- 24 Kasım 2016
- 10.527
- 14.652
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.321
Bı an bnm anılar geldi gözümun önüne gerçekten o kadr başka bı duygu ki tarifi yok :) şuan ağrıların var düzelsn bak herşey çok daha güzel olacak günlrr ilerledikçe :) sağlıkla buyut bebeğini :)Ay aklımdaydı valla yazcaktm bizm topiğe ama iyi oldğm haberini böyle ağrı sızılarımı değil :)) iyi oldu gelip yazdığn çok sağol canım biraz daha iyi yürüyebiliyorum şimdi dediğin gibi önce göğsüm sonra mama :) bugun akşama duş alacağm inşallah elimden geleni yapacağm :) şükür kavuşturana dün çok ağladım sabaha karsı 6da uyu 8de uyan ağrı sancı hiç bişeyin önemi yok ıh dese azcık miyavlasa hemen kalkıp bakıyorum napıyo diye canından can başka duyguymuş :)
Yok yazmadım. Halbuki hayalimdi :) onu bile görmedi gözüm.Canim bunu düşünüp dua etmen yeter canim.
Doğum hikayeni yazdinmi? Ben görmedim de.
Bı an bnm anılar geldi gözümun önüne gerçekten o kadr başka bı duygu ki tarifi yok :) şuan ağrıların var düzelsn bak herşey çok daha güzel olacak günlrr ilerledikçe :) sağlıkla buyut bebeğini :)
İnşallahhhh teşekkür ederiz teyzesii:))gözünaydın canım sağlıkla büyüt inşallah bebeğini :)
Bugün inşallah deneyeceğim gece buraya sütüm geldi diye sevinçle yazmak istiyorummmmmmmÖncelikle hayırlı olsun bebişin Allah bağışlasın.
Banyo yaparken göğüslere masaj yaparsan faydası olur sanırım ilk banyodan sonra süt geliyor diye biliyorum.
Insallah atlatiriz canim .Psikolojimin bozulacağını hic tahmin etmemistim .Cunku planda olmayan seyler yasadim Annem bakacaktı kv cikti bir de .Hayirlisi diyorum .Sutumu etkileyen kisilere zaten hakkimi helal etmiyorum .Afilim92 canım yazdıklarını yrni okuyabildim. Biz çok zor zamanlar geçiriyoruz lohusa psikolojisi gerçekten zor. Şimdi dönüp bakıyorum da hakikaten bazen etrafımdaki insanlara gereksiz yere kızıp kırdığım olmuş tabi onların da beni. Özellikle eşimi anlamamisim. Onlsr da bizim kadar stres oluyor bizim uzuldugumuzu görüyorlar bebeğe de üzülüyorlar bir yandan babalık sevinci bir nevi onlar da lohusa. Bu bir kaç ay geçtiğinde birbirimizin yüzüne bakabilecek sözler söyleyin anlayış gösterin mümkün olduğu kadar aliganlkklari at bir kenara
Iyi misin yurudun mu canim gaz çıkarabildin mi ?Yok yazmadım. Halbuki hayalimdi :) onu bile görmedi gözüm.
Yazarsin merak etme .Sicak havlu koy ,masaj yap,humana kesinlikle ic biz hastaneye götürmüştük .Su ic surekli canim .Bugün inşallah deneyeceğim gece buraya sütüm geldi diye sevinçle yazmak istiyorummmmmmm
Böş zaman bulduğunda yazarsın canım.Yok yazmadım. Halbuki hayalimdi :) onu bile görmedi gözüm.
Valla canım içerde iyi besliyoz dışarı çıkmak istemiyorlar heralde çok sabırlılar maşallah. Bak yine sırt ağrım başladı her ağrıya ay bu sefer gelcek diyorum ama tık yokchatlax ay deme yaa bu bebeler iceriyi cok sevdi sanirim..
Allahim her sancida acaba diyoruz, sen benden once dogurursun, 2 gun kalmis gununun bitmesine gerci bitse nolcak 41,42 yi bekliyor bebeler ama dr lar bekletmesin o kadar yaValla canım içerde iyi besliyoz dışarı çıkmak istemiyorlar heralde çok sabırlılar maşallah. Bak yine sırt ağrım başladı her ağrıya ay bu sefer gelcek diyorum ama tık yok
Evet canım ya akşam hafiften kasıklarım ağrıdı dedim belki gelir su falan ama geçti sonra. Vücudumu dinliyorum artık ağrım var mı bir yerde diye. Bebek beklerde ben bekleyebilir miyim hiç bilmiyorum artık psikolojim bozuldu heran oturup ağlayasım varAllahim her sancida acaba diyoruz, sen benden once dogurursun, 2 gun kalmis gununun bitmesine gerci bitse nolcak 41,42 yi bekliyor bebeler ama dr lar bekletmesin o kadar ya
Evet banimki hasarlı iyileşme önceden hiç oynamıyordu şimdi oynuyor ama gözkapağı geriden geliyo birisi gözüm sulanıyo falan, dr da sürekli hareket çalış dedi. İnşş iyileşiriz bi dahada olmayızCanım hasarlı iyileşme olmasın diye mimik egzersizlerini tek tek yapmak gerekiyormuş. Yani aynı anda hem göz hem ağzı oynatmadan ayna karşısında hergün çalış. Ben daha önce de yüz felci geçirmiştim . Fizik tedavi ile iyileşmiştim. Moralini hiç bozma. Dr tıbbi ihtimali söylemek zorunda, %85-90 iyileşme ihtimali varmış , ama öyle denmesine rağmen duyduğum herkes iyileşmiş.
Benmde psikolojim etkileniyor cnm valla dun esim ufacik bisey soyluyor kiriliyorum, agliyorum, birde ustune iyice agirlastim yurumek,gece wc ye gitmek bile izdirap oldu inleyr inleye kalkiorum Allah kolaylik versin bizeEvet canım ya akşam hafiften kasıklarım ağrıdı dedim belki gelir su falan ama geçti sonra. Vücudumu dinliyorum artık ağrım var mı bir yerde diye. Bebek beklerde ben bekleyebilir miyim hiç bilmiyorum artık psikolojim bozuldu heran oturup ağlayasım var
Benim kiz 3470 gram 3 gün önce acaba gercekden böylemi 4 fazla olsun isdemiyorum ama 3500 dan da az olmasın isdiyorum. Seninki kac haftada kac kilo cıkdı dr kac kilo doğar dedi.Allahim her sancida acaba diyoruz, sen benden once dogurursun, 2 gun kalmis gununun bitmesine gerci bitse nolcak 41,42 yi bekliyor bebeler ama dr lar bekletmesin o kadar ya
Benm kiz 3370 di persembe gunu biraz tirsmadim degil benmkide 3500 civari olsa kolay dogururum diyorum ama dr bisi demedi 40 ta catina bakariz suni veririz deyince bisi diyemedimBenim kiz 3470 gram 3 gün önce acaba gercekden böylemi 4 fazla olsun isdemiyorum ama 3500 dan da az olmasın isdiyorum. Seninki kac haftada kac kilo cıkdı dr kac kilo doğar dedi.
Boyle giderse ben daha doğuramamam.
Canım serum veriyorlar ya o serumlarda rahim toparlsyıcı var o ağrıtıyor rahmi. Sabret canım.Kızlar rahmimin içi acıyo resmen nefesimi kesiyo sondadan dolayı mı olmuştur bu çok fena ya dikiş ağrısı üstüne şimdide bu2.ağrı kesiciyi yaptrdm hâlâ içim acıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?