2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bnmde öle canım 7.ayıma kadr cok zor gectı ılk 3ay berbattı kusmalar mıde bulantılar yemek yıyemezdım snra bırden bobrek genıslemesı cıktı 7.ayıma kadr cektım amelıyatı bıle dusunduler smdıde artk son hafta bnım gozum korktugu ıcın artk bu olanlardan kendım dedım sezeryan olsun ama zaten bobrek doktprumda bekletmeyz dedı bnmde ısıme geldı hayırlısı olsun ınsallah bölesı hakkımızda hayırlı olanıdı hayırlı dglsede Rabbım hayra çewırsn ınsallah

İnşallah canım inşallah Rabbim hayırlısıyla nasıp etsin hepimize
Kızımda çok rahattım oda temmuz dogum lu hatta temmuz 31 ama o zaman rahattım sanki hem yaş aldık hem arada olanlar ister istemez yormuş Demek ki çok şükür bu günleri gördük Rabbim darda koymuyor inşallah haftaya bugun yavrum kollarımda olucak belki seninde bunları düşünüp gecırmek lazım artık kalan zamanları Allah yardımcımız olsun

Amiiin canım Rabbim kurtarsın sağ salim kavuştursun kokularını içimize çekince geçer gider tüm ağrılar sancılar inşallah ♡♡♡

Sağ salim kucağına alirsin inşallah cnm her şey çok güzel olacak hamileliğinin son günü tadını çıkar ❤
Darısı başımıza
Amin inşallah
Kızlar yarın konseye cikicaz .
Dualarınizdan bizleri eksik etmeyin lütfen
Hayırlı haberler alalım inşallah.
Allah güzel haberler almayı nasip etsin inşallah canım
Maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah
Maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah
Eşimle oturduk konuştuk halime acıdı muayeneden sonra epey ağrı çektim Gittik doktorla konuştuk sezaryen karar verdik haftaya salı son kontrol cuma doğuma giriyorum Allah izin verirse :)
Oooo süper canım günün belli artık şafak saymaya başlayabilirsin çok sevindim sağ salim kucağına alirsin inşallah ❤❤❤
Dayanır inşallah canım aceleci çıktı seninki :)
Kızlar ben doğum yaptım darısı bekleyenlerin başına 7cm açıklıkla geldim tam açulmda oldu ama sezeryan olmak zorunda kaldm toparlanınca detaylı yazıcm
Maşallah canım gözünaydin Allah analı babalı büyütsün
Forse canım doktora aldım bugün göbeğini yaktı doktor çok ağladı kuzum
1. 2 hafta daha devam edebilirmis normal dedi ama ne olduğunu soramadım kuzum çok ağlayınca.
Enfeksiyon sanırım

Çatım darmış canım dr riske atmayalım dedi ayın 20sinde kavuşacağız inşallah :) sen nasılsın toparlandın mı biraz ?
Hadi hayırlısı inşallah canım bebeğine sağ salim kavuşasın inşallah biraz baş ağrılarım var onun disinda toparlandim cok şükür, bir de bebeğim sarilik olmuştu hastaneye yatırmıştı doktoru bugün eve çıktık çok şükür şimdilik atlattı , spinal mi olacaksın yoksa genel mi karar verdin mi ?

Kizlaar vajinada batma dogum belirtisi mi. 1 saattir gecmedi. Yuruyemiyorum. Bebegin basi hareket ettikce dahada agriyor.

Selam kızlar, anne olanlara hayırlı ugurlu olsun. İnşallah evlatlarınız ve siz iyisinizdir. Bende hala doguramayanlardanım ve kafayı yemek uzereyim gunum de doluyo artık sanırım doktor beklemick ve sezeryan için gun vericek allah biliyo hiç istemiyorum ama hayırlısı buymus diye dusunuyorum artık moralim bozuk biraz paylaşmak istedim

Bunu ogrendigim cok iyi oldu cok tsk ederim

Kızlar kaç gündür giremiyrm mesai yoğun ama beni oğluşum değil vücudum yoruyor hergün bir yerim fire veriyor nerdeyse bebeğim olduğundan beri hergün uğradım ağlamaktan helak oldum gerçekten cennet anaların ayakları altındaymış.. göğüslerim bir gecede taş gibi oldu bırakın emzirmek durduğu yerde alev fışkırıyor dokunamıyorum.. bugün oğlumun kontrolü vardı sarılık değeri biraz yüksek çıktı ama çok şükür hastnede yatcak kadar değilmş bende mamaya başladm emzirmek imkansz.. şimdi yine hastneye geldim mastit olmadan sağdırmak istyrm evde akşama kadar kendim sağdım 1 saatte 10cc süt anca çıktı.. göğüslerim fena dolu ama tıkalı çok acılı bir durum..bende durumlar böyle umarm herkes iyidr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…