- 7 Ocak 2017
- 2.732
- 1.499
- 83
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #54.741
Anladim canim bende bakıyorum elektriklilere ama kararsizim işimiz zor bu emzirme işi çok zormuşHastane tipleri farklı diye biliyorum canım ama fiyatlsrını araştırırım uygun bulursam elektrikli alırım. Bu ay çok açıldık o yüzden büyük bi bütçemde yok ne yazık ki..
Gece uykuyla zor oluyor gündüz bir şekilde hallediyoruz. Avent soothie çok büyük geldi bizimkine ağır birde hiç tutamadıCanım ilk başta oguruyor biraz ısrar et cnm benimki de ne hikmetse emzigi gündüz alıyor gece almıyor
Sanırım avent soothie alacam gece ihtiyacım var benim de sürekli memede
Gaz yapar bebise diye sanirim canim. Son gun diyetisyen gelmisti hastanedeyken onun tavsiyeleri. Butun meyveleri kompostoya donusturup tuketiyorum.Çiğ sebze meyve neden yasak cnm?
Çekiminiz nasıl geçti kaç günlükken gittiniz. Bizimde cumartesi olacak nasipse 17günlük olacağız.Yaaa çok tatlıs olmus pozu! Maşallah. Benim de annem bütün watsap gruplarına eniye konuya komşuya herkese atmış fotosunu. Adini bilmediğim kişilerin telinde fotosu var oglumun. Ama benim arkadaşlarım görmedi daha hatta dogurdugumdan haberleri bile yok. Paylassam eşim kizacak nazar ettiriyorsunuz zorla diye
Gece uykuyla zor oluyor gündüz bir şekilde hallediyoruz. Avent soothie çok büyük geldi bizimkine ağır birde hiç tutamadı
İlk defa duydum hergun bişey öğreniyoruzGaz yapar bebise diye sanirim canim. Son gun diyetisyen gelmisti hastanedeyken onun tavsiyeleri. Butun meyveleri kompostoya donusturup tuketiyorum.
Canım bende izne ayrılcam çok lazım olmaz diye aventin manuelini aldım ama kullanamadım. Kol yetmiyor sağmaya elim yardım ediyordu o da yoruluyordu. Zor oluyor manuelle onun yerine uygun fiyatlı elektriklilere bak derim. Biz lansinohunkini aldık sonradan büyük rahatlık gerçekten. Emzirdikten sonra sağıyorum her seferinde.Bende manuel alırım canım heralde ama hangi marka iyiyse onu alayım almışken işe yarasın bari
Herkeste farklı etki edebilir belki ama ben sütü damlatınca daha çok çapak yapmıştı. Demlenmiş soğumuş çayı pamuğa döküp siliyorum bi kaç kere tekrarlayınca geçiyorÜşüttüğümü sanmıyorum çok dikkat ediyorum odasının sıcaklığına üstüne başına
Öyle yapayım canım çok teşekkür ederim
de
Biraz önce sildim canım bir müddet olmadı sonra uyuyup kalktıktan sonra yine oldu sütümü damlatmayı da deniycem canım çok teşekkür ederim
Canim nişan gelmesi hemen sancı başlaması değil ki iyiki gitmemişsin yatışini yapıcaklardı sen sıkılınca dayıycakdılar suni sancıyı. Sirf can sıkıntısondan ve yatağa bağli kalmakdan tek dikat etdiğin şey saat ve sancı olucakdı.Canım sancı yok kisadece adet sancısı gibi var şiddetli değil. Nişan geldi saat 3 gibi hemşireyi aradım duş al yavaş yavaş git bir iki saate sancıların başlar dedi ama hala gelen giden yok
Biz dün gittik oğluşum gözler açık uyumadı bir türlü 3 konsept ve anne baba bebek resimleri çektik. Bıgün tekrar gittik bikaç konsept daha çekelim dedi annemle kardeşlerim vardı onlarla da çekti bizi sağolsun. Benim fotoğrafcım anne karnındaki formunu ilk 10 gün koruyor en güzel fotolar 6. 7. 8. Gün çekiliyor dedi öyle çağırdı bizi. 6. Ve 7. Gününde oldu çekim.Çekiminiz nasıl geçti kaç günlükken gittiniz. Bizimde cumartesi olacak nasipse 17günlük olacağız.
Gaz başladı kuzum acı çekiyor çıkaramıyor bir yandan üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bir yandan da uykusuzluk mahvetti beni. Aynen canım geçecek az kaldı inşallahMızmızlanıyo mu prensesim :) sabret canım bi düzen oturacak zamanla. Allah kolaylık versin ♡ birazdan nstye gireceğim usg dan baktık herşey yolunda çok şükür. Evet şafak 3 şaka gibi :) Cuma sabah öğle molasında beni alacak.. bugun nst den sonra humana rezene vs alacağız kayısı üzüm annem hoşaf yapacak daha baska neler alabilirim lansinoh almamıştım onuda alacağım göğüs kalkanı almışmıydın aldıysan tavsiye ediyor musun canım alıp kenarda dursun istemiyorum hiç bişeyi♡
Aynen cnm gece çok zor oluyor hadi ya çok mu büyük duruyor şu an kullandığım da biraz büyük oluyor ama bizim bebisler küçük daha sanırım o yüzden:))Gece uykuyla zor oluyor gündüz bir şekilde hallediyoruz. Avent soothie çok büyük geldi bizimkine ağır birde hiç tutamadı
Ciddi misin cnm benimki gündüz alıyor gece almıyor çok ilginç ihtiyacım olan ise gece çünkü 40 dk da bir uyanıp meme istiyor ezik niyetine kullanıyor beni 2 dk emiyor uyuyorAdaisyLove
Benimki de soothie aşıgı. Geceleri tok olduguna eminken mizirdandiginda veriyorum soothieyi eme eme uykuya daliyo besiginde.
Canim ben bi kac ay sonra ise geri donecegim icin ciftli elektrikli aldim mamajoo. Ama boyle bir ihtiyacin yoksa manuel de olur neden olmasin. Benim hinzir 10-15 dk emip memeyi tukuruyo sonra bi daha almiyo. 1bucuk 2 saat de acikmiyo. Onun uzerine bi 15-20dk da ben sagip bosaltiyorum.
Hergun rezene papatya cayi, mutlaka 1 bardak komposto, kayisi suyu bunlar hep oda sicakliginda soguk dolaptan hersey yasak cig sebze meyve yasak. Arada ufak parca tahin helvasi. Kuru kayisi incir hurma. Onun disinda ogunlerim normal. Tabi bol bol su o da oda sicakliginda.
Bunun ve aventinkini yorumlarını okudum ikiside cok güzel yorumlar almiş tabi ikisininde yorumlarının 1-2 kotu ama coğunlukla iyi. Bu biraz daha uygun fiyatli, aventin manuelnin fiyatında elektirikli pompada gördüm. Ama ismini hatırlamıyorum. İnternetde kısa bir arasdirma yapıp ona göre al canim.
Bende sağıyorum cnm, ben çalışacağım için mecburen almıştım ama bence gerekli her türlü.. bende lansinoh ikili var, süt artırıyormu henüz deneyimlemedim ama cnm emin değilim. Ben emzirme sonrası sağıp, biriktiriyorum, gece veriyorum mama yerine, ama manuel almazdım ben olsam. Elektrikli bile zahmetli 10-15 dk anca geliyo ikisinden ki o bile azmış, manuelde tek tek elle uğraşacaksın..
Anladim canim bende bakıyorum elektriklilere ama kararsizim işimiz zor bu emzirme işi çok zormuş
Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için araştırıp sipariş vericez yarın bakalım inşallah kullanabilirimCanım bende izne ayrılcam çok lazım olmaz diye aventin manuelini aldım ama kullanamadım. Kol yetmiyor sağmaya elim yardım ediyordu o da yoruluyordu. Zor oluyor manuelle onun yerine uygun fiyatlı elektriklilere bak derim. Biz lansinohunkini aldık sonradan büyük rahatlık gerçekten. Emzirdikten sonra sağıyorum her seferinde.
Onu da deniyorum canım göz enfeksiyonuna en iyi gelen çayla silmektir , şimdilik çay su ve anne sütü denedim bugün ve yarın deniycem tesir etmezse doktora gideriz ama inşallah gerek kalmazHerkeste farklı etki edebilir belki ama ben sütü damlatınca daha çok çapak yapmıştı. Demlenmiş soğumuş çayı pamuğa döküp siliyorum bi kaç kere tekrarlayınca geçiyor
İlk defa duydum hergun bişey öğreniyoruz
Canim iyi emdigini yada biberonla doydugunu dusunuyosam 1bucuk saatten once mizirdandiginda tekrar meme vermiyorum. Vicdanim sizliyor ama obur turlu memeye yapisik oldugunda ise nasil donerim 3 ay sonra.Aynen cnm gece çok zor oluyor hadi ya çok mu büyük duruyor şu an kullandığım da biraz büyük oluyor ama bizim bebisler küçük daha sanırım o yüzden:))
Ciddi misin cnm benimki gündüz alıyor gece almıyor çok ilginç ihtiyacım olan ise gece çünkü 40 dk da bir uyanıp meme istiyor ezik niyetine kullanıyor beni 2 dk emiyor uyuyor
Canım dr dediki bi saatten az sürede meme verme bide 15-30 dk arası emzir yoksa seni amzik gibi kllanır dedi. Bande öyle yapmaya çalışıyorum. Göğüsümü hiç sağladım çünkü göğüs kalkanına süt baya birikiyor anlıyorum bebeğe yettiğini . Tam olarak kaç cc çıkıyor bilmiyorl ama. Bide karpuz su yoğurt çorbası bulğur bunlar iyi süt yapıyor herğün duş da alıyorum. Sizin bebeğiniz belki memeyi emzik yapmış olasilir one alıştırmamak gerekiyormş ben arada azına yapay emzik veriyorm çünkü susmuyo bazen geceleri hep emmek istiyor. Düzen kurmak lazım gerçekten bi şekilde. Memem çok gergin oluyo o zaman anlıyorm süt var. Bide ağzında süt damlaları kalıyor süt olduğunu anlıyorm. Bi göğüsü 2,3 sefer emziriyorm o zaman biter diye daşünüyorm. Amzirriken diğeride baya doluyo sızlıyor zaten süt inmesiymeş. İnşş sütümüz çoğğalır cnm sende bol bol emzir ama emzik gibi görmesin seni
Canim dayanicak sın artık cok iyi biliyorum ki bebeğin ağladığında senin canin göhsündeki yaradan daha cok acıyor.Evet cnm, birde elektrikli makine can yakıyor, ucu şiiiyor baya bi süre sonra
Canım elektrikli pompa büyük rahatlık gerçekten zaten meme ucum yok diye almıyor memeyi sağma makinesiyle yapışık oldum resmen sağıp veriyorum sürekli. Başta pahalı diye almamıştım hastanede bir iki sağınca almam lazım dedim ebebekten baby plus aldım 100 TLye bazı manuellerin fiyatıyla aynı şuan gayet memnunum tavsiye ederim almasaydım anne sütü alamazdı heraldeSizde mi emzirdikten sonra sağıyorsunuz kızlar faydası oluyorsa bende alıcam pompa ama emin olamıyorum manuel alıp denesem mi acaba
Kullanmazsam yazık olacak çalışmıyorumda sadee süt artsın die alıcam
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallahKIzlar ben bebegıme kavustum cok sukur agrılarım war bıraz yurumem lazım 2saat snra kaldrcaklar ayaga ama nasıl kalkcam böle bılemıorm
KIzlar ben bebegıme kavustum cok sukur agrılarım war bıraz yurumem lazım 2saat snra kaldrcaklar ayaga ama nasıl kalkcam böle bılemıorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?