2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin , neden tıkanıyomuş ki bir bilgin varmı?

Kızlar hepsini okuyamadım 5 saat suni sancı yedim 8cm açılma oldu fakat bebiş aşağı inmedi acil sezeryana alındım spinalle tosunumu aldım kucağıma 4kg inş daha detaylı yazarım

Ohh maşallah tosunuma 4 kg çok iyiymiş kilosu , Allah analı babalı büyütsün darısı başımıza inşallah

Kızlarr uyuyamayanlar bir bardak adaçayı için sakinleştiri gibi etkisi var resmen gözlerimi zor açık tutuyorum bir bardak açılmayı etkiler mi hemen bilmiyorum tabi riskliler içmesinde

Canım üzülme kaderimizde ne yazılıysa o olacak önemli olan bebeğinin sağlıkla doğması , Allah gönlüme göre versin.

Kizlaar vajinada batma dogum belirtisi mi. 1 saattir gecmedi. Yuruyemiyorum. Bebegin basi hareket ettikce dahada agriyor.

Vajinada batma bendede oluyor çok ayakta kaldığımda yada yorulduğumda ama seninkide o sebeptenmi bilemedim ki canım

Canım sıcak kompres yapıp hafif hafif ovarsan açılıyor kanallar sıcak su tut duşun altında sonra sağmayı dene yumuşuyor biraz . Benimde öyleydi çok zor oluyor bide uçları kabuk bağlamıştı sütte gelmiordu kabukları yumuşatıp kaldırmak zorunda kaldım . Anlatılmaz bi acıydı. Umarım bi an önce toparlarsın

Son ay yıl oldu bildiğin yıllll :)

Evet yaa arkadasim doğsun artik diye agladiginda abartma demistim .Meğer hakliymis

Aynen canım valla ya senelerdir hamile gibi hissediyorum kendimi :)

alin benden de o kadar kizlar. Beklenen dogum tarihi 15 temmuz. O kadar sabir yok bende. Aksam rahat 3 saat kasim kasim kasildi karnimda, zaten sicaktan boguluyorum, aksama kadar sirilsiklam ter akiyor. Valla hic dusunmemisim, yaz hamileligi hic makbul degilmis. Bundan boyle yaza denk gelecek aylarda ekstra korunmak lazim

Bir de daha dogmadi mi diye arayanlara selam olsun sirf bugun esimin ablasi, annesi, ananesi, teyzesi ve 1 koylusu aradi...

Allah im son zamanlarda lüzumsuz akrabalar mantar gibi türüyor. Cok cok yakin bir akrabam 9 ay arayıp sormamis .Az once ayy hamile misinn diye msj atmış. Hic inandirici degil ee biliyorsun ordan burdan duymussundur .ucan kustan haberin olur bu ne samimiyetsizlik yaa

Bugün epey bir yürüdüm ve belim ağrıyor. Sag tarafi kopacak gibi agriyor. Yatiyorum ayni yuruyorum ayni oturuyorum ayni. Persembe 10 kisiyi yemege cagirdim cuma alt muayene var . Allahim cumaya kadar dursak bari diyorum. Keske buhun bu kadar yurumeseydim. Birde 1 saat icinde ev süpür topla makine camasir at as sil derken bana cok geldi sanıyorum. 38 olduk artik magnezyumda iyi degil

Çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin , neden tıkanıyomuş ki bir bilgin varmı?
Canm süt bi anda gelince oluyormş 2 saatte tüm kanallar dolmuş çünkü ben 2 saatte bir emzrmeye dikkat ettim. Benm gibi ihtiyaç olursa alırım diye sağma makinası almayan varsa sakın ihmal etmesin çok gereklymş bugün koşa koşa gttm aldm ama nafile ben alana kadar dolmuş

Neler yapmadım ki tam 6 saat aralıksız kompres sıcak duş sağma tekrarladm banamsn demedi kıpkırmızı semsert duruyordu doktru aradm hastneye yönlendrdi şimdi burda sağyrm ama pek fark yok

Sende normali mi bekliyorsun canım. Kesinlikle nisan mayıs ideal diğer aylara denk geliyorsa korunmak lazım köylüsüne ne dert olmuş acaba ya tövbe tövbe benide arayann arayana canım gelmyo mu daha diyorlar bende benimki yerini sevdi kalcakmış daha diyorum :)

Kızlar 11 de başlayan macera saat 13.30 da ameliyat a girmemle devam etti stres yaparım diye diye girdim ama Rabbim yardım etti çok soğukkanlı bir şekilde girdim Dr lar ile muhabbet ettik derken oglum 10 dk içinde doğdu çok şükür.Sonra ki rahatlıkla biraz uyku hali v.s derken ciktim çok şükür kapıda büyük oğlum beni bekliyordu sonra bebeğim geldi çok güzel bir duygu.3.kez yaşatan Rabbim e sukurleş olsun Allah'ım hepinize sağ salim yasatsin inşallahhhhh

Merhaba güzel annelr bizde kavuştuk dün kizimlaaemismelrden fırsat bulamdim gaz sancısı ve memeler şimdiden berbat durumda ama hayattaki en guzel kokuyu duymak harika

Kızlar hepsini okuyamadım 5 saat suni sancı yedim 8cm açılma oldu fakat bebiş aşağı inmedi acil sezeryana alındım spinalle tosunumu aldım kucağıma 4kg inş daha detaylı yazarım

Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün

Ne ayakta kaldik ne yoruldum. Azda kaldi dogum mu yaklasti bilemedim
Benim oyle ani batmalar oluyordu bicak saplanmasi gibi .Sabahinda nst ye girdim ilk kez 75 te sancilar cikti
Ohh miss.Gozunuz aydin.3 kuzunla saglikli omurler diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…