- 3 Kasım 2012
- 1.556
- 2.136
- 333
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.541
Canım sence bu dogrumudur annen baban böyle şeyler demiş olabilirmi
Çünkü bana çok yanlış geldi kimi kime şikayet etmişler sonuçta evladı kayınpederinin.birde eşinin tepkisini alırlar haklı olarak soğuk durur ilgisiz durur
Ben olsam direk değil ama dolaylı olarak annemin ağzını arardım bence yanlış anlaşılma olmalı
Esinlede konuş siz birbirinize yetersiniz sonuçta herkes disarida siz mutlu olun yeter
Demişlerdir canım. Çünkü annem erken gitti bizden. Giderken beni de babamı da dolduruyordu eşimle ilgili. Yok mama verdirmemiş eşim yok bana bakmıyormuş hiç ilgilenmiyormuş, çok biliyormuş her şeyi falan filan. Söylene söylene gitti zaten. Eşime demedi bişey. Eve gidince kayınbabama gidip anlatmışlar işte. O da 2gün önce bize geldi eşimle yalnızken anlatmış. Daha doğrusu sen kızın istediklerini yapmıyor musun üzüyor musun kızı filan diye kızmış. Eşim şok olmuş tabi.
Şimdi ben bile nasıl bakıcam ailemin yüzüne? Ettikleri saçma salak laflar beynimden gitmiyor sabah beri. Beni rezil ettiler eşime karşı. O kadar saygı gösterip seviyordu eşim onları. Karşılığı bu mu olacaktı???
Eşim de biz birbirimize yeteriz sen üzülme dedi bana. Ama ben ona üzülüyorum bunca lafı hakareti hak etmedi asla??!!!
Selam canim yasadiklarinin hemen hemen aynini yasadim..ne hissetigini bebek konusunda ne dusundugunu anlaya biliyorum ..
Benim kv bana yuzume karsi insallah nesliniz soyunuz yurumesin diye beddua etti diyer ogullarininda 5 8 sene olmak uzere cocuklari olmamis bunu bilerek aynini yasiyacagimizi biliyordu demekki . 8 sende bizim olmadi ..
Bu bedduadan sonra hic gorusmedik simdi yok cocuk bohcasi yok cocuk hediyesi yok gelsin kusluk olmasin gibi bos laflar dolaniyor .. seninde dedigin gibi sadece kocam icin onun annesi benim icin otesi yok olamazda .. ne soylenen beddua unutulur yutulur nede yasananlar. Bana etseydi zamanla gecerci ama isin icine evlat karistirinca lahroldum senelerce.. ben Allah a havale ettim etigi bedduanin aynini ona etmedim cunku esimin cigeri yanar..
Neyse kuzum iste boyle bosver bugune nasil geldinse evelAllah bundan sonrada oyle gidersin.. sen esin evladin gerisi hilaye.
Aynı canım bizimde hemen uyku moduna geçiyor. Normal o zaman anne sütü gibi hazmı da kolay değil ya ağır geliyor heralde.Yedikten sonra direk uyku moduna geciyor. Ama tutabilip emerse daha cok uyanik kaliyor ben de dikkat ettim ona
Anlattıklarına bakılırsa eşin çok düşünceli ve sende bunu biliyorsun haketmediğine inanıyorsun , ne güzel . Ailen ayıp etmiş sende ağlama üzme kendini senin suçun değil..
Mamanın hemen arkasından olunca tedirgin oldum fazla mı veriyorum diye. Hazımla alakalı dediğin gibi. İlk olunca çok pimpirik oluyor insan tecrübesizlik de zorluyorMamanın hazmı zor olduğu için ağırlık çöküyor ve uyuyor. Benim oğlum mama içince gece uykusu 4 saat, anne sütü alırsa gece uykusu 1-2 saat oluyor..
Öksürük neden oluyor acaba ? Allah canımı alıyo sanki o anCanım geçmiş olsun , benimde senle aynı durum, ayaklarım dinlendikçe inmeye başladı , öksürüğüm zamanla yavaşlıyor ama hala tam geçmedi .. 1 hafta oluyor doğum yapalı yeni yavaşlıyor ..
Hipp organik en güzel mamalardan. Ben büyük oğluma ondan kullandım. Çok gazlı bir bebekti. Bence biberonun markasını değiştir. Ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ben dr Browns kullanıyorum. Gaz yapmasını engelliyor.Benim bebeklerden biri çok gazlı ve yeşil oluyor kakası. Doktora sordum rengi önemli değil, katı olmamalı dedi. Ben hem kendi sütümü veriyorum hem mama. Benden dolayı mı gazlı, mamadan mı çözemedim. Diğer bebekte hiç sıkıntı yok. Ama gazlı olan dün akşam 4 saat hiç durmadan ağladı. En son bende ağlıyyordum artık offf çok zor. Ben hipp organik kullanıyorum değiştirsem mi acaba. Diğer bebeği bozacam diye korkuyorum bu sefer.
Gelmedi canım. Bu psikolojiyle niye gelsin böyle çevre varken her kafadan bi ses çıkarken süt olsam bende gelmem ..... ağla ağla sesim kısıldı artkSanki kendim yazmışım gibi okudum inan hepsini aşırı şekilde yaşadım ve ikiz göbeğimle düşün birde beni. Hepsi düzeliyor şuan sadece göbeğim az kaldı ama o şişlikler hareket etmekle iniyor benim dr.um ödem atmak için yumurtanın beyazını tavsiye etmişti benim şişliklerim hastaneden geldikten sonra 5. Günde yani ameliyattan 1 hafta sonra indi ama bacaklarım 2 katına çıkmıştı. Moralini bozma benim dr. Sürekli normal diyordu geçecek diyordu ama çevremdeki insanlarda halimi görüp çok şişmişsin dedikçe moralim bozuluyordu. Insallah sütün duştan sonra gelecek sen rahat ol.
Ayy bugün 40 + 5 oluyorum bugün çatı muayenesi de yaptılar canım yandı ama yine tık yok acile gitsem yine yapacaklarmış poliklinikte yapmıyorlar tetikliyorsa şimdi kararsız kaldım acile mi gitsem poliklinige miBana kizlar 10-20 gun erken gelir, hazirlikli ol diyen yakinlarima selaaaam ediyorum, alakasi yokmus bea
Surda kac kisi kalmisiz hayirlisiyla kavusalim ins, tek tek vakti gelen saglikla dogursun, normal dogum olunca 40 lari ve ustunu gormek demek ki gayet normalmis, benim oglumda cati muayenesi tetiklemisti suyum o aksam geldi.
Artik Allahin bir bildigi vardir diyorum hayirlisi olsun hepimiz icin...
O kadar pozitif cavapladinki canim.Ne demek cnm benm, nicin burdayiz dertlesmek icin bi yerde, valla bende senden farkli sayilmam, benm kv de yeni gitti bakti daha dogurmuyorum, dogumda gelir artik, esim sagolsun destek oluyor ama nereye kadar oglum kucuk herseyine benn kosuyorum, yatarken, kalkarken,yemegi temizligi hepsi bende, dedigin gibi dogursak bari 1 gun cekeriz sonrasi rahat..
Senn kv dogum sekline de karismasin bi zahmet ya, belki dr epidural onericek, herkesin dogum sekli farkli olur, evet maddi olarak secenekler zorluyor ama sen nasil rahat hissediceksen oyle olsun bence..
Hee birde kafaya kakmayi bi senn kv yapmiyor emin ol hepsi ayri bir alem, sanki biz parayi sacip savurmayi cok seviyoruz, dogum bu en sagliklisi nasilsa oyle olsun, sen kafani bunlara takma, tahmini dogum tarihinde aslinda yakin tarihler birbirine benimde 30 temmuz ama bakalim bende sanmiyorum temmuzu gecer kesin agustos bizi bekliyor gibi..
C cigdemmm26 senin adına çok üzüldüm gercekten eşine çok ayıp olmuş
Annen Bı sıkıntı olsa bile sana dert yansın söylensın gidip kp neden der ki nasıl bir mantık kendi oğlunu mu kötüleyecek keşke gelmeseymiş dedım ben bile
Neyse artık olan olmuş Allah razı olsun eşin yine terbiyesizlik yapmamış bence sende eşini dinle adam daha fazla üzülmesın siz birbirinize yetersınız Rabbim huzurunuzu bozmasın
Doğumdan sonra bu aıleye noluyo boyle anlamak imkansız resmen doğum yaptğnda yeniden tanışıyo insan annesiyle .Bişey demiyim aileme diyorum ama şekilde de rol yapıcam bir nevi. Eşim desen nasıl davranacak onlara?? Ailem yüzümden utancımdan yerin dibine girdim resmen. Keşke gelmeselerdi Doğuma hiç.
AdaisyLove geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin inşallah
AdaisyLove cnm gecmis olsun hemen duzelir ins, Allahim sifa versin...
Çok geçmiş olsun canım
Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah çabucak iyileşirAdaisyLove canim cok gecmiş olsun nasıl canin yandiğni cok iyi anliyorum. O kadar kücük ki dayanamiyor yüreğin hoş buyusede fark etmez cünki o senin her zaman minik yavrun olarak kalıcak.
Ama tedavi onun iyiliği için bunu sende biliyorsu dayanmak zorundasınız hastanede kalmanızı isdemediği için şanslisin hastane ortami cok berbat evde daha cabuk iyleşir.
Canım yeni gördüm okuyabildim kendi derdimden buraya da giremez haberlerinizi alamaz oldumHiç bilmiyorum cnm ya
Acile getirdik grip olmuş bronşit başlamış iğne yaptılar içim paramparça oldu minnacık daha buhar veriyoruz şimdi ignelere evde devam edecez
38+6 da bekliyorum . Yüz felci üzerine binde fena grip oldum. Çocuk doğup bu halimi görmese mi diye bile düşünüyorum . Sağlığınız yerinde ise kıymetini bilin kızlar, bebiş er geç gelir.@Miss Ness @kayramberamveramserenity16 @chatlax
cndyyyy
vs duruyor oyle ayniyiz hepimiz. Sanirim.
Sen her gün gidiyorsun dr ne güzel için rahat olur boyle ben her gün korkuyla bekliyorum 5-6 ağustosa kadar kontrol yok.
Ailene açıkca diyemesen de yanlarına gidince sürekli eşinden ne kadar memnun olduğunu gösteren konuşmalar yapabilirsin hem onların hem eşinin olduğu ortamlarda . Belki hatalarını anlarlar. Ben olsam doğrudan da kendileri ile konuşurdum , mutlu olduğumu ve bu davranışlarının mutluluğumu olumsuz etkileyeceğini söylerdim . Bir de ne de olsa ailen , kızmış kırılmış olabilirsin ve çok haklısın ama zaman herseyin ilacı, herkes hata yapabilir, önemli olan tekrarlamaması. O yüzden çok fazla üzerinde durmayın bence.Aynen öyle canım. Asla haketmedi eşim o lafları. Tanıyorum biliyorum eşimi çünkü. Aileme çok kırgın ve öfkeliyim. Çocuk gibi nedir bu yaptıkları ya? Hadi annem böyle bişeye kalkıştı babam nasıl uydu ona??nasıl gittiler de bunca saçma lafları utanmadan konuştular??? Şimdi nasıl olacak peki aileme davranışımız? Karşılaşmak telefonla konuşmak bile istemiyorum ben?bi de eşimin yerine koyuyorum kendimi ben olsam napardım diye?? Bi taraftan aileme kızmak istiyorum bi taraftan da eşime söz verdim diye susmak istiyorum. Deli olucam?!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?