2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki aşırı yuksek seste fön makinesinde duruyor sadece telefon ve bilgisayar sesini kabul etmiyor. Beşik sallamalari ayakta sallama kucakta sallama hiçbiri olmuyor. Battaniyede sallayıp anında uyuyunca hamak aldım ben de bir nebze rahatlatti

Evet canım çok damlalar kullandım simdi dab simolexi tekrar denicem. Siz günde kaç defa kaç damla veriyosunuz?

kizlarr Alalh nasip ederse carsamba gunu sabah spinal anesteziyle bebegimi kucagima alacagim.ama.cok korkuyorum neler yasadi bebegini kucagina alanlar bu sekilde

Removeben canımm benimmm doğurdun mu naptıın gece suyun gelmiş inşallah çoktaan kavuşmuşsundur sağlıkla ♡ gel yaz artık kollarımda diye de eleyelim seni hamiş listesinden :)))

Su an yanimda beşiğimde cok sukur :) Allah razi olsun darisi bekleyen herkesin basina insallah öğlen 2 de geldi tosun paşa

Bende bi tane süt sağma makinası alayım en iyisi canım böyle ben bile emin değilim sütümün yetip yetmediğinden. Peki kendi sütünü sağıp verdiğinde ısıtıyormusun soğuk içiyor mu

canım daha günün var senin. insan sabırsızlanıyor da biz uzatmalara kaldık, artık neyse ne diyorum
ben çatı muayenesi de oldum, günüm de geçti, istikrarlı bir şekilde hiçbir belirti yok

Doguma gec girdim 8 bucuk gibi ciktim .bebegim iyi sukur benim cok agrım var sabah 10 dan beri açım bebek agliyo memeyi tutamiyo .Ama dunya tatlisi bana benziyormuş.
Spinal olcak arkadaslar hiç korkmayın 1 saat icerde kalmisim ben 15 dk sandim

canım daha günün var senin. insan sabırsızlanıyor da biz uzatmalara kaldık, artık neyse ne diyorum

ben çatı muayenesi de oldum, günüm de geçti, istikrarlı bir şekilde hiçbir belirti yok
Biz çok erken başladık canım galiba beklemeye ondan bize çok uzadı gibi geliyor :) bugün biraz moralim bozuldu benim ondan kötüyüm duygusallaştım her şeye ağlayasım geliyor :)

Su an yanimda beşiğimde cok sukur :) Allah razi olsun darisi bekleyen herkesin basina insallah öğlen 2 de geldi tosun paşa

Gozunuz aydin kizlaaar darisi basimiza :)

Arkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)

Canım gözünaydın hayırlısı olsun. Bugün yarın diye diye kavuştun çok şükür bebeğiine

Biz çok erken başladık canım galiba beklemeye ondan bize çok uzadı gibi geliyor :) bugün biraz moralim bozuldu benim ondan kötüyüm duygusallaştım her şeye ağlayasım geliyor :)
bizim haftalarimizdayken herkesin suyu sancisi geldi cunku canim. Baksana gunum gecti hala bekliyorum bir yandan 7 kat el bile hala dogurmadin mi modunda. Bir yandan doguma yalniz gidecektik, esim annesini gorunce bana verdigi sozleri unuttu, asil annesi gelmeden dogmadigi icin cok ofkeli hissediyorum. Esim son haftami mahvetti gercekten. Artik onu bile yanimda falan istemiyorum. Kapida otursun annesine destek olsun. Ustelik benim yanimda bir annem bile yok, vefat etti. İște ozetle sinirlerim yiprandi daha dogurmadan...

Arkadaslar bebege dogunca zemzem ve hurma tattirdiniz mi? Sunnet diye konusmustuk ama yapaniniz var mi aranizda? Sunnet olunca zarar gelecegini dusunmuyorum isin asli ama iste öncü ariyorum kendime :)
Ben yaptim ,hafif dudaklarina sürdüm tattirnak buysa :)

Gözün aydın canım çok şükür kavuştun bebişine , gece iğne yapacaklar sana baya rahatlatacak o seni canım , birazdan su ve ya kahve falan içeceksin hafif bir şeyler atıştıracaksin canım çok fazla yiyecek olmaz biliyorsun gaz konusu var onu hallettikten sonra rahat rahat seni kabız yapmayan yiyeceklerden tükete bileceksin canım , hadi bugünlük biraz sabret canım yürümeye başlayınca bütün sıkıntılar bitecek inşallah

Gozun aydin canim. Allah anali babali buyutsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…