- 20 Mart 2017
- 15.670
- 20.373
- 398
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #55.581
Biz dışarı çıktık sonra sesi gittigi icin hemen çağırdılar tutmak zorunda kaldim .Kuzum uykusunda icini cekiyor dahaAfilim92 topuk kanı mevzusundan doğumdan daha çok korkuyorum desem inanır mısın?Eşim hemşireyi dövecek kıvama geliyor malesef ama bu sefer yalnız gitmeyi düşünüyorum. Sağlık ocağı yakın sayılır.
Aynen oğlusun ve sen iyi olda :)Evett ben sormadan dr kendi söyledi zaten 10 gün daha kullanacaksın diye. Canımız sağolsun napalımm :)
Çok haklısın. Allahtan kaynanan vicdanlıymış. Peki annen böyle bişeyi neden yapmış olabilir anlattıkların hafif şeyler değil altında bişey olması lazım yoksa hep mi böyleydi
Oyy kuzum kucaginda dursun bir sure, csni yandi kolay mi onlar 1 agliyor bizim icimiz parcalaniyor, cok gecmis olsun..Yarim saat orda agladi .Eve geldik daha ağlıyor sesi gitti
Sağol canım, öyle yapıyorum.Ah canim ya tamda zamanini bulmuş bide yaz grıbı daha kotu gecmiş olsun. Bol bol dinlen hemen iyileş.
Canım öyle çok ağladığı zaman daya memeni ağzına susuyorlar benim kızım öyle :)Yarim saat orda agladi .Eve geldik daha ağlıyor sesi gitti
Maalesef bir de saglik ocağında yapiliyor .5 günlükken biz 7.gun gittik
Evet ya biraz gaddarca oluyor daha acisiz yontemler olsa keske .Zaten memeyi zor alıyordu küstü icini ceke ceke uyuyor .Ben de az da ciksa sütümu sagiyorum .Mamadan kurtuluruz insallah
Evet sanki biraz hırıltısı var gibi ama bu hırıltısı sadece şey alırken emerken burnundan ses geliyor yani nefes alma sesi gibi ne yapmak gerekiyor kiCanım burun tıkanıklığı hiriltisi var mı?
Benim kızımda da oluyordu doktor balgam var balgam atıyor dedi her köpüğü anında temizle geri yutmasına izin verme dedi
Günaydın cnm korkma dicektim ama yapmışsınız kuzum ağlamış kıyamam ya dünyaya adapte olmaya çalışırken niye böyle şeylerle yoruyor lar bebekleri anlamıyorum ki
Velhasıl annelik güzel olduğu kadar da çok zor ya
canım Doğru diyorsun ama kurubaklagil de yemek gerekiyormuş haftada en az iki üç kez bir de pratik yani babaannem Dün nohut verdim onu yaptım gece işte Önemli olan haşlama suyunu dökmek Ee haşlama suyu da haliyle dökülmüş oluyor dondurulduğu için ölenlere genelde sebze yemeği yiyorum yani böyle semizotu börülce o tarzFasulye nohut yeme gaz yapar .Onun yerine 2 3 gunluk sebze yemegi yaptir .Tavuk haşlasın. Hemen elinin altinda olur kizartirsin yersin .
Canım fasulye nohut yememen lazım gaz yaptığı için.Allah yardimcimiz olsun canım
Bugün yarı kirki için oraya gittik.
Gelir gelmez kayinbabam bu çocuk çok ufak siz bakamiyosaniz buraya gelin.
Niye ufak diyor.
Bende annesi beslenemediginden oda beslenemiyor dedim.
Sabahları esin buraya bıraksın annen baksın çocuğa yemek de yiyin dedibende olmaz zaten anne nasıl bakcak. Çocuk emmek isticek ben emzircem bende sakinleşiyor anne o kadar geldi ama sizin gelme saatinizi bekledik ben ac kaldım dedim.gerek yok dedim
Yemek içinde babanneme soylucem fasulye nohut haşlayıp versin.
Onlardan yemek yapayım.
Dudukluden korkuyorum
Takip et cnm öksürük eşlik ederse doktora alEvet sanki biraz hırıltısı var gibi ama bu hırıltısı sadece şey alırken emerken burnundan ses geliyor yani nefes alma sesi gibi ne yapmak gerekiyor ki
canım Doğru diyorsun ama kurubaklagil de yemek gerekiyormuş haftada en az iki üç kez bir de pratik yani babaannem Dün nohut verdim onu yaptım gece işte Önemli olan haşlama suyunu dökmek Ee haşlama suyu da haliyle dökülmüş oluyor dondurulduğu için ölenlere genelde sebze yemeği yiyorum yani böyle semizotu börülce o tarz
Selam kızlarsütün yetmiyor diye moralinizi bozanların yanında emzirmeyin kimseyi almayın yanınıza. Bizim ilk topuk kanında bebeği çok ağlattılar belki 20 defa iğne batırdı hemşire kabus gibiydi ama 2. Kolay oldu 2 dakka bile sürmedi sağlık ocağında hemşire mi deneyimliydi artık bilemeyeceğim.
Bizim de kv 15 günün ardından gitti ama kabus gibiydi psikolojik harp yaşadık resmen. Çocuk ve benim üzerimde garip garip hayaller kurup gerçekleşmeyince aşırı alınganlıklar yaptı en sonunda eşime karşı anormal bir kıskançlığa girdi. Eşim benim adımı seslense beni çağırıyor diye koşmalar adam işten gelince azıcık benle ve bebekle ilgilense triplere girmeler. Hangimiz lohusa bellisiz oldu gündüzleri ben bebeği uyuyup azıcık uzanayım diyordum bebeğin yüzünü göremiyoruz diye triplere girdi. Yanında bacak bacak üstüne atılmasını istemeyen bunu saygısızlık olarak algılayan bir insan tabi ki de onun yanında uzanamam. Her şeyim her hareketim suç oldu. Sonra da hastalandı yattı. Sürekli çok hastayım ölüyorum bitiyorum modundaydı. Zavallı annem bu süreçte beni bıraktı onunla ilgilendi pazar market alışverişlerini temizliği hep annem yaptı beni bıraktı sürekli kv ye hizmet etti kendisi de itiraf onu nazlamaktan seninle ilgilenemedim diye dondurmasına çekirdeğine kadar ayağına götürdü annem hizmet etti kadına. Gece eşimi aramış duymamışız diye etmediği laf kalmadı. Damak tadlarımız çok farklı pişirdiği yemeği ne eşim ne ben yiyebiliyoruz bunu sorun yaptı eşime sürekli şikayet etti hastayım ölüyorum bitiyorum sırtımı ovala bilmem ne diye en sonunda da Benim yanımda sürekli eşimin huy değiştirdiğini falan ima edip durdu. Hastalıktan öldüğü sabahın akşamına kendi kocası geldi onunla ilgilendi ve anında ayaklandı parka gezmeye bile gitti nasıl olduysa. Artık annemin bile dikkatini çekmiş onun yanında eşinle ciddi dur samimi olmandan rahatsız oluyor dedi. Sofrada Biz eşimle iki dakka birşey konuşsak hemen kendisi atlayıp başka bir şey konuşmaya çalışıyor. Daha anlatamadığım bi sürü şey. Kendi kocası da o kadar üzerine titriyor ve onu nazlıyor ki 3 tane daha bekar oğlu var onlar da aynı şekilde el üstünde tutuyor onu. Şu an benden nefret ediyor öyle bir hava yarattı ki sanki ben oğlunu ondan uzaklaştırmışım gibi. Yeni Doğum yapmışım ağrılarım var geceleri 2 saatlik uykuyla duruyorum bi de bunun kaprisleri ile uğraştık annem ve ben. Eşimin yatak odasına gelip benimle ve çocuğuyla ilgilenmesine delirdi resmen. Zaten hayallerinden kafa yapısı belli neymiş ilk banyosunu eşim ve kendisi yaptırmak istiyormuş çocuğu doğuran anası olarak benim rolüm yok tabi. Yok ben bi kız bi oğlan doğurmalıymışım kızı alıp götürecek kendisi büyütecekmiş vs. Hangi anne bunu kabul ederse. Banyo için de Doğum yaptığımız hastane hizmet olarak eve hemşire yolluyordu sağolsun hemşire kız geldi gel annesi sana öğreteyim dedi böylelikle ilk banyosunu hemşire ve ben yaptırdık hem de öğrenmiş oldum sonuçta bilmiyorum ben de öğrenmek lazım tabi ki bu da suç oldu giderken anneme benim yerime sen bi tas su dök bebeğe falan diye dramatik hale getirdi iyice. Ha giderken yine eşime hüngür hüngür ağlamış bebeğin Hasretine nasıl dayanacağım ben diye sanki kendisi doğurdu da bebeğinden ayrılıyor. Böyle kıskançlık krizlerine giren kv vakası yaşayan oldu mu? Bu yaşadıklarımız normal mi ?
Selam kızlarsütün yetmiyor diye moralinizi bozanların yanında emzirmeyin kimseyi almayın yanınıza. Bizim ilk topuk kanında bebeği çok ağlattılar belki 20 defa iğne batırdı hemşire kabus gibiydi ama 2. Kolay oldu 2 dakka bile sürmedi sağlık ocağında hemşire mi deneyimliydi artık bilemeyeceğim.
Bizim de kv 15 günün ardından gitti ama kabus gibiydi psikolojik harp yaşadık resmen. Çocuk ve benim üzerimde garip garip hayaller kurup gerçekleşmeyince aşırı alınganlıklar yaptı en sonunda eşime karşı anormal bir kıskançlığa girdi. Eşim benim adımı seslense beni çağırıyor diye koşmalar adam işten gelince azıcık benle ve bebekle ilgilense triplere girmeler. Hangimiz lohusa bellisiz oldu gündüzleri ben bebeği uyuyup azıcık uzanayım diyordum bebeğin yüzünü göremiyoruz diye triplere girdi. Yanında bacak bacak üstüne atılmasını istemeyen bunu saygısızlık olarak algılayan bir insan tabi ki de onun yanında uzanamam. Her şeyim her hareketim suç oldu. Sonra da hastalandı yattı. Sürekli çok hastayım ölüyorum bitiyorum modundaydı. Zavallı annem bu süreçte beni bıraktı onunla ilgilendi pazar market alışverişlerini temizliği hep annem yaptı beni bıraktı sürekli kv ye hizmet etti kendisi de itiraf onu nazlamaktan seninle ilgilenemedim diye dondurmasına çekirdeğine kadar ayağına götürdü annem hizmet etti kadına. Gece eşimi aramış duymamışız diye etmediği laf kalmadı. Damak tadlarımız çok farklı pişirdiği yemeği ne eşim ne ben yiyebiliyoruz bunu sorun yaptı eşime sürekli şikayet etti hastayım ölüyorum bitiyorum sırtımı ovala bilmem ne diye en sonunda da Benim yanımda sürekli eşimin huy değiştirdiğini falan ima edip durdu. Hastalıktan öldüğü sabahın akşamına kendi kocası geldi onunla ilgilendi ve anında ayaklandı parka gezmeye bile gitti nasıl olduysa. Artık annemin bile dikkatini çekmiş onun yanında eşinle ciddi dur samimi olmandan rahatsız oluyor dedi. Sofrada Biz eşimle iki dakka birşey konuşsak hemen kendisi atlayıp başka bir şey konuşmaya çalışıyor. Daha anlatamadığım bi sürü şey. Kendi kocası da o kadar üzerine titriyor ve onu nazlıyor ki 3 tane daha bekar oğlu var onlar da aynı şekilde el üstünde tutuyor onu. Şu an benden nefret ediyor öyle bir hava yarattı ki sanki ben oğlunu ondan uzaklaştırmışım gibi. Yeni Doğum yapmışım ağrılarım var geceleri 2 saatlik uykuyla duruyorum bi de bunun kaprisleri ile uğraştık annem ve ben. Eşimin yatak odasına gelip benimle ve çocuğuyla ilgilenmesine delirdi resmen. Zaten hayallerinden kafa yapısı belli neymiş ilk banyosunu eşim ve kendisi yaptırmak istiyormuş çocuğu doğuran anası olarak benim rolüm yok tabi. Yok ben bi kız bi oğlan doğurmalıymışım kızı alıp götürecek kendisi büyütecekmiş vs. Hangi anne bunu kabul ederse. Banyo için de Doğum yaptığımız hastane hizmet olarak eve hemşire yolluyordu sağolsun hemşire kız geldi gel annesi sana öğreteyim dedi böylelikle ilk banyosunu hemşire ve ben yaptırdık hem de öğrenmiş oldum sonuçta bilmiyorum ben de öğrenmek lazım tabi ki bu da suç oldu giderken anneme benim yerime sen bi tas su dök bebeğe falan diye dramatik hale getirdi iyice. Ha giderken yine eşime hüngür hüngür ağlamış bebeğin Hasretine nasıl dayanacağım ben diye sanki kendisi doğurdu da bebeğinden ayrılıyor. Böyle kıskançlık krizlerine giren kv vakası yaşayan oldu mu? Bu yaşadıklarımız normal mi ?
Teşekkürederiz herkes kolayca atlatir insallah .Oyy kuzum kucaginda dursun bir sure, csni yandi kolay mi onlar 1 agliyor bizim icimiz parcalaniyor, cok gecmis olsun..
Bizimki daha meme tutmayi ogrenemedi ki oyle vereyim sussun .Yatirinca 15 dk araniyo buluyo emmiyo aglama krizleri .Dun hastanede acikti emziremedim mama götürmüştüm onu verdim.Canım öyle çok ağladığı zaman daya memeni ağzına susuyorlar benim kızım öyle :)
Insallah bir de emmeyi ogrense keskeAynen cnm kıyamam ya bayağı ağlamış
İnşallah cnm bol bol emzir inşallah gelir sütun daha
Hayırlısı olsun hakkındaKızlar merhabalar ben doktordan çıktım şimdi çarşamba günü sezaryene gün verdi doktorum malesef bebişim normal gelmeyi tercih etmedi. Tam rahim ağzında ama hala açılma yok
sağlıkla gelsin inşallah önemli olan o canımKızlar merhabalar ben doktordan çıktım şimdi çarşamba günü sezaryene gün verdi doktorum malesef bebişim normal gelmeyi tercih etmedi. Tam rahim ağzında ama hala açılma yok
Hayir canim hic normal degil kv hareketleri. Peki esin hic tepki vermiyor mu annesine?Selam kızlarsütün yetmiyor diye moralinizi bozanların yanında emzirmeyin kimseyi almayın yanınıza. Bizim ilk topuk kanında bebeği çok ağlattılar belki 20 defa iğne batırdı hemşire kabus gibiydi ama 2. Kolay oldu 2 dakka bile sürmedi sağlık ocağında hemşire mi deneyimliydi artık bilemeyeceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?