- 17 Nisan 2016
- 338
- 581
- 53
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.481
Sezeryandan sonra benimde ayaklar şişti. Doktorumla konuştum. Normal dedi. Benim ki duş alınca geçti hemen.Kızlar bacaklarım ve ayağım inanılmaz derecede şiş. Artık üstüne basıp yürüyemeyecek duruma geldiler. Bileğimi bile bükemiyorum ben bu sorunu nasıl halledeceğim ? Sütüm yok annem dayanamadı biberonu dayadı dün bebeğe. Ona bakamamak çok zor kendimi acaip yetersiz güçsüz hissediyorum yürürken iki büklümüm kabul 2 günlük lohusayım bunlar normal diyeceksiniz nasıl geleceğim üstesinden ? Sütüm gelsin diye pompa alacak eşim faydası olur mu ? Duş alacağım bugün sıcak su tutup masaj yaparım baska neler yapmam lazm humana, kahve, tabak tabak hoşaf içtim ama suyu hiç tüketemedim bugunde bol su içeceğim her nekadar tuvalete gitmek zor olsada. Karnım öylece duruyor sanki. Yürüdükçe sallanıyor ağrı yapıyor bu karın gider mi ? Organlarım sallanıyo sanki içimde. Düzelir dimi ? Bana yardım edin
Canım göğsünü yukarıdan aşağıya tarar gibi yaparak sık iyicene canını acıtacak kadar. Sütün iner ama önce güzel bi sıcak duş al. Sıcak suyu göğüslerine tut. Duş alamıyosan sıcak havlu koy da yap elle sıkma işini..biraz göğüslerin acıyacak sıkarken ama sütün gelecek inşllah.Süt sağma makinesi mi alsam pompa mı ? Bebek emmeye emiyor ama bende süt yok. Yoksa süt gelmesi için mi uğraşsam masaj sıcak kompres ten teması vs. Anneme soramıyorum o anlamaz malum
Yok canım hala doğurmadim 41e kadar beklicekmişiz olmazsa suni sancı. Doğum yapanlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bu aralar giremedim internet olmadığı için.Doğum yapamayanlarkayramberamveram @serenity16 @Miss Ness @justlook ve unutduklarım. Sanirim bir birmize günümüz cok yakin ve doğuma dair hiç bir berilti yok. Bir yerde okumuşdum dikat ve düşünceyi bu yone verirsek hep stresden doğum daha gecikirmiş biraz başka şeyler ila uğraşsak berki doğururuz. Fazla takmamak lazım biraz sanirim.
Birdealmilacm doğurdumu bilen varmi? Nişani gelmişdi sanirim onun.
Kızlar merhaba. Bende doğum yaptım ama bir türlü fırsat bulup size yazamadım. 15 gün oldu. 6 temmuz doğumlu :) Gelmeyen ve gelmeye niyeti dahi olmayan kızımı normal doğumu çok istememe rağmen sezaryenle doğurdum. Spinal oldu doğumum. Çok rahat geçti. Doğum sonrası 8 saat yatmak dışında beni zorlayan bir şey olmadı. Ha bir de sütüm gelmedi. Hala da kızıma yetecek kadar yok. Denemediğim yol kalmadı. Ama doktorlar gebelikte yaşadığın stresler,gebelik sonrası yaşadığın stresler sütün çoğalmasına mani dediler. Gebelikte yaşadıklarıma yapacak bir şeyim yok ama şimdi rahat olmaya çalışıyorum. Bir yandan babamın gittiği saatlerde doğum yapmam bir yandan aynı babama benzeyen bir kızımın olması, hasretin iyice artması hepsi hala etken. Ama çok şükür sağlıklı bir bebeğim var. Gecemiz gündüzümüz karışık ama olsun hiç sorun değil. Böyle böyle büyüyecekler. 15 gündür burda çok şey kaçırdım biliyorum. doğum yapanlara hayırlı olsun. Allah analı babalı büyütsün bütün kuzularımızı. Uzun yazdım kusura bakmayın. Yine gelmeye çalışacağım. Hepiniz kendinize ve kuzularınıza iyi bakın. Doğum yapmayanlar bir avazda kurtulsun inşallah.
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün inşallahSelam herkese, çok sayfa birikmiş okuyamadım. Ben 9 gün önce sezaryen doğum yaptım. Biraz gazlı bir kızım var :) doğum yapanlara gözünüz aydın, bekleyenlere sabır diliyorum :)
canım kötü hissetme annen yanında şükür bende ilk günler annem baktığında bebeğe beni annesi sanmayacak heralde diyip moralimi bozuyordum bebeğime bakamıyorum diye şükür şimdi kokumdan ayrılmıyor tişörtümü koyuyorum uyurken yanına. Sütün var canım yok diye üzülme bebek emdikçe yada sağım yaptıkça gelecek sıcak suyla masaj yap duşta o daha kolay indirir sütünü. Hiç geçmeyecek sanıyordum ağrılarım şükür geçiyor canım moralini bozma rahat ol tadını çıkar çünkü sonradan keşke rahat olsaymışım diyorsunKızlar bacaklarım ve ayağım inanılmaz derecede şiş. Artık üstüne basıp yürüyemeyecek duruma geldiler. Bileğimi bile bükemiyorum ben bu sorunu nasıl halledeceğim ? Sütüm yok annem dayanamadı biberonu dayadı dün bebeğe. Ona bakamamak çok zor kendimi acaip yetersiz güçsüz hissediyorum yürürken iki büklümüm kabul 2 günlük lohusayım bunlar normal diyeceksiniz nasıl geleceğim üstesinden ? Sütüm gelsin diye pompa alacak eşim faydası olur mu ? Duş alacağım bugün sıcak su tutup masaj yaparım baska neler yapmam lazm humana, kahve, tabak tabak hoşaf içtim ama suyu hiç tüketemedim bugunde bol su içeceğim her nekadar tuvalete gitmek zor olsada. Karnım öylece duruyor sanki. Yürüdükçe sallanıyor ağrı yapıyor bu karın gider mi ? Organlarım sallanıyo sanki içimde. Düzelir dimi ? Bana yardım edin
Bizim bu bebişler gelmiycek sanirim rahatları yerinde ama artık ben yurumekde bile zorlanıyor odum.Yok canım hala doğurmadim 41e kadar beklicekmişiz olmazsa suni sancı. Doğum yapanlar hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bu aralar giremedim internet olmadığı için.
Fön makinesi sesi ile o ağlamayı bir miktar azalttim. Bir de hamak aldım sürekli az az sallıyorum. Bu kombinle yüzde 20 azaldı beni al aglamasiMemede uyuyup dalan yerine koyduğunda uyanan çocuk için öneriniz var mi? Haziran annesiyim. Ama bunan çözüm bulamadık. Şimdi yine emdi gazı çıktı. Besigine koydum beni al ağlaması yapiyor. Müzik açtım uyku müzikleri falan hak getire. Ise yaramıyor pış pis yapıyorum o da ise yaramiyor.
Sallamadan uyusun ona alismasin düşüncesindeydim. Fön de işe yaramiyor.azicik sakinlesiyor sonra yine agliyorFön makinesi sesi ile o ağlamayı bir miktar azalttim. Bir de hamak aldım sürekli az az sallıyorum. Bu kombinle yüzde 20 azaldı beni al aglamasi
Eğilip kalkmak zor oluyor sezaryen doğum yaptm ama duştan sonra koynuma alacağım inşallah çok bile bekledim...Sütün gelmesi için neler yapabiliyorsan yap. Uç örnekler ama doğum yapmamış olanlarda bile bebeğin temasıyla süt geldiği görülmüş. Sen onu taşıdın, doğum yaptın elbet gelecektir, pes etme.
Sütüm hiç yok. Bilmiyorum bugun çişini yapmış sanırım. Annem değişiyor altını. dün bol bol dışkısını yapmıştı.Bebeğe yetiyorsa sütün hiç sağma. Çişini sık sık yapıyor mu?
Bende öyle düşünüyordum canım ama insan yaşayınca başka oluyor ağlarken kucağımızdan indiremediğimiz anlar oluyor ne yazık ki. Ağlarken mosmor oluyor insan dayanamıyor.Sallamadan uyusun ona alismasin düşüncesindeydim. Fön de işe yaramiyor.azicik sakinlesiyor sonra yine agliyor
Canım sütün duştan sonra gelir muhtemelen bide sıcak kompres yap sık sıkSütüm hiç yok. Bilmiyorum bugun çişini yapmış sanırım. Annem değişiyor altını. dün bol bol dışkısını yapmıştı.
Sen doğurmuycam dedin dedin kızında seni dinliyor işte :)Bizim bu bebişler gelmiycek sanirim rahatları yerinde ama artık ben yurumekde bile zorlanıyor odum.
Yapabilirsen en güzeli sallamamak tabiki. Bizimki bilgisayar ya da telefondan açtığımız sesle sakinlesmiyor orijinal makine çalışacak yanındaSallamadan uyusun ona alismasin düşüncesindeydim. Fön de işe yaramiyor.azicik sakinlesiyor sonra yine agliyor
Sanirim öyle canim akili kiz cikdi bu kadar da uslı olmasa iyiydi. Şimdi gel diyorum gelmiyor.Sen doğurmuycam dedin dedin kızında seni dinliyor işte :)
Bebek aktif olarak emiyorsa o açar zaten kanallarını diye düşünüyorum ama gücü az tam ememiyor falan diyorsan sağım yap bebek emdikten sonra. Humananin çayı var ondan al. Bir de benim arkadaşımda promalt içeceği fosur fosur süt getirmişti. Bol bol su iç vakit kalmıyor deme en az 3 litre. Sıcak duş al ve masaj yap. Başka da yapılacak pek bişey yok. Ama ilk hafta ahım şahım süt bekleme. Kolostrum geçiş sütü falan çok gelmez. Bebeğe yetecek kadar anca olurSütüm hiç yok. Bilmiyorum bugun çişini yapmış sanırım. Annem değişiyor altını. dün bol bol dışkısını yapmıştı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?