2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Karinda mikrop kapan topikte ikinci gebesin herhalde. Neden oluyormus peki? Nerden anlayip mudahele ettiler de kuvoze koydular
Kusuyodu canim hemde ögürerek. Zaten Sütumde yoktu verdigimiz mamayi da çıkarıyordu. Midesine hortum gibi bisey sallamislar ben görmedim ordan anlamışlar galiba. Yarın söyleyecekler. Daha yatip yatmayacagini

Tabiki oyle bende ne zorlukla buldum her saniye şükrediyorum ve her zaman dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye

Kusuyodu canim hemde ögürerek. Zaten Sütumde yoktu verdigimiz mamayi da çıkarıyordu. Midesine hortum gibi bisey sallamislar ben görmedim ordan anlamışlar galiba. Yarın söyleyecekler. Daha yatip yatmayacagini
Canim cok gecmis olsun .Insallah hepsi gececek.
Tabiki oyle bende ne zorlukla buldum her saniye şükrediyorum ve her zaman dua ediyorum Rabbim isteyen herkese nasip etsin diye
Amin .Hamile duasi makbuldür insallah bizimkiler de kabul olur .

O ne ki hic duymadim .Illa sarmak lazim mi ?
Ay yok kız eski inanışlar işte. Benim sıpa çok ağlıyor ya, çok ağlayan bebeğin göbek fıtığı olduğu düşünülür fıtık rahatsız etmesin diye böyle bir çözüm düşünulms. Doktor fıtık oldu demeden gerek yok böyle bişee ama gobegin şeklinin duzgun olması için ilk defa dydum

Anladim canim .

aynen öyle canım yoksa bugün ne halde doğmuştu Allah bilir.. pazartesi günkü randevumda karar vericez artık ağrı yok ama kasılma var 1 2 gündür sık sık.kendiliğinden tüm doğallığıyla olur İnşallah Allah yardımcımız olsun hepimizin

Guncel Listemiz

1.( serenity16 ). Normal
2. Afilim92
3. demlicaykeyfi . Normal
4. @courageux. Normal
5. @minaaaako. Sezeryan
6. A Alevce7 . Normal
7. almilacm . Normal
8. A alcala .
9. Milana firuze . Normal
10. chatlax . Normal
11. @Efsane anne. Sezeryan - 21 Temmuz
12. O Oceancan . Sezeryan - 18 Temmuz
13. 5816bursa . Sezeryan - 16 Temmuz
14. ZK_ASK . Normal
15. A Aysse34663 . Normal
16. justlook . Normal
17. Olivia01 . Normal
18.@symmm. Sezeryan - 17 Temmuz
19.@cndyyyy. Normal
20. Miss Ness . Normal
21. Urmicca . Normal
22. Parislim . Normal
23.@domates. Normal
24. KumraL_KrakeR . Sezeryan- 18 Temmuz
25. kayramberamveram Normal

Hay ağzın bal yesin canım inşalllah inşallah :) herkes bekliyor valla hergün arıyolar yok mu daha diye çocuğu ben doğurucam millet benden heyecanlı strese sokuyorlar beni gelmicek mi acaba diye
Ahanda bu yüzden ilkden tecrubem her kese 8 aylıkken 6-7 diyordum. Doğum zamanın ne zaman dediğinde ağustos da diyordum asla net cavap vermiyordum.
İnşallah sağ salim isdediğmiz zamanda alırız kucağmıza.
Ben daha doğurmuycam karpuza doyamadım cünki.
Hatırliyorumda annem hiç bir şey yememe izin vermezdi bebekde gaz olucak diye oyle olunca sütümde kesildi tabi.

Teşekkürler canım:) Baktım iltihap yok şuan birde bizim doktor temizleme için bebecorp mu ne alın demişti yeni almıştım göbeğine daha yapamadan düştü. Ama söylediğin iyi oldu canım dikkat edeyim bende bikaç gün akıntıya falan.

D dehaaa canım ben de ilk 3gün emzirdim hep. Ama çok ağladı oğlum. Açlıktanmış meğer. Sarılık 11 çıktı. Ertesi gün tekrar bakıldı 12,8e çıktı. Her saat emzir 3satte bir 30cc mama ver dedi doktor. 2gün sonra yine gittik 10a düşmüştü. Haftaya kadar devam dedi. Beni emiyor ama doymuyor hala aranıyor oğlum. Senin nasıl? Hemen tek göğsünü emip doyuyor ve uykuya dalıyor mu?

Bugün aldım soothie emzik. Daha önce wee baby ve bambino mu ne öyle bişey vermiştim emiyodu onları da ama bugun soothie emziği daha iyi aldı daha hoşuna gitti gibi

İyi bari canım sevindim almasına. Rahat edersin en azından. Çok sık olmasa da arada kullanmak kurtarıcı oluyor cidden. Bu arada senin bebeğin emmesi nasıl? Bu gün 2kere mama verdim ve her istediğinde emzirdim. Doymuyor gibi ya. Az emiyor uyuyor yatırıyorum 15dk sonra uyanıyor ağzını açıp aranıyor. Doğru dürüst kapatamadım bu gün göğüslerimi resmen. Böyle olunca da uykusunu alamıyor. Napcamı şaşırdım iyice...

eline saglik canim. Allah hepimize saglikla kucagimiza almayi nasip etsin

En güzelini yapmışsın valla canım aklım olsa öyle derdim benim doğurmam millete dert oldu sanki bilerek tutuyorum içerde. Amin inşallah canım hayırlısıyla alalım. Ay birde o var dimi şimdi sırada onu yeme gaz yapar bundan çok ye süt yapar

Evet var canim oda var, diyecekler muhalebi ye süt yapar yiyceksin gazı olucak, alerji, olcak biraz katı yada sıvı kaka yapıcak ishal oldu kabız oldu. sen muhalebi yedin o yüzden oldu suclusun diycekler (en azından bana) bir bakıcaksın su dişinda her şey gaz yapıyor suyu bile azalt diyecekler sonra nolucak sütün azalıcak bu seferde sır zayıflamak için yemedin bebeği düşünmedim şimdi sütün azalır tabi dediler.
Bu benim ilk lohusalığımın berbat tecrubeleri allah kimseye yaşatmasın.
Sırf bu ve cok daha fazlası yuzunden doğsun isdiyorum sonra yok ne kadar dürsa o kadar iyi.
cin işkencesinden daha buyuk işkence cekdirdiler bana.

Kızlar ben çok heyecanlıyım yaa doğumu düşündükçe yüreğim pır pır ediyor anneme gidiyorum 2 gün kalıcam inşallah doğuma ordan gitmem oğlumu gece ordan gidip doğurmuştum çantamı falan almıyorum yanıma acil bir durum olursa eşim getirecek bu arada ayaklarım davul gibi oldu su falan da çok içiyorum ama nafile bu arada doğum yapanlara hay8rlı olsun darısı da bizlere olsun

Kızlar hiç sütüm yok bebegim beslenemiyo ve sarilik. Çabuk gelmesi icin ne yapiyim. Eşime şimdi humana still tee nin çayını aldiriyorum. Başka etkili öneriniz varmi..
Yavrumu emziremeden küvezde birakip dönmek beni çok üzüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…