2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benim bebeğimdede var doğumda enfeksiyon kapmıştır dedi doktor göz damlası verdi şimdi daha iyi sağlık ocağına git onlar yazar

Canım yenidoğan bebeklerde böyle şeyler nırmalmiş benimkidi öyle memede uyutp yatırıyorm bazen 2,3 saat bazen 20 dk uyuyo. Özellikle geceleri huysuz gündüzleri çok güzel uyuyo . Ama yalancı meme alcam çünkü meme istiyo sürekli aynı seninki gibi ama yinede bi saat geçmeden vermemeye çalışıyorum elimle oyalıyorum piş piş yapıp

Oğluşun kızımla aynı tek farkla bnmki emzikte tutmuyo..

Yalancı meme ne canım emzikmi

Bizimkide 15günü geçirmeyin demişti ama eşim çok küçük diye götürmek istemiyor zor ikna ettim iznin bitcek sonra nasıl gidilcek diye. İnşallah sıkıntısız atlatırız. Bizimkinin de uykusu pek hafif nasıl olacak bakalım.

Sut olmamasi binde bir rahatsizliktir,kalanlarin hepsi psikolojik.
Inan canim.
O ilk bozdugun moralini duzelt once.
Sen onun annesisin,Allah sana emanet etmis rahatla.Kimseyi dinleme.
Oype foşfoş bembeyaz cok sut bekleme zaten bebegin kucuk.Emdikce ayarlanacak ona gore.
Mamadan once her zaman emzir,gece ozellikle emzir,sadece ucunu degil tumunu tutturmaya bak,aci malesef bi sure oluyor emzirmeden sutunle nemlendir.Kapatirkende sutunden sur kurut oyle kapat.
Oncelikle bebek uyudukca uyu ve bebek emdikce sut daha cok cikar inan buna.Sutunun olduguna inan :)
Illa bisyler yapmak istersen Galactago damlaya goz atabilirsin ya da bazi kürler var ama sutun cogalacagindan suan duzenli emzirmeni tavsiye ederim,cunku birden bisyler yapmak sismesinede sebep olabilir.
yani bu tamamen kafanda bitiyor oyle dusun

Hoşgeldin topige nick degistirmediysen yenisin galiba? Lohusayim ya okuyaniyorum ama önüme gelen yaşlıya biraz okusana diyorum. Eskiden pek inanmazdim böyle şeylere ama simdi havadan nem kapiyoruz resmen

10 gunden sonra özür sayilir diye biliyorum hatta yine de okunacak dualar var,daha iyi bilen birine sorabilirsin.
Yeniyim,temmuz ayindan sebep bakayim dedim :)

Sana da daha fazla ihtiyac duyar.Sadece doymak icin emmezler canim unutma hic.
Bigunleri diger gunlerini tutmayadabilir :)

Anason rezene kimyon aldım canım birde hoşaf için malzeme. Son rötuşları yarın atıp hazır edeceğim inşallah..

Gazı için herhangi bir ilaç kullanıyor musun ? Eminim ki aklıma gelen tüm yöntemleri zaten denemişsindir annesin çünkü sen :) ama gazıydı ağlamasıydı bunlar zaten olacak şeyler bakalım ben napcm bebek sesine hiç alışık değilim :) sağ salim sağlıkla gelsinde inşallah anne olmak kolay değil rahmine düştüğü ilk andan başlıyo kutsal gorev :) Allah yardımcın olsun canım benim♡♡♡

Biliyorum canım ama ağlayınca elim ayağıma dolanıyor, eşim daha sakin kızımda ondan sakinleşiyor. Elbet alışıcaz artık birbirimize :)

Kizlar yarin sabahtan yatisim yapilcak ogluma kavuscam insallah saglikla yorumlari okuyorum hazdan muzdaripsiniz ilk oglumda cok cekmistim gazdan bunda olur mu acaba 2. Bebisi olanlar iki cocugundada gaz sancisi yasayan oldu mu
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah cnm. Cok heyecanlı bir bekleyiş ve sonu cok huzurlu.

Kızlar merhaba nasılsınız?
Geçmişi cok okuyamadım. Doğum yapan arkadaşların gozunaydin olsun. Yapacaklara da bir avazda kurtuluşun inşallah
Biz bugün 7 günlük olduk. Emme refleksi kız cok olmadığı için önce emzirip kalanı sagipveriyorum. Hem goguslerimi de boşaltmış lloluyorum. Benim goguslerimi iriydi *2 iri oldular nefesim kesiliyor hep. Annem yanımda Allah'tan.

Kizlar mesajlari takip edemedim .Ameliyatım harika gecti .Sonra tum aksilikler bizi buldu.Tek kişilik oda yokmus biri 2 kisilikten taburcu olcakmis. O odaya gectik guya odayi bize kapatcaklardi .Dedikleri saatte taburcu etmediler hastayı (yasli bir kadin rahim ameliyatina gelmis ve basinda 5 kisi )
Ben ameliyattayken bebeğimin basina üşuşmusler.Bizimkiler hastaneyle papaz olmus. Ben geldigimde gitmislerdi .Odanin penceresi ve kapisi bozuktu milyon kere teknik servise bildirdik gece 4 te ancak yaptilar .
O geceki nöbetçi hemsire kabusum oldu. Yaptıgı her bakimi beni aglata aglata yapti.Hatta karna basma olayında beni gerçek anlamda şoka soktu 4.kez yapti ve ben 2.de tepeden tirnaga titriyordum çenem kitlendi .Maksadim kimseyi korkutma degil tamamen benim şanssizligim .11de uyuşukluk gecti yurumem gerekiyordu o an sadece annem vardi .Beni personel az diye oyaladi ve 3 saat sonra yurumeme izin verdi. Esim ve o aptal kadin ilk kaldırdı ...Sonra bana bagirlamaya basladi dik yürü tek sen boylesin.vs.Ben sinirden deliye döndüm. Once bi iki damla süt gelmişti üzüntüyle devami gelmedi .Pompa kullandik uç icin cok ise yaradi. Mama istiyoruz kan sekeri dusmesin diye 1 saat sonra gonderiyor .Kabus gibi bir geceydi. Ne zaman mesai değişti. Hayat normale dondu .Dun aksam da taburcu olduk .Ben dogum sabahindan beri su ana kadar 2 saat uyumusum .Hala tam yuruyemiyorum .Surekli humana ve su iciyorum .
Beni merak eden herkese tesekkur ederim .

Hazırla kuzum son ana kadar bitmiyor o hazırlık:)
Göğüs kalkanini sormuşsun canım ben kullandım işime yaradı faydasını da gördüm yalnız tek sorun göğüs kalkanini taktığın zaman çok dikkat etmek gerekiyor onu göğüste unutup eğilince süt dökülüyor üstün basın batıyor 2 3 defa yaşadım:))
Doktor damla verdi canım gaz için reflusu de var
Damlayı çok beğenmedim hiç bi işe yaramıyor

Günaydın hanımlar , inşallah herkesin keyfi yerindedir bi süredir giremedim malum kızımla bi düzen olusturmaya çalışıyoruz ama arada girip yazdıklarınızı okumak , tecrübelerinizi dinlemek güzel oluyor , bizden sonra doğum yapan arkadaşlarında gözü aydın olsun , bekleyenlerinde gönlüne göre olsun herşey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…