- 4 Kasım 2017
- 1.141
- 1.099
- 133
- 34
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.761
Canım benim bebeğimdede var doğumda enfeksiyon kapmıştır dedi doktor göz damlası verdi şimdi daha iyi sağlık ocağına git onlar yazarKızlar bebeğimin gözünün biri bu sabahtan itibaren capaklaniyor ama çok fazla üst ve alt kirpikleri yapışıyor bir birine ve sanki gözünün içine merhem sıkmışsın gibi yumuşak çapak dolu sadece sağ gözü böyle acaba nedeni ne
Canım yenidoğan bebeklerde böyle şeyler nırmalmiş benimkidi öyle memede uyutp yatırıyorm bazen 2,3 saat bazen 20 dk uyuyo. Özellikle geceleri huysuz gündüzleri çok güzel uyuyo . Ama yalancı meme alcam çünkü meme istiyo sürekli aynı seninki gibi ama yinede bi saat geçmeden vermemeye çalışıyorum elimle oyalıyorum piş piş yapıpUykuya nasıl dalıyor peki canım ve ne kadar süre uyuyor? Oğlum sadece beni emerse memede uyuyup kalıyor çoğunlukla zaten,yarım saat en fazla 1saat uyuyor. Emzirip arısından mama verirsem 1,5-2saat uyuyor. Bol bol emziriyorum sütüm kalmıyor diye düşünüyorum artık. Emzik de verip oyalıyorum kısa süre karnı tokken. Yarım saate yakın emiyor ama uyku sıkıntı oluyor. Bazen koyuyorum yatağa 15dk sonra kalkıyor. Deli oluyorum
Oğluşun kızımla aynı tek farkla bnmki emzikte tutmuyo..Uykuya nasıl dalıyor peki canım ve ne kadar süre uyuyor? Oğlum sadece beni emerse memede uyuyup kalıyor çoğunlukla zaten,yarım saat en fazla 1saat uyuyor. Emzirip arısından mama verirsem 1,5-2saat uyuyor. Bol bol emziriyorum sütüm kalmıyor diye düşünüyorum artık. Emzik de verip oyalıyorum kısa süre karnı tokken. Yarım saate yakın emiyor ama uyku sıkıntı oluyor. Bazen koyuyorum yatağa 15dk sonra kalkıyor. Deli oluyorum
Yalancı meme ne canım emzikmiCanım yenidoğan bebeklerde böyle şeyler nırmalmiş benimkidi öyle memede uyutp yatırıyorm bazen 2,3 saat bazen 20 dk uyuyo. Özellikle geceleri huysuz gündüzleri çok güzel uyuyo . Ama yalancı meme alcam çünkü meme istiyo sürekli aynı seninki gibi ama yinede bi saat geçmeden vermemeye çalışıyorum elimle oyalıyorum piş piş yapıp
Bizimkide 15günü geçirmeyin demişti ama eşim çok küçük diye götürmek istemiyor zor ikna ettim iznin bitcek sonra nasıl gidilcek diye. İnşallah sıkıntısız atlatırız. Bizimkinin de uykusu pek hafif nasıl olacak bakalım.Biz dün gittik oğluşum gözler açık uyumadı bir türlü 3 konsept ve anne baba bebek resimleri çektik. Bıgün tekrar gittik bikaç konsept daha çekelim dedi annemle kardeşlerim vardı onlarla da çekti bizi sağolsun. Benim fotoğrafcım anne karnındaki formunu ilk 10 gün koruyor en güzel fotolar 6. 7. 8. Gün çekiliyor dedi öyle çağırdı bizi. 6. Ve 7. Gününde oldu çekim.
Kızlar Doğum yapalı 4 gün oldu sütüm hala yok
Humana stiller hoşaflar helvalar bisküviler hurmalar ne denediysem yok. Bir damla gelirse geliyor.
Hastanede sütün yok sütün yok dediler, moralim bozuldu hemşireye de sütü yok deyince hemşire sıkıp baktı sütü var annenin bol bol emzir dedi.
Ben de var diye emzirdim, ama çocuk doymuyormuş meğerse. Sarılık değerimiz de dün 11 di. Öyle olunca mamaya başladım. Göğsüm boş olsa da emzirdim. Ama artık yara oldu göğüslerim. Gelen giden yok
Bana önerebileceğiniz birşeyler var mı kızlar çok üzülüyorum. Ne yapabilirim sütümü getirmek için? Veya boşuna mı çabalıyorum sizce
Hoşgeldin topige nick degistirmediysen yenisin galiba? Lohusayim ya okuyaniyorum ama önüme gelen yaşlıya biraz okusana diyorum. Eskiden pek inanmazdim böyle şeylere ama simdi havadan nem kapiyoruz resmen
Sarılığımız yok canım, bebeğim sancısı olmazsa gece 12-1 gibi bi uyanıyor sonra 4 gibi uyanıyor sonra 6.30da bi kalkıyor 9-10a kadar uyanık. Aslında gece kendisi acıkınca kalkıyor ben kaldırmasam da ama bazen 3-4 saat aralıksız uyuyor o arada uyandırmak istiyorum. Bide sancısı olduğu günlerde uyandırmak işkence gibi oluyor. Saatlerce uğraşıp uyutuyorum oda çok yoruluyor uyuyamadığı için, 2 saat sonra kalkıp tekrar aynı şeyleri yaşıyoruz. 40ı bi çıksa rahat edicez sanırım. Dünde öyleydi uyandırmadım diye üzüldüm ama yavrumda dinlenmiş sanki biraz daha sakin.
Dün gece çok emdi mama da yedi canım sancısı oldukca emmek istiyor acaba o yüzden mi uyanmadı ki normalde ben uyanmasam da o uyanırdı çünkü bide sürekli emmek ağlamak çok yordu sanırım .
Masajı yapıyorum biraz rahatlıyor ama yarım saat sonra yine sancısı geliyor canım
Bende büyük bi hevesle 40ını bekliyorum canım
Sarılığımız yok şuan hiç olmadı şükür. Acıkınca kalkardı ama dün oda uyumuş bende, sanırım ikimizde fazla yorulduk :)
Anason rezene kimyon aldım canım birde hoşaf için malzeme. Son rötuşları yarın atıp hazır edeceğim inşallah..Gaz başladı kuzum acı çekiyor çıkaramıyor bir yandan üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bir yandan da uykusuzluk mahvetti beni. Aynen canım geçecek az kaldı inşallah
Ayy çok heyecanlı cnm ya kavuşuyorsn artık mis kokuluya❤❤
Sade nescafe meyve suyu bisküvi al cnm
Bir de büyük şişe su al cnm çok lazım oluyor 5 lt lik olabilir
Biliyorum canım ama ağlayınca elim ayağıma dolanıyor, eşim daha sakin kızımda ondan sakinleşiyor. Elbet alışıcaz artık birbirimize :)Sut olmamasi binde bir rahatsizliktir,kalanlarin hepsi psikolojik.
Inan canim.
O ilk bozdugun moralini duzelt once.
Sen onun annesisin,Allah sana emanet etmis rahatla.Kimseyi dinleme.
Oype foşfoş bembeyaz cok sut bekleme zaten bebegin kucuk.Emdikce ayarlanacak ona gore.
Mamadan once her zaman emzir,gece ozellikle emzir,sadece ucunu degil tumunu tutturmaya bak,aci malesef bi sure oluyor emzirmeden sutunle nemlendir.Kapatirkende sutunden sur kurut oyle kapat.
Oncelikle bebek uyudukca uyu ve bebek emdikce sut daha cok cikar inan buna.Sutunun olduguna inan :)
Illa bisyler yapmak istersen Galactago damlaya goz atabilirsin ya da bazi kürler var ama sutun cogalacagindan suan duzenli emzirmeni tavsiye ederim,cunku birden bisyler yapmak sismesinede sebep olabilir.
yani bu tamamen kafanda bitiyor oyle dusun
10 gunden sonra özür sayilir diye biliyorum hatta yine de okunacak dualar var,daha iyi bilen birine sorabilirsin.
Yeniyim,temmuz ayindan sebep bakayim dedim :)
Sana da daha fazla ihtiyac duyar.Sadece doymak icin emmezler canim unutma hic.
Bigunleri diger gunlerini tutmayadabilir :)
Rabbim sağlıkla kavuştursun inşallah cnm. Cok heyecanlı bir bekleyiş ve sonu cok huzurlu.Kizlar yarin sabahtan yatisim yapilcak ogluma kavuscam insallah saglikla yorumlari okuyorum hazdan muzdaripsiniz ilk oglumda cok cekmistim gazdan bunda olur mu acaba 2. Bebisi olanlar iki cocugundada gaz sancisi yasayan oldu mu
İlklerde hep bir yerde tecrübesizliği oluyor cnm. Rabbim can sağlığı versin hepsi zamanla duzelecek.Biliyorum canım ama ağlayınca elim ayağıma dolanıyor, eşim daha sakin kızımda ondan sakinleşiyor. Elbet alışıcaz artık birbirimize :)
Bakalım yarına geçmezse öyle yapayım canım çok teşekkür ederimCanım benim bebeğimdede var doğumda enfeksiyon kapmıştır dedi doktor göz damlası verdi şimdi daha iyi sağlık ocağına git onlar yazar
Canım nasılsın bebişin nasıl , nasıl geçti doğumun biraz daha iyi misin toparladın miInsallah canim az once baktilar 4 cm olmus iyi ki vurdurdum epidurali yoksa kabus gibi olacakti
Anason rezene kimyon aldım canım birde hoşaf için malzeme. Son rötuşları yarın atıp hazır edeceğim inşallah..
Gazı için herhangi bir ilaç kullanıyor musun ? Eminim ki aklıma gelen tüm yöntemleri zaten denemişsindir annesin çünkü sen :) ama gazıydı ağlamasıydı bunlar zaten olacak şeyler bakalım ben napcm bebek sesine hiç alışık değilim :) sağ salim sağlıkla gelsinde inşallah anne olmak kolay değil rahmine düştüğü ilk andan başlıyo kutsal gorev :) Allah yardımcın olsun canım benim♡♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?