- 3 Aralık 2011
- 3.373
- 4.896
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #53.861
Evet cnm dısarı doğru çıkmasın hemde duzgun olsun diye sanırım :)Onu göbek fıtığı olmasın diye de yaparlar. Kalın düğme gibi yapıp tülbentle üzerine bağlıyorlar. Düzgünlük ten kastın dışa çıkık olmasın diye di mi
Kusuyodu canim hemde ögürerek. Zaten Sütumde yoktu verdigimiz mamayi da çıkarıyordu. Midesine hortum gibi bisey sallamislar ben görmedim ordan anlamışlar galiba. Yarın söyleyecekler. Daha yatip yatmayacaginiKarinda mikrop kapan topikte ikinci gebesin herhalde. Neden oluyormus peki? Nerden anlayip mudahele ettiler de kuvoze koydular
Tabiki oyle bende ne zorlukla buldum her saniye şükrediyorum ve her zaman dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin diyeAmin insallah. Bir donem anne olamayacakmisim hissine kapıldığım icin su an her sey şükür sebebi .Allah isteyen herkese nasip etsin gerçekten su bizim yasadigimiz duygular agrilar acilar icin dünyaları vermeye hazir bir cok insan var.
Gozunuz aydin :)) Allah bagislasin
Hay ağzın bal yesin canım inşalllah inşallah :) herkes bekliyor valla hergün arıyolar yok mu daha diye çocuğu ben doğurucam millet benden heyecanlı strese sokuyorlar beni gelmicek mi acaba diyeSen 3 culüye cıkarsın en fazla.bugün yarın doğurursun kesin.
Canim cok gecmis olsun .Insallah hepsi gececek.Kusuyodu canim hemde ögürerek. Zaten Sütumde yoktu verdigimiz mamayi da çıkarıyordu. Midesine hortum gibi bisey sallamislar ben görmedim ordan anlamışlar galiba. Yarın söyleyecekler. Daha yatip yatmayacagini
Amin .Hamile duasi makbuldür insallah bizimkiler de kabul olur .Tabiki oyle bende ne zorlukla buldum her saniye şükrediyorum ve her zaman dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye
Hadii beeee kız sen anlıyosun bu iştenAaa karnin mi düştü. Bak sana diyeyim max 18 gune dogurursun
Evet canım doğurdum doğuracağım zaten haftaya cumayı bekler inşallah ♡Dusmesi dogumun cok yaklasmasi demekmis.
Ay yok kız eski inanışlar işte. Benim sıpa çok ağlıyor ya, çok ağlayan bebeğin göbek fıtığı olduğu düşünülür fıtık rahatsız etmesin diye böyle bir çözüm düşünulms. Doktor fıtık oldu demeden gerek yok böyle bişee ama gobegin şeklinin duzgun olması için ilk defa dydumO ne ki hic duymadim .Illa sarmak lazim mi ?
Anladim canim .Ay yok kız eski inanışlar işte. Benim sıpa çok ağlıyor ya, çok ağlayan bebeğin göbek fıtığı olduğu düşünülür fıtık rahatsız etmesin diye böyle bir çözüm düşünulms. Doktor fıtık oldu demeden gerek yok böyle bişee ama gobegin şeklinin duzgun olması için ilk defa dydum
aynen öyle canım yoksa bugün ne halde doğmuştu Allah bilir.. pazartesi günkü randevumda karar vericez artık ağrı yok ama kasılma var 1 2 gündür sık sık.kendiliğinden tüm doğallığıyla olur İnşallah Allah yardımcımız olsun hepimizinBazi haftalar bebisler guclerini organ gelisimine veriyor canim. O hafta az kilo alabiliyorlar. Mesela ciger gelistirici igne yapanlarin bebislerinin gelisimi o haftalarda yavaslar. Cunku bebek gucunu enerjisini ciger gelisimine harcar. Organ gelisimi az oldugu hafta kilo alir. Buna da bagli olabilir. Diger turlu sana sebep sunmalari lazim, bebek durduk yere gelismeyi durdurmaz. Aman bir baska doktora kontrole gitmeyi ihmal etme. Son haftalarda cok katakulleye getiriyorlar. Sen de o telasla ani karar verebiliyorsun. 3. Doktora dogrulatmadan karar verme derim canim. Bebegin anne karnindaki bir gunu kuvozdeki bir haftasina denk. Bu kiymetli zamanlari calmalarina izin vermeyin. Bir kac doktor ortak bir sekilde tibbi gerekce one suruyorlarsa ona diyecek sozum yok. Bunu iyi irdelemek lazim canim. Maalesef guvenemiyoruz
Ahanda bu yüzden ilkden tecrubem her kese 8 aylıkken 6-7 diyordum. Doğum zamanın ne zaman dediğinde ağustos da diyordum asla net cavap vermiyordum.Hay ağzın bal yesin canım inşalllah inşallah :) herkes bekliyor valla hergün arıyolar yok mu daha diye çocuğu ben doğurucam millet benden heyecanlı strese sokuyorlar beni gelmicek mi acaba diye
Teşekkürler canım:) Baktım iltihap yok şuan birde bizim doktor temizleme için bebecorp mu ne alın demişti yeni almıştım göbeğine daha yapamadan düştü. Ama söylediğin iyi oldu canım dikkat edeyim bende bikaç gün akıntıya falan.Hayırlı olsun canım sen de dogurmussun görmemişim. Bizim de çok erken düştü ama arkasında azcik iltihap kalmıştı beyaz akıntı şeklinde. Ya da bizimki sürekli üzerine çiş yaptığı için olmuştur bilemedim. Doktor muayenede bir çubukla yakiverdi hemen bebe hissetmemisti bile. Erken düşenlerde böyle şeyler olabiliyor ama belki sizde hiç olmaz. Ne güzel vücudu çok hızlı toparliyor kendini demek ki masallah
Bugün aldım soothie emzik. Daha önce wee baby ve bambino mu ne öyle bişey vermiştim emiyodu onları da ama bugun soothie emziği daha iyi aldı daha hoşuna gitti gibi
eline saglik canim. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsinGuncel Listemiz
1.(serenity16 ). Normal
2.Afilim92
3.demlicaykeyfi . Normal
4. @courageux. Normal
5. @minaaaako. Sezeryan
6. A Alevce7 . Normal
7.almilacm . Normal
8. A alcala .
9.Milana firuze . Normal
10.chatlax . Normal
11. @Efsane anne. Sezeryan - 21 Temmuz
12. O Oceancan . Sezeryan - 18 Temmuz
13.5816bursa . Sezeryan - 16 Temmuz
14.ZK_ASK . Normal
15. A Aysse34663 . Normal
16.justlook . Normal
17.Olivia01 . Normal
18.@symmm. Sezeryan - 17 Temmuz
19.@cndyyyy. Normal
20.Miss Ness . Normal
21.Urmicca . Normal
22.Parislim . Normal
23.@domates. Normal
24.KumraL_KrakeR . Sezeryan- 18 Temmuz
25.kayramberamveram Normal
En güzelini yapmışsın valla canım aklım olsa öyle derdim benim doğurmam millete dert oldu sanki bilerek tutuyorum içerde. Amin inşallah canım hayırlısıyla alalım. Ay birde o var dimi şimdi sırada onu yeme gaz yapar bundan çok ye süt yaparAhanda bu yüzden ilkden tecrubem her kese 8 aylıkken 6-7 diyordum. Doğum zamanın ne zaman dediğinde ağustos da diyordum asla net cavap vermiyordum.
İnşallah sağ salim isdediğmiz zamanda alırız kucağmıza.
Ben daha doğurmuycam karpuza doyamadım cünki.
Hatırliyorumda annem hiç bir şey yememe izin vermezdi bebekde gaz olucak diye oyle olunca sütümde kesildi tabi.
Evet var canim oda var, diyecekler muhalebi ye süt yapar yiyceksin gazı olucak, alerji, olcak biraz katı yada sıvı kaka yapıcak ishal oldu kabız oldu. sen muhalebi yedin o yüzden oldu suclusun diycekler (en azından bana) bir bakıcaksın su dişinda her şey gaz yapıyor suyu bile azalt diyecekler sonra nolucak sütün azalıcak bu seferde sır zayıflamak için yemedin bebeği düşünmedim şimdi sütün azalır tabi dediler.En güzelini yapmışsın valla canım aklım olsa öyle derdim benim doğurmam millete dert oldu sanki bilerek tutuyorum içerde. Amin inşallah canım hayırlısıyla alalım. Ay birde o var dimi şimdi sırada onu yeme gaz yapar bundan çok ye süt yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?