- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.821
Ya ben de ondan aldim sevindim simdi nevesta da memnundu .Ben ciftli aldim cunku cok fiyat farki yoktu ben aldigimda .baby plus tekli canım
Normal bekliyorum canım bende hayırlsıyla inşallahKizlar ismi olanlar normal mi bekliyor sezeryanmi belirtirse ekleyecegim.
Sezeryan tarih belliyse onu da ekleyeyim istersenz.
1.(@serenity16 )
2.Afilim92
3. @demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. @Alevce7
7. @almilacm
8. @alcala
9.Milana firuze
10.chatlax
11. @Efsane anne
12. @Oceancan
13. @5816bursa
14. @Zehra ungrms
15. A Aysse34663
16. @Mervikkkk
17.justlook . Normal Bekleniyor
18. @kutsal gorev askina
19. @symmm
20. @Whiteandblue
21. @cndyyyy
22. @Miss Ness
23. @purple81
24 @Urmicca
25. @Sanat2017
26.Parislim
27. @Kbra nr35
28. @domates
29. @KumraL_KrakeR
Ya adaçayını 2 gün içtim çok kötü yaptı beni gözlerimi açamadım buakşam yine içeyim bariKizlar almayandan bir arkadas rahim acilmasi icin birkac sey onerdi. Adacayi icilecek. Tarcin bol bol yenilecek. Aslan pencesi otu buhar yapilip uzerine oturulacakmis. Cok kisa surede aciliyormus. Esim yarin geliyor cok sukur. Pazar gununden sonra yapmaya baslayacam.
Bazi haftalar bebisler guclerini organ gelisimine veriyor canim. O hafta az kilo alabiliyorlar. Mesela ciger gelistirici igne yapanlarin bebislerinin gelisimi o haftalarda yavaslar. Cunku bebek gucunu enerjisini ciger gelisimine harcar. Organ gelisimi az oldugu hafta kilo alir. Buna da bagli olabilir. Diger turlu sana sebep sunmalari lazim, bebek durduk yere gelismeyi durdurmaz. Aman bir baska doktora kontrole gitmeyi ihmal etme. Son haftalarda cok katakulleye getiriyorlar. Sen de o telasla ani karar verebiliyorsun. 3. Doktora dogrulatmadan karar verme derim canim. Bebegin anne karnindaki bir gunu kuvozdeki bir haftasina denk. Bu kiymetli zamanlari calmalarina izin vermeyin. Bir kac doktor ortak bir sekilde tibbi gerekce one suruyorlarsa ona diyecek sozum yok. Bunu iyi irdelemek lazim canim. Maalesef guvenemiyoruzikisi arasında çok az fark var drların ama bu devletteki sadece kendi ölçümüyle kıyaslıom yavaşlama var kilo alımında ama başka bi sebeb sunmuyor işte o kafama takıldı.2600 de kaldı 35 hafta görünüyor o yüzden normalde 37 38 olması gerek
Evet canim. Safra asidi kanda durdugu surece gecmez. Icten icten cildirtan bi kasintisi vardir.Mal doktor bana bi pupp dedi bi kolestaz dedi. Bi halt anlamadım. Kolestaz geçmeyen cinsten mi oluyor ?
Kolestaz yasayanlar ayak alti ve avuc icinde dayanilmaz kasinti diye tarif ederlerdi. Bizim kasintilarimiz gectigi icin ben kolestaz gecirdigimizi dusunmuyorum canim.Benim kol göbek bacak el en son ayaklarımın üstünde oldu pupp ve kolestaz karışımı gibi aynı
Sifa olsun insallah,mümkünse en az 20 dk sagim yaparsan daha iyi olur,bende süt bitti diye erken birakiyordum sonra farkettimki sagmaya devam edince 1 2 dk bos gelsede sonra yine cogaliyoduşimdi geldi elektrikli pompa 15er dkdan 2 göğüsten 20 cc çıktı şükür buda yeter paşama pompa göğüs ucunuda çıkarıyor bi kaç sağmaya öyle kalırlar umarım
Sonucum normal çıktı canım. Krem verdi bi tane. Doğurana kadar idare edeceğiz.Ya ne güzel benmki bide özel hastaneydi epey uğraştırmıştı.. güzel sonucu bekliyorum o zaman doktorlada aklında olan tüm soru işaretlerini konuş.
Guzel bir dogum olmus bence. Gozunuz aydin. Bebegin kafasi ultrasonda da kucuk cikar miydi?Kızlar kısaca anlatıyım doğumumu, 3 gibi suyum gelmişti sonra hafif hafif sancılarım başladı. Daha sonra 15 dk bire düştü sancılarım. 9:30 gibi hastaneye gittik akşam. Muayenede 5 cm idi. Bir saat sınra 6 cm oldu tabi benim moralim çok bozuldu sıklaşmıştı sancılarım. Nst de 30 gibi çıktı sancı ama ben daha çık şiddetli hissediyordum ve nasıl dayancam 100 lere diye korkuyodm. Sonra 11:30 da kendi doktorum geldi ve muayene etti şok 10 cm olmuş bile. Namaz kılıyım o sıra sende plates topuyla esnet kandini dedi 15 dk öyle esnedim 11:45 te doğumhanaye indik. İki ıkındm olmadı sonra üç kerede ebeler yardımıyla ıkındım en sonunda çıktı prensesim o evreler gerçekten zordu ama çıkınca bitti hepsi. Göbeğime koydu kızımı dokto baya birlikteydik sonra kızım yıanmaya gitti. O sırada plasenta yı bekle dikimi bekle derken 1 saati buldu. Bebek küçük kafası diye kesmemiş ama ben fazla ıkındııom için yırtılma oldi gizli dikiş yaptı. Sonra odaya gittik sabahda çıktık hastaneden. Şuan minnakım yanımda uyuyo reflü oluyo sanırım yastık almam lazım. Kilosu 2870 kücük biraz ama çok tatlııı. bana hiç benzememiş ama. Bide ıkınmadan makatımda basur çıktı şuan en çok o canımı yakıyo krem kullanıyorm ama ne zaman geçer bilmiyorm oturamıyorm bide memelerim acımaya başladı e vetamini lansinoh sürayodm inşş hemen geçer.
Benim düşüncem ikisininde ayni olduğu bence. Sanırım ya sen ya ben kapatıcaz burayı diyimi?Kendi kendime sancılanmadım canım 42*haftalık oldu benimkiler suni sancı ile malesef. Hissetmemek ne mümkün
Yani sağ sol sırt ustu agrim oldukcaosurekliGece yattigin icin bebek pozisyonundan olabilir mi acaba ?Aklıma bu geldi.
BennBenim nst cizgim oyle duz oyle duz ki sanirim filler gibi 2 sene duracak
Hadi ben yazayim goren olursa alintilasin
1. @demlicaykeyfi
2. @courageux
Karinda mikrop kapan topikte ikinci gebesin herhalde. Neden oluyormus peki? Nerden anlayip mudahele ettiler de kuvoze koydularSağol canım ama bebeğim hasta oldu mikrop kapmış karnimda bide sarılık başlangıcı olmuş dün akşam aldılar yanımdan Küvezde kalıyo. Sütumde yok ememedi de beni
Bende adayım kızlar burayı kapatmayaBenim düşüncem ikisininde ayni olduğu bence. Sanırım ya sen ya ben kapatıcaz burayı diyimi?
Aynen öyleBenim düşüncem ikisininde ayni olduğu bence. Sanırım ya sen ya ben kapatıcaz burayı diyimi?
[/QUOTE]Guncel
Kizlar ismi olanlar normal mi bekliyor sezeryanmi belirtirse ekleyecegim.
Sezeryan tarih belliyse onu da ekleyeyim istersenz.
1.(@serenity16 )
2.Afilim92
3. @demlicaykeyfi
4. @courageux
5. @minaaaako
6. @Alevce7. Normal Bekleniyor
7. @almilacm
8. @alcala
9.Milana firuze
10.chatlax
11. @Efsane anne
12. @Oceancan
13. @5816bursa
14. @Zehra ungrms
15. A Aysse34663
16. @Mervikkkk
17.justlook . Normal Bekleniyor
18. @kutsal gorev askina. Normal Bekleniyor
19. @symmm
20. @Whiteandblue
21. @cndyyyy
22. @Miss Ness
23. @purple81
24 @Urmicca
25. @Sanat2017
26.Parislim
27. @Kbra nr35
28. @domates
29. @KumraL_KrakeR
Hmm bilgi için cokcok tesekkur ederme canm bende anlam veremiyodumBenim de geceleri çok sancım oluyor canım.adet ağrısı gibi.çok normal bi durummuş çünkü doğumu başlatmak için rahim kasılmalarını sağlayan oksitosin hormonu en çok gece salgılanıyormuş.
Çocuk dr gördü herşey sağlıklı dedi. Yapı olarak minik minyon kız o yüzden kafasıda minyon orantılı vücudiylaGuzel bir dogum olmus bence. Gozunuz aydin. Bebegin kafasi ultrasonda da kucuk cikar miydi?
Cocuk doktoru dogumdan sonra gordu mu?
Bingildak kucuk olan bebeklerde d vitamini baslatmiyorlar o acidan merak ettim
tamam canım deniyim teşekkür ederimSifa olsun insallah,mümkünse en az 20 dk sagim yaparsan daha iyi olur,bende süt bitti diye erken birakiyordum sonra farkettimki sagmaya devam edince 1 2 dk bos gelsede sonra yine cogaliyodu
Sen 3 culüye cıkarsın en fazla.Bende adayım kızlar burayı kapatmaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?