- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.221
bende aynıyım emmese emmedi, çok emse kusacak çok emdi. uyumayınca açmı acaba , uyuyunca eyvah sarılık olacak diye diye 17 günü tamamladık hayırlısıyla 40ımız çıksa biraz daha rahat olacaz sanırım :)Annelik ne zor şeymiş. İnsanın yüreği hep pır pır eder mi? Dün bütün gün uyumadı neden uyumadı ağrısı mı var acaba diye düşündüm. Bugün sabahtan beri uyuyor düzgün emmedi neden uyuyor hasta mı diye düşünüyorum başından ayrılamıyorum. Hasta olacak korkusu var hep. Ben mi çok pimpiriğim sizde de durumlar aynı mı?
Canim kendi sitesinde iki tane 70lik paket 40 liraydi tanesi 28 kurusa geliyo. 50 lira ve uzeri de kargo bedavaydi alt acma aldim yada islak mendille de tamamlanabilir. Sleepynin en uygun hali kendi sitesinde.Kalmaz cnm ya bez hemen bitiyor zaten
Ben 3 paket bitirdim 25 günde
2 numaraya geçmedik hâlâ bir paket acıo denedim büyük oluyor hâlâ ben de marketten 70 li paket aldım bir numara eşim daha o paketten sipariş ver diyor
Evet cnm ben de 3 paketi ordan getirdim hatta yeni ped çıkarmış bizim için ondan da aldım çok beğendim kaşıntı yapmıyor bu sıcaklarda pamuk gibi yumuşacıkCanim kendi sitesinde iki tane 70lik paket 40 liraydi tanesi 28 kurusa geliyo. 50 lira ve uzeri de kargo bedavaydi alt acma aldim yada islak mendille de tamamlanabilir. Sleepynin en uygun hali kendi sitesinde.
20günde 196tane kullanımışız bizde alt açma 20li bitmedi henüz. Ama normal bence küçükken çok yapıyorlar yaz sıcağında pişik olmasın diye iki pırtlasın değiştiriyorum.Kızlar bebeğim doğduğundan beri 1paket 108’li 1 paket 156’lı prima premium care bitirdi bugün itibariyle. Bugün 32 günlüğüz. Günlük ortalaması 8 bez. Ve alt açma bezinin de 3. Paketine geçtik 40lılardan 2 paket bitirdi. Ocağımıza incir ağacı dikti :) sizde durumlar nasıl? Çok mu kullanıyoruz anlamadım ki..
Yapışık kalsın istiyorlar anne kokusu arıyorlarBirşey olduğunu sanmıyorum korkutma kendni. Bizmkide bugun sabah beni hiç bırakmak istemedi. Göğsümün ucunu mahvetti. Doymuyor sanırım dedm mama verdik ağzını açmıyor annemde baktı güldü sen yanımda kal memen ağzımda dursun uyuyup uyanıyıp emiyim istiyor dedi. Bi ara hiç istemedi. Bi gün çok uyudu ertrsi gün hiç uyumadı yırttı kendni. Her bebekte olacak şeyler bunlar.
Canımmm internetten sipariş veriyorum hepsiburadadan. Marketlerden çok daha ucuz. Sonuçta yıllarca kullancaz kuruşu bile hesap ediyorum artık hiç benlik hareketler değil amaKizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?
Haklısın canım biraz sakinlik ve soğukkanlılık lazım . Bizim tüp bebek olduğundan sanırım o zorlu süreç yıprattı biraz şimdi de mutluluğa ermişken kaybetme korkusu var. Annelerin ikiside yakın destek olurlar ama nereye kadar kendi başımın çaresine bakmayı öğrenmem lazım.Bence rahat ve sakin olmayi öğrenmeliyiz. Simdi annelerimiz var ama gidecekler .Ayni sehirde misin biliyorum, benim annem maalesef ilcede oturuyor .Esim de olmayacak gunduzleri hem evi hem bebegi idare edebilmeliyiz. Hem de soguk kanli olmaliyiz .Bazen ateşlenecekler bazen kusacaklar bazen süt genizlerine kacacak vs vs .Hepsiyle bas etmek icin soguk kanlilik sart.
Canım sleepy.com.tr'ye bi bak istersen çok güzel kampanyalar oluyor sürekli sleepy kullanıyosan işine yarar bence toplu alabilirsin.Cnm ben basta uni baby yenidogan kullandim hatta onuda suyla yikayip kullandik, sonrasinda sleepy normal islak mendile gectik suan ogluma bunu kullaniyorum resim attim, 4lu paketlerde ekonomik oluyor, kizimada uni baby yenidogan aldim ilk aylar icin...
Eki Görüntüle 2173046 Eki Görüntüle 2173047
Hmmm peki siteyi yazabiliyomusun buraya acabaKalmaz cnm ya bez hemen bitiyor zaten
Ben 3 paket bitirdim 25 günde
2 numaraya geçmedik hâlâ bir paket acıo denedim büyük oluyor hâlâ ben de marketten 70 li paket aldım bir numara eşim daha o paketten sipariş ver diyor
Canım bebek sancısı olduğunda da aranip ağlar ya öyle olmuştur sen de aç sanıp mama vermissindir. Fazlasını cikariyordur. Bir de mama verdikten sonra bir süre dik tut çocuğu çok yatırma oynatma hemen altını değiştirme fizyolojik refluleri olduğu için hemen kusmuk çıkıyor. Tabiki sürekli devam ederse böyle kusma doktora götürürsün.Sabah 8den 10a kadar kızımı emzirdim kızlar, uyumadı altını değiştirirken kustu. Normalde pek kusmazdı 27 günlüğüz toplasan 5 kere kusmamıştır. Sonra baktım hala aranıyor yine emzirdim ama süt damla damla geliyor aralıksız emdiği için boş gögsü emiyor. Sonra dayanamadım aç heralde diye düşündüm 30 cc mama yaptım içti hala aranıyor 30 cc daha yaptım onu da içti hala aranıyor uyutmaya çalıştım uyumuyorda gözleri kapanıyor. 1-2 dk dalıyor gözlerini açtığı anda ağzı aranıyor mırıl mırıl ağlıyor. Son mamayı verdiğimden beri 5 kere kustu. Kusmuğu kesik süt gibi parçalı. Kusmasına alışkın olmadığımdan panik oldum şimdide. Tekrar emzirmeye de korktum midesine çok mu geldi acaba diye. Üşüttü falan mı sizce yoksa mamalar mı fazla gelmiştir?
Canım hepsinde kaka mi oluyor niye 8 bez kullanıyorsun? Bizim de alt açma örtüleri hep batıyor hesaplamadim da çok harcıyoruz yani altını açınca kasla göz arasında kaka ve çiş yapıyor.Kızlar bebeğim doğduğundan beri 1paket 108’li 1 paket 156’lı prima premium care bitirdi bugün itibariyle. Bugün 32 günlüğüz. Günlük ortalaması 8 bez. Ve alt açma bezinin de 3. Paketine geçtik 40lılardan 2 paket bitirdi. Ocağımıza incir ağacı dikti :) sizde durumlar nasıl? Çok mu kullanıyoruz anlamadım ki..
Bizim suan 4.7 ne dersin kilosuna paket alma açısındanCanim 1 numarali bez 5 kiloya kadar 2 numarasi 6 kiloya kadar. Bebis cok tosun degilse elinde kalmaz bence. Ben iki tane almistim bu paketten 1 numarasi bitti ustune bi 70lik daha aldim. O da bitmek uzere pirt pirt gidiyo bezler. Daha 22gunluk 3,8 kilo.
35.gündeyiz 3.400 le doğdu şimdi 4.700 çok çok nadir mama veriyorum o da doymadığını düşünürsem1.ayini dolduran lar ilk ayki kontrolde bebisler kaç kg aldı bir de anne sutu mu mama mi yoksa ikisi mi ?
bizim pazartesi kontrolümüz var hem aşı hem kalça usg si ..
Kilosunu çok merak ediyorum cok almamış diye korkuyorum nedense.
Oy masallah diyelim once.Bizim suan 4.7 ne dersin kilosuna paket alma açısından
Sleepy nin kendi sitesi canımHmmm peki siteyi yazabiliyomusun buraya acaba
Oyy maşallah canım kilosu çok iyi benimki anca 3 buçuk 3 600 falan olmuştur35.gündeyiz 3.400 le doğdu şimdi 4.700 çok çok nadir mama veriyorum o da doymadığını düşünürsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?