- 1 Haziran 2017
- 8.204
- 11.845
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.341
Offf sorma.Allah Allah ne ilginçler ya
hayırlı olsun canım Rabbim analı babalı büyütsün inşallahSelam Kızlar yazamadım bir türlü. Geçen hafta bugün sezeryanla kavuştum ben de oğluma çok şükür. Normal beklerken sezeryana girmek sarstı beni başta ama bebeğim geldi ya, kucağıma alınca dikiş ağrılarımı unutuyordum. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir duygu...
Şimdi, öyle duygusallık var ki.. herkesten kıskanıyorum onu. Sevmek için aldıklarında sanki bebeğimin bana ihtiyacı varmış, beni özlüyormuş gibi hissediyorum. Kokusunu her an içime çekesim var... çok şükür, çok... Allah hepimizin yavrusunu korusun güzel günlerde hayırlı evlatlar yetiştirelim.
Bu grup bana inanılmaz destek oldu ben çok aktif değildim ama arada yazmaya çalışacağım yine. Bilgi paylaşımı için herkese teşekkürler...
Canim üzme kendini lohusa iken insan ayrı bir hassas oluyor ama insanın kendi ailesinin böyle davranması ilginç esimizin ailesinin yapmasını yadirgamiyoruz artık ama kendi canimiz kanimiz anlayışlı olmalıAynen canım hastanede gelen giden uğrayan oluyordu sadece bitiyordu. Eve gelmeden kv ve kp gittiler zaten sigara muhabbetine. Annem var kız kardeşim var babamla erkek kardeşim de geldiler bikaç günlüğüne şimdi. Hiçbiri iş yapmadığı gibi ortalığı dağıtıp oturuyorlar. Anneme söyleyince ben de gideyim bari sen rahatsız oluyorsun falan diyor sanki mevsimlik işçi de mevsimin bitip evine dönme zamanını bekliyor. Kız kardeşim deseniz bencil çay demlenir tepsisine kendi çayını alır içer kimseye sormaz size de çay koyayım mı diye. Erkek kardeşim deseniz gezi planlarını yapıp gelmiş alışveriş yapacağı markaların dükkanları nerde var onu araştırıyor.Evim zaten küçük tek wc var ve bana kimse ameliyatlıymışım gibi davranmıyor. Gece de kimse bebeğime bakmadı kendim bakıyorum eve geldiğimizden beri. Hepsi fosur fosur uyuyor kalkıp bi göz bile gezdirmiyorlar. Hayır 2 komşu uğrasa eve darmadağın yüzlerine bakamıcam. Herkes de ne aileler var birbirlerine destek olmak için ölüyorlar ama bizimkiler malesef sadece kendilerini düşünür hep. Kv desen hayatlarımız o kadar farklı ki aynı noktadan geçme şansımız bile yok paralel evrenlerdeyiz hayata karşı. Onunla zaten bu süreci atlatamam. Aslında eşimle yalnız olsak daha rahat olacaktı. Eşimle bile muhabetimiz kalmadı. O kadar kalabalık ki evde kaos var ki çocuğumuZun mutluluğunu bile paylaşamadık doya doya. Bugün oğluma baktıkça ağlayasım geldi hep hüngür hüngür ağladım. Yarın da topuk kanı benim kontrol yenidoğan foto çekimi vs var bu şiş gözlerle ne yaparım bilmiyorum.
bizimde 4.gunu yogunbakimda düşmüş 10 güne kadar düşüyorKızlar, bebeklerinin göbeği düşenler kaçıncı günde düştü biz 9 günlük olduk ama hala düşmedi
Medikallere sorarsan verirler canım mutlaka kullan çok faydası oluyor. Ben 5 saat sonra taktım onu hiç yatmadım hep ayaktaydım hiç zorlanmadım. Üstelik 3. sezaryendi.
Sen nasılsın canım. Kuzucuk nasıl. Adını ne koydunuz
gazimi varkızlar yine 4 saat çığlık attı oğlum yine acile gidecektim ölüyor bu çocuk nolur bulun derdini diye. ben napıyım nerelere gideyim de görmeyeyim acı çektiğini. ağlamaktan kıpkırmızı gözleri şiş hafif nemli bayılıp duruyor uykudan beslennemiyor aç olmasına rağmen midesine bişey indiremiyor bu da yeni başladı. aç kalcak diye korkuyrum ilerlerse.
öyle heralde doktor öyle diyor. ama gaz sürekli mi olur 24 saat mi olur anlamıyorum kigazimi var
Kısmetse benimde yarın sabah 10:00 da yatışım yapılacak 12:00 gibi de doğum olacak içimde garip hisler var , bebeğimi kucağıma alabilecek olmanın sevincihamileliğimin son günü olmasının hüznü var, dokunsalar ağlayacak gibiyim, hayırlı dualarınıza talibim hanımlar inşallah benim gibi bekleyen tüm arkadaşların da benimde sağ salim kucağımıza almak nasip olur hamile kaldığımı öğrendiğim günden beri tutuyorum kendimi , yarın doğumdan sonra çeşmeleri açabilirim
canım gazı olan bebekler sürekli ağlar kolik bebekler için müzikler var onları dinlet istersen Dr gaz ilacı vermistir senin kullanacaklarin da rezene iç her yemegine kimyon kullan Rabbim şifa versin inşallah faydası oluröyle heralde doktor öyle diyor. ama gaz sürekli mi olur 24 saat mi olur anlamıyorum ki
Selam Kızlar yazamadım bir türlü. Geçen hafta bugün sezeryanla kavuştum ben de oğluma çok şükür. Normal beklerken sezeryana girmek sarstı beni başta ama bebeğim geldi ya, kucağıma alınca dikiş ağrılarımı unutuyordum. Allah’ım isteyen herkese nasip etsin, çok güzel bir duygu...
Şimdi, öyle duygusallık var ki.. herkesten kıskanıyorum onu. Sevmek için aldıklarında sanki bebeğimin bana ihtiyacı varmış, beni özlüyormuş gibi hissediyorum. Kokusunu her an içime çekesim var... çok şükür, çok... Allah hepimizin yavrusunu korusun güzel günlerde hayırlı evlatlar yetiştirelim.
Bu grup bana inanılmaz destek oldu ben çok aktif değildim ama arada yazmaya çalışacağım yine. Bilgi paylaşımı için herkese teşekkürler...
Yarın haberini bekliyorum canım. Benimde az önce sancım oldu duşa girdim geçti bel ağrım hala devam ediyor
Ah canım bizim tarih biraz zorlu tarih galiba senle doğum tarihimiz aynıydı , inşallah birazdan gelir sancın canım en kısa zamanda yavruna kavuşursun , hayırlı haberlerini bekliyoruz canımKızlar naparsınız benim suyum geldi ama bi türlü sancılar başlamadı 1.5 parmak açıklık var var ama fazlası yok 10 saat oldu suyum geleli serum takılı şuan birazdan suni sancı verecekler.inşallah çabuk gerçekleşir doğum bi yandan nst ye bağlıyım herşeyi iyi görünüyor kızımın ama sancımız yok
Her şey gönlünce olsun.Yok canim bilmis akrabayla yarisamaz kimse.Senin yazdiklarin cok dogru insallah oyle olcak .
İnşallah canim o heyacan geldimi tecrube falan kalmaz kimsede canim.Amin inşallah canım sayılı günler geçiyormuş tabi sen tecrübelisin daha iyi bilirsin. İnşallah herşey hepimiz için çok güzel olsun.
Kızlar naparsınız benim suyum geldi ama bi türlü sancılar başlamadı 1.5 parmak açıklık var var ama fazlası yok 10 saat oldu suyum geleli serum takılı şuan birazdan suni sancı verecekler.inşallah çabuk gerçekleşir doğum bi yandan nst ye bağlıyım herşeyi iyi görünüyor kızımın ama sancımız yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?