2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar :) doğum yapan varsa hayırlı olsun geçmişi okuyamadım. gece 3'ten beri sancım var ama doğum sancısı mı anlayamadım. sancının tam olarak ne zaman başlayıp bittiğini anlayamıyorum bu yüzden düzenli mi değil mi bilmiyorum. yardım lütfen daha önce doğum sancısı çekenler sancılarnız nasıldı?

Bennnn bennn ölüyorum sanki bugün hic uyuyamadim.... gündüzüm de stres ve heyecanla basladi.... bugun bana hem yetmez hemde bitmez....
Hayırr stresss yokkkk nefess alll verrr♡ işin var mı bugun onlara ver kendini yoksada iş çıkart kendine. Hastane çantana neler koydun hadi anlatta vakit geçsin :))) ❤❤❤

Afilim92 cnm hayirlisi olsun ins saglicakla al kucagina..
Amin insallah canim .
Insallah canim .Tarifsiz duygular icindeyim.
Mucizemle tanismama saatler kaldi .Allah herkese nasip etsin.
Her şey gönlünce olsun.
Insallah kuzum.
Benim 17 si insallah canim ... allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz
Hemen geciyor vakit stres yapma hic .
Afilim92 günaydın canım. Bugun duamdasın Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.
Allah razi olsun canim insallah sen de sag salim dogurursun.

Insallah canim az once baktilar 4 cm olmus iyi ki vurdurdum epidurali yoksa kabus gibi olacakti

doğum yapacaklara allah kolaylıklar versin..
kızlar bebekleri ev içinde odadan odaya taşımak için tekerlekli portatif beşik tarzı bir şey arıyorum. kendi yatağı yatak odasında duruyor ama hareket ettirilebilir bir şey değil bebeği gün içinde evde dolaşırken yanımda durmasını istediğim zamanlar nereye koyacağımı bilemiyorum. siz nasıl çözdünüz bu işi?

Ben de Fisher price ın sallanan ana kucağı var..salıncağını çıkardık ona koyuyorum 45 dakika filan kalabiliyor uyurken

Evet 2 de yatisim yapılacak 4 5 gibi canim.
Süpeer hadi hayırlısıyla sen de gel bu kervana canım benim. Çok güzel olacak her şey bebeğini kucağına aldığında bütün hamileliğin streslerini unutacaksın :) hayırlı haberini bekliyor olacağım inşallah bir avazda( avazın gülücüklerin olsun :) )

Açıkca söyle canım kırmadan bence. Saçma olmuş

Allah in izniyle katilcam kervana aksam üstü.Kirmizi halimizi istiyoruz .Kac kere doğuruyorum sandim
Açıkca söyle canım kırmadan bence. Saçma olmuş
Evet canim .Evimize sag salim gelelim de odamdan cikmiycam.
Afilim92 canım güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla kavuş minnoşuna. Panik yapma sakin ol. Sakinleştirici verirler zaten
Minnoşuna kavuşacaksın onu düşün rahat ol
Insallah canim .Su an guvendigim tek dayanagim o sakinleştirici

Benim oglan gelmeye hazırlanıyor sanirim vurdukca vuruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…