2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ben 14 kilo aldım ama çoğu odemdi doğum sonrası 7kilo gitti 7 kilo kaldı ama geceleri çok acıkıyorum yiyorum yemesem iyi olacakta içim kaziniyor :)
Benim de aldığım kilonun yarısı gitti en son baktığımda
Bende sürekli tatlı şeyler yiyorum yemek olmasın ama bisküvi helva ekmek arası cokokrem:) yatana kadar yiyorum arada gece kalkınca da şerbeti dayıyorum valla sonu ne olacak bakalım inşallah süt olsun şifa olsun bebişlere

Sorma gece sık uyanınca bide emzirince yemeden yapamiyorum

Bizm sarılık değeri pazartesi 10 çıkmıştı bugun 16.7 çıkmış yüselmiş kilosuda 5günde 40 gram kaybetmiş ve bebekle benim aramda kan uyuşmazığı varmış doktor öyle büyük bişey değil dedi benim kanım 0 pozitif onunki A pozitif. Getirin yatıralım ışık tedavisi yapacağız muhtemelen uyuşmazlıktan dolayı oluyor yoksa her hafta kan vermek zorunda kalırsınız dedi yazık kanını alırlarken bugun dayanamadım zaten ya demin emzirdim birazdan götüreceğiz dua edin geçer dimi hemen

Gecmis olsun cnm gecer tabi Allahin izniyle, sen bol bol besle bu arada sadece sut veriyorsan, anne sutu sariliginida sor cnm hayirlisiyla duser ins degeri..

Kizlar ben simdi doktordan geldim, nst de bebegin kalp atisi sanci esnasinda dusuk cikinca doktor yarin sabah 7 de gel suni sanci verelim dedi. eger sanciya dayanamazsa sezeryan olurmus. Su an acilmam da 1 cm. Bize dua edin ilk hamileligim nasil bir tecrube olacak benim icin hic bir fikrim yok,, stres yaptim simdiden

Anne sütü sarılığı ne ki ay bide o mu var ?
Kimi annenin sutunde bazi maddeler karacigerde sindirilemiyor mus, ilerleyen zamanlarda bebegin karacigeri guclendikce sute alisirmis, ama ilk 6 haftaya kadar sarilik durumu yasanabilirmis zamaninda oyle cok arastirdim okudumki, oglumun sariligi acliktandi ama yinede korkumdan herseye bakar olmustum, dr ztn boyle bisey olursa sana aciklar cnm, sen icini ferah tut herkeste olucak diye bisey yok bir ihtimal sadece gruptada sarilik olan bebisler oldu zamanla deger dusuyor guzelce beslemek en onemlisi...

Allah yardimcin olsun cnm ins saglicakla kavus bebisine, nasil oldugu onemli degil dualarimiz seninle,hayirli haberlerle gel ins..

Ben 14 kilo aldım ama çoğu odemdi doğum sonrası 7kilo gitti 7 kilo kaldı ama geceleri çok acıkıyorum yiyorum yemesem iyi olacakta içim kaziniyor :)
Hamileyken alışkanlık oldusa eğer biraz zor olucak gece yememek.
Ben hiç gece yemek yiyemem.

Günaydın kızlar. Arkadaşlar büyüme atakları hakkında bilgisi olan var mı. Biz bugün 29 günlük olduk. Dün gece sebepsiz o kadar çok ağladı ki. Sürekli mama istedi.
Benimle şöyle bir tablo paylaşmışlardu atak haftalarını gösteren. Ama daha dogum yapmadım, ataklar nasıl oluyor vs hiç bilmiyorum.

Eklentiler

• atak haftaları.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 84
Geçer canim .Gecmis olsun .Benimki 4 gunde 500 gr kaybetmisti .Cok üzülmüştüm. Sonra toparlarlar .Uzulme onun senin sutune ihtiyacı var .

Canım maşallah kilosu gayet iyi bebeklerin 15.gunde doğum kilosuna ulaşması beklenir seninki üstüne bile eklemiş
Yenidogan bebekler günde ortalama 30 gr alırlar merak etme emzir sen sütun de var çok şükür alır cnm
Hamileyken bir doğuralımda kiloları veririz diyen anişler kac kilo verdiniz kilolar kolay gitdimi?
Kilo konusunda en çok takıntı yapan bendim sanırım en az veren de ben oldum
Yarın 1 aylık oluyoruz
12 buçuk aldım toplamda giden kilo 7 buçuk bugün de yarım kilosunu geri almışım
Çok da yeniyorum gece yemem de yok ama gitmiyor anlam veremiyorum zor gidecek gibi
Bugün itibari ile diyet e başladım eşim de benimle kilo almıştı beraber başladık bakalım ne olacak..
Benim de vermem gereken kilo 10
5 hamilelikten kalma 5 de doğumdan önce almıştım
Hatta hedefim daha aşağısı zor gibi ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…