- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.181
Kışa denk gelse pek böyle olmazdık bence ... senin günün ne zaman ? Aramızda 2 gün mü var ? 18 miydi ? 20sinde gireceğim ben doğuma inşallah.Evet yaa arkadasim doğsun artik diye agladiginda abartma demistim .Meğer hakliymis
Bnmde öle canım 7.ayıma kadr cok zor gectı ılk 3ay berbattı kusmalar mıde bulantılar yemek yıyemezdım snra bırden bobrek genıslemesı cıktı 7.ayıma kadr cektım amelıyatı bıle dusunduler smdıde artk son hafta bnım gozum korktugu ıcın artk bu olanlardan kendım dedım sezeryan olsun ama zaten bobrek doktprumda bekletmeyz dedı bnmde ısıme geldı hayırlısı olsun ınsallah bölesı hakkımızda hayırlı olanıdı hayırlı dglsede Rabbım hayra çewırsn ınsallahValla gözüm zaten korkuyodu iyice korktum risk almak istemedm gebeliğim zor geçti ilk 3 ay kanama lekelenmeyle hastaneye git gelle geçti 4.haftamdan beri hergün iğne vuruyorum kendime zaten öncesinde 2 kez kürtaj oldum son aylarımda vucudumda çıkan yaralar vs vs kemiğin basık riske atmam deyince doktor bide haftaya tekrar çatı muayenesi düşüncesi beni yıldırdı hâlâ alt tarafta ağrım var kontrol sırasında bebek göğsüme kadar çıktı nerdeyse sanırım onuda etkiledim çok mu kasıldım bilmiyorum ama yoruldum ayın 20sinde süslenip püslenip yakışıklımla buluşmaya giderim diyorum inşallah sağ salim kavuşuruz ♡ umrumda olan tek şey onu artık kollarıma almak isteğim
Aynen canım valla ya senelerdir hamile gibi hissediyorum kendimi :)Son ay yıl oldu bildiğin yıllll :)
Ayni sureclerden geçiyoruz. Allah yardimcimiz olsun sona yaklastik ama sabir da tukeniyor .Ben de cok ağlıyorum. Esim uyudu diye kızıyorum. Sonra sacmaladigimi fark ediyorum .Adam zaten gece kac kere wc ye götürüyor. Dönemiyorum her seferinde uyandırıp yardim istiyorum .Bir de boyle bana bisey olursa muhabbetine girince iyice üzülüyor. 2 gun once karar aldim bebegimi ve esimi strese sokmayacağım. Prensesler gibi girip kraliceler gibi çıkacağım insallah
İnşallah canım inşallah Rabbim hayırlısıyla nasıp etsin hepimizeAyni sureclerden geçiyoruz. Allah yardimcimiz olsun sona yaklastik ama sabir da tukeniyor .Ben de cok ağlıyorum. Esim uyudu diye kızıyorum. Sonra sacmaladigimi fark ediyorum .Adam zaten gece kac kere wc ye götürüyor. Dönemiyorum her seferinde uyandırıp yardim istiyorum .Bir de boyle bana bisey olursa muhabbetine girince iyice üzülüyor. 2 gun once karar aldim bebegimi ve esimi strese sokmayacağım. Prensesler gibi girip kraliceler gibi çıkacağım insallah
Amiiin canım Rabbim kurtarsın sağ salim kavuştursun kokularını içimize çekince geçer gider tüm ağrılar sancılar inşallah ♡♡♡Bnmde öle canım 7.ayıma kadr cok zor gectı ılk 3ay berbattı kusmalar mıde bulantılar yemek yıyemezdım snra bırden bobrek genıslemesı cıktı 7.ayıma kadr cektım amelıyatı bıle dusunduler smdıde artk son hafta bnım gozum korktugu ıcın artk bu olanlardan kendım dedım sezeryan olsun ama zaten bobrek doktprumda bekletmeyz dedı bnmde ısıme geldı hayırlısı olsun ınsallah bölesı hakkımızda hayırlı olanıdı hayırlı dglsede Rabbım hayra çewırsn ınsallah
Oyyy bu işler parayla değil sırayla
Sağ salim kucağına alirsin inşallah cnm her şey çok güzel olacak hamileliğinin son günü tadını çıkar ❤Herkese günaydın yarın doğuma giriyorum kızlar ben artık sancılarım artıyor dr daha fazla beklemeyelim dedi yatarak ve ilaclarla bu haftaya kadar geldik herkes hakkını helal etsin dualarınızı esirgemeyin allah herkesi tek avazda kurtarsın insallah
Amin inşallahDarısı başımıza
Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah canımKızlar yarın konseye cikicaz .
Dualarınizdan bizleri eksik etmeyin lütfen
Hayırlı haberler alalım inşallah.
Maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar 1 saat önce geldi oğluşum bir sıkıntısı yokmuş allahtan hepinize teşekkürler. Sütüm doğumdan önce geldi oğluşu küveze koymadan ameliyathanede ebe getirip emzirdi. 3 gibi getirdiler emdi 10 dakika uyuyor şimdi. Aynı bana benziyor burnu gözleri. O kadar güzel bir duygu ki yanımdan ayıramıyorum. İnş hepiniz sağlıkla kavuşun.
Maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallahKızlar ben doğum yaptım elhamdülillah gayet iyiyiz ameliyat harika gectg kesinlikle stres yapmayın... Gayet iyiyiz Allah herkese yaşatsın bu güzel duyguyu inşAllah detaylı anlatım daha sonra bizmki uykucu çıktı emsin diye uğraşıyoruz
Oooo süper canım günün belli artık şafak saymaya başlayabilirsin çok sevindim sağ salim kucağına alirsin inşallah ❤❤❤Eşimle oturduk konuştuk halime acıdı muayeneden sonra epey ağrı çektimGittik doktorla konuştuk sezaryen karar verdik haftaya salı son kontrol cuma doğuma giriyorum Allah izin verirse :)
Dayanır inşallah canım aceleci çıktı seninki :)Kızlar yine sancı çıktı alttan baktı kafası çok aşağıda dedi minik bir açıklık var dedi. Sizce minik açıklık bir gece dayanır mı? Sez olduğu için Dr hmn alacaktı ben eve geldim. Yarın sabah 10 da hastanede ol dedi. İnşallah dayansin
Maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsünKızlar ben doğum yaptım darısı bekleyenlerin başına 7cm açıklıkla geldim tam açulmda oldu ama sezeryan olmak zorunda kaldm toparlanınca detaylı yazıcm
Hadi hayırlısı inşallah canım bebeğine sağ salim kavuşasın inşallahÇatım darmış canım dr riske atmayalım dedi ayın 20sinde kavuşacağız inşallah :) sen nasılsın toparlandın mı biraz ?
16-18 3 gunden biri guya .Bu hafta ici tekrar gitcem son kontrol soyler sanirim.Kışa denk gelse pek böyle olmazdık bence ... senin günün ne zaman ? Aramızda 2 gün mü var ? 18 miydi ? 20sinde gireceğim ben doğuma inşallah.
Bunu ogrendigim cok iyi oldu cok tsk ederimSelam Kızlar ben de bu sabah kontrole gittim 40+3 üm. Bundan sonra üç günde bir çağırdı doktor. Hareketlerinde azalma olursa üç günü bekleme dedi. Haftaya pazartesiye kadar bekleyeceğiz sanırım kendisi gelmezse suni ile başlatacak doğumu. Kendi sancımla gelmesini çok istiyorum ama nasip. Kaka yapma durumunu sordum, burada da merak edenler vardı. Günü dolunca o risk varmış, ultrasondan da anlaşılmıyormuş, nst de kalp atışları farklılaşırsa şüpheleniriz dedi doktorum o yüzden son haftalarda veya benim gibi haftası geçmiş olanlar bebek hareketlerini mutlaka takip etmeliymiş bilginiz olsun.
Hayırlı olsun bebeğin canım neden sezeryan ?Kızlar ben doğum yaptım darısı bekleyenlerin başına 7cm açıklıkla geldim tam açulmda oldu ama sezeryan olmak zorunda kaldm toparlanınca detaylı yazıcm
Hayırlı olsun bebeğin gülerek büyütMerhaba güzel annelr bizde kavuştuk dün kizimlaaemismelrden fırsat bulamdim gaz sancısı ve memeler şimdiden berbat durumda ama hayattaki en guzel kokuyu duymak harika
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?