- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.501
Emiyor ama gelmeyince bırakıyor malesef. Promalt alırım ne gerekiyosa yapcm. Suyu içmeye korkuyorum midemde ağırlık yapıyor iç organlarım ağrıyo resmen ama birden çok içmek yerine az az ama sık sık içerek çoğaltmam lazım miktarını... duşa girip masaja başlıyorum daha pansuman yapacağız birde beni acaip derece öksürük tutuyor. Amelıyat yerimden dolayı yanlara doğru yatamıyorum ağırlık yapıyo acıyo Dün sırt üstü yattm gece boğazımdaki gıcıklığa uyandım öksüremiyorum dikişten dolayı. Öksüremeyince fena gıcık tutuyo. Deminde oyle yatıyodum bi gıcık geldi ehhe ehhe yapıyorum yok yutkundukça daha çok öksüresim geliyo karnımı tuta tuta bi hal oldm annem narkozu atamadın hem ayaklarına vurdu şişirdi hemde böyle öksürük yaptı diyor ilgisi varmı bilmiyorum valla bu günler bi geçsin sağ salimBebek aktif olarak emiyorsa o açar zaten kanallarını diye düşünüyorum ama gücü az tam ememiyor falan diyorsan sağım yap bebek emdikten sonra. Humananin çayı var ondan al. Bir de benim arkadaşımda promalt içeceği fosur fosur süt getirmişti. Bol bol su iç vakit kalmıyor deme en az 3 litre. Sıcak duş al ve masaj yap. Başka da yapılacak pek bişey yok. Ama ilk hafta ahım şahım süt bekleme. Kolostrum geçiş sütü falan çok gelmez. Bebeğe yetecek kadar anca olur
Tamam gelişmelerle akşam gelirim çok heveslendim :)Canım sütün duştan sonra gelir muhtemelen bide sıcak kompres yap sık sık
Bekliyoruz güzel haberlerini :)Tamam gelişmelerle akşam gelirim çok heveslendim :)
Muhtemelen hepimiz aynıyız canım günü gününe tutmuyorKızlar sizinde gününüz gününüzü tutmuyor mu birgün tamam herşey yolunda diyorum birgün kafayı yicek gibi oluyorum.. bugün gece hiç uyanmak istemedim annem kalktı mama verdi altını değiştrdi uyuttu.. sonrada vicdan azabı çektim ne zaman ağlama krizne girse elimden bırakasım geliyo annem sakinleştiryo çocuğu.. şu 40 bi çıksaydı dört gözle bekliyorum
canım merhaba benim sütüm olmadığı için mama ile başladık ilk günden bu yana aptamil kullanıyordum hastanede doktorumuz bebelac ya da aptamil dedi benim aklımda hep evolvia vardı keşke ona başlasaydım Aptamilden ilk 400gr sonra iki kutu 900 gr bitirdik yeni bir 900gr aldım ve yarısına gelmeden 30 günlükken kabızlık başladı gaz sancısı ıkınma ağlama eziyet çekiyordu resmen biogaia gaz damlası aldım sabah 5 damla akşam 5 damla olarak kullanıyoruz bebelac gold nutrikonfor denemek için aldım içmedi beğenmedi bebeğim. perşembe gününden bu yana daha hamileyken aklımda olan mama evolvia 400gr olana deneme için geçtim onu da 3 buçuk günde bitirdi ama sindirimi düzene girdi çok şükür. çok çabuk bitiyor ama ağrı sızı çekmiyor bebeğim.Kızlar çoğumuzun bebeği gazdan eziyet çekiyor haliyle biz annelerin yaşamı zorlanıyor , ama sorunu beraber çözmeye çalışalım neden oluyor bu gaz anneden sütle geçeni varmış , mamadan dolayi gazı olanı varmış bildiğiniz çözümler var mı hepimiz yazalım mesela gaz yapan yiyeceklerden bildiğiniz var mı emziren anneler onu tüketmesin, ve ya hangi mama gaz yapar bebeklerde bildiğiniz var mı bebeklerimize vermeyelim valla yaz günü sıcak bir taraftan terleme ateş basması bir de üstüne sabah akşam kucağımızda bebek, uykusuz aç yorgun oluyoruz en azından bebeklerimizin gazı olmasa onlar biraz uyusa da biz de biraz dinlene bilsek valla çok bunaldım
Canım bu aralar takip edemedim kaç kişi kaldık doğurmayan? 39+6 oldum bugün. Artık her gün gidiyorum kontrole.Sanirim öyle canim akili kiz cikdi bu kadar da uslı olmasa iyiydi. Şimdi gel diyorum gelmiyor.
Ama artık dayanamiyorum.
Canım nasılsın? İlerleme var mı?4 saat oldu suni sanci aliyorum hala sancim yok. Kafayi yiyecem
Benim bebeklerden biri çok gazlı ve yeşil oluyor kakası. Doktora sordum rengi önemli değil, katı olmamalı dedi. Ben hem kendi sütümü veriyorum hem mama. Benden dolayı mı gazlı, mamadan mı çözemedim. Diğer bebekte hiç sıkıntı yok. Ama gazlı olan dün akşam 4 saat hiç durmadan ağladı. En son bende ağlıyyordum artık offf çok zor. Ben hipp organik kullanıyorum değiştirsem mi acaba. Diğer bebeği bozacam diye korkuyorum bu sefer.Kızlar bebeğin kakası bazen yeşil oluyor. Aşırı da değil de nasıl diyim sarı ile yeşil arası. Annem, öyle olduğunda bebeğin sancısı olmuş demek oluyor, diyor da mantığı ne çözemedim. Bir de bugün golden goat kullanmaya başladım. Aptamil göre daha güzel cozunuyor suda. Kakasını da yaptı üç kere fakat hafiften yeşerdi. Sanki daha hızlı acikiyor bunu içince. Hazmı daha kolay gibi düşündürdü bana. İlk gün gözlemim bu
Sol göğsümü tutuyor biraz sag isine gelmiyor ucu yok .Biraz kavga ediyor ama sonunda aliyor 5 dk da olsa cekiyor .Insallah zamanla mamayi bırakırız.Afilim92 naptın canım emmeye başladı mı oğlusun?
Canım bu aralar takip edemedim kaç kişi kaldık doğurmayan? 39+6 oldum bugün. Artık her gün gidiyorum kontrole.
Bana kizlar 10-20 gun erken gelir, hazirlikli ol diyen yakinlarima selaaaam ediyorum, alakasi yokmus beaMiss Ness kayramberamveram serenity16 chatlax
cndyyyy
vs duruyor oyle ayniyiz hepimiz. Sanirim.
Sen her gün gidiyorsun dr ne güzel için rahat olur boyle ben her gün korkuyla bekliyorum 5-6 ağustosa kadar kontrol yok.
Hipp organik benimkinin kakasını da yeşertmisti hatta çok.kotu kokmustu. Senin iki bebeğin de aynı şekilde besleniyor ama farklı tepkileri var demek... Of çok zor doğrusunu bulup çıkarmak sabahtan akşama kadar araştırma yapıyorum. Çareler düşünüyorum bebek de dizlerimde sallıyorum 15 dkda bir kucağıma alıp susturuyorum. İki tane olsalardı kendimi camdan atardım heraldeBenim bebeklerden biri çok gazlı ve yeşil oluyor kakası. Doktora sordum rengi önemli değil, katı olmamalı dedi. Ben hem kendi sütümü veriyorum hem mama. Benden dolayı mı gazlı, mamadan mı çözemedim. Diğer bebekte hiç sıkıntı yok. Ama gazlı olan dün akşam 4 saat hiç durmadan ağladı. En son bende ağlıyyordum artık offf çok zor. Ben hipp organik kullanıyorum değiştirsem mi acaba. Diğer bebeği bozacam diye korkuyorum bu sefer.
Az az veriyorlarsa cnm ondandir benim 1 saatte baslamisti sancim ama yuksek doz verilmisti suyum geldi diye yakinda baslar sancin ve acilman hayirlisiyla kavus bebisine ins..4 saat oldu suni sanci aliyorum hala sancim yok. Kafayi yiyecem
Ya olsun bak büyük gelişme 5 dk dahi olsa tutuyor artık tanıyor memeyi çok şükür. Ben memleketteyim. Bebek annemde susmuyor artık. Hamakta da uyumayı birakti. Sallayarak kucağımda omzumda uyutup sonra başarabilirsem yatar pozisyona geçiyoruz sarılarak uyuyoruz geceleri. Gündüz zaten 15 dkda bir ingaaaa başlıyor. Çok bunalmış durumdayım profa falan goturcem çocuğu döndüğümde.Sol göğsümü tutuyor biraz sag isine gelmiyor ucu yok .Biraz kavga ediyor ama sonunda aliyor 5 dk da olsa cekiyor .Insallah zamanla mamayi bırakırız.
Sarilik icin hastaneye gittik sınırdaydi biraz düşmüş şükür.
Sen ne yaptın memlekette misin ?
Arkadasm da senin gibi düzen oturtamamisti hamak vs vs bir cok sey denediler .Artik kolları tutuluyordu bebegi tutmaktan .Dr ilk 3 ay bebek ne derse o kural koyma sansın yok bu huyunu degistirmek icin 3 ay beklemelisin demis .Su an cok rahatlar her seyi saatli .Insallah seninki de rayına oturur bunlarin acisini çıkarırsın.Ya olsun bak büyük gelişme 5 dk dahi olsa tutuyor artık tanıyor memeyi çok şükür. Ben memleketteyim. Bebek annemde susmuyor artık. Hamakta da uyumayı birakti. Sallayarak kucağımda omzumda uyutup sonra başarabilirsem yatar pozisyona geçiyoruz sarılarak uyuyoruz geceleri. Gündüz zaten 15 dkda bir ingaaaa başlıyor. Çok bunalmış durumdayım profa falan goturcem çocuğu döndüğümde.
Benim oglumunda genelde sarı ama ara ara yeşil oluyor sadece anne sutu alıyor acaba usutuyormuyum diyorum ama sebebini bilmiyorumKızlar bebeğin kakası bazen yeşil oluyor. Aşırı da değil de nasıl diyim sarı ile yeşil arası. Annem, öyle olduğunda bebeğin sancısı olmuş demek oluyor, diyor da mantığı ne çözemedim. Bir de bugün golden goat kullanmaya başladım. Aptamil göre daha güzel cozunuyor suda. Kakasını da yaptı üç kere fakat hafiften yeşerdi. Sanki daha hızlı acikiyor bunu içince. Hazmı daha kolay gibi düşündürdü bana. İlk gün gözlemim bu
Amin canim. Kızımdada bu kiz erken gelir demişlerdi bende bir beklentiye girdim sacma sapan. Şimdi biliyorum kızlar gec geliyor neden bunlar nazlilar baya ve yeni nesil ya biraz tenbeller.Bana kizlar 10-20 gun erken gelir, hazirlikli ol diyen yakinlarima selaaaam ediyorum, alakasi yokmus bea
Surda kac kisi kalmisiz hayirlisiyla kavusalim ins, tek tek vakti gelen saglikla dogursun, normal dogum olunca 40 lari ve ustunu gormek demek ki gayet normalmis, benim oglumda cati muayenesi tetiklemisti suyum o aksam geldi.
Artik Allahin bir bildigi vardir diyorum hayirlisi olsun hepimiz icin...
İnşş geçer canım da kurtuluruz bundan bir dahada yaşamayızYok önce KBB ve fizik tedavi ile şansımı deneyeyim. İnşallah geçer. Mecbur kalırsam akupunktur
Canım hem normal hem sezeryanı denemiş biri olarak hangisi daha zor? :)16 günlük olduk canım , ilk bir hafta on gün biraz zordu sonrası daha rahat oldu artık ağrı kesici ilaç da almıyorum çok şükür darısı başına canim en kısa zamanda bütün ağrıların geçer inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?