2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Normal bekliyorum canım bende hayırlsıyla inşallah
Ya adaçayını 2 gün içtim çok kötü yaptı beni gözlerimi açamadım buakşam yine içeyim bari

Bazi haftalar bebisler guclerini organ gelisimine veriyor canim. O hafta az kilo alabiliyorlar. Mesela ciger gelistirici igne yapanlarin bebislerinin gelisimi o haftalarda yavaslar. Cunku bebek gucunu enerjisini ciger gelisimine harcar. Organ gelisimi az oldugu hafta kilo alir. Buna da bagli olabilir. Diger turlu sana sebep sunmalari lazim, bebek durduk yere gelismeyi durdurmaz. Aman bir baska doktora kontrole gitmeyi ihmal etme. Son haftalarda cok katakulleye getiriyorlar. Sen de o telasla ani karar verebiliyorsun. 3. Doktora dogrulatmadan karar verme derim canim. Bebegin anne karnindaki bir gunu kuvozdeki bir haftasina denk. Bu kiymetli zamanlari calmalarina izin vermeyin. Bir kac doktor ortak bir sekilde tibbi gerekce one suruyorlarsa ona diyecek sozum yok. Bunu iyi irdelemek lazim canim. Maalesef guvenemiyoruz

şimdi geldi elektrikli pompa 15er dkdan 2 göğüsten 20 cc çıktı şükür buda yeter paşama pompa göğüs ucunuda çıkarıyor bi kaç sağmaya öyle kalırlar umarım
Sifa olsun insallah,mümkünse en az 20 dk sagim yaparsan daha iyi olur,bende süt bitti diye erken birakiyordum sonra farkettimki sagmaya devam edince 1 2 dk bos gelsede sonra yine cogaliyodu

Guzel bir dogum olmus bence. Gozunuz aydin. Bebegin kafasi ultrasonda da kucuk cikar miydi?
Cocuk doktoru dogumdan sonra gordu mu?
Bingildak kucuk olan bebeklerde d vitamini baslatmiyorlar o acidan merak ettim

Kızlar awentın elektrıklı sut makınası ii mi acaba hala almadım bn bırde hastaneden cıkarken ana kucagının ıcıne destek mınderı nerelerden aldınız

Sağol canım ama bebeğim hasta oldu mikrop kapmış karnimda bide sarılık başlangıcı olmuş dün akşam aldılar yanımdan Küvezde kalıyo. Sütumde yok ememedi de beni
Karinda mikrop kapan topikte ikinci gebesin herhalde. Neden oluyormus peki? Nerden anlayip mudahele ettiler de kuvoze koydular

[/QUOTE]
Normal inşallah.

Hmm bilgi için cokcok tesekkur ederme canm bende anlam veremiyodum

Guzel bir dogum olmus bence. Gozunuz aydin. Bebegin kafasi ultrasonda da kucuk cikar miydi?
Cocuk doktoru dogumdan sonra gordu mu?
Bingildak kucuk olan bebeklerde d vitamini baslatmiyorlar o acidan merak ettim
Çocuk dr gördü herşey sağlıklı dedi. Yapı olarak minik minyon kız o yüzden kafasıda minyon orantılı vücudiyla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…