2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Hastane tipleri farklı diye biliyorum canım ama fiyatlsrını araştırırım uygun bulursam elektrikli alırım. Bu ay çok açıldık o yüzden büyük bi bütçemde yok ne yazık ki..
Anladim canim bende bakıyorum elektriklilere ama kararsizim işimiz zor bu emzirme işi çok zormuş

Canım ilk başta oguruyor biraz ısrar et cnm benimki de ne hikmetse emzigi gündüz alıyor gece almıyor
Sanırım avent soothie alacam gece ihtiyacım var benim de sürekli memede
Gece uykuyla zor oluyor gündüz bir şekilde hallediyoruz. Avent soothie çok büyük geldi bizimkine ağır birde hiç tutamadı

Çekiminiz nasıl geçti kaç günlükken gittiniz. Bizimde cumartesi olacak nasipse 17günlük olacağız.

Bende manuel alırım canım heralde ama hangi marka iyiyse onu alayım almışken işe yarasın bari
Canım bende izne ayrılcam çok lazım olmaz diye aventin manuelini aldım ama kullanamadım. Kol yetmiyor sağmaya elim yardım ediyordu o da yoruluyordu. Zor oluyor manuelle onun yerine uygun fiyatlı elektriklilere bak derim. Biz lansinohunkini aldık sonradan büyük rahatlık gerçekten. Emzirdikten sonra sağıyorum her seferinde.

Herkeste farklı etki edebilir belki ama ben sütü damlatınca daha çok çapak yapmıştı. Demlenmiş soğumuş çayı pamuğa döküp siliyorum bi kaç kere tekrarlayınca geçiyor

Canım sancı yok ki sadece adet sancısı gibi var şiddetli değil. Nişan geldi saat 3 gibi hemşireyi aradım duş al yavaş yavaş git bir iki saate sancıların başlar dedi ama hala gelen giden yok
Canim nişan gelmesi hemen sancı başlaması değil ki iyiki gitmemişsin yatışini yapıcaklardı sen sıkılınca dayıycakdılar suni sancıyı. Sirf can sıkıntısondan ve yatağa bağli kalmakdan tek dikat etdiğin şey saat ve sancı olucakdı.
Sen evinde bekle su sancı gelirse gidersin erken gitmenin bir faydası yokki.

Çekiminiz nasıl geçti kaç günlükken gittiniz. Bizimde cumartesi olacak nasipse 17günlük olacağız.
Biz dün gittik oğluşum gözler açık uyumadı bir türlü 3 konsept ve anne baba bebek resimleri çektik. Bıgün tekrar gittik bikaç konsept daha çekelim dedi annemle kardeşlerim vardı onlarla da çekti bizi sağolsun. Benim fotoğrafcım anne karnındaki formunu ilk 10 gün koruyor en güzel fotolar 6. 7. 8. Gün çekiliyor dedi öyle çağırdı bizi. 6. Ve 7. Gününde oldu çekim.

Gaz başladı kuzum acı çekiyor çıkaramıyor bir yandan üzülüyorum elimden bişey gelmiyor bir yandan da uykusuzluk mahvetti beni. Aynen canım geçecek az kaldı inşallah
Ayy çok heyecanlı cnm ya kavuşuyorsn artık mis kokuluya❤❤
Sade nescafe meyve suyu bisküvi al cnm
Bir de büyük şişe su al cnm çok lazım oluyor 5 lt lik olabilir

Gece uykuyla zor oluyor gündüz bir şekilde hallediyoruz. Avent soothie çok büyük geldi bizimkine ağır birde hiç tutamadı
Aynen cnm gece çok zor oluyor hadi ya çok mu büyük duruyor şu an kullandığım da biraz büyük oluyor ama bizim bebisler küçük daha sanırım o yüzden:))
AdaisyLove
Benimki de soothie aşıgı. Geceleri tok olduguna eminken mizirdandiginda veriyorum soothieyi eme eme uykuya daliyo besiginde.
Ciddi misin cnm benimki gündüz alıyor gece almıyor çok ilginç ihtiyacım olan ise gece çünkü 40 dk da bir uyanıp meme istiyor ezik niyetine kullanıyor beni 2 dk emiyor uyuyor

Anladim canim bende bakıyorum elektriklilere ama kararsizim işimiz zor bu emzirme işi çok zormuş

Teşekkür ederim kızlar fikirleriniz için araştırıp sipariş vericez yarın bakalım inşallah kullanabilirim

Herkeste farklı etki edebilir belki ama ben sütü damlatınca daha çok çapak yapmıştı. Demlenmiş soğumuş çayı pamuğa döküp siliyorum bi kaç kere tekrarlayınca geçiyor
Onu da deniyorum canım göz enfeksiyonuna en iyi gelen çayla silmektir , şimdilik çay su ve anne sütü denedim bugün ve yarın deniycem tesir etmezse doktora gideriz ama inşallah gerek kalmaz

İlk defa duydum hergun bişey öğreniyoruz

Aynen canim. Kadin oyle tavsiye edince ben de uydum. Henuz gaz ve sut problemimiz olmadi.

Canim iyi emdigini yada biberonla doydugunu dusunuyosam 1bucuk saatten once mizirdandiginda tekrar meme vermiyorum. Vicdanim sizliyor ama obur turlu memeye yapisik oldugunda ise nasil donerim 3 ay sonra.

Uykuya nasıl dalıyor peki canım ve ne kadar süre uyuyor? Oğlum sadece beni emerse memede uyuyup kalıyor çoğunlukla zaten,yarım saat en fazla 1saat uyuyor. Emzirip arısından mama verirsem 1,5-2saat uyuyor. Bol bol emziriyorum sütüm kalmıyor diye düşünüyorum artık. Emzik de verip oyalıyorum kısa süre karnı tokken. Yarım saate yakın emiyor ama uyku sıkıntı oluyor. Bazen koyuyorum yatağa 15dk sonra kalkıyor. Deli oluyorum

Sizde mi emzirdikten sonra sağıyorsunuz kızlar faydası oluyorsa bende alıcam pompa ama emin olamıyorum manuel alıp denesem mi acaba
Kullanmazsam yazık olacak çalışmıyorumda sadee süt artsın die alıcam
Canım elektrikli pompa büyük rahatlık gerçekten zaten meme ucum yok diye almıyor memeyi sağma makinesiyle yapışık oldum resmen sağıp veriyorum sürekli. Başta pahalı diye almamıştım hastanede bir iki sağınca almam lazım dedim ebebekten baby plus aldım 100 TLye bazı manuellerin fiyatıyla aynı şuan gayet memnunum tavsiye ederim almasaydım anne sütü alamazdı heralde
KIzlar ben bebegıme kavustum cok sukur agrılarım war bıraz yurumem lazım 2saat snra kaldrcaklar ayaga ama nasıl kalkcam böle bılemıorm
gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…