- 22 Aralık 2016
- 148
- 160
- 33
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.161
Ay ne güzel valla belkide aynı zamana denk gelir doğumumuz canım :) iyice sıcaklara kalmadan kurtulcan hayırlısıyla yavruna ne güzel darısı başımıza :)Ya aynen değişik duyguymuş durup durup gülüyorum :) 11de çıkmştk eve şmdi geldk çok fena yorgunum alt tarafta iyi değil acaip sıcak çok seviniyorum daha fazla perişan olmadan kavuşurum inşallah. Hepimiz sağ salim kavuşalım ♡♡♡
Nstden belli olur mu bilmiyorum canım ama benimde çok akıntım var diye hep ıslaktı suyum mu acaba diyordum ama dün baktı doktorum suyum gayet iyiymişKızlar acaba bebeğin suyu falan azalsa nst de belli olur mu sıcaktan bacak aralarım terliyor ne zaman tuvalete gitsem suyum mu geliyor diye psikolojim bozuldu resmen bebeğin hareketleri son haftalarda hep az az zaten bişey olsa doktor derdi sanırım yarın son nst var bide kan sonuçlarına bakacak doktor muayene etmez acaba desem tekrar baksa mı suyum ıyı mi diye valla zaman geçmiyor artık pazartesi Bi olsaydı Rabbim hayırlısıyla saglikli akıllı nasip etsin hepimize
Canım cok gusel acıklamıssın.sorsan tüp bebeğede karsıdırlar ama ben tup bebekle hamile kaldım.ama hep de suan inandım hayatta Allah herşeyi vesile kılıyor önümüze eger tüp bebekle hamile kalırsam buda gene Allah bole istediği için bunu bana vesile kıldığı içindir dedim Allaha şükür cok az kaldı meleğime kavusmama.hepde hayırlısını istedim.persembe gunu sezeryanla doğumum var.ama sezeryan içinde bahaneler sunulduğunu soluyorlar.benim rahim ağzını kapatan 6-7 cm lik miyomum var 1 profesor 1 docent bu sekilde normal doğum yapamayacagımı soledi ve doğumumu 2 side yaptıracak degil yani olacagım sezeryanın onlara hiç bir faydası yok.ben bukadar zor kavusmusken normal doğum askı yuzunden kaybedersem sağlığı bunun neresinde aramalıyım.elbette yapılabiliyosa normal doğum hem kadın hem bebek için en guseli ve sağlıklısı ama olmuyorsada inat etmenin alemi yok.genede verende alanda elbette Allah buna inancımız sonsuz.ama bizim dinimizde cahillik dini deil.neyse uzun oldu yazdıkların hosuma gitti bende kendi durumumdan örnek vermek istedim
Gozunuz aydin Allah anali babali büyütsün.Kızlar ben doğum yaptım darısı bekleyenlerin başına 7cm açıklıkla geldim tam açulmda oldu ama sezeryan olmak zorunda kaldm toparlanınca detaylı yazıcm
Boş ver canım hepiniz doğum yapın ondan sonra anlatırım :) nasılsın bu arada nevar neyok doğum oldu mu ? Kusura bakma giremiyorum takip edemiyorum da , inşallah yakında yine buralarda olcamNaptı ki
Bi bilsem bi anlasam.. yurtdisindayim ben bi de fazla bilmiyorum. Burda öyleymis güya bekletiliyomus son ana kadar.. e bebek olcak 5 kilo bu gidisle ya doguramazsam korkuyorum, sonra sezeryana alirlarsa hic istemiyorum42 hafta çok uzun bi süre bence. Niye bekletiyolar anlamıyorum. Bencede söyle biz doguramadikca strese giriyoruz. Haliyle bebeklerde etkileniyor
Masallah cnm ne güzel bende hep aynı şeyi düşünüyorum akıntım epeydir var bişey olsa derdı diyorum işte kafamda kurup duruyorum :) Tesekkur ederim cvp için de cnmNstden belli olur mu bilmiyorum canım ama benimde çok akıntım var diye hep ıslaktı suyum mu acaba diyordum ama dün baktı doktorum suyum gayet iyiymiş
Yarın nst için gıdıcez cnm sorucam inşallah dediğin gibi en azından içim rahat eder çünkü buyuk ihtimalle daha cagırmaz pazartesi doğum çünkü5816bursa canim 10 gun kontrol suresi var .Niye bakmayacak ki .Icin rahat eder bence git soyle
AAaa canm cok sasrdım bırden karar wermene nasıl agrın olduko bırden bu kararı werdırdı sanaEşimle oturduk konuştuk halime acıdı muayeneden sonra epey ağrı çektimGittik doktorla konuştuk sezaryen karar verdik haftaya salı son kontrol cuma doğuma giriyorum Allah izin verirse :)
Valla gözüm zaten korkuyodu iyice korktum risk almak istemedm gebeliğim zor geçti ilk 3 ay kanama lekelenmeyle hastaneye git gelle geçti 4.haftamdan beri hergün iğne vuruyorum kendime zaten öncesinde 2 kez kürtaj oldum son aylarımda vucudumda çıkan yaralar vs vs kemiğin basık riske atmam deyince doktor bide haftaya tekrar çatı muayenesi düşüncesi beni yıldırdı hâlâ alt tarafta ağrım var kontrol sırasında bebek göğsüme kadar çıktı nerdeyse sanırım onuda etkiledim çok mu kasıldım bilmiyorum ama yoruldum ayın 20sinde süslenip püslenip yakışıklımla buluşmaya giderim diyorum inşallah sağ salim kavuşuruz ♡ umrumda olan tek şey onu artık kollarıma almak isteğimAAaa canm cok sasrdım bırden karar wermene nasıl agrın olduko bırden bu kararı werdırdı sana
Çatım darmış canım dr riske atmayalım dedi ayın 20sinde kavuşacağız inşallah :) sen nasılsın toparlandın mı biraz ?Boş ver canım hepiniz doğum yapın ondan sonra anlatırım :) nasılsın bu arada nevar neyok doğum oldu mu ? Kusura bakma giremiyorum takip edemiyorum da , inşallah yakında yine buralarda olcam
Ayyy evet seninde ayın 23ü yazıyor bekler mi okadar seninki :)Ay ne güzel valla belkide aynı zamana denk gelir doğumumuz canım :) iyice sıcaklara kalmadan kurtulcan hayırlısıyla yavruna ne güzel darısı başımıza :)
Bende hep öyle kuruyodum canım içim rahatladı valla iyi deyince hep wcye gidiyordum ay suyum mu geldi acaba diye :) ne demek canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbimMasallah cnm ne güzel bende hep aynı şeyi düşünüyorum akıntım epeydir var bişey olsa derdı diyorum işte kafamda kurup duruyorum :) Tesekkur ederim cvp için de cnm
Beklicek gibi duruyor canım hiç kıpırtısı yok :) ben biran önce gelmesinden yanayım ama :)Ayyy evet seninde ayın 23ü yazıyor bekler mi okadar seninki :)
Ayni sureclerden geçiyoruz. Allah yardimcimiz olsun sona yaklastik ama sabir da tukeniyor .Ben de cok ağlıyorum. Esim uyudu diye kızıyorum. Sonra sacmaladigimi fark ediyorum .Adam zaten gece kac kere wc ye götürüyor. Dönemiyorum her seferinde uyandırıp yardim istiyorum .Bir de boyle bana bisey olursa muhabbetine girince iyice üzülüyor. 2 gun once karar aldim bebegimi ve esimi strese sokmayacağım. Prensesler gibi girip kraliceler gibi çıkacağım insallahYarın nst için gıdıcez cnm sorucam inşallah dediğin gibi en azından içim rahat eder çünkü buyuk ihtimalle daha cagırmaz pazartesi doğum çünkü
Zaten kendi kendime senaryo yazmaktan uyuyamaz oldum dun sabah 5 te hıçkırarak aglamaya başladım ama nasıl ağlıyorum eşim sıçradı Bi panik oldu doğuruyorum sandı ne oldu dıyo aglamaktan konuşamıyorum öyle böyle derken biraz sakinleştim bana bişey olursa kızım ne olacak diye tekrardan başladım sagolsun konuşa konuşa uyumuşum tekrar Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah kimseyi korktuguyla sınamasın inşallah
Son ay yıl oldu bildiğin yıllll :)Beklicek gibi duruyor canım hiç kıpırtısı yok :) ben biran önce gelmesinden yanayım ama :)
Evet yaa arkadasim doğsun artik diye agladiginda abartma demistim .Meğer hakliymisSon ay yıl oldu bildiğin yıllll :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?