2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

oinone27 canım bebeğin çok emmiş fazlasını kusmus hep çok verme midesini rahatsız eder cnm rahatlamak için de meme ister yine emer yine kusar
Benimki de emmeyi inanılmaz seviyor mesela emziriyorum uyuyor ya memeyi atmıyor memenin ucu ağzında kalıyor arada 1 emiyor
Mesela az önce emzirdim uyumadı çıkardım gazını aldım biraz egzersiz yaptık tekrar meme istedi verdim kustu hem de ne kusma tüm emdigini kustu keyif için emdi o zaman dedim
Emzik veriyorum ben cnm bu yüzden yoksa 2 dk boş duramam sürekli kucakta kalır
İki emzik verdim almadı en son kauçuk damakli emzik aldım onu sevdi çok uzun sürmese de kullanıyor biraz rahatlatıyor beni bir kahve içimlik olsa da..

1.ayini dolduran lar ilk ayki kontrolde bebisler kaç kg aldı bir de anne sutu mu mama mi yoksa ikisi mi ?
bizim pazartesi kontrolümüz var hem aşı hem kalça usg si ..
Kilosunu çok merak ediyorum cok almamış diye korkuyorum nedense.

bende aynıyım emmese emmedi, çok emse kusacak çok emdi. uyumayınca açmı acaba , uyuyunca eyvah sarılık olacak diye diye 17 günü tamamladık hayırlısıyla 40ımız çıksa biraz daha rahat olacaz sanırım :)

Bizde 108li premium care 1 numara bitirdik 2numaraya geçtik bir 100küsürlüde bunda var bakalım bundan sonra neye devam edicez :) uni baby nin yeni doğan ıslak mendilini almıştım ama pek kullanmıyorum ıslak pamukla temizliyorum popişi ondanda memnunum :)

Canim kendi sitesinde iki tane 70lik paket 40 liraydi tanesi 28 kurusa geliyo. 50 lira ve uzeri de kargo bedavaydi alt acma aldim yada islak mendille de tamamlanabilir. Sleepynin en uygun hali kendi sitesinde.

Canim kendi sitesinde iki tane 70lik paket 40 liraydi tanesi 28 kurusa geliyo. 50 lira ve uzeri de kargo bedavaydi alt acma aldim yada islak mendille de tamamlanabilir. Sleepynin en uygun hali kendi sitesinde.
Evet cnm ben de 3 paketi ordan getirdim hatta yeni ped çıkarmış bizim için ondan da aldım çok beğendim kaşıntı yapmıyor bu sıcaklarda pamuk gibi yumuşacık

Bişey daha soracam kızlar Doğum yapali 1 ay oldu dünden beri sezeryan dikişim sizliyor bişey olmuş olabilir mi ?
Büyük kızım 13 kg onu taşıyorum arada ondan mı kaynaklı dikişler açılır mı ay çok korkuyorum
Kadın doğumcuma da 10 gün sonra gidecem

20günde 196tane kullanımışız bizde alt açma 20li bitmedi henüz. Ama normal bence küçükken çok yapıyorlar yaz sıcağında pişik olmasın diye iki pırtlasın değiştiriyorum.

Yapışık kalsın istiyorlar anne kokusu arıyorlar iyi olsunlarda kucakta memede fark etmez benim biraz soğukkanlı olmayı öğrenmem lazım sanırım. Sen sakinsin ne güzel

Kizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?
Canımmm internetten sipariş veriyorum hepsiburadadan. Marketlerden çok daha ucuz. Sonuçta yıllarca kullancaz kuruşu bile hesap ediyorum artık hiç benlik hareketler değil ama

Haklısın canım biraz sakinlik ve soğukkanlılık lazım . Bizim tüp bebek olduğundan sanırım o zorlu süreç yıprattı biraz şimdi de mutluluğa ermişken kaybetme korkusu var. Annelerin ikiside yakın destek olurlar ama nereye kadar kendi başımın çaresine bakmayı öğrenmem lazım.

Canım sleepy.com.tr'ye bi bak istersen çok güzel kampanyalar oluyor sürekli sleepy kullanıyosan işine yarar bence toplu alabilirsin.

Canım bebek sancısı olduğunda da aranip ağlar ya öyle olmuştur sen de aç sanıp mama vermissindir. Fazlasını cikariyordur. Bir de mama verdikten sonra bir süre dik tut çocuğu çok yatırma oynatma hemen altını değiştirme fizyolojik refluleri olduğu için hemen kusmuk çıkıyor. Tabiki sürekli devam ederse böyle kusma doktora götürürsün.

Canım hepsinde kaka mi oluyor niye 8 bez kullanıyorsun? Bizim de alt açma örtüleri hep batıyor hesaplamadim da çok harcıyoruz yani altını açınca kasla göz arasında kaka ve çiş yapıyor.

35.gündeyiz 3.400 le doğdu şimdi 4.700 çok çok nadir mama veriyorum o da doymadığını düşünürsem

AdaisyLove canım bizimki bir bucuk kilo almış. Kalça usgsini istemediler ya sen mi söyledin? Birinci ay aşısını da virdurduk ateş falan yapmadı.
Yazmayı unutmuşum ilk 20 gün anne sütü+ mama sonra hep mama. Sarılık olmadı ve gazi olduğu için sürekli beslenmek istedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…