2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bı an bnm anılar geldi gözümun önüne gerçekten o kadr başka bı duygu ki tarifi yok :) şuan ağrıların var düzelsn bak herşey çok daha güzel olacak günlrr ilerledikçe :) sağlıkla buyut bebeğini :)

İnşallah canım sağlıklı olsunda Rabbim yardım eder inşallah. Sen iğneye devam etmişmiydin ? Dr 10 gün daha kullan dedi bana

Insallah atlatiriz canim .Psikolojimin bozulacağını hic tahmin etmemistim .Cunku planda olmayan seyler yasadim Annem bakacaktı kv cikti bir de .Hayirlisi diyorum .Sutumu etkileyen kisilere zaten hakkimi helal etmiyorum .

Yarin ilk ziyaretçilerimiz gelecek .Cok tedirginim .Iclerinde cocuklar da olcak .
Kendi ailem kardeslerim, babam filan Ama ustune esimden taraftan 2 3 aile. Bizimkiler burda değil ama digerleri burda .Keske biraz anlayis gosterip erteleselerdi .Rahat edemeyecek bizimkiler .Kv de bugun gitti yarin geri gelcek .Ailem varken bari musade etseydi .

Valla canım içerde iyi besliyoz dışarı çıkmak istemiyorlar heralde çok sabırlılar maşallah. Bak yine sırt ağrım başladı her ağrıya ay bu sefer gelcek diyorum ama tık yok
Allahim her sancida acaba diyoruz, sen benden once dogurursun, 2 gun kalmis gununun bitmesine gerci bitse nolcak 41,42 yi bekliyor bebeler ama dr lar bekletmesin o kadar ya

Allahim her sancida acaba diyoruz, sen benden once dogurursun, 2 gun kalmis gununun bitmesine gerci bitse nolcak 41,42 yi bekliyor bebeler ama dr lar bekletmesin o kadar ya
Evet canım ya akşam hafiften kasıklarım ağrıdı dedim belki gelir su falan ama geçti sonra. Vücudumu dinliyorum artık ağrım var mı bir yerde diye. Bebek beklerde ben bekleyebilir miyim hiç bilmiyorum artık psikolojim bozuldu heran oturup ağlayasım var

Evet banimki hasarlı iyileşme önceden hiç oynamıyordu şimdi oynuyor ama gözkapağı geriden geliyo birisi gözüm sulanıyo falan, dr da sürekli hareket çalış dedi. İnşş iyileşiriz bi dahada olmayız

Benmde psikolojim etkileniyor cnm valla dun esim ufacik bisey soyluyor kiriliyorum, agliyorum, birde ustune iyice agirlastim yurumek,gece wc ye gitmek bile izdirap oldu inleyr inleye kalkiorum Allah kolaylik versin bize

Benim kiz 3470 gram 3 gün önce acaba gercekden böylemi 4 fazla olsun isdemiyorum ama 3500 dan da az olmasın isdiyorum. Seninki kac haftada kac kilo cıkdı dr kac kilo doğar dedi.
Boyle giderse ben daha doğuramamam.

Benim kiz 3470 gram 3 gün önce acaba gercekden böylemi 4 fazla olsun isdemiyorum ama 3500 dan da az olmasın isdiyorum. Seninki kac haftada kac kilo cıkdı dr kac kilo doğar dedi.
Boyle giderse ben daha doğuramamam.
Benm kiz 3370 di persembe gunu biraz tirsmadim degil benmkide 3500 civari olsa kolay dogururum diyorum ama dr bisi demedi 40 ta catina bakariz suni veririz deyince bisi diyemedim

ZK_ASK canim tebrik ederim gözün aydın kavuştun bebişine çok şükür ağrılar 5-6 gün en fazla 10 gün devam edecek ama ağrı kesici mutlaka kullan hatta varsa iğnesini kullan o daha çabuk tesir eder etkisi de uzun sürer , süt için de duş alman lazim benim doktorum bir kaç gün yikanmama izin vermemişti ben sadece göğsümü yikamistim sıcak suyla o bile iyi gelmişti hatta yıkarken havluyu sıcak suyla ıslatıp göğsüme koyuyordum hala da yaparım her gün duş alırım dustayken göğsüme masaj yaparım hem hijyen için hem de süt için çok iyi oluyor canım , inşallah en kısa zamanda ağrı acılardan kurtulur bebeginle daha rahat ilgilenirsin

Kızlar rahmimin içi acıyo resmen nefesimi kesiyo sondadan dolayı mı olmuştur bu çok fena ya dikiş ağrısı üstüne şimdide bu 2.ağrı kesiciyi yaptrdm hâlâ içim acıyo
Canım serum veriyorlar ya o serumlarda rahim toparlsyıcı var o ağrıtıyor rahmi. Sabret canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…