2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Sezeryandan sonra benimde ayaklar şişti. Doktorumla konuştum. Normal dedi. Benim ki duş alınca geçti hemen.

Süt sağma makinesi mi alsam pompa mı ? Bebek emmeye emiyor ama bende süt yok. Yoksa süt gelmesi için mi uğraşsam masaj sıcak kompres ten teması vs. Anneme soramıyorum o anlamaz malum
Canım göğsünü yukarıdan aşağıya tarar gibi yaparak sık iyicene canını acıtacak kadar. Sütün iner ama önce güzel bi sıcak duş al. Sıcak suyu göğüslerine tut. Duş alamıyosan sıcak havlu koy da yap elle sıkma işini..biraz göğüslerin acıyacak sıkarken ama sütün gelecek inşllah.

Yok canım hala doğurmadim 41e kadar beklicekmişiz olmazsa suni sancı. Doğum yapanlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bu aralar giremedim internet olmadığı için.

Selam herkese, çok sayfa birikmiş okuyamadım. Ben 9 gün önce sezaryen doğum yaptım. Biraz gazlı bir kızım var :) doğum yapanlara gözünüz aydın, bekleyenlere sabır diliyorum :)
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallah
canım kötü hissetme annen yanında şükür bende ilk günler annem baktığında bebeğe beni annesi sanmayacak heralde diyip moralimi bozuyordum bebeğime bakamıyorum diye şükür şimdi kokumdan ayrılmıyor tişörtümü koyuyorum uyurken yanına. Sütün var canım yok diye üzülme bebek emdikçe yada sağım yaptıkça gelecek sıcak suyla masaj yap duşta o daha kolay indirir sütünü. Hiç geçmeyecek sanıyordum ağrılarım şükür geçiyor canım moralini bozma rahat ol tadını çıkar çünkü sonradan keşke rahat olsaymışım diyorsun

Yok canım hala doğurmadim 41e kadar beklicekmişiz olmazsa suni sancı. Doğum yapanlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bu aralar giremedim internet olmadığı için.
Bizim bu bebişler gelmiycek sanirim rahatları yerinde ama artık ben yurumekde bile zorlanıyor odum.

Fön makinesi sesi ile o ağlamayı bir miktar azalttim. Bir de hamak aldım sürekli az az sallıyorum. Bu kombinle yüzde 20 azaldı beni al aglamasi

Eğilip kalkmak zor oluyor sezaryen doğum yaptm ama duştan sonra koynuma alacağım inşallah çok bile bekledim...

Sallamadan uyusun ona alismasin düşüncesindeydim. Fön de işe yaramiyor.azicik sakinlesiyor sonra yine agliyor
Bende öyle düşünüyordum canım ama insan yaşayınca başka oluyor ağlarken kucağımızdan indiremediğimiz anlar oluyor ne yazık ki. Ağlarken mosmor oluyor insan dayanamıyor.

Sütüm hiç yok. Bilmiyorum bugun çişini yapmış sanırım. Annem değişiyor altını. dün bol bol dışkısını yapmıştı.
Bebek aktif olarak emiyorsa o açar zaten kanallarını diye düşünüyorum ama gücü az tam ememiyor falan diyorsan sağım yap bebek emdikten sonra. Humananin çayı var ondan al. Bir de benim arkadaşımda promalt içeceği fosur fosur süt getirmişti. Bol bol su iç vakit kalmıyor deme en az 3 litre. Sıcak duş al ve masaj yap. Başka da yapılacak pek bişey yok. Ama ilk hafta ahım şahım süt bekleme. Kolostrum geçiş sütü falan çok gelmez. Bebeğe yetecek kadar anca olur

Bebeğimi öpmeye çalışan, kaçıramadan öpen insanlara sinir oluyorum. Ben bile öpmüyorum çocuğumu o kadar !!
Sizin bebeğinize de yaklaşıp öpüyorlar mı kızlar ya?! Bıktım ... sosyal medyada paylaştım artık aşağıdaki resmi.... Anlasınlar diye..

Merhaba kizlar. 2018 ocak annesiyim. Topiginize neden geldim bilmiorum ama gulumsemelerle okudum bi kac sayfa. Nacizane onerilerde bulunayim. 40 i cikinca gercekten sihirli bi degnek degmis gibi oluyo bebekler. Atak haftasi bitiyo cunku o zaman. Gaz sancisi yoksa melek oluyo melek. Gaz sancisi da 3. Ayda bitecek korkmayin. Nasil gececek derdim ben o 3 ay smdi 7. Aya dogru ilerlioruz. Cogunuzun annesi yaninda yardimci oluyo. Saniyosunuz ki anne gidince hicbiseye yetisemiceksiniz. Aksine kendi evinizde esiniz ve bebeginizle kalinca sahane bi duzen.oturtuosunuz. anneleriniz gittikten 1 hafta sonra anlarsiniz. Yemegi temizligi dert etmeyin. Bu gunler geri gelmio bol bol sarilin koklasin. O yemek nasilsa yapilir o ev bi ara supurulur. Gaz ve uyku sorunu olan bebekler icin mama kullanan annelere aptamil conformil bi de owli kundak oneriorum siddetle. Ben kundaklamaya baslayinca (ki cok karsiydim asla kundaklamayacaktim) en azindan gece uykusunu uyumaya baslamisti oglum. Bi de kucakta veya sallanarak uyuyan bebekler daha az uyuyo. Bi kac gun zorlanin ama yataginda uyutun mesela şş pat yontemi deneyebilirsiniz. Umarim hepiniz bol bol emzirir bol bol uyursunuz:) hepinize opucukler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…