2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Büyüme ataklarını duymuştum ama bı kadar erken olduğunu bilmiyordum canım. Bizimde aynı üç gecedir çok huzursuz sürekli memede bıraktığı an basıyor yaygarayı elimiz ayağımıza dolanıyor .

Herkese iyi gunler kızlar varmı yeni doğum yapan Afilim92 ne yaptı acaba
Rabbim geride kalan herkese saglikli hayırlı doğumlar nasıp etsin
Oğlum üç gunluk oldu bile sözde bugun doğacaktı ıyı kı erkenden olmuş :) :)
O bize bizde ona alışmaya çalışıyoruz üç gündür toplam 8 saat uyumadım bile ayaklarım davul gibi şişti ama her gunumüze şükür

Amin canım. Gerçekten zamanını bilmeden beklemek çok zormuş. Bende o kadar kasılma yaşadım açılma vardır diye bekliyordum ama hala bir şey yokmuş böyle olunca daha moralim bozuldu benimde duşa gir bol bol belki sancının artmasına neden olur canım

Bu arada kızlar doğumda kaç kg gitti?
Biz 18 günlük olduk benden sadece 7 buçuk gitti
Merak ediyorum daha gidecek mi yoksa tamam mı?
Sizler kaç günlük oldunuz kc kg gitti toplamda
Benimde 12 gün oldu 10kilo almıştım 5i gitti göbeğim yavaş yavaş iniyor tamamı ne zaman gider merak ediyorum bende

Yaa aynı soruyu ben soruyorum sürekli. Emiyor ama ne kadar emiyor doyuyor mu anlamıyorum . Sağıyorum hala süt oluyor. Bir memeyi 20 - 25 dk emiyor diğerine geçinve hemen uykuya dalıyor ememiyor. Mama veriyorum onu bitiriyor.

Rica ederim canım yurtdışında da yok galiba,sitelerde bulamadım, burada da çok pahalı .indirimli bulursam bir tane daha alıcam bende.

Bir öğünde 60 dimi cnm? Biz 21 günlüğüz bende bir öğünde 60 veriyorum bazen az geliyor bazen fazla. Emdikten sonra verdiğim için sanırım.
evet canım bir öğünde. çok emerse bende 50 ml ye düşürüyorum ölçüyü dökmeyeyim diye. Bir kaç kez dipte kalana dökmek zorunda kalınca ben de meme emmesini düştüm.
Geçen huysuzdu, hem bolca emdi, üstüne 40 ml meme sütü içti üstüne 50 ml mama içti saat 2 de uyandı sabah 5da uyudu , işte o gün büyüme atağı geçirdi sanırım :) doymak bilmedi

Aynen canım ilki o kadar erkenmiş ben de merak edip baktım atak olmasın diye o zaman öğrendim....

Valla bende ne yapacağımı şaşırdım canım. 30cc verdim içiyor doymuyor hala aranıyor. 40lık içti. Bu gün 60lık verdim bitirdi. Öncesinde de beni emdi 15-20dk. Gidip gelelim doktordan haber veririm canım sana da.

Sabah sağdım 30cc verdim sütümü baktım aranıyor hala doymadı 40cc mama yaptım tık demeden içti bitirdi. Minicik midesi yok mu bu çocukların nasıl bu kadar içebiliyorlar peki aklım almıyor ya?? Mamayı ne kadar veriyorsun gün içinde canım?

Kızlar acaba önce emzirip sonra mama mı versek böyle yapan oldu mu hiç??

Şimdi göğüslerim çok dolu değildi ama 15-20dk emzirdim. Baktım doymadı hala aranıyor ağlıyor. 60cc mama verdim hepsini içti. Sonra da mışıl mışıl uykuya daldı. Böyle bu yöntem mi yapsam diyorum.

Her saat emzirip durunca da göğüslerde süt birikmez ki demi ama??

Canım ilk emzirin sonra mama verin denilmisti banada
Mammayi nasıl veriyorsun

Evet canim 20 kilo aldım ama kilo vermeye uğraşmıyorum şu an tek derdim sütüm çoğalsın diye iyi beslenmek bol sıvı almak bundan sonra kilo bile ala bilirim :)

Canım ilk emzirin sonra mama verin denilmisti banada
Mammayi nasıl veriyorsun

Başta iki göğsü de emzirip ardından doymadıysa mama mı verin dedi doktorun?ne kadarlık vermek gerek o zaman 3saatte bir 60lık mı?

Mamayı gün içinde 30-40cc veriyordum gece 60lık veriyorduk. Bu gün ilk defa emzirdim baktım doymadı 60lık verdim içti uyudu şimdi. Bir daha böyle mi yapsam mamaya çok mu alışır yoksa böyle olunca da bilemedim ki?

Biz yaptık canım normal dolap kısmında tutuyorum bozulcağını sanmıyorum ya ben ama buzluğa atıyorlarmış

Bende ne açılma ne sancı var bir şey yok
Az yapmıştık başta yarısını gelenler yarısını da kendimiz içtik :) şimdi asıl bundan sonra gelenler olcak fazla fazla yapmak istiyorum nasıl muhafaza edeceğimi bilmiyordum çok teşekkür ederim canım o zaman ben bir kısmını buzlukta bir kısmını buzdolabında saklayayim ne olur ne olmaz diye

Kızlar doktordan geldim hala bir açılma falan yok sancım sadece bir kere 54 e çıktı okadar perşembe yine randevu
Hiç canını sikma canim. Ben 40+1 de doğum yaptim ve ogune kadar hiç acilmam yoktu. Hatta gündüz kontrole gitmistim açılma yik dediler aynı günün gecesi sancim başladı 2 cm açıklık vardı ve ertesi gün doğumum oldu. Sabret birden oluyor

Evet fiyatı yüksek duruyor canım indirim denk gelse keşke. Ama memeyi bırakmıycaksa verilir hiç sorun değil.
Tamam canım haber bekliyorum senden
Ben önce emziriyorum canım baktım aranıyor süt yok sinirleniyor sonra mama veriyorum. Günde 3 kere 30 cc kadar emdikten sonra bazen 60da içtiği oluyor günü gününe tutmuyor ki.

Canım
Emmeyi unutmaması ve süt artması için iki göğsünü veya bir göğsünü ver.
Ben 2 ölçek olacak şekilde hazırlıyodm
Benim 2 ölçeğim 50 cc

Ama anne sütü verince 25 cc iciyodu

Kizlar dr toplantı da hala bekliyorum
Ne yaptın cnm girdin mii
Canım ben emzik veriyorum ilk başta almadı ben pes etmedim şimdi alıyor sadece doydugundan emin olduğum ve arandığı zamanlarda veriyorum gece pek fayda etmiyor ama sürekli meme istiyor gündüz ise yarıyor
Wee baby ve bebedor un damakli silikon emzigi ni aldım bebedorunkini alıyor bunları almasaydı avent soothie sipariş verecektim hatta sepetimde bekliyor:))
Memeyi de bırakmaz korkma cnm
Benimde 12 gün oldu 10kilo almıştım 5i gitti göbeğim yavaş yavaş iniyor tamamı ne zaman gider merak ediyorum bende
Ben de merak ediyorum cnm göbek 40 a kadar yavaş yavaş inecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…