- 11 Eylül 2017
- 1.882
- 2.534
- 133
- 31
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.261
Canım zaten tombik doğmuş bence kilo alımı iyi sütün yetmese anlaşılır sarılık ta düşüyormuş zaten.
Benim de aldığım kilonun yarısı gitti en son baktığımdaBen 14 kilo aldım ama çoğu odemdi doğum sonrası 7kilo gitti 7 kilo kaldı ama geceleri çok acıkıyorum yiyorum yemesem iyi olacakta içim kaziniyor :)
Sorma gece sık uyanınca bide emzirince yemeden yapamiyorumBenim de aldığım kilonun yarısı gitti en son baktığımda
Bende sürekli tatlı şeyler yiyorum yemek olmasın ama bisküvi helva ekmek arası cokokrem:) yatana kadar yiyorum arada gece kalkınca da şerbeti dayıyorum valla sonu ne olacak bakalım inşallah süt olsun şifa olsun bebişlere
Evet annelerimiz çökelek gibi kusarsa süt yarıyor derler :)Peynir gibi kustu bugün. O doyuyor demekmis cok sevindim. Insallah cümlemizinki saglikla büyüsün
Bizm sarılık değeri pazartesi 10 çıkmıştı bugun 16.7 çıkmış yüselmiş kilosuda 5günde 40 gram kaybetmiş ve bebekle benim aramda kan uyuşmazığı varmış doktor öyle büyük bişey değil dedi benim kanım 0 pozitif onunki A pozitif. Getirin yatıralım ışık tedavisi yapacağız muhtemelen uyuşmazlıktan dolayı oluyor yoksa her hafta kan vermek zorunda kalırsınız dedi yazık kanını alırlarken bugun dayanamadım zaten yaBiz de zemzem veriyorduk aslinda ben vermek istemiyordum icime sinmedigi icin. Artik asla vermem .Dr enfeksiyon riski var su icir dedi .Sebebi de o kadar yoldan plastik siselerde gelmesi .Bebeklerin bağışıklık sistemleri bile yok su anda.
O turunculuklar beze gecince pembemsi oluyor .Susuzluktan dedi bizim dr da .Mamadan sonra surekli su veriyorum o zaman olmuyor .Sarilikken cok oluyordu.
Benimki hiç kusmadı :/Evet annelerimiz çökelek gibi kusarsa süt yarıyor derler :)
Hamileyken bir doğuralımda kiloları veririz diyen anişler kac kilo verdiniz kilolar kolay gitdimi?
Şifa olsun süt olsun cnm emzırınce insanın içi çekiliyor :) :)Sorma gece sık uyanınca bide emzirince yemeden yapamiyorum
Gecmis olsun cnm gecer tabi Allahin izniyle, sen bol bol besle bu arada sadece sut veriyorsan, anne sutu sariliginida sor cnm hayirlisiyla duser ins degeri..Bizm sarılık değeri pazartesi 10 çıkmıştı bugun 16.7 çıkmış yüselmiş kilosuda 5günde 40 gram kaybetmiş ve bebekle benim aramda kan uyuşmazığı varmış doktor öyle büyük bişey değil dedi benim kanım 0 pozitif onunki A pozitif. Getirin yatıralım ışık tedavisi yapacağız muhtemelen uyuşmazlıktan dolayı oluyor yoksa her hafta kan vermek zorunda kalırsınız dedi yazık kanını alırlarken bugun dayanamadım zaten yademin emzirdim birazdan götüreceğiz dua edin geçer dimi hemen
Anne sütü sarılığı ne kiGecmis olsun cnm gecer tabi Allahin izniyle, sen bol bol besle bu arada sadece sut veriyorsan, anne sutu sariliginida sor cnm hayirlisiyla duser ins degeri..
Kimi annenin sutunde bazi maddeler karacigerde sindirilemiyor mus, ilerleyen zamanlarda bebegin karacigeri guclendikce sute alisirmis, ama ilk 6 haftaya kadar sarilik durumu yasanabilirmis zamaninda oyle cok arastirdim okudumki, oglumun sariligi acliktandi ama yinede korkumdan herseye bakar olmustum, dr ztn boyle bisey olursa sana aciklar cnm, sen icini ferah tut herkeste olucak diye bisey yok bir ihtimal sadece gruptada sarilik olan bebisler oldu zamanla deger dusuyor guzelce beslemek en onemlisi...Anne sütü sarılığı ne kiay bide o mu var ?
Allah yardimcin olsun cnm ins saglicakla kavus bebisine, nasil oldugu onemli degil dualarimiz seninle,hayirli haberlerle gel ins..Kizlar ben simdi doktordan geldim, nst de bebegin kalp atisi sanci esnasinda dusuk cikinca doktor yarin sabah 7 de gel suni sanci verelim dedi. eger sanciya dayanamazsa sezeryan olurmus. Su an acilmam da 1 cm. Bize dua edin ilk hamileligim nasil bir tecrube olacak benim icin hic bir fikrim yok,, stres yaptim simdiden
Hamileyken alışkanlık oldusa eğer biraz zor olucak gece yememek.Ben 14 kilo aldım ama çoğu odemdi doğum sonrası 7kilo gitti 7 kilo kaldı ama geceleri çok acıkıyorum yiyorum yemesem iyi olacakta içim kaziniyor :)
İyi gitmiş umarım durmaz. Ben kesin veremiycem. Az önce tartıldım 12,5 kilo almişim kızımdan kalan +7Bende 16 kilo almıştım 10 kilosu gitti bile. 16 günlüğüz bugün sanırım gitmeye devam eder
Benimle şöyle bir tablo paylaşmışlardu atak haftalarını gösteren. Ama daha dogum yapmadım, ataklar nasıl oluyor vs hiç bilmiyorum.Günaydın kızlar. Arkadaşlar büyüme atakları hakkında bilgisi olan var mı. Biz bugün 29 günlük olduk. Dün gece sebepsiz o kadar çok ağladı ki. Sürekli mama istedi.
Geçer canim .Gecmis olsun .Benimki 4 gunde 500 gr kaybetmisti .Cok üzülmüştüm. Sonra toparlarlar .Uzulme onun senin sutune ihtiyacı var .Bizm sarılık değeri pazartesi 10 çıkmıştı bugun 16.7 çıkmış yüselmiş kilosuda 5günde 40 gram kaybetmiş ve bebekle benim aramda kan uyuşmazığı varmış doktor öyle büyük bişey değil dedi benim kanım 0 pozitif onunki A pozitif. Getirin yatıralım ışık tedavisi yapacağız muhtemelen uyuşmazlıktan dolayı oluyor yoksa her hafta kan vermek zorunda kalırsınız dedi yazık kanını alırlarken bugun dayanamadım zaten yademin emzirdim birazdan götüreceğiz dua edin geçer dimi hemen
Canım maşallah kilosu gayet iyi bebeklerin 15.gunde doğum kilosuna ulaşması beklenir seninki üstüne bile eklemiş4285 dogdu 11. Gunde 4400 . Sarilik 15 i bile gordu dun 13 e düşmüş. Kilo alimi sorunu mu var sizce? Sütüm cok mama vermiyorum o yuzden. O doyunca kalani sagip verdim bugun 20 cc 5 cekiste gitti. Artik oyle yapacağım. Kilo alimi hizlanir insallah ya
Kilo konusunda en çok takıntı yapan bendim sanırım en az veren de ben oldumHamileyken bir doğuralımda kiloları veririz diyen anişler kac kilo verdiniz kilolar kolay gitdimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?