- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.841
Çok sevindim. Allah yardımcın olsun.Sonucum normal çıktı canım. Krem verdi bi tane. Doğurana kadar idare edeceğiz.
Hadi hayirli olsun .Eger bebisim surpriz yapmazsa biz de ptesi gidecegiz .Acilarla ve ağrılarla yaşamayı ogrendim .Anayim ben ana diye haykirasim geliyor .Bizim de tarih belli 16 temmuz pazartesi inşallah Rabbim hayırlısıyla saglikli nasıp etsin hepimize
Benim karın düştükçe düştü. Görüntü olarak hoşuma gitmiyor hiç :/Ben karnimi cok sevdim. Dogurmayi dusunmuyorum
Bizim de 5.gün düstüKızlar bugün oğluşla 4. Günümüz. Emzirirken serinlesin diye altındaki patikli altı çıkarayım dedim dikkatlice çıkardım sonra bi baktım göbek yokben yaptım çıkartırken zorla kopardım sandım bağırmışım anneme. hepsinin bir koşuşu var ben ağlıyorum ben yaptım diye falan annem baktı dedi kendi düşmüş kurumuş dedi ne bağırıyorsun delirdin diyor. Bu kadar erken göbeği düşen var mı bebeğinin?
Canim sen koparmis olsan bebek tepki verirdi taze kan olurdu .Relax .Ne guzel erkenden dusmus banyo yaptirirsiniz.Kızlar bugün oğluşla 4. Günümüz. Emzirirken serinlesin diye altındaki patikli altı çıkarayım dedim dikkatlice çıkardım sonra bi baktım göbek yokben yaptım çıkartırken zorla kopardım sandım bağırmışım anneme. hepsinin bir koşuşu var ben ağlıyorum ben yaptım diye falan annem baktı dedi kendi düşmüş kurumuş dedi ne bağırıyorsun delirdin diyor. Bu kadar erken göbeği düşen var mı bebeğinin?
Dusmesi dogumun cok yaklasmasi demekmis.Benim karın düştükçe düştü. Görüntü olarak hoşuma gitmiyor hiç :/
Benim karın düştükçe düştü. Görüntü olarak hoşuma gitmiyor hiç :/
Dimi :) fedakar cefakar :) valla benım de hiç dayanacak gücüm kalmadı ama işte mecburen ınsallah beklerler pazartesi yi hele bir doğsun uykusuz geceler aç bilaç kalmalar asıl o zaman gör fedakarlık ne demek Rabbim olmayanlara da versin senin abine benım arkadaşlarıma ve daha bilmediğimiz kım varsa bu duyguyu tatsınlar inşallahHadi hayirli olsun .Eger bebisim surpriz yapmazsa biz de ptesi gidecegiz .Acilarla ve ağrılarla yaşamayı ogrendim .Anayim ben ana diye haykirasim geliyor .
Hayırlı olsun canım sen de dogurmussun görmemişim. Bizim de çok erken düştü ama arkasında azcik iltihap kalmıştı beyaz akıntı şeklinde. Ya da bizimki sürekli üzerine çiş yaptığı için olmuştur bilemedim. Doktor muayenede bir çubukla yakiverdi hemen bebe hissetmemisti bile. Erken düşenlerde böyle şeyler olabiliyor ama belki sizde hiç olmaz. Ne güzel vücudu çok hızlı toparliyor kendini demek ki masallahKızlar bugün oğluşla 4. Günümüz. Emzirirken serinlesin diye altındaki patikli altı çıkarayım dedim dikkatlice çıkardım sonra bi baktım göbek yokben yaptım çıkartırken zorla kopardım sandım bağırmışım anneme. hepsinin bir koşuşu var ben ağlıyorum ben yaptım diye falan annem baktı dedi kendi düşmüş kurumuş dedi ne bağırıyorsun delirdin diyor. Bu kadar erken göbeği düşen var mı bebeğinin?
Normal canımKizlar ismi olanlar normal mi bekliyor sezeryanmi belirtirse ekleyecegim.
Sezeryan tarih belliyse onu da ekleyeyim istersenz.
1.(@serenity16 )
2.Afilim92
3. @demlicaykeyfi
4.Removeben
5. @minaaaako
6. A Alevce7
7. @almilacm
8. @alcala
9. @Milana firuze
10. @chatlax
11. @Efsane anne
12. @Oceancan
13.5816bursa
14.ZK_ASK
15. @Aysse34663
16. @Mervikkkk
17. @justlook. Normal Bekleniyor
18. @kutsal gorev askina
19. @symmm
20. @Whiteandblue
21.cndyyyy
22. @Miss Ness
23. @purple81
24 @Urmicca
25. @Sanat2017
26. @Parislim
27. @Kbra nr35
28. @domates
29. @KumraL_KrakeR
Onu göbek fıtığı olmasın diye de yaparlar. Kalın düğme gibi yapıp tülbentle üzerine bağlıyorlar. Düzgünlük ten kastın dışa çıkık olmasın diye di miBenım kızımın da dördüncü gunu düşmüştü gazlı bezle rulo yapıp üstüne koydum göbeği duzgun olsun diye belki bilenler vardır
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. En güzelini basarmissinKızlar bende doğum yaptım bugün kesiniz,epiduralsiz normal doğumla.Son Zaman caydırdılar
Amin insallah. Bir donem anne olamayacakmisim hissine kapıldığım icin su an her sey şükür sebebi .Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten su bizim yasadigimiz duygular agrilar acilar icin dünyaları vermeye hazir bir cok insan var.Dimi :) fedakar cefakar :) valla benım de hiç dayanacak gücüm kalmadı ama işte mecburen ınsallah beklerler pazartesi yi hele bir doğsun uykusuz geceler aç bilaç kalmalar asıl o zaman gör fedakarlık ne demek Rabbim olmayanlara da versin senin abine benım arkadaşlarıma ve daha bilmediğimiz kım varsa bu duyguyu tatsınlar inşallah
Gozunuz aydin :)) Allah bagislasinKızlar bende doğum yaptım bugün kesiniz,epiduralsiz normal doğumla.Son Zaman caydırdılar
O ne ki hic duymadim .Illa sarmak lazim mi ?Onu göbek fıtığı olmasın diye de yaparlar. Kalın düğme gibi yapıp tülbentle üzerine bağlıyorlar. Düzgünlük ten kastın dışa çıkık olmasın diye di mi
Allah analı babalı büyütsün canım ☺Kızlar bende doğum yaptım bugün kesiniz,epiduralsiz normal doğumla.Son Zaman caydırdılar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?