Dün NST de onbeş dk da birdi. Bebek leğen kemigimdeymis inmiş asaga haylazim. Sezeryan olacağı için yarın yine NST ona göre galiba bu hafta alacak sancılar aniden artmaz suyum gelmezsen zaten nisanim bir buçuk hafta önce gelmişti. Benim 3. Olunca rahim çok taşımıyor galiba 36+3 olduk bugün. Rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsın inşallah. Ortanca oğlumda bütün gece atesliydi aksi gibi sıfır uyku bende.

benim doktorun dedigi gibi, normal dogumu bekleyen 40 haftayi gecer, bebek kilolu olur bir turlu gelmek bilmez, sezaryen olacagi belli olan da erkenden belirti verir. Bu dogum isleri bir acayip. İnsallah her sey yolunda gider canim. Ogluna gecmis olsun.

Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün bebiş.

Aynen valla öyle. Her seferinde farklı doğum ağrısı sancısı oluyor. Halbuki bekle gününü doğ ne var aslında avantaj oluyor bize. Çünkü normaldir gibi gidip sez olunca süt çok rahat geliyor.

Hanımefendi gelsin ki peşi sıra biz gelelim hem tecrubelerinden faydalanmak lazım :))
Allah razı olsun inşallah hersey olması gerektiği gibidir sağolasın teyzesiii :)
Bekliyoruz bakalım canım valla artık gelsin ay tecrübeli olayım bende :) artık gelsin gelsin diyorumda sancı falan yokken diyorum sancılar olunca nasıl olucam acaba amin inşallah canım
chatlax canım bu arada hani dopum için gerekli testler varya ben yarın tok mu gitmem lazım aç mı
Geç oldu sanki canım ama aç gitmen lazım ben randevu saatimden önce gidip vermiştim randevuya kadar aç duramam diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…