2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Aynı zamanda doğum yaptik bizimde eli kulağında sanki bugün yarın düşecek gibi duruyor endişe etme bence kan vs olmadığı sürece sıkıntı değil bence

Canim bi arkadas uyguladığı her seyi yazmis 5 aylik bebesi varmis seni o topikte etiketleyim oku olur mu?

Canım benimde meme ucu yok ebeler enjektörle çıkarttılar. Bende öyle yapıyorum evde sonra silikon ucu takıyorum o zaman rahat emiyor yavrum.

Sağol canım ama bebeğim hasta oldu mikrop kapmış karnimda bide sarılık başlangıcı olmuş dün akşam aldılar yanımdan Küvezde kalıyo. Sütumde yok ememedi de beni
Geçmiş olsun bi an önce düzelir inşallah, anneliğin hayırlı olsun güle güle büyütün
Doğurdum arkadaşlar ben de çok şükür.. notmal doğdu kızım ama neler çektim neler..

Analı babalı büyüsün, geçmiş olsun

Sıcak duş kanalları açar, güle güle büyüt canım bebeğini. Sarılık da geçer inşallah bir an önce. Hastanede mama alıyordur sen de iyi uyku ve sıcak dış ile sütünü getirirsin canım, kolay gelsin

Kızlar bısey sorcam meme ucum kabuk baglamıstı 3.aydan beri mınık mınık arada dokuluor bu normal mi silverette nin gumus kapaklarını aldım onlarıda kullanıorum yumusuyor snra gene kuruyup aynı oluor normal mı bu

Çok çekmişsin gerçekten canım bakalım benim nasıl olacak. Geçen gün kv ile kilo muhabbeti oldu bende veririm ozamana kadar kilo dedim aa yemiceksin sonra sütün olmayacak olmaz öyle şey dedi. Sinir oldum bende gereksiz şeyler yemicem heralde sağlıklı şeyler yicem dedim çocuğumu aç bırakcak değilim heralde önceliğim o olacak tabi dedim sustu umarım lohusa zamanında karışmaz yine

Benim emzirirken olmuştu canım ama yavaş yavaş kabukları kaldırdım süt çıkmıyordu yoksa. Şimdi iyi bakalım. Senin çok erken başlamış, doktoruna bi sorsana.

Benim kayınvalidemde bunu yapmaya çalıştı onu yeme gaz yapar bunu yeme süt yapar diye konuştu 5 gün. Dinlemedim tabi ve sürekli didiştik.
Allah sana sabır versin canim bide siz birlikte yaşıyorsunuz.

Kızlar süt sağmak ne zormuş, 3 gündür her gün bir öğünlük sağıyorum iki büklüm oldum makina iyi sağsın diye.

Bebeğim yarım saat sagdığım sütü 5dkda bitiriyor ..tekrar sağım derken mama saati geliyor .ki fazla mama vermiyorum.. Çok yorucu gerçektenn

Benimkinin 15.2 cikmsti degeri telas yaptk dogum yaotgm hastanede 1 gece kaldk fototerapi verdiler sabahina 11 oldu ama birqz geri cikar die uyardilar bizide ertesi gunu 13 cikti bol bol emzir dedi doktor 1gun sonra tekrar 13 ckti. 2gun sonrasi tekrar gittik bidefa 3 cay kasigi kadar sekerli suda verdm ama hemsireye kadar ben verdm diyen oldu bende karsi olmama ragmen verdm neyse 10 cikti budefada. Ptesi tekrar baktrcaz. Sariliktan dolayi uyandiramiyodum ben bi turlu uyanmioduki emsin uyandirabildigm kadar uyandrdm sonra sagip sagip uyurkwn biberonla verdm. Benmki doysada doymasada aglamiodu 2gune kadar doyup doymadigini anlamadigm icin meme emme durumuna gore veriodum biberonla sutunu

Aynennn canm benmde belim koptu bide biberon ve sagma aletini yikamaktan oldumm. Gerci artk sagmamaya basladm bugunden itibaren ama cok yorucuyduu

Benim emzirirken olmuştu canım ama yavaş yavaş kabukları kaldırdım süt çıkmıyordu yoksa. Şimdi iyi bakalım. Senin çok erken başlamış, doktoruna bi sorsana.
Kabukları nasıl kaldırdın tutup cektın mı bn elımle surttum dokulur belkı dıe de cok acıo degısık bsy ya

Sezeryan ..17.07.2018 insallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…