- 19 Temmuz 2012
- 2.624
- 3.335
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.361
Canım Allah sabır versin çok benzer şeyler yaşadım ve yaşıyorum halen. Söylenecek birşey yok maalesef insanlar bu konularda çok düşüncesiz.Yarin ilk ziyaretçilerimiz gelecek .Cok tedirginim .Iclerinde cocuklar da olcak .
Kendi ailem kardeslerim, babam filan Ama ustune esimden taraftan 2 3 aile. Bizimkiler burda değil ama digerleri burda .Keske biraz anlayis gosterip erteleselerdi .Rahat edemeyecek bizimkiler .Kv de bugun gitti yarin geri gelcek .Ailem varken bari musade etseydi .
Ama bu olay bizi biraz strese sokuyor isde.Bende daha var diyorum canım hep yerinden memnun diyorum illa arıyorlar arayanlarda akraba hep benden heyecanlılar bir an önce bebişi görsün istiyorlar
Canım kendine bol su al.Kızlar hatrlarsnz doğumdan birgün önce kv ağaçtan düşmştü çok şükür yoğunbakımda kaldı ama toparladı. Buhaftaiçi taburcu oldu. Bugün eşim ve annemle ziyaret etmek istyrz bize 2 saatlk mesafedeler. Bebeğim 15 günlük oldu 1 saat görüp geleceğiz bana yola çıkmadan uyaracağnz bişey varmı biraz tedrgnm
Aslinda yine ayni sayilir canim cünki günlermiz farkli. En fazla o kadar olur merak etme.Miss Ness Milana firuze kızlar sizin bebişler iyi benimki 3600 bundan sonra çok kilo almaz ama az kaldı zaten 3650 olur belki en fazla
Git canim birazda son günlerin tadını cıkaralim sürekli doğuma odaklanırsak gelmezler.evet bende rüyamda doğum yaptım bugun ama hiç doğuracak gibi değilim valla gezmeye gidecem inşallah beklenmedik bi anda belirtiler başlar ne diyelim
Cnm benm oglumda vardi laringomalazi deniyor bilimsel girtlak yapisi yumusak oldugu icin ses cikiyordu,emmek istemiyordu bu yuzden 5ay zor emdi beni biberonla rahat ediyordu, normalken de nefes alip verirken,ozellikle uyku ve beslenmede kus gibi bir ses cikarirdi, hiriltili sekilde, cok sukur gecior zamanla buyudukce ama meme reddine sebep oldu bizde, sagarak verdim zamanla da sutum azaldi mamaya donmustuk zor zamanlar gecirdik ama gecti, Allah sanada kolaylik versin cnmKızlar oğlum emerken çok garip sesler çıkartıyordu yutamıyor gibi doktora gittik. Gırtlaklarının daha küçük olduğunu benimde sütümün çok fazla olduğunu söyledi. Gırtlağı büyüdükçe genişleyip normale döncekmiş sıkıntı yokmuş. Ama gelin görün ki oğlum süt çok akınca nefes nefese kalıp emme süresini kısa tutuyor. Yoruluyor. Sağmam gerekiyor sürekli onu da günde 1 kez yapabiliyorum. Böyle birşey yaşayan var mı? Ne yapmam lazım?
Tamam canım zaten randevu alıcam böyle kalmamak için. Sen akupunktur mu yaptırıcaksınMimik çalışırken gerekirse elinle de destekle canım. Fizik tedaviyi de erteleme bence. Atrofi riski olmasın
İçim ferahlıyor böyle okuyunca inşallah bugun gelir. Göğüste süt yok haliyle o boş memeyi verdikçe bebeği zorlayarak emdiriyoruz çekiyo çekiyo gelen yok artk oda istemiyo sanırım :/ inşallah herşey yoluna girerZK_ASK canim tebrik ederim gözün aydın kavuştun bebişine çok şükür ağrılar 5-6 gün en fazla 10 gün devam edecek ama ağrı kesici mutlaka kullan hatta varsa iğnesini kullan o daha çabuk tesir eder etkisi de uzun sürer , süt için de duş alman lazim benim doktorum bir kaç gün yikanmama izin vermemişti ben sadece göğsümü yikamistim sıcak suyla o bile iyi gelmişti hatta yıkarken havluyu sıcak suyla ıslatıp göğsüme koyuyordum hala da yaparım her gün duş alırım dustayken göğsüme masaj yaparım hem hijyen için hem de süt için çok iyi oluyor canım , inşallah en kısa zamanda ağrı acılardan kurtulur bebeginle daha rahat ilgilenirsin
Getrdm var yanmda şmdi de içiyorum senin geldi dimi sütün ne zamn geldiYazarsin merak etme .Sicak havlu koy ,masaj yap,humana kesinlikle ic biz hastaneye götürmüştük .Su ic surekli canim .
Dün çıkardm bugun sabah büyük küçük tuvalete bile çıktm ama bi aptallık edip hastanenin verdiği yemeği yedm mercimek çorbası cacık komple içtm ekmekte yedim organlarım karnımın içi ağrıyo kafama tüküreyimIyi misin yurudun mu canim gaz çıkarabildin mi ?
Dün çıkardm bugun sabah büyük küçük tuvalete bile çıktm ama bi aptallık edip hastanenin verdiği yemeği yedm mercimek çorbası cacık komple içtm ekmekte yedim organlarım karnımın içi ağrıyo kafama tüküreyim
Canım şükür emme de sıkıntı yok meme reddi yaşamadık. Ben çözüm olarak sağıp emzirmeyi buldum. Sağınca göğsüm boşalınca daha rahat ediyor. Büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum ama inş öyle birşey yaşamayız biz de. Çok ileri değil sanırım bizimkisi uyurken falan ses çıkarmıyor ama ilk çıkarmaya başladığında çok korkmuştum. Nefes alamadı sandım.Cnm benm oglumda vardi laringomalazi deniyor bilimsel girtlak yapisi yumusak oldugu icin ses cikiyordu,emmek istemiyordu bu yuzden 5ay zor emdi beni biberonla rahat ediyordu, normalken de nefes alip verirken,ozellikle uyku ve beslenmede kus gibi bir ses cikarirdi, hiriltili sekilde, cok sukur gecior zamanla buyudukce ama meme reddine sebep oldu bizde, sagarak verdim zamanla da sutum azaldi mamaya donmustuk zor zamanlar gecirdik ama gecti, Allah sanada kolaylik versin cnm
Canım yürüyüş yap birşey olmaz. Zamanla düzelecek. Ben hep hastane yemeği yedim hiç sıkıntı yaşamadım ama bol bol yürüdüm. Yürüdükçe bağırsaklar yerini buluyor. Yatınca da karnını ov sürekli.Dün çıkardm bugun sabah büyük küçük tuvalete bile çıktm ama bi aptallık edip hastanenin verdiği yemeği yedm mercimek çorbası cacık komple içtm ekmekte yedim organlarım karnımın içi ağrıyo kafama tüküreyim
Allah yardımcınız olsun cnm bu haftaya kadar rahimde tutmak da büyük mesele bence. Benim ikinci 37+0 da suyum geldi üçüncü 36+3 de. Rahim tutmuyor mesela o kadar süre bebeği. Az kalmış cnm sabır tevekkül birgün kucağında olacak insallahmAllah yardımcımız olsun canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah. Bende öyle her şeye ağlayasım geliyor hele aramıyorlar mı daha doğmadı mı diye sanki ben çocuğu zorla tutuyorum içerde. Geceleri sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor kalkıp oturuyorum bende uykusuz uykusuz dolaşıyorum sonra. Az önce wcye gittim Suyum geldi sandım ama akıntıymış ya bu da gol değil
Canm sen mama veriyormuydn bebeğine?? Ben iki göğsümü emziryrm üstüne mama veriyorum uykuya ancak geçiyor. Yani karnı tam doymadan uyumuyr belki seninkide öyledir
Benim üçüncü gün akşam gelmişti canım o zamana kadar mama vermiştim ama ara ara emzirmistim canım biraz zor alıyordu memeyi ama yine de zorlayarak vermiştim ağlatarak zorla vermiştim başka çare yok 2-3 gün ağlayacak ama sonrasında onun için en iyi olan anne sütünü içecek inşallah şimdi ise mamayı almak istemiyor meme istiyor hep sadece biraz sabır lazım canım benim Allah yardımcın olsun tez zamanda ağrı acını alsın goguslerine bolca süt insin inşallahİçim ferahlıyor böyle okuyunca inşallah bugun gelir. Göğüste süt yok haliyle o boş memeyi verdikçe bebeği zorlayarak emdiriyoruz çekiyo çekiyo gelen yok artk oda istemiyo sanırım :/ inşallah herşey yoluna girer
Sizinki hafif demek cnm olmasinda ins, bizum emmede zorlaniyordu ondan meme reddi oldu, biberonla kolay geliyordu, sizinki oyle degilse sen memeyi emmesinide saglaki birakmasin ara sira yada ilk sutunu sag fiskirdigi icin cocuk bogulur gibi oluyor cunkuCanım şükür emme de sıkıntı yok meme reddi yaşamadık. Ben çözüm olarak sağıp emzirmeyi buldum. Sağınca göğsüm boşalınca daha rahat ediyor. Büyüdükçe düzelir diye düşünüyorum ama inş öyle birşey yaşamayız biz de. Çok ileri değil sanırım bizimkisi uyurken falan ses çıkarmıyor ama ilk çıkarmaya başladığında çok korkmuştum. Nefes alamadı sandım.
Bende öyle ümit ediyorum inşallah bugun yarın gelir sütümüz ♡ çok teşekkür ederim. Bacaklarım ve ayağım aşırı aşırı aşırı derecede şiş. Bilek diye bişey kalmadı kapkalın bişey oldu. 10serum yedim acaba ondan mı ? Şu şişliklerden kurtulamadım bi varya :)Benim üçüncü gün akşam gelmişti canım o zamana kadar mama vermiştim ama ara ara emzirmistim canım biraz zor alıyordu memeyi ama yine de zorlayarak vermiştim ağlatarak zorla vermiştim başka çare yok 2-3 gün ağlayacak ama sonrasında onun için en iyi olan anne sütünü içecek inşallah şimdi ise mamayı almak istemiyor meme istiyor hep sadece biraz sabır lazım canım benim Allah yardımcın olsun tez zamanda ağrı acını alsın goguslerine bolca süt insin inşallah
Sağolasın canım evet iğne yükseltiyormuş ama çok şükür yıllar sonra kuzenim hamiş kaldıCanım bence pozitiftir çünkü progesteran beta hcg yi yükseltmiyor diye biliyorum sadece transfer sırasında çatlatma iğnesi olduysa o yükseltir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?