2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizim de tarih belli 16 temmuz pazartesi inşallah Rabbim hayırlısıyla saglikli nasıp etsin hepimize

Bizim de tarih belli 16 temmuz pazartesi inşallah Rabbim hayırlısıyla saglikli nasıp etsin hepimize
Hadi hayirli olsun .Eger bebisim surpriz yapmazsa biz de ptesi gidecegiz .Acilarla ve ağrılarla yaşamayı ogrendim .Anayim ben ana diye haykirasim geliyor .

Kızlar bugün oğluşla 4. Günümüz. Emzirirken serinlesin diye altındaki patikli altı çıkarayım dedim dikkatlice çıkardım sonra bi baktım göbek yok ben yaptım çıkartırken zorla kopardım sandım bağırmışım anneme. hepsinin bir koşuşu var ben ağlıyorum ben yaptım diye falan annem baktı dedi kendi düşmüş kurumuş dedi ne bağırıyorsun delirdin diyor. Bu kadar erken göbeği düşen var mı bebeğinin?

Bizim de 5.gün düstü

Canim sen koparmis olsan bebek tepki verirdi taze kan olurdu .Relax .Ne guzel erkenden dusmus banyo yaptirirsiniz.

Hadi hayirli olsun .Eger bebisim surpriz yapmazsa biz de ptesi gidecegiz .Acilarla ve ağrılarla yaşamayı ogrendim .Anayim ben ana diye haykirasim geliyor .
Dimi :) fedakar cefakar :) valla benım de hiç dayanacak gücüm kalmadı ama işte mecburen ınsallah beklerler pazartesi yi hele bir doğsun uykusuz geceler aç bilaç kalmalar asıl o zaman gör fedakarlık ne demek Rabbim olmayanlara da versin senin abine benım arkadaşlarıma ve daha bilmediğimiz kım varsa bu duyguyu tatsınlar inşallah

Hayırlı olsun canım sen de dogurmussun görmemişim. Bizim de çok erken düştü ama arkasında azcik iltihap kalmıştı beyaz akıntı şeklinde. Ya da bizimki sürekli üzerine çiş yaptığı için olmuştur bilemedim. Doktor muayenede bir çubukla yakiverdi hemen bebe hissetmemisti bile. Erken düşenlerde böyle şeyler olabiliyor ama belki sizde hiç olmaz. Ne güzel vücudu çok hızlı toparliyor kendini demek ki masallah

Benım kızımın da dördüncü gunu düşmüştü gazlı bezle rulo yapıp üstüne koydum göbeği duzgun olsun diye belki bilenler vardır

Normal canım

Benım kızımın da dördüncü gunu düşmüştü gazlı bezle rulo yapıp üstüne koydum göbeği duzgun olsun diye belki bilenler vardır
Onu göbek fıtığı olmasın diye de yaparlar. Kalın düğme gibi yapıp tülbentle üzerine bağlıyorlar. Düzgünlük ten kastın dışa çıkık olmasın diye di mi

Amin insallah. Bir donem anne olamayacakmisim hissine kapıldığım icin su an her sey şükür sebebi .Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten su bizim yasadigimiz duygular agrilar acilar icin dünyaları vermeye hazir bir cok insan var.
Kızlar bende doğum yaptım bugün kesiniz,epiduralsiz normal doğumla.Son Zaman caydırdılar
Gozunuz aydin :)) Allah bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…