- 3 Haziran 2009
- 1.800
- 1.527
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.361
Ay çok konuştuk senin bebişin gelmeye karar vermiş ne güzel çok çekmeden hayırlı haberler alırsın inşallah canım . Benimki yarın doktoru bekleyecek sanırımCanim benim suyum geldi nisan geldi su an hastanedeyiz aciklik 2 cm. Kafasi gerideymis. Nst bağladılar
Ay çok konuştuk senin bebişin gelmeye karar vermiş ne güzel çok çekmeden hayırlı haberler alırsın inşallah canım . Benimki yarın doktoru bekleyecek sanırım
gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallahSelamlar kızlar nasılsınız? Dün sabah 9:15 de oğlumu kucağıma aldım :) çok güzel bir sezeryan yaşadım. Bugün öğlen taburcu oldum. Evimde oğlumla beraberim.
bir avazda kurtul inşallah canımInsallah canim bekliyoruz bakalim. Sun dogum egzersizi yaptım 10 dk. Birde bugun sinemaya gittik gezdik donunce de epey bi is yaptik esimle. Sonra malum temizlik icin yere yattim esimden yardim istedim isim bitti tam kalkacakken su akmaya basladi cok garip bi his tutsan tutulmuyor kokusu cok degisik bir su. Bu arada aslinda sancin cokmusm buraya gelenlerin yuzde 80 i bu agriya ciyak ciyak bagiriyormus
Hem gezmek hem işte hızlandırdı heralde benimde yürüyüşten sonra geldi sanncı. Ağrı eşiğin yüksek demek canım. Bir avazda kurtarsın RabbimInsallah canim bekliyoruz bakalim. Sun dogum egzersizi yaptım 10 dk. Birde bugun sinemaya gittik gezdik donunce de epey bi is yaptik esimle. Sonra malum temizlik icin yere yattim esimden yardim istedim isim bitti tam kalkacakken su akmaya basladi cok garip bi his tutsan tutulmuyor kokusu cok degisik bir su. Bu arada aslinda sancin cokmusm buraya gelenlerin yuzde 80 i bu agriya ciyak ciyak bagiriyormus
gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah
bir avazda kurtul inşallah canım
Hem gezmek hem işte hızlandırdı heralde benimde yürüyüşten sonra geldi sanncı. Ağrı eşiğin yüksek demek canım. Bir avazda kurtarsın Rabbim
Kızlar benim gece 12 geçince suyum geldi hatta ne gelmek boşaldı resmen , kendi doktorum saat 9 da yemek yedim diye gelsende birşey yapamam dedi devlete yönlerdirdi devlette gece saat 02:00 de seZeryan dopum yaptım , ebeler çok sinirli davrandı öze hast gittiğimi duyunca beni hep terslediler , siz siz olun söylemeyin özelden geldiğinizi , şimdi herşey yolunda yanımda uyuyor miniğim Allah herkesin gönlündekini nasip etsintekrar yazarım bu arada Günaydın
battaniyede sallamayı denedin mi hiç. ben çokkk çaresiz kalınca denedimbir kez baktım hemen uyudu. sonra bir kez de kayın pederim çingene salıncağı yaptı onda da uyuduç ben de pasha hamaktan maşallah diye bir hamak aldım. öyle aşırı uyutmasa da mızıldandığında sallayınca geri dönüyor bazen. civilden aldım şimdilik memnu num
Kızlar benim kiz dün geceden beri uyumuyor nerdeyse gece yarim saatte bir kalktı gündüz sadece 2 saat uyudu hep memede kalmak istiyor ne yapmam lazım anlamadım Beşiğin e koyuyorum hemen uyanıyor.
Cnm bzmde 13 çıktı bende emme durumuna göre takviye edyrm az emdyse 60 yapyrm çok kaldysa 40.. yarın kontrol var bakalum ona göre bırakmak istyrm mamayı
Uyandıramıyorum bebeğimi ya altını falan açıyorum bana mısın demiyor sarılık vardı az biraz artacak diye korkuyorum ve sol göğsümden çok az süt geliyor sertlik var masaj yapıyorum geçmiyor
Canim benim suyum geldi nisan geldi su an hastanedeyiz aciklik 2 cm. Kafasi gerideymis. Nst bağladılar
Kızlar naparsınız benim suyum geldi ama bi türlü sancılar başlamadı 1.5 parmak açıklık var var ama fazlası yok 10 saat oldu suyum geleli serum takılı şuan birazdan suni sancı verecekler.inşallah çabuk gerçekleşir doğum bi yandan nst ye bağlıyım herşeyi iyi görünüyor kızımın ama sancımız yok
kızlar yine 4 saat çığlık attı oğlum yine acile gidecektim ölüyor bu çocuk nolur bulun derdini diye. ben napıyım nerelere gideyim de görmeyeyim acı çektiğini. ağlamaktan kıpkırmızı gözleri şiş hafif nemli bayılıp duruyor uykudan beslennemiyor aç olmasına rağmen midesine bişey indiremiyor bu da yeni başladı. aç kalcak diye korkuyrum ilerlerse.
Kızlar naparsınız benim suyum geldi ama bi türlü sancılar başlamadı 1.5 parmak açıklık var var ama fazlası yok 10 saat oldu suyum geleli serum takılı şuan birazdan suni sancı verecekler.inşallah çabuk gerçekleşir doğum bi yandan nst ye bağlıyım herşeyi iyi görünüyor kızımın ama sancımız yok
Canim benim suyum geldi nisan geldi su an hastanedeyiz aciklik 2 cm. Kafasi gerideymis. Nst bağladılar
Kızlar benim gece 12 geçince suyum geldi hatta ne gelmek boşaldı resmen , kendi doktorum saat 9 da yemek yedim diye gelsende birşey yapamam dedi devlete yönlerdirdi devlette gece saat 02:00 de seZeryan dopum yaptım , ebeler çok sinirli davrandı öze hast gittiğimi duyunca beni hep terslediler , siz siz olun söylemeyin özelden geldiğinizi , şimdi herşey yolunda yanımda uyuyor miniğim Allah herkesin gönlündekini nasip etsintekrar yazarım bu arada Günaydın
Cnm bende emziriyorum ac olduğunu anladığımda mama veriyorum ama mamayı kabul etmiyor. Sürekli meme istiyor ama bu sefer de süt kalmıyor.Benim de sorunum aynı canım. Koca adam gibi oturacak nerdeyse bizimle tüm gün tüm gece. Gözünden uyku akıyor ama kapatmıyor gözlerini. Memede uyuyor yatağa koyunca 15dk sonra uyanıyor.
Aç olabilir mi seninki canım? Ağzıyla aranıyor mu ? Ben mama da veriyorum emziriyorum da tüm gün. Yine de ağzıyla aranmaya devam ediyor. Gece YouTube dan ninni açtım memede uyudu sonunda.
Yaa demek sabırsız cikti bebisin. Gözün aydin Allah bağışlasın canim.Son anda hastane değişikliği kötü olmus .Ama her sey gecici sag salim dogurdun oyle düşün.Kızlar benim gece 12 geçince suyum geldi hatta ne gelmek boşaldı resmen , kendi doktorum saat 9 da yemek yedim diye gelsende birşey yapamam dedi devlete yönlerdirdi devlette gece saat 02:00 de seZeryan dopum yaptım , ebeler çok sinirli davrandı öze hast gittiğimi duyunca beni hep terslediler , siz siz olun söylemeyin özelden geldiğinizi , şimdi herşey yolunda yanımda uyuyor miniğim Allah herkesin gönlündekini nasip etsintekrar yazarım bu arada Günaydın
Ben seni dogum yapmistir diye düşünmüştüm canim. Allah yardimcin olsun insallah hemen acilman olur kavusursun bebegine.Günaydın kızlar benim sabah 8.40 ta geldi demiştim suyum hastaneye 11.30 ta geldik açılmam 1 cm di sonra saat 5 te suni sancıya başlandı sancılarım dayanılacak derecedeydi saat 10 a kadar sonra tekrar açılmayı kontrol ettiler ve ben hala 1 cm açılmıştım %70 silinme vardı.biraz daha su kalmış onu da patlatalım dedi doktor ve patlattılar sonra acılarım daha dayanılmaz hale geldi.2 saat çekebildim sancılarıma ağlıyordum ve panik atağım başlıyordu yavaştan burnum tıkandı stress yaptım o kadar saat sonra hala 1 cm im diye.epidural istedim çünkü o kadar sancıdan sonra açılmadım.şimdi çok iyiyim hiç bişey hissetmiyorum.uyuyacağım saat gece 12.25 oldu.sancılarım geliyor ama ben hissetmiyorum epidural kötü bişey değilmiş umarım sonra da böyle söylerim bi kaç saate gelip tekrar açılmama bakacaklar inşallah herşey çok güzel olur
Benim 17 si insallah canim ... allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruzSenin de yarindi demi kuzum ? Ben de yemiycem artik yapcak bisey yok .Bir kez genel anestezi almıştım. Dayanamayip su icmistim 3 saat kala o 3 saat bana 2 saat beklemeye mal oldu :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?