2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Demişlerdir canım. Çünkü annem erken gitti bizden. Giderken beni de babamı da dolduruyordu eşimle ilgili. Yok mama verdirmemiş eşim yok bana bakmıyormuş hiç ilgilenmiyormuş, çok biliyormuş her şeyi falan filan. Söylene söylene gitti zaten. Eşime demedi bişey. Eve gidince kayınbabama gidip anlatmışlar işte. O da 2gün önce bize geldi eşimle yalnızken anlatmış. Daha doğrusu sen kızın istediklerini yapmıyor musun üzüyor musun kızı filan diye kızmış. Eşim şok olmuş tabi.
Şimdi ben bile nasıl bakıcam ailemin yüzüne? Ettikleri saçma salak laflar beynimden gitmiyor sabah beri. Beni rezil ettiler eşime karşı. O kadar saygı gösterip seviyordu eşim onları. Karşılığı bu mu olacaktı???
Eşim de biz birbirimize yeteriz sen üzülme dedi bana. Ama ben ona üzülüyorum bunca lafı hakareti hak etmedi asla??!!!

Son düzenleme:

Anlattıklarına bakılırsa eşin çok düşünceli ve sende bunu biliyorsun haketmediğine inanıyorsun , ne güzel . Ailen ayıp etmiş sende ağlama üzme kendini senin suçun değil..

Allah yardimcimiz olsun canım

Bugün yarı kirki için oraya gittik.
Gelir gelmez kayinbabam bu çocuk çok ufak siz bakamiyosaniz buraya gelin.
Niye ufak diyor.
Bende annesi beslenemediginden oda beslenemiyor dedim.
Sabahları esin buraya bıraksın annen baksın çocuğa yemek de yiyin dedibende olmaz zaten anne nasıl bakcak. Çocuk emmek isticek ben emzircem bende sakinleşiyor anne o kadar geldi ama sizin gelme saatinizi bekledik ben ac kaldım dedim.gerek yok dedim
Yemek içinde babanneme soylucem fasulye nohut haşlayıp versin.
Onlardan yemek yapayım.
Dudukluden korkuyorum

Anlattıklarına bakılırsa eşin çok düşünceli ve sende bunu biliyorsun haketmediğine inanıyorsun , ne güzel . Ailen ayıp etmiş sende ağlama üzme kendini senin suçun değil..

Aynen öyle canım. Asla haketmedi eşim o lafları. Tanıyorum biliyorum eşimi çünkü. Aileme çok kırgın ve öfkeliyim. Çocuk gibi nedir bu yaptıkları ya? Hadi annem böyle bişeye kalkıştı babam nasıl uydu ona??nasıl gittiler de bunca saçma lafları utanmadan konuştular??? Şimdi nasıl olacak peki aileme davranışımız? Karşılaşmak telefonla konuşmak bile istemiyorum ben?bi de eşimin yerine koyuyorum kendimi ben olsam napardım diye?? Bi taraftan aileme kızmak istiyorum bi taraftan da eşime söz verdim diye susmak istiyorum. Deli olucam?!

Mamanın hazmı zor olduğu için ağırlık çöküyor ve uyuyor. Benim oğlum mama içince gece uykusu 4 saat, anne sütü alırsa gece uykusu 1-2 saat oluyor..
Mamanın hemen arkasından olunca tedirgin oldum fazla mı veriyorum diye. Hazımla alakalı dediğin gibi. İlk olunca çok pimpirik oluyor insan tecrübesizlik de zorluyor

Canım geçmiş olsun , benimde senle aynı durum, ayaklarım dinlendikçe inmeye başladı , öksürüğüm zamanla yavaşlıyor ama hala tam geçmedi .. 1 hafta oluyor doğum yapalı yeni yavaşlıyor ..
Öksürük neden oluyor acaba ? Allah canımı alıyo sanki o an

Hipp organik en güzel mamalardan. Ben büyük oğluma ondan kullandım. Çok gazlı bir bebekti. Bence biberonun markasını değiştir. Ne kullanıyorsun bilmiyorum ama ben dr Browns kullanıyorum. Gaz yapmasını engelliyor.

Gelmedi canım. Bu psikolojiyle niye gelsin böyle çevre varken her kafadan bi ses çıkarken süt olsam bende gelmem ..... ağla ağla sesim kısıldı artk

Ayy bugün 40 + 5 oluyorum bugün çatı muayenesi de yaptılar canım yandı ama yine tık yok acile gitsem yine yapacaklarmış poliklinikte yapmıyorlar tetikliyorsa şimdi kararsız kaldım acile mi gitsem poliklinige mi

O kadar pozitif cavapladinki canim.
Bekle bizi ağustos biz geliyoruz.

C cigdemmm26 senin adına çok üzüldüm gercekten eşine çok ayıp olmuş
Annen Bı sıkıntı olsa bile sana dert yansın söylensın gidip kp neden der ki nasıl bir mantık kendi oğlunu mu kötüleyecek keşke gelmeseymiş dedım ben bile
Neyse artık olan olmuş Allah razı olsun eşin yine terbiyesizlik yapmamış bence sende eşini dinle adam daha fazla üzülmesın siz birbirinize yetersınız Rabbim huzurunuzu bozmasın

Bişey demiyim aileme diyorum ama şekilde de rol yapıcam bir nevi. Eşim desen nasıl davranacak onlara?? Ailem yüzümden utancımdan yerin dibine girdim resmen. Keşke gelmeselerdi Doğuma hiç.

Bişey demiyim aileme diyorum ama şekilde de rol yapıcam bir nevi. Eşim desen nasıl davranacak onlara?? Ailem yüzümden utancımdan yerin dibine girdim resmen. Keşke gelmeselerdi Doğuma hiç.
Doğumdan sonra bu aıleye noluyo boyle anlamak imkansız resmen doğum yaptğnda yeniden tanışıyo insan annesiyle .

1. AdaisyLove geçmiş olsun canım Allahım acil şifalar versin inşallah

AdaisyLove cnm gecmis olsun hemen duzelir ins, Allahim sifa versin...
    Çok geçmiş olsun canım

AdaisyLove canim gecmis olsun cok uzuldum

Kızlar hepinize çok teşekkür ederim inşallah çabucak iyileşir

Hiç bilmiyorum cnm ya
Acile getirdik grip olmuş bronşit başlamış iğne yaptılar içim paramparça oldu minnacık daha buhar veriyoruz şimdi ignelere evde devam edecez
Canım yeni gördüm okuyabildim kendi derdimden buraya da giremez haberlerinizi alamaz oldum bebişine acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun beterinden saklasın el kadar bebek için gider dayanamazsın annesin sen ama sakın kendni yıpratma bende 2 aylıkken bronşit olmuşum Rabbim şifasını verir dualarımdasınız durumdan benide etiketleyerek haberdar et lütfen

Ailene açıkca diyemesen de yanlarına gidince sürekli eşinden ne kadar memnun olduğunu gösteren konuşmalar yapabilirsin hem onların hem eşinin olduğu ortamlarda . Belki hatalarını anlarlar. Ben olsam doğrudan da kendileri ile konuşurdum , mutlu olduğumu ve bu davranışlarının mutluluğumu olumsuz etkileyeceğini söylerdim . Bir de ne de olsa ailen , kızmış kırılmış olabilirsin ve çok haklısın ama zaman herseyin ilacı, herkes hata yapabilir, önemli olan tekrarlamaması. O yüzden çok fazla üzerinde durmayın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…