- 7 Kasım 2017
- 614
- 1.160
- 43
- 38
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.341
Yaklaşik ayni gibi 4 gecmese doğururuz endişelenme dr oyle dediyse bir bildiği vardır elbet.Benm kiz 3370 di persembe gunu biraz tirsmadim degil benmkide 3500 civari olsa kolay dogururum diyorum ama dr bisi demedi 40 ta catina bakariz suni veririz deyince bisi diyemedim
Allah yardımcımız olsun canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah. Bende öyle her şeye ağlayasım geliyor hele aramıyorlar mı daha doğmadı mı diye sanki ben çocuğu zorla tutuyorum içerde. Geceleri sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor kalkıp oturuyorum bende uykusuz uykusuz dolaşıyorum sonra. Az önce wcye gittim Suyum geldi sandım ama akıntıymış ya bu da gol değilBenmde psikolojim etkileniyor cnm valla dun esim ufacik bisey soyluyor kiriliyorum, agliyorum, birde ustune iyice agirlastim yurumek,gece wc ye gitmek bile izdirap oldu inleyr inleye kalkiorum Allah kolaylik versin bize
Canim bena sorduklarında daha var diyorum sadıce o kadar. Kızımda cok cekdim surekli soruyolardı doğmadımı diye. Şimdi doğumun ne zaman dediğimde ağustosda diyorum sadıce.Allah yardımcımız olsun canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah. Bende öyle her şeye ağlayasım geliyor hele aramıyorlar mı daha doğmadı mı diye sanki ben çocuğu zorla tutuyorum içerde. Geceleri sağa dönüyorum olmuyor sola dönüyorum olmuyor kalkıp oturuyorum bende uykusuz uykusuz dolaşıyorum sonra. Az önce wcye gittim Suyum geldi sandım ama akıntıymış ya bu da gol değil
Bende daha var diyorum canım hep yerinden memnun diyorum illa arıyorlar arayanlarda akraba hep benden heyecanlılar bir an önce bebişi görsün istiyorlarCanim bena sorduklarında daha var diyorum sadıce o kadar. Kızımda cok cekdim surekli soruyolardı doğmadımı diye. Şimdi doğumun ne zaman dediğimde ağustosda diyorum sadıce.
Cnm seninde fazla almaz dedigin gibi birde ultrasona pek guvenmiyorum belli olmuyor cunku..Miss Ness Milana firuze kızlar sizin bebişler iyi benimki 3600 bundan sonra çok kilo almaz ama az kaldı zaten 3650 olur belki en fazla
Kızlar hatrlarsnz doğumdan birgün önce kv ağaçtan düşmştü çok şükür yoğunbakımda kaldı ama toparladı. Buhaftaiçi taburcu oldu. Bugün eşim ve annemle ziyaret etmek istyrz bize 2 saatlk mesafedeler. Bebeğim 15 günlük oldu 1 saat görüp geleceğiz bana yola çıkmadan uyaracağnz bişey varmı biraz tedrgnm
Ay bende sana yazıcakdım ruyamda doğuma gitdiğni gördüm. Ama sen hala buralardasın.
Bende bir yanda sinirleniyorum günlermiz belirtilermiz yakindi ben onunla ayni gün doğuracakdım diye falan abuk sabuk ruyalar. Bide bunun haberni @Afilim92 yazıp söylüyor.
Sanirim biz doğuramiycaz boyle hamiş hamiş kalıcaz.
Kızlar hatrlarsnz doğumdan birgün önce kv ağaçtan düşmştü çok şükür yoğunbakımda kaldı ama toparladı. Buhaftaiçi taburcu oldu. Bugün eşim ve annemle ziyaret etmek istyrz bize 2 saatlk mesafedeler. Bebeğim 15 günlük oldu 1 saat görüp geleceğiz bana yola çıkmadan uyaracağnz bişey varmı biraz tedrgnm
Kızlar oğlum emerken çok garip sesler çıkartıyordu yutamıyor gibi doktora gittik. Gırtlaklarının daha küçük olduğunu benimde sütümün çok fazla olduğunu söyledi. Gırtlağı büyüdükçe genişleyip normale döncekmiş sıkıntı yokmuş. Ama gelin görün ki oğlum süt çok akınca nefes nefese kalıp emme süresini kısa tutuyor. Yoruluyor. Sağmam gerekiyor sürekli onu da günde 1 kez yapabiliyorum. Böyle birşey yaşayan var mı? Ne yapmam lazım?
Evet çok uyuyup uyanınca heyecanla emiyor birde benim meme çok dolu olunca sert olunca süt sanırım çok tazyikli akıyor yutarken zorlanıp yoruluyor. Sağmak da zaman istiyor hece uyumak istiyorum oğluş uyuyunca gündüz de annem şu bu komşular uğruyor falan hep kalıyor. İlk zaman o kadar korktum ki boğuluyor sandım hemen doktora gittik.normal dedi.Bebek meme emerken ses çıkıyosa memeyi tam kavrayamamış hava yutuyor demektir diye okumuştum bi yerde sonra kızımda emerken ses çıkartınca bende baktım netten dediğin gibi gırtlakları küçük olduğu için yutkunurken ses çıkıyomuş benimde kızım çok acıktığı zaman saldırıp çok çok emince arada boğuluyo ya da nefessiz kalıyo canım biraz doymaya başlayınca kendi yavaşlıyo zaten
Kızlar merhaba. Bende doğum yaptım ama bir türlü fırsat bulup size yazamadım. 15 gün oldu. 6 temmuz doğumlu :) Gelmeyen ve gelmeye niyeti dahi olmayan kızımı normal doğumu çok istememe rağmen sezaryenle doğurdum. Spinal oldu doğumum. Çok rahat geçti. Doğum sonrası 8 saat yatmak dışında beni zorlayan bir şey olmadı. Ha bir de sütüm gelmedi. Hala da kızıma yetecek kadar yok. Denemediğim yol kalmadı. Ama doktorlar gebelikte yaşadığın stresler,gebelik sonrası yaşadığın stresler sütün çoğalmasına mani dediler. Gebelikte yaşadıklarıma yapacak bir şeyim yok ama şimdi rahat olmaya çalışıyorum. Bir yandan babamın gittiği saatlerde doğum yapmam bir yandan aynı babama benzeyen bir kızımın olması, hasretin iyice artması hepsi hala etken. Ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Gecemiz gündüzümüz karışık ama olsun hiç sorun değil. Böyle böyle büyüyecekler. 15 gündür burda çok şey kaçırdım biliyorum. doğum yapanlara hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün bütün kuzularımızı. Uzun yazdım kusura bakmayın. Yine gelmeye çalışacağım. Hepiniz kendinize ve kuzularınıza iyi bakın. Doğum yapmayanlar bir avazda kurtulsun inşallah.
Mimik çalışırken gerekirse elinle de destekle canım. Fizik tedaviyi de erteleme bence. Atrofi riski olmasınEvet banimki hasarlı iyileşme önceden hiç oynamıyordu şimdi oynuyor ama gözkapağı geriden geliyo birisi gözüm sulanıyo falan, dr da sürekli hareket çalış dedi. İnşş iyileşiriz bi dahada olmayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?