- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.381
Allah razi olsun kizlar. Tek sorun uyku su an . Inanilmaz uykusuzum yorgunum . Uyumak istiyorum 5 dk bir inanilmaz bir sanci giriyor 1 dk devam edip geçiyor
Bennnn bennn ölüyorum sanki
Hayırr stresss yokkkk nefess alll verrr♡ işin var mı bugun onlara ver kendini yoksada iş çıkart kendine. Hastane çantana neler koydun hadi anlatta vakit geçsin :))) ❤❤❤Bennnn bennn ölüyorum sankibugün hic uyuyamadim.... gündüzüm de stres ve heyecanla basladi.... bugun bana hem yetmez hemde bitmez....
Amin insallah canim .Afilim92 cnm hayirlisi olsun ins saglicakla al kucagina..
Insallah canim .Tarifsiz duygular icindeyim.Afilim92 sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah. O stres ve anlamsız hüzün benide sarmıştı dr acil sezeryana alacağını söylediğinde elimde olsa hemen eve gelecek kadar kötü hissetmiştim. Doğumdan sonra hepsi geçiyor korkma.
Başka doğum yapacak arkadaşlar varsa hepinize geçmiş olsun şimdiden. Sağlıkla kavuşun bebeklerinize inşallah.
Mucizemle tanismama saatler kaldi .Allah herkese nasip etsin.Merhaba kızlar bir haftadır giremiyorum telefonum arizaliydi .
Doğum yapan arkadaşlar olmuştur mutlaka hayırlı olsun Rabbim bebeginizi sağlıkla buyutmeyi nasip etsin inşallah..
Afilim92 @minaaaako bu gece sizi uyku tutmaz ama yarın küçük mucizenize kavusacaksiniz inşallah Rabbim bebeginizi sağlıkla kucaginiza almanizi nasip eylesin ben doğumdan çıkarken aglamistim doğuma girerken tutmustum kendimi çıkarken narkozun etkisiyle bosaldim ama şuan düşünüyorum doğum yaptığım gün rüya gibiydi doğumum ve sonrası sikintisiz geçti inşallah sizinde öyle geçer
Insallah kuzum.Her şey gönlünce olsun.
Hemen geciyor vakit stres yapma hic .Benim 17 si insallah canim ... allah yardimcin olsun guzel haberlerini bekliyoruz
Allah razi olsun canim insallah sen de sag salim dogurursun.Afilim92 günaydın canım. Bugun duamdasın Allah yardımcın olsun. Güzel haberlerini bekliyorum.
Insallah canim az once baktilar 4 cm olmus iyi ki vurdurdum epidurali yoksa kabus gibi olacaktiYaa demek sabırsız cikti bebisin. Gözün aydin Allah bağışlasın canim.Son anda hastane değişikliği kötü olmus .Ama her sey gecici sag salim dogurdun oyle düşün.
Ben seni dogum yapmistir diye düşünmüştüm canim. Allah yardimcin olsun insallah hemen acilman olur kavusursun bebegine.
Abese Suresi 20.ayeti oku canimInsallah canim az once baktilar 4 cm olmus iyi ki vurdurdum epidurali yoksa kabus gibi olacakti
Ben de Fisher price ın sallanan ana kucağı var..salıncağını çıkardık ona koyuyorum 45 dakika filan kalabiliyor uyurkendoğum yapacaklara allah kolaylıklar versin..
kızlar bebekleri ev içinde odadan odaya taşımak için tekerlekli portatif beşik tarzı bir şey arıyorum. kendi yatağı yatak odasında duruyor ama hareket ettirilebilir bir şey değil bebeği gün içinde evde dolaşırken yanımda durmasını istediğim zamanlar nereye koyacağımı bilemiyorum. siz nasıl çözdünüz bu işi?
Doğum ne zaman canım? Bugün mü yoksa :)Nasil heyecanliyim icim icimi yiyor. Simdi guzelce kahvaltimi yapip hazirlanacagim .
Evet 2 de yatisim yapılacak 4 5 gibi canim.Doğum ne zaman canım? Bugün mü yoksa :)
Süpeer hadi hayırlısıyla sen de gel bu kervana canım benim. Çok güzel olacak her şey bebeğini kucağına aldığında bütün hamileliğin streslerini unutacaksın :) hayırlı haberini bekliyor olacağım inşallah bir avazda( avazın gülücüklerin olsun :) )Evet 2 de yatisim yapılacak 4 5 gibi canim.
Doguma gircem stres topu yaptilar doğurmadan. Esimin sulalesi arayip duruyo. En son kizdim acmadm .Kv aradi b.anne aramis acmamissin diye ay evet her gun birilerine durum bildirimi yapmak zorunda değilim yeter biktim dedim (kendi de dahil ) Diyo ki dogar dogmaz b.anne gelcek ama onlarla ilgilenemem ben torunumla kalcam sizce yatcam.Ya bu ne düşüncesizlik. Annem bakıyor zaten bana .Evine git sana kim hizmet edecek .Gelceksen yine gel.Sanki Yemen'de evi.
Allah in izniyle katilcam kervana aksam üstü.Kirmizi halimizi istiyoruz .Kac kere doğuruyorum sandimSüpeer hadi hayırlısıyla sen de gel bu kervana canım benim. Çok güzel olacak her şey bebeğini kucağına aldığında bütün hamileliğin streslerini unutacaksın :) hayırlı haberini bekliyor olacağım inşallah bir avazda( avazın gülücüklerin olsun :) )
Evet canim .Evimize sag salim gelelim de odamdan cikmiycam.Açıkca söyle canım kırmadan bence. Saçma olmuş
Insallah canim .Su an guvendigim tek dayanagim o sakinleştiriciAfilim92 canım güzel haberlerini bekliyoruz. Sağlıkla kavuş minnoşuna. Panik yapma sakin ol. Sakinleştirici verirler zaten
Minnoşuna kavuşacaksın onu düşün rahat ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?