2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar acaba bebeğin suyu falan azalsa nst de belli olur mu sıcaktan bacak aralarım terliyor ne zaman tuvalete gitsem suyum mu geliyor diye psikolojim bozuldu resmen bebeğin hareketleri son haftalarda hep az az zaten bişey olsa doktor derdi sanırım yarın son nst var bide kan sonuçlarına bakacak doktor muayene etmez acaba desem tekrar baksa mı suyum ıyı mi diye valla zaman geçmiyor artık pazartesi Bi olsaydı Rabbim hayırlısıyla saglikli akıllı nasip etsin hepimize

Ay ne güzel valla belkide aynı zamana denk gelir doğumumuz canım :) iyice sıcaklara kalmadan kurtulcan hayırlısıyla yavruna ne güzel darısı başımıza :)

Nstden belli olur mu bilmiyorum canım ama benimde çok akıntım var diye hep ıslaktı suyum mu acaba diyordum ama dün baktı doktorum suyum gayet iyiymiş

Cok tesekkur ederim canim benim allah saglikla kavustursun. Benim en yakin arkadasim bu gruplara üye. Tup bebek olanlara 3 harfli musallat olur yok sezeryan dogurani 3 harfli basar deyip duruyor. Onu onunla korkutmuslar mesela. Iste senin korkun neyse onunla korkutup sokuyorlar aralarina. Evlâdı veren Allahtir. Derdi veren Allahtir. Sifayi veren Allahtir. Aksini iddia edenin zaten dini yönünü sorgulamak gerekiyor bana simdi baski yapiyor sen gavur tibbina guvenip sezeryan olursun kesin diyor. Sanki sezeryan olunca hâşâ canini ben mi vermis olacağım? Aksine Allahin verdihi cani sag tutmak icin kesilip biçilecegim. Sen duani et Allah kolaylik versin insallah :)

42 hafta çok uzun bi süre bence. Niye bekletiyolar anlamıyorum. Bencede söyle biz doguramadikca strese giriyoruz. Haliyle bebeklerde etkileniyor
Bi bilsem bi anlasam.. yurtdisindayim ben bi de fazla bilmiyorum. Burda öyleymis güya bekletiliyomus son ana kadar.. e bebek olcak 5 kilo bu gidisle ya doguramazsam korkuyorum, sonra sezeryana alirlarsa hic istemiyorum

Nstden belli olur mu bilmiyorum canım ama benimde çok akıntım var diye hep ıslaktı suyum mu acaba diyordum ama dün baktı doktorum suyum gayet iyiymiş
Masallah cnm ne güzel bende hep aynı şeyi düşünüyorum akıntım epeydir var bişey olsa derdı diyorum işte kafamda kurup duruyorum :) Tesekkur ederim cvp için de cnm

5816bursa canim 10 gun kontrol suresi var .Niye bakmayacak ki .Icin rahat eder bence git soyle
Yarın nst için gıdıcez cnm sorucam inşallah dediğin gibi en azından içim rahat eder çünkü buyuk ihtimalle daha cagırmaz pazartesi doğum çünkü
Zaten kendi kendime senaryo yazmaktan uyuyamaz oldum dun sabah 5 te hıçkırarak aglamaya başladım ama nasıl ağlıyorum eşim sıçradı Bi panik oldu doğuruyorum sandı ne oldu dıyo aglamaktan konuşamıyorum öyle böyle derken biraz sakinleştim bana bişey olursa kızım ne olacak diye tekrardan başladım sagolsun konuşa konuşa uyumuşum tekrar Rabbim hayırlısıyla tamamına erdirsin inşallah kimseyi korktuguyla sınamasın inşallah

Eşimle oturduk konuştuk halime acıdı muayeneden sonra epey ağrı çektim Gittik doktorla konuştuk sezaryen karar verdik haftaya salı son kontrol cuma doğuma giriyorum Allah izin verirse :)
AAaa canm cok sasrdım bırden karar wermene nasıl agrın olduko bırden bu kararı werdırdı sana

AAaa canm cok sasrdım bırden karar wermene nasıl agrın olduko bırden bu kararı werdırdı sana
Valla gözüm zaten korkuyodu iyice korktum risk almak istemedm gebeliğim zor geçti ilk 3 ay kanama lekelenmeyle hastaneye git gelle geçti 4.haftamdan beri hergün iğne vuruyorum kendime zaten öncesinde 2 kez kürtaj oldum son aylarımda vucudumda çıkan yaralar vs vs kemiğin basık riske atmam deyince doktor bide haftaya tekrar çatı muayenesi düşüncesi beni yıldırdı hâlâ alt tarafta ağrım var kontrol sırasında bebek göğsüme kadar çıktı nerdeyse sanırım onuda etkiledim çok mu kasıldım bilmiyorum ama yoruldum ayın 20sinde süslenip püslenip yakışıklımla buluşmaya giderim diyorum inşallah sağ salim kavuşuruz ♡ umrumda olan tek şey onu artık kollarıma almak isteğim

Boş ver canım hepiniz doğum yapın ondan sonra anlatırım :) nasılsın bu arada nevar neyok doğum oldu mu ? Kusura bakma giremiyorum takip edemiyorum da , inşallah yakında yine buralarda olcam
Çatım darmış canım dr riske atmayalım dedi ayın 20sinde kavuşacağız inşallah :) sen nasılsın toparlandın mı biraz ?

Masallah cnm ne güzel bende hep aynı şeyi düşünüyorum akıntım epeydir var bişey olsa derdı diyorum işte kafamda kurup duruyorum :) Tesekkur ederim cvp için de cnm
Bende hep öyle kuruyodum canım içim rahatladı valla iyi deyince hep wcye gidiyordum ay suyum mu geldi acaba diye :) ne demek canım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin rabbim

Ayni sureclerden geçiyoruz. Allah yardimcimiz olsun sona yaklastik ama sabir da tukeniyor .Ben de cok ağlıyorum. Esim uyudu diye kızıyorum. Sonra sacmaladigimi fark ediyorum .Adam zaten gece kac kere wc ye götürüyor. Dönemiyorum her seferinde uyandırıp yardim istiyorum .Bir de boyle bana bisey olursa muhabbetine girince iyice üzülüyor. 2 gun once karar aldim bebegimi ve esimi strese sokmayacağım. Prensesler gibi girip kraliceler gibi çıkacağım insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…