2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar bir haftadır giremiyorum telefonum arizaliydi .
Doğum yapan arkadaşlar olmuştur mutlaka hayırlı olsun Rabbim bebeginizi sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah..
Afilim92 @minaaaako bu gece sizi uyku tutmaz ama yarın küçük mucizenize kavusacaksiniz inşallah Rabbim bebeginizi sağlıkla kucaginiza almanizi nasip eylesin ben doğumdan çıkarken aglamistim doğuma girerken tutmustum kendimi çıkarken narkozun etkisiyle bosaldim ama şuan düşünüyorum doğum yaptığım gün rüya gibiydi doğumum ve sonrası sikintisiz geçti inşallah sizinde öyle geçer

hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallah

Canim üzme kendini lohusa iken insan ayrı bir hassas oluyor ama insanın kendi ailesinin böyle davranması ilginç esimizin ailesinin yapmasını yadirgamiyoruz artık ama kendi canimiz kanimiz anlayışlı olmalı
sen boşver de bebeğini düşün sütun gitmesin

kızlar yine 4 saat çığlık attı oğlum yine acile gidecektim ölüyor bu çocuk nolur bulun derdini diye. ben napıyım nerelere gideyim de görmeyeyim acı çektiğini. ağlamaktan kıpkırmızı gözleri şiş hafif nemli bayılıp duruyor uykudan beslennemiyor aç olmasına rağmen midesine bişey indiremiyor bu da yeni başladı. aç kalcak diye korkuyrum ilerlerse.

İyiyiz çok şükür canım. 5. günlük olduk bile göbeğimiz de düştü bugün. Zeynep sena koyduk adını

gazimi var

Hayırlısıyla kavuşursun yavruna inşallah. O kadar güzel bişey ki bakmaya koklamaya doyamıyorum. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.

öyle heralde doktor öyle diyor. ama gaz sürekli mi olur 24 saat mi olur anlamıyorum ki
canım gazı olan bebekler sürekli ağlar kolik bebekler için müzikler var onları dinlet istersen Dr gaz ilacı vermistir senin kullanacaklarin da rezene iç her yemegine kimyon kullan Rabbim şifa versin inşallah faydası olur

Kızlar naparsınız benim suyum geldi ama bi türlü sancılar başlamadı 1.5 parmak açıklık var var ama fazlası yok 10 saat oldu suyum geleli serum takılı şuan birazdan suni sancı verecekler.inşallah çabuk gerçekleşir doğum bi yandan nst ye bağlıyım herşeyi iyi görünüyor kızımın ama sancımız yok

Gözün aydın canım sağlıkla büyütün inşallah

Ah canım bizim tarih biraz zorlu tarih galiba senle doğum tarihimiz aynıydı , inşallah birazdan gelir sancın canım en kısa zamanda yavruna kavuşursun , hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

Amin inşallah canım sayılı günler geçiyormuş tabi sen tecrübelisin daha iyi bilirsin. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olsun.
İnşallah canim o heyacan geldimi tecrube falan kalmaz kimsede canim.
Her şey cok güzel olucak buna butun kalbinle inan

Sancilar 6 dakikada 1 kizlar. Ama hala dayanilmaz degil. Aciklik 2 parmak rahat girecek kadar tahmini 2 3 cm demisti hemşire 1 saat once. Su gelmesi cok ilginc oldu. Yerde yatiyordum bi anda cis yapar gibi istemsizce bol su geldi. Sonra kalktim devam etti. Tuvalete gittim tekrar giyinmek icin odaya gecince bacagima pembe kan akmaya basladi. Sonra da hastaneye geldik. Agri yoktu. Daha yeni yeni nst en sona gelince agri hissi gelip gidiyor

Bizde ayniyiz su 1 bucuk gibi geldi. Nst 6 dk 1 en son sayiyi goruyordu simdi çıkardılar. Agri gelip gidiyor ama duzenli agri sanci hissi yok hic

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…