2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar süt sağmak sütü artırıyor mu? Aranızda sütü az olupta sağıp çoğalan varmı? Ona göre pompa siparişi vermek istiyorum ama işe yarar mı emin değilim.
Alacaksanda elektrikli al canim manuel de süt az olunca fazla gelmiyo süt. Ben manuel aldım saginca damla damla geliyor ama hastanede elektrikliyle sağdılar baya gelmişti

Sizde mi emzirdikten sonra sağıyorsunuz kızlar faydası oluyorsa bende alıcam pompa ama emin olamıyorum manuel alıp denesem mi acaba
Kullanmazsam yazık olacak çalışmıyorumda sadee süt artsın die alıcam
Ben kizimda sağdım sütümün artanı dokuyordum bile ama 40 gün annemlerde kaldıkdan sonra kendi evime geldim hem ev işi hem bebek sağıma hata ezirmeye bile zamanım olmadı hiç ve sütüm azalip kesildi yoksa cok fazla sütüm vardı.
Elekdirikli almama butcem yok benim ama bu manuelden alıcam.

Kizimda bunu bile alamadım o kadar şeye para verdim buna veremedim akılsız aklım. Düşün bununla bile tek göhsümle 75-100 cc cikiyordu. tabi cok cabuk lastiği cevşediği için 1-2 haftada bir yenisni almak lazım. Yani 4 tane bundan değişdim 40 günde. dört tane bu 1 tane onun fiyati etdi ama bozuldukca atım atım gitdi bence bunu 40 günden fazla kulanırım.
Bide aventin var onuda öneriyorlar.

Hala evdeyiz bekliyorum bi değişiklik yok
Sancın başladımı canim gecmişde görmedim. Kac dakikadan bir geliyor?
Son hazırlıklarnı tamamla cantanı son bir kez kontrol et zaman daha cabuk gecer sancı aralarında öyle oturup sayma.
Dikatini başka şeye versen sancıyı bile hafıf his edersin.
Bide sancıyla baş etmenin en güzel yolu sıcak suyu kovadan al dolu dolu maşrafayla belinden dok cok rahatlatıyor.
Bide sırta başkasnın bastırması var doğru noktaya biri bastırdığında sancı daha kolay atlatılıyormuş.

Alacaksanda elektrikli al canim manuel de süt az olunca fazla gelmiyo süt. Ben manuel aldım saginca damla damla geliyor ama hastanede elektrikliyle sağdılar baya gelmişti
Hastane tipleri farklı diye biliyorum canım ama fiyatlsrını araştırırım uygun bulursam elektrikli alırım. Bu ay çok açıldık o yüzden büyük bi bütçemde yok ne yazık ki..

Bende manuel alırım canım heralde ama hangi marka iyiyse onu alayım almışken işe yarasın bari

Peki sen hangi makinayı kullanıyorsun canım
Manuel alsam yeterli olur mu sence
Canim ben bi kac ay sonra ise geri donecegim icin ciftli elektrikli aldim mamajoo. Ama boyle bir ihtiyacin yoksa manuel de olur neden olmasin. Benim hinzir 10-15 dk emip memeyi tukuruyo sonra bi daha almiyo. 1bucuk 2 saat de acikmiyo. Onun uzerine bi 15-20dk da ben sagip bosaltiyorum.
Maşallah ne güzel süt miktarın. Ne yapıyosun sütü artırmak için. Ben en fazla 30-40 cc civarı çıkarabilyorum
Hergun rezene papatya cayi, mutlaka 1 bardak komposto, kayisi suyu bunlar hep oda sicakliginda soguk dolaptan hersey yasak cig sebze meyve yasak. Arada ufak parca tahin helvasi. Kuru kayisi incir hurma. Onun disinda ogunlerim normal. Tabi bol bol su o da oda sicakliginda.

Bende manuel alırım canım heralde ama hangi marka iyiyse onu alayım almışken işe yarasın bari
Bunun ve aventinkini yorumlarını okudum ikiside cok güzel yorumlar almiş tabi ikisininde yorumlarının 1-2 kotu ama coğunlukla iyi. Bu biraz daha uygun fiyatli, aventin manuelnin fiyatında elektirikli pompada gördüm. Ama ismini hatırlamıyorum. İnternetde kısa bir arasdirma yapıp ona göre al canim.

Canim sagim suresni uzun tut hani süt 1-2 dakika gelmiyor diye bitdi saniyoruz ya hayır var ama ordan gec geliyor yapa biliyorsan günde 30 dakika tek göhsünü sağ boşu boşunada olsa, 1 hafta içerisinde emin ol artıcak.

Evet cnm 10-15 dk sonra bitiyo diye bırakıyordum ben, öyle deneyeyim birde, saolasınn

Sizde mi emzirdikten sonra sağıyorsunuz kızlar faydası oluyorsa bende alıcam pompa ama emin olamıyorum manuel alıp denesem mi acaba
Kullanmazsam yazık olacak çalışmıyorumda sadee süt artsın die alıcam

Bende sağıyorum cnm, ben çalışacağım için mecburen almıştım ama bence gerekli her türlü.. bende lansinoh ikili var, süt artırıyormu henüz deneyimlemedim ama cnm emin değilim. Ben emzirme sonrası sağıp, biriktiriyorum, gece veriyorum mama yerine, ama manuel almazdım ben olsam. Elektrikli bile zahmetli 10-15 dk anca geliyo ikisinden ki o bile azmış, manuelde tek tek elle uğraşacaksın..

Çiğ sebze meyve neden yasak cnm?

Canım sancı yok ki sadece adet sancısı gibi var şiddetli değil. Nişan geldi saat 3 gibi hemşireyi aradım duş al yavaş yavaş git bir iki saate sancıların başlar dedi ama hala gelen giden yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…