- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.201
Kızlar kaç gündür giremiyrm mesai yoğun ama beni oğluşum değil vücudum yoruyor hergün bir yerim fire veriyor nerdeyse bebeğim olduğundan beri hergün uğradım ağlamaktan helak oldum gerçekten cennet anaların ayakları altındaymış.. göğüslerim bir gecede taş gibi oldu bırakın emzirmek durduğu yerde alev fışkırıyor dokunamıyorum.. bugün oğlumun kontrolü vardı sarılık değeri biraz yüksek çıktı ama çok şükür hastnede yatcak kadar değilmş bende mamaya başladm emzirmek imkansz.. şimdi yine hastneye geldim mastit olmadan sağdırmak istyrm evde akşama kadar kendim sağdım 1 saatte 10cc süt anca çıktı.. göğüslerim fena dolu ama tıkalı çok acılı bir durum..bende durumlar böyle umarm herkes iyidr
Kızlar hepsini okuyamadım 5 saat suni sancı yedim 8cm açılma oldu fakat bebiş aşağı inmedi acil sezeryana alındım spinalle tosunumu aldım kucağıma 4kg inş daha detaylı yazarım
Selam kızlar, anne olanlara hayırlı ugurlu olsun. İnşallah evlatlarınız ve siz iyisinizdir. Bende hala doguramayanlardanım ve kafayı yemek uzereyimgunum de doluyo artık sanırım doktor beklemick ve sezeryan için gun vericek allah biliyo hiç istemiyorum ama hayırlısı buymus diye dusunuyorum artık moralim bozuk biraz paylaşmak istedim
Kizlaar vajinada batma dogum belirtisi mi. 1 saattir gecmedi. Yuruyemiyorum. Bebegin basi hareket ettikce dahada agriyor.
Canım sıcak kompres yapıp hafif hafif ovarsan açılıyor kanallar sıcak su tut duşun altında sonra sağmayı dene yumuşuyor biraz . Benimde öyleydi çok zor oluyor bide uçları kabuk bağlamıştı sütte gelmiordu kabukları yumuşatıp kaldırmak zorunda kaldım . Anlatılmaz bi acıydı. Umarım bi an önce toparlarsınKızlar kaç gündür giremiyrm mesai yoğun ama beni oğluşum değil vücudum yoruyor hergün bir yerim fire veriyor nerdeyse bebeğim olduğundan beri hergün uğradım ağlamaktan helak oldum gerçekten cennet anaların ayakları altındaymış.. göğüslerim bir gecede taş gibi oldu bırakın emzirmek durduğu yerde alev fışkırıyor dokunamıyorum.. bugün oğlumun kontrolü vardı sarılık değeri biraz yüksek çıktı ama çok şükür hastnede yatcak kadar değilmş bende mamaya başladm emzirmek imkansz.. şimdi yine hastneye geldim mastit olmadan sağdırmak istyrm evde akşama kadar kendim sağdım 1 saatte 10cc süt anca çıktı.. göğüslerim fena dolu ama tıkalı çok acılı bir durum..bende durumlar böyle umarm herkes iyidr
Allah bağışlasın canım güle güle büyütün bebeğiniziKızlar hepsini okuyamadım 5 saat suni sancı yedim 8cm açılma oldu fakat bebiş aşağı inmedi acil sezeryana alındım spinalle tosunumu aldım kucağıma 4kg inş daha detaylı yazarım
Allah bağışlasın canım güle güle büyütün bebeğiniziMerhaba güzel annelr bizde kavuştuk dün kizimlaaemismelrden fırsat bulamdim gaz sancısı ve memeler şimdiden berbat durumda ama hayattaki en guzel kokuyu duymak harika
Son ay yıl oldu bildiğin yıllll :)
Evet yaa arkadasim doğsun artik diye agladiginda abartma demistim .Meğer hakliymis
Aynen canım valla ya senelerdir hamile gibi hissediyorum kendimi :)
Kızlar ben doğum yaptım darısı bekleyenlerin başına 7cm açıklıkla geldim tam açulmda oldu ama sezeryan olmak zorunda kaldm toparlanınca detaylı yazıcm
Canm süt bi anda gelince oluyormş 2 saatte tüm kanallar dolmuş çünkü ben 2 saatte bir emzrmeye dikkat ettim. Benm gibi ihtiyaç olursa alırım diye sağma makinası almayan varsa sakın ihmal etmesin çok gereklymş bugün koşa koşa gttm aldm ama nafile ben alana kadar dolmuşÇok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin , neden tıkanıyomuş ki bir bilgin varmı?
Neler yapmadım ki tam 6 saat aralıksız kompres sıcak duş sağma tekrarladm banamsn demedi kıpkırmızı semsert duruyordu doktru aradm hastneye yönlendrdi şimdi burda sağyrm ama pek fark yokCanım sıcak kompres yapıp hafif hafif ovarsan açılıyor kanallar sıcak su tut duşun altında sonra sağmayı dene yumuşuyor biraz . Benimde öyleydi çok zor oluyor bide uçları kabuk bağlamıştı sütte gelmiordu kabukları yumuşatıp kaldırmak zorunda kaldım . Anlatılmaz bi acıydı. Umarım bi an önce toparlarsın
Ne ayakta kaldik ne yoruldum. Azda kaldi dogum mu yaklasti bilemedimVajinada batma bendede oluyor çok ayakta kaldığımda yada yorulduğumda ama seninkide o sebeptenmi bilemedim ki canım
Sende normali mi bekliyorsun canım. Kesinlikle nisan mayıs ideal diğer aylara denk geliyorsa korunmak lazımalin benden de o kadar kizlar. Beklenen dogum tarihi 15 temmuz. O kadar sabir yok bende. Aksam rahat 3 saat kasim kasim kasildi karnimda, zaten sicaktan boguluyorum, aksama kadar sirilsiklam ter akiyor. Valla hic dusunmemisim, yaz hamileligi hic makbul degilmis. Bundan boyle yaza denk gelecek aylarda ekstra korunmak lazim
Bir de daha dogmadi mi diye arayanlara selam olsunsirf bugun esimin ablasi, annesi, ananesi, teyzesi ve 1 koylusu aradi...
Merhaba güzel annelr bizde kavuştuk dün kizimlaaemismelrden fırsat bulamdim gaz sancısı ve memeler şimdiden berbat durumda ama hayattaki en guzel kokuyu duymak harika
Kızlar hepsini okuyamadım 5 saat suni sancı yedim 8cm açılma oldu fakat bebiş aşağı inmedi acil sezeryana alındım spinalle tosunumu aldım kucağıma 4kg inş daha detaylı yazarım
Benim oyle ani batmalar oluyordu bicak saplanmasi gibi .Sabahinda nst ye girdim ilk kez 75 te sancilar ciktiNe ayakta kaldik ne yoruldum. Azda kaldi dogum mu yaklasti bilemedim
Ohh miss.Gozunuz aydin.3 kuzunla saglikli omurler diliyorum.Kızlar 11 de başlayan macera saat 13.30 da ameliyat a girmemle devam etti stres yaparım diye diye girdim ama Rabbim yardım etti çok soğukkanlı bir şekilde girdim Dr lar ile muhabbet ettik derken oglum 10 dk içinde doğdu çok şükür.Sonra ki rahatlıkla biraz uyku hali v.s derken ciktim çok şükür kapıda büyük oğlum beni bekliyordu sonra bebeğim geldi çok güzel bir duygu.3.kez yaşatan Rabbim e sukurleş olsun Allah'ım hepinize sağ salim yasatsin inşallahhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?