- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.021
Neden korkuyosun o doktorların akşama kadar elinden senin benim gibi kaç tanesi geçiyo valla ben sezaryen olacak olsaydım günüm belli saatim belli deyip keyfime bakardım stres olma hiç emin ol Rabbim darda koymaz kolaylık elbet verirO kafada olmak ıstıorm sallamasam bnde keske amaaan 1saatlık bı operasyon grıp cıkcam ısde dıe umursamaz olabılsem keske bn korkudan napıcgmı sasırıorm
Hanımefendi gelsin ki peşi sıra biz gelelim hem tecrubelerinden faydalanmak lazım :))Doğurdum ama tekrar içeri soktum demek lazım onlaraBende yarın 38+1im canım bu hafta gelir inşallah benim hanım yarın randevudan sonra hayırlı haberlerini bekliyorum canım
Çok sancılı mıydı doğumun ? Bu ay Okadar kişi doğurdu ki kim naptı karıştırıyorum kusura bakma :) inşallah ağrın acın kalmaz çabucak kaynayıp eskisi gbi olsun canım, amin.Benim bebeğime iri demişlerdi bende korkuyordum doktor 4 kgyu geçerse sezeryanla alırız demişti. Ama doğduğunda şok olduk minnoş bişey çıktı kızım :) ayrıca sancı orda gözükene bağlı değil bence canım ,bana doğum sancısı olması için en az 100 olmalı dediler ama ben sancı çekerken nst en fazla 70 gösterdi. Cihazla ilgilidir diye düşündüm.
Inşallah canım benim çok oturup kalkmaktan oldu muhtemelen
Korkma canım allahım bi avazda kurtarır umarım.
Evet canım normal doğum yaptım. Bana yan otur dikişlerine dikkat et dediler ben pek dikkat edemedim sanırım ağrımıyor diye oturup kalktım. Geçenlerde sızladı hissettim aslında. Pansumanda yapıyorum canım açıklık 1-2 güne kapanır dedi umarım kapanır. Çatala dikişler için oturdum bugün 40ı çıkınca yine gel dedi bi daha bakmaz sanırım
Aynen öyle canım benden uzak allaha yakın olsunlar. Amaaan olumlu düşünelim napalım en azından geçici süre buralardalar idare edip sabretcez bebişlerimizin keyfini çıkaracağız:) anne oluyoruz bir bir hepimiz :) kimse üzenez şuan beni. Sabah sezeryanım var evde herkes uyudu. Ben uyuyamıyorum oğluşumu da şuan hıçkırık tuttu içerde. İkimiz sessizce büyük aşk yaşıyoruz son kez analı oğlanlı bir iken:) yarın kucağımda hıçkırır artık son hıçkırık bükücülerden kim kaldı :)Parmağıyla baktı canım tampon kalabilir dedi ama öyle doğumdaki yada çatı muayenesindeki gibi acı vermedi. Yada ben alıştım artık parmaklanmaya
Bende öyleyimdir aslında hatta tartışırım ederim ama benimki anlamayan tiplerden. Allah sabır versin canim düşüncesiz insanlarla aynı evde olmak bile insanı geriyor. Benide aramadılar hep eşimle konuştular cumartesi günüde gelip bebeği gördüler. Artık takmıyorum sanırım ne kadar uzak o kadar iyi :)
35+2 2670 di şimdi kilosu değil haftasıda küçük çıkıo anlamadım gitti durdu büyüğümü resmen 2 haftadır harketleri güzel nstde güzel çıkıo.bilmiyrum yaGünaydın cnm benim de bugün kontrol var.en son ne kadardı kilosu? Ben 33+6 da gittiğimde 2300gr fiyatta Dr haftada 100 Gr almış biraz az ama haftasıyla uyumlu demişti.
sancı vs yok gğzel çıktı canım ama kilo almıo kilosu az oldugu için haftasıda küçük çıkıo anlamadım nasıl bi ölçüm teknikleri var.haftası tam kilo az da demio haftasıda ilerlemio kilosuda şaştım kaldım.1 hafta daha bekletip doğurtucaz bunu büyümüo içerde sıkımtıya girmesin dediHaklısın ben tek özel doktorda kaldım bazen iyi mi yspıyorum diyorum :) gttn mi doktora nasılmış minnak gelmeye niyetli mi :)
Bazibeveklerde oluyor cnm. Eğer gelismiyorsa alıyor Dr direk35+2 2670 di şimdi kilosu değil haftasıda küçük çıkıo anlamadım gitti durdu büyüğümü resmen 2 haftadır harketleri güzel nstde güzel çıkıo.bilmiyrum ya
sancı vs yok gğzel çıktı canım ama kilo almıo kilosu az oldugu için haftasıda küçük çıkıo anlamadım nasıl bi ölçüm teknikleri var.haftası tam kilo az da demio haftasıda ilerlemio kilosuda şaştım kaldım.1 hafta daha bekletip doğurtucaz bunu büyümüo içerde sıkımtıya girmesin dedi
Günaydın ishal doğum belirtisi ama her doğum kendine has bence. Herkesle kiyaslamayin. Mesela ikinci oğlumda sancı Manci yokken suyum geldi. Şimdi sancı çekiyorum. kiminde nstde sancı yok açılma var. Sabahı bekleyip Dr a gidin bence hatta sıcak bir duş alınGunaydin kizlar. Ben de 4ten beri uyuyamadim. Dunden beri istahsizlik var, dogru duzgun su bile icemedim. Bir de cok af edersiniz sabah sabah ishal olmusum. Acaba geliyor mu tontoşum? Sanci, su, nişan hicbiri yok ama... Artik mecbur bir sekilde dogacaklar, insan korkuyor
Sancin mi var, duzenli mi peki? Allah yardimcimiz olsun. İlk bebis ben zaten tecrubesizim =)) yarin meshur tuşe muayenesi var ona gidicem. Artik açilma falan varsa belli olur.Günaydın ishal doğum belirtisi ama her doğum kendine has bence. Herkesle kiyaslamayin. Mesela ikinci oğlumda sancı Manci yokken suyum geldi. Şimdi sancı çekiyorum. kiminde nstde sancı yok açılma var. Sabahı bekleyip Dr a gidin bence hatta sıcak bir duş alın
Geceden beri on dk da bir düzenli görünüyor. Dün NST de onbeş dk da birdi. Bebek leğen kemigimdeymis inmiş asaga haylazim. Sezeryan olacağı için yarın yine NST ona göre galiba bu hafta alacak sancılar aniden artmaz suyum gelmezsen zaten nisanim bir buçuk hafta önce gelmişti. Benim 3. Olunca rahim çok taşımıyor galiba 36+3 olduk bugün. Rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsın inşallah. Ortanca oğlumda bütün gece atesliydi aksi gibi sıfır uyku bende.Sancin mi var, duzenli mi peki? Allah yardimcimiz olsun. İlk bebis ben zaten tecrubesizim =)) yarin meshur tuşe muayenesi var ona gidicem. Artik açilma falan varsa belli olur.
benim doktorun dedigi gibi, normal dogumu bekleyen 40 haftayi gecer, bebek kilolu olur bir turlu gelmek bilmez, sezaryen olacagi belli olan da erkenden belirti verir. Bu dogum isleri bir acayip. İnsallah her sey yolunda gider canim. Ogluna gecmis olsun.Geceden beri on dk da bir düzenli görünüyor. Dün NST de onbeş dk da birdi. Bebek leğen kemigimdeymis inmiş asaga haylazim. Sezeryan olacağı için yarın yine NST ona göre galiba bu hafta alacak sancılar aniden artmaz suyum gelmezsen zaten nisanim bir buçuk hafta önce gelmişti. Benim 3. Olunca rahim çok taşımıyor galiba 36+3 olduk bugün. Rabbim cümlemizi bir avazda kurtarsın inşallah. Ortanca oğlumda bütün gece atesliydi aksi gibi sıfır uyku bende.
Gözün aydın canım, sağlıkla büyüsün bebiş.Merhaba arkadaşlar ben 5 temmuz perşembe günü doğum yaptım. Apar topar oldu, işlerim maalesef pek rast gitmedi. Detaylı anlatacağım zira 4 günde olumlu/olumsuz öğrendiğim çok şey oldu. Paylaşmak isterim. Hepinize sevgiler.
Aynen valla öyle. Her seferinde farklı doğum ağrısı sancısı oluyor. Halbuki bekle gününü doğ ne var aslında avantaj oluyor bize. Çünkü normaldir gibi gidip sez olunca süt çok rahat geliyor.benim doktorun dedigi gibi, normal dogumu bekleyen 40 haftayi gecer, bebek kilolu olur bir turlu gelmek bilmez, sezaryen olacagi belli olan da erkenden belirti verir. Bu dogum isleri bir acayip. İnsallah her sey yolunda gider canim. Ogluna gecmis olsun.
Bekliyoruz bakalım canım valla artık gelsin ay tecrübeli olayım bende :) artık gelsin gelsin diyorumda sancı falan yokken diyorum sancılar olunca nasıl olucam acabaHanımefendi gelsin ki peşi sıra biz gelelim hem tecrubelerinden faydalanmak lazım :))
Allah razı olsun inşallah hersey olması gerektiği gibidir sağolasın teyzesiii :)
Geç oldu sanki canım ama aç gitmen lazım ben randevu saatimden önce gidip vermiştim randevuya kadar aç duramam diye
Hayırlısı canım bende hep tombik olsun isterdim doktor 4ü geçicek falan deyince hazırlanmıştım baya ama 3300 de iyi yine :) sağlıklı olsunlarda gerisi boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?