- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.401
Bende duymuştum onu alıp denemek istiyorum inşallah işe yarar canım. Psikolojik açıdan çok zor gerçekten allah sabır verir umarım.Acı elma yağı da aldım denedim biraz gaz çıkardı ama ondan mı acaba... Bir de tam suremedim çok aşırı ağladı morardi yatarken. Ben galiba psikiyatriste gitcem ya
Yok önce KBB ve fizik tedavi ile şansımı deneyeyim. İnşallah geçer. Mecbur kalırsam akupunkturTamam canım zaten randevu alıcam böyle kalmamak için. Sen akupunktur mu yaptırıcaksın
40 gün mü eyvah eyvah :) Allah yardımcımız olsun :)Kırk gun sürer dıyo eskiler hatta ter döktükce vucudun toparlanır agrilar azalırmış annem bol bol terle dedı :) :)
Kokusu aşırı sert canım alırsan eğer eline sadece 1 damla sür ben ilk bebegimde kullanmıştım bilmeden elime bolca alıp sürmüştum kokusu bebeği çok rahatsız etmişti çok ağlamıştı silmeye çalıştım ama koku gitmiyordu mecburen hemen yıkamak zorunda kaldım , sen sadece bir damla eline sür ilk bebeğin ayaklarına masaj yap elinde kalanını bebeğin karnına ve sırtına sür hafif masaj yap çok geçmiş olsun inşallah 40i çıkınca hepsi geçecek biraz daha sabır canımBende duymuştum onu alıp denemek istiyorum inşallah işe yarar canım. Psikolojik açıdan çok zor gerçekten allah sabır verir umarım.
Tamam canım dikkat ederim sağol söylediğin için bilmesem ben avucuma bebek yağı gibi alır alır sürerdim valla :)Kokusu aşırı sert canım alırsan eğer eline sadece 1 damla sür ben ilk bebegimde kullanmıştım bilmeden elime bolca alıp sürmüştum kokusu bebeği çok rahatsız etmişti çok ağlamıştı silmeye çalıştım ama koku gitmiyordu mecburen hemen yıkamak zorunda kaldım , sen sadece bir damla eline sür ilk bebeğin ayaklarına masaj yap elinde kalanını bebeğin karnına ve sırtına sür hafif masaj yap çok geçmiş olsun inşallah 40i çıkınca hepsi geçecek biraz daha sabır canım
Evet cnm genellikle mamayı emerken uyuyor gazını çıkarıp yatağına koyuyorum. Hıçkırık tutmazsa derin uykuya geçiyor ama hıçkırık tutarsa uyanıyor hemen.. peki uyandığında emzirme mama falan derken kaç saat geçiyor? Ne kadar uyanık kalıyor yaniVeriyorum canım günde 4-5defa 60cc. Başta beni emiyor biraz ardından mama içiyor sonra sakinleşsin diye yine emziriyorum. Mama içerken uyumuyor çünkü. Memede uyuyakalıyor yatağa alıyorum pıt diye açıyor gözleri 10-15dk sonra.
Seninki mama içerken mi uyuyor canım? Gazını nasıl çıkartıyor ?
Ben de öyle yapmıştım canım boğazlarımız yandı kokudan :) ama zaten küçük bir şişe yüzük parmağın kadar şişe :)Tamam canım dikkat ederim sağol söylediğin için bilmesem ben avucuma bebek yağı gibi alır alır sürerdim valla :)
Canım benide inanılmaz sıcak basıoo dayanamıyorum dediğin gibi havada sıcak bebeği emzirirken iyice ateş basıo şu temmuz ağustos bitseydiiiKızlar bu hamilelik hormonlarını ne zaman üzerimizden atcaz hala hamilelikteki gibi sıcak basması yaşıyorum zaten hava sıcak bir de bu sıcak basmaları mahvediyor insanı bir de su ve ya herhangi bir içecek içince sıcak ve ya soğuk hemen ter basıyor anında korkumdan su bile içmek istemiyorum artık sizde de var mı böyle bir şey çok sıkıldım bu durumdan
Evet bir önce bitsin istiyorum , aynen bebeği emzirirken bile ter basıyor içtiğim su hemen vücudumdan çıkıyor sanki anında terlemeye başlıyorum değişik bir sicaklama ya bunaltıyor insanıCanım benide inanılmaz sıcak basıoo dayanamıyorum dediğin gibi havada sıcak bebeği emzirirken iyice ateş basıo şu temmuz ağustos bitseydiii
Dr bana parol yazmıs bide antibiyotik ve kan ilacı. Hangi ağrı kesiciyi kullandın ?16 günlük olduk canım , ilk bir hafta on gün biraz zordu sonrası daha rahat oldu artık ağrı kesici ilaç da almıyorum çok şükür darısı başına canim en kısa zamanda bütün ağrıların geçer inşallah
Uçlar cıktı ama halen emzirmek çok can yakıcı benim ikiz olduğu için sürekli krem süremiyorum uçlar bazen iyi bazen kötü geliyor.Bende emzirdikten sonra yapıyorum. Uçlar geçmedi mi hala ? Emzirdikçe alışıyor diyorlar. Ben çok acı verince silikon uç takıyorum rahatlıyor biraz.
Bana da antibiyotik ve kan ilacı yazmış ağrı kesici olarak " Minoset Plus" yazmış günde 3 defa ikişer tane kullan yazmış öyle kullanıyordum ben canımDr bana parol yazmıs bide antibiyotik ve kan ilacı. Hangi ağrı kesiciyi kullandın ?
Salatalik,mercimek corbası lahmacun, elma gaz yapar. Kıymali yumurta, bulgur pilavı, soğan,irmik tatlısı süt yapar demisti tecrubeli bir arkadasmKızlar çoğumuzun bebeği gazdan eziyet çekiyor haliyle biz annelerin yaşamı zorlanıyor , ama sorunu beraber çözmeye çalışalım neden oluyor bu gaz anneden sütle geçeni varmış , mamadan dolayi gazı olanı varmış bildiğiniz çözümler var mı hepimiz yazalım mesela gaz yapan yiyeceklerden bildiğiniz var mı emziren anneler onu tüketmesin, ve ya hangi mama gaz yapar bebeklerde bildiğiniz var mı bebeklerimize vermeyelim valla yaz günü sıcak bir taraftan terleme ateş basması bir de üstüne sabah akşam kucağımızda bebek, uykusuz aç yorgun oluyoruz en azından bebeklerimizin gazı olmasa onlar biraz uyusa da biz de biraz dinlene bilsek valla çok bunaldım
Şansa da bir kac saat önce lahmacun yedim salatalık da her gün yiyorum sabah aksamSalatalik,mercimek corbası lahmacun, elma gaz yapar. Kıymali yumurta, bulgur pilavı, soğan,irmik tatlısı süt yapar demisti tecrubeli bir arkadasm
Canm bana doğumdan önce 1 ay daha kullanacaksın demişti ama bn doğumu başka yerde yaptm ya o yüzden kimseye de sormadm kullanmadm da . Ama seninki ameliyat kullan en iyisi çünkü bı yerde ameliyattlardan sonra Kan pıhtılaşmasuyla ilgili sıkıntılar olduğunu okumuştum o yüzden bazi ameliyatlar sonrasında bile doktorlar kullandırıyormus.İnşallah canım sağlıklı olsunda Rabbim yardım eder inşallah. Sen iğneye devam etmişmiydin ? Dr 10 gün daha kullan dedi bana
Çok geçmiş olsun ya kolay atlatirsjniz inşallah. Bu sıcakta nasıl basardiİyi akşamlar kızlar
Ablamız tekrar grip oldu
Ama bu sefer bebeği koruyamadık ona da bulaştı
Burun tıkanıklığı ve öksürük var ne yapacam içim parçalanıyor ya
Hiç bilmiyorum cnm yaÇok geçmiş olsun ya kolay atlatirsjniz inşallah. Bu sıcakta nasıl basardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?