- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.561
Ah canim ya tamda zamanini bulmuş bide yaz grıbı daha kotu gecmiş olsun. Bol bol dinlen hemen iyileş.38+6 da bekliyorum . Yüz felci üzerine binde fena grip oldum. Çocuk doğup bu halimi görmese mi diye bile düşünüyorum . Sağlığınız yerinde ise kıymetini bilin kızlar, bebiş er geç gelir.
Cnm yaninda biri olsun guclu dur, zor bi islem degil normalde ama bazen alamiyorlar kani ne hikmetse oglumda icim cikti yeter diye bagricaktim ama sagligi icin gerekli bir islem ins zorlanmadan atlatirsinizGünaydın kizlar .Bugun topuk kani verecegiz of off
Poliklinikte nasil sistem bilmiyorum cnm ama dr istese baslatiyor bunu anladim, kontrolde coook duydum suyu patlayan sonra suni verip sık sık acilmana bakiyor ama dr islemi baslatmak istesin yeterkiAyy bugün 40 + 5 oluyorum bugün çatı muayenesi de yaptılar canım yandı ama yine tık yok acile gitsem yine yapacaklarmış poliklinikte yapmıyorlar tetikliyorsa şimdi kararsız kaldım acile mi gitsem poliklinige mi
Aynen bekle bizi agustos..O kadar pozitif cavapladinki canim.
Bekle bizi ağustos biz geliyoruz.
Doğumdan sonra bu aıleye noluyo boyle anlamak imkansız resmen doğum yaptğnda yeniden tanışıyo insan annesiyle .
Çok haklısın. Allahtan kaynanan vicdanlıymış. Peki annen böyle bişeyi neden yapmış olabilir anlattıkların hafif şeyler değil altında bişey olması lazım yoksa hep mi böyleydiAynen canım. Beni mutlu edip sakinlştirmesi gerekirken sütün yok yok diye ağlattı beni yaa. Eşim gelip moral verdi ben ağlaya ağlaya süt sağmaya çalışırken. Şimdi de gidip kayınbabama eşimi şikayet edince hem de olmayan şeyleri saçma şekilde düşünüp anlatarak,iyice mahvetti beni yaa. İnsan düşünmez mi kızını ve ailesini. Lohusayım daha ben psikolojimi iyice bozmak öı istiyor annem anlamıyorum gerçekten?!!kayınvalidem vardı 10gündür yemin ederim her şeyime koştu kadın. Sen uyu sütün olsun dinlen ben bakayım çocuğa dedi gece uyuttu beni. Moral verdi bana artar sütün emdikçe merak etme sen kızım dedi. Hangisi kendi annem şimdi ???
Ailene açıkca diyemesen de yanlarına gidince sürekli eşinden ne kadar memnun olduğunu gösteren konuşmalar yapabilirsin hem onların hem eşinin olduğu ortamlarda . Belki hatalarını anlarlar. Ben olsam doğrudan da kendileri ile konuşurdum , mutlu olduğumu ve bu davranışlarının mutluluğumu olumsuz etkileyeceğini söylerdim . Bir de ne de olsa ailen , kızmış kırılmış olabilirsin ve çok haklısın ama zaman herseyin ilacı, herkes hata yapabilir, önemli olan tekrarlamaması. O yüzden çok fazla üzerinde durmayın bence.
Yarim saat orda agladi .Eve geldik daha ağlıyor sesi gittiCnm yaninda biri olsun guclu dur, zor bi islem degil normalde ama bazen alamiyorlar kani ne hikmetse oglumda icim cikti yeter diye bagricaktim ama sagligi icin gerekli bir islem ins zorlanmadan atlatirsiniz
Bizde de tam tersi kv beni anneme kotuleyip duruyormus her laf arasinda .Allah hepsine hidayet versin .Eşimin yanlışı hatası olsa tamam dicem ama ailem öyle saçma sapan şeylerle suçlamış ki eşimi deli oldum resmen ya??telefonla arıyorsun oğlunu çıkıp gidiyor balkonda konuşuyor kimbilir kızımın mı bizim mi dedikodumuzu yapıyor demiş annem???bu nasıl bi saçmalıktır ya adam rahatsız etmeyim diye çıkıyor bunu bile nasıl kötüye yormuş?!! O kadar gezdirmedimiz yer kalmadı ailem gelince hiç gezdirmedi demişler ya Allahtan korkar insan bunu diyemez ya..öyle laflar öyle laflar ki canım eşimin yerinde ben olsam sinir krizi geçirirdim kesin?!! Her şeyi yerle bir etti ailem artık eskisi gibi olmaz ki insan.
Oyyy insanın içi gidiyo kıyamam ya Bizdende daha hastaneden çıkmadan almışlardı 1 günlükkenYarim saat orda agladi .Eve geldik daha ağlıyor sesi gitti
Çok teşekkür ederim canım sorun değil inan ki çok zor oluyor girmek buraya geçmişin hepsini okuyabilmek kaçak göcek giriyoruz ben de anca bildirimlere bakabiliyorum bir de son sayfayı okuyabiliyorumCanım yeni gördüm okuyabildim kendi derdimden buraya da giremez haberlerinizi alamaz oldumbebişine acil şifalar diliyorum Allah yardımcınız olsun beterinden saklasın el kadar bebek için gider dayanamazsın annesin sen ama sakın kendni yıpratma bende 2 aylıkken bronşit olmuşum Rabbim şifasını verir dualarımdasınız durumdan benide etiketleyerek haberdar et lütfen
Canım burun tıkanıklığı hiriltisi var mı?Kızlar bebeğimin ağzında tükürükleri kopuk gibi .
Az önce uyuyodu.
Kopuk gibi ağzından akmış tukurugu
Ciddi bişey midir.
Günaydın cnm korkma dicektim ama yapmışsınız kuzum ağlamış kıyamam ya dünyaya adapte olmaya çalışırken niye böyle şeylerle yoruyor lar bebekleri anlamıyorum kiGünaydın kizlar .Bugun topuk kani verecegiz of off
Maalesef bir de saglik ocağında yapiliyor .5 günlükken biz 7.gun gittikOyyy insanın içi gidiyo kıyamam ya Bizdende daha hastaneden çıkmadan almışlardı 1 günlükkenBugun çocuk doktoru görecek gidicez. Yine yaparlar mı acaba
Evet ya biraz gaddarca oluyor daha acisiz yontemler olsa keske .Zaten memeyi zor alıyordu küstü icini ceke ceke uyuyor .Ben de az da ciksa sütümu sagiyorum .Mamadan kurtuluruz insallahCanım burun tıkanıklığı hiriltisi var mı?
Benim kızımda da oluyordu doktor balgam var balgam atıyor dedi her köpüğü anında temizle geri yutmasına izin verme dedi
Günaydın cnm korkma dicektim ama yapmışsınız kuzum ağlamış kıyamam ya dünyaya adapte olmaya çalışırken niye böyle şeylerle yoruyor lar bebekleri anlamıyorum ki
Velhasıl annelik güzel olduğu kadar da çok zor ya
Bende Çarşamba gidiyorum inşallah, 39+1 olacağızMiss Ness kayramberamveram @serenity16 @chatlax
@cndyyyy
vs duruyor oyle ayniyiz hepimiz. Sanirim.
Sen her gün gidiyorsun dr ne güzel için rahat olur boyle ben her gün korkuyla bekliyorum 5-6 ağustosa kadar kontrol yok.
Fasulye nohut yeme gaz yapar .Onun yerine 2 3 gunluk sebze yemegi yaptir .Tavuk haşlasın. Hemen elinin altinda olur kizartirsin yersin .Allah yardimcimiz olsun canım
Bugün yarı kirki için oraya gittik.
Gelir gelmez kayinbabam bu çocuk çok ufak siz bakamiyosaniz buraya gelin.
Niye ufak diyor.
Bende annesi beslenemediginden oda beslenemiyor dedim.
Sabahları esin buraya bıraksın annen baksın çocuğa yemek de yiyin dedibende olmaz zaten anne nasıl bakcak. Çocuk emmek isticek ben emzircem bende sakinleşiyor anne o kadar geldi ama sizin gelme saatinizi bekledik ben ac kaldım dedim.gerek yok dedim
Yemek içinde babanneme soylucem fasulye nohut haşlayıp versin.
Onlardan yemek yapayım.
Dudukluden korkuyorum
Canim sutu kafana takınca gelmez. Humana ic hurma ye ,bulgur ye aglama bebegin etkilenirGelmedi canım. Bu psikolojiyle niye gelsin böyle çevre varken her kafadan bi ses çıkarken süt olsam bende gelmem ..... ağla ağla sesim kısıldı artk
Allah yardımcın olsun, iyi kayınvalide büyük nimet, benimki de öyle Allah razı olsun. Annem biraz konuşur benimde takma kafana boşver. Bebeğine odaklanAynen canım. Beni mutlu edip sakinlştirmesi gerekirken sütün yok yok diye ağlattı beni yaa. Eşim gelip moral verdi ben ağlaya ağlaya süt sağmaya çalışırken. Şimdi de gidip kayınbabama eşimi şikayet edince hem de olmayan şeyleri saçma şekilde düşünüp anlatarak,iyice mahvetti beni yaa. İnsan düşünmez mi kızını ve ailesini. Lohusayım daha ben psikolojimi iyice bozmak öı istiyor annem anlamıyorum gerçekten?!!kayınvalidem vardı 10gündür yemin ederim her şeyime koştu kadın. Sen uyu sütün olsun dinlen ben bakayım çocuğa dedi gece uyuttu beni. Moral verdi bana artar sütün emdikçe merak etme sen kızım dedi. Hangisi kendi annem şimdi ???
İnşallah canim gerci ben nst ye pek güvenmiyorum ama.Bende Çarşamba gidiyorum inşallah, 39+1 olacağızinşallah sancı neyim çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?