- 3 Ekim 2014
- 2.250
- 2.466
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.381
Ola bilir canım bir de gaz sorununu halletmeden şişlikler geçmiyor ben hem gazı hallettikce hem de ağrılardan kalkamayip yatınca hepsi geçti gitti şişliklerin :)Bende öyle ümit ediyorum inşallah bugun yarın gelir sütümüz ♡ çok teşekkür ederim. Bacaklarım ve ayağım aşırı aşırı aşırı derecede şiş. Bilek diye bişey kalmadı kapkalın bişey oldu. 10serum yedim acaba ondan mı ? Şu şişliklerden kurtulamadım bi varya :)
Amin canim insallah .Canım Allah sabır versin çok benzer şeyler yaşadım ve yaşıyorum halen. Söylenecek birşey yok maalesef insanlar bu konularda çok düşüncesiz.
Ben eve geldigimde geldi sutum ama cok cok azdi .Simdi de yetersiz geliyor bebeğim sarılık oldu mama veriyoruz .Getrdm var yanmda şmdi de içiyorum senin geldi dimi sütün ne zamn geldi
Ağrın azaldı dimi kaç günlük oldunuzOla bilir canım bir de gaz sorununu halletmeden şişlikler geçmiyor ben hem gazı hallettikce hem de ağrılardan kalkamayip yatınca hepsi geçti gitti şişliklerin :)
Ben de benzer durumdayım güya 2 tane anne var ama kv hastalandığı için hizmete muhtaç zaten yemek yapsa da damak tadlarımız çok farklı annem de anca onla ilgilenip temizlik yapıyor hepsini göndereceğim yakında evde tek kalınca yemek sorun olacak kendi adıma kolay ama besleyici olan hurma kuruyemiş omlet tarzı şeyler yerim diye düşündüm herkes gidince temizlik falan hak getire olacak tabiMerhaba Benim oğlan daha yeni uyudu sürekli uykusuz kalıyor Ben de uykusuz kalıyorum yemek konusu benim için çok sıkıntı siz yemek işini nasıl hallediyordunuz çocukla ilgilenmekten neredeyse tuvalete gidemiyorum kendimi çok yıpranmış hissediyorum gece bile kucağımda emzirirken uyuya kalıyorum eşim alıp koyuyor Allah razı olsun çok yardımcı oluyor ama gündüzleri aç kalıyorum ya
Bizimki karnı duyarken uyuyakalıyor nasıl gaz çıkartacağımı bilmiyorum omuzuma akşam kafasını tutamıyor yüzü kıpkırmızı oluyor yan yatırıp pışpış yaptırıyor annem bazen işe yarıyor ama ben yaparsam durmuyor üstten gaz çıkmayınca da bağırsak sancısı yapıyor sanırımSlm kızlar çok sayfa birikmiş okuyamadım doğum yapanların gözü aydın olsun bekleyenler de hayırlı doğumlar yapsn inş .10temmuz salı sabahı aldım oğlumu kucağıma bnde ama sezeryan olmk zorunda kaldm çok zor bi süreçti bnm için lohusa depresyonuna girdim ve 1hafta boyunca bebeğime bişey olucak korkusuna hiç uyku uyumadm düzldim çok şükür ama aklıma takılan bişi vr siz her emzirmeden sonra gazını çıkarıp öyle mi yatırıyosnz gaz çıkarmakta zorlanıyo onunla uğraşırknde uykusu dağılıo çok yoruldm tecrübeli olanlar yardım lütfen
Canim dun bana ebe gaz cikarma yontemini gosterdi .Omzunda zorlaniyorsan elini karninin altina koy dizine yatir ve o sekilde dene .Omuzda burnu filan kapaniyor ama dizde daha rahat.Bizimki karnı duyarken uyuyakalıyor nasıl gaz çıkartacağımı bilmiyorum omuzuma akşam kafasını tutamıyor yüzü kıpkırmızı oluyor yan yatırıp pışpış yaptırıyor annem bazen işe yarıyor ama ben yaparsam durmuyor üstten gaz çıkmayınca da bağırsak sancısı yapıyor sanırım
Bağırsak gazını yan yatırınca daha rahat çıkarıyo bnmki bazen uykusnda bile çıkarıo yada emerkn ama mşde gazını omzuma alıp dakikalarca uğrasıorm öle çıkarıo gaz damlası kullanmama rağmen ama ölede uykusu dağılıyo sonra dön başaBizimki karnı duyarken uyuyakalıyor nasıl gaz çıkartacağımı bilmiyorum omuzuma akşam kafasını tutamıyor yüzü kıpkırmızı oluyor yan yatırıp pışpış yaptırıyor annem bazen işe yarıyor ama ben yaparsam durmuyor üstten gaz çıkmayınca da bağırsak sancısı yapıyor sanırım
Doğumdan sonra topiklerin hazin sonuBuralar iyice sessizlesmis :)
Bebislerle uyum surecini atlattiktan sonra yine canlanir buralar .Hala takvim duruyor ya duygulaniyorum .Doğumdan sonra topiklerin hazin sonu
16 günlük olduk canım , ilk bir hafta on gün biraz zordu sonrası daha rahat oldu artık ağrı kesici ilaç da almıyorum çok şükür darısı başına canim en kısa zamanda bütün ağrıların geçer inşallahAğrın azaldı dimi kaç günlük oldunuz
Anne sütü geldikten sonra bir hafta içinde azalta azalta kes dedi doktor öyle yaptık bizde. Ama benim sütüm yetmiyor galiba dört gündür durmadan aranıp ağlıyordu bugün mama verdik gıkı çıkmadı yavrumun demek doymuyor.Nasıl kestiniz canım mamayı? Kaç günlük bebeğin ?Bizimki 1 aylık oldu bugün itibariyle. Mamayla anca kilo alabildi. Sarılık vs derken 10 günde anca kilo aldı. Benim de sütüm Yetse hemen bağışlayacağım mamayı bi kaç kutu aldım çünkü....
Bende emzirdikten sonra yapıyorum. Uçlar geçmedi mi hala ? Emzirdikçe alışıyor diyorlar. Ben çok acı verince silikon uç takıyorum rahatlıyor biraz.Ben emzirdikten sonra yapıyorum beklemiyorum ama çok sık emzirmiyorum çünkü uçlar çok acı veriyor.
Teşekkür ederim cnm her yolu denicez...su içiyorum ama fayda etmiyoÜzülme cnm bunun için sütun yetmiyorsa tabi ki vereceksin bu senin elinde olan bişey değil ki..
Bol bol su iç günde 3 lt yi bulsun
Ve rezene çayı
Emzirme kampına gir hatta sütun daha çabuk çoğalır her fırsatta emzir bebeği cnm
Kırk gun sürer dıyo eskiler hatta ter döktükce vucudun toparlanır agrilar azalırmış annem bol bol terle dedı :) :)Kızlar bu hamilelik hormonlarını ne zaman üzerimizden atcaz hala hamilelikteki gibi sıcak basması yaşıyorum zaten hava sıcak bir de bu sıcak basmaları mahvediyor insanı bir de su ve ya herhangi bir içecek içince sıcak ve ya soğuk hemen ter basıyor anında korkumdan su bile içmek istemiyorum artık sizde de var mı böyle bir şey çok sıkıldım bu durumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?