- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.181
Canım doktora gidebilirsen iyi olur benim de başıma gelmişti bide sütümü de etkiledi dinlenip terlemen lazım ama yaz günü nasıl olacak bilmiyorumKızlar hani buraya da yazmıştım ya ateş basması sicaklama var bende hamileliğimden bu yana vallaha beterin beteri varmış şimdi de titreme başladı bende azıcık terlesem hemen titreme geliyor çok üşüyorum duşa girdim vücuduma su değdi diye hemen usumeye başladım sanarsin kışın ortasında buz gibi banyoya girmisim de sıcak suyun altından çıkamiyorum gibi azıcık uyusam kan ter içinde kalıyorum bir taraftan da hemen titreme geliyor bilmiyorum üstümü ortsem mi acsam mi o kadar sinir bozucu bir durum ki neden oluyor acaba bu durum bende bilen var mı doktora gidecek olsam kadın doğumcuya mi gitmem gerek ?
justlook hadi hayirlisi cnm ins tetikler bisi olur ise yarar 1 cm 1 cm dir devami gelir..
Benimde bu aksam kontrolum var bir supriz olsada yatis yapsa dr um..
justlook inşallah hızlı ilerler bundan sonra.
Benim de bugun öğlende Dr randevum var. Bakalım bi gelişme var mı. ..
Benim eşim de ilişki istemiyoraslında ikna edebilirim ama zorlamak da istemiyorum. Sanırım 3 gün sonra paşa paşa hastaneye gidip suni sancı yicem ananas bilmiyodum onu da deniyim. Ada çayı içiyodum o da baya sancı yapıyo adet sancısı gibi ama doğumu tetiklemedi bi türlü .sadece boş yere sancı çekmiş oluyodum bıraktım ben de.
Az da olsa belirti var en azından, inşallah sonraki hafta sonuna kalmadan doğururuz
Buradayım canım :). Daha doğrusu çok bakamıyorum bebeğimle vakit geçirmekten. Annemde gitti işler eşimle bana kaldı. Kuzuşta ağlıyor genelde, gece gaz sancıları ve kakayı iki dakika altında istemiyor, bu yüzden pek bakamıyorum .sizler ne durumdasınız ?
Kizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?
Oh maşallah canım hep sağ ozaman bebişine yarasınSutum gelio benmde sıkıntım sütüm hiç durmuyo sürekli akıyor.
Unibaby yenidoğan aldım canım ben sarı paketMerhaba güzel anneler yeni doğum yapan arkadaslar hangi marka ıslak mendil kullandı acaba ben ilk etapta kullanmak icin alt temizleme pamuğu aldım sonrasında unibaby pembe olanindan alayım diyorum tavsiyeleriniz varmı acaba
Ay canımmm doğurdun mu gözünüz aydın hayırlı olsun nasıl bebişin iyi mi :) kıyamam sezaryene mi aldılar seni ? Ağrım var kalkamıyorum yazdğnı Okuyunca içim nasıl acıdı bugun banada 1hafta oldu geçen hafta bugun şuan damar yolum açık bekliyodum seninde ağrıların geçecek hergün daha da iyiye gittiğini göreceksin beni ameliyattan 7 saat sonra kaldırdılar ondan beri hep ayaktayım daha çabuk iyileşeyim diye. Bende hiç geçmycek sanıyodumAkşam dediğini yaptım canım inat ettim kalktım bu sabah kendi başıma oturdum yürüdüm kızımı kucağıma aldım
Verdiler canım kalçadan iğne olarak bugün daha iyiyim şükür kendi kendime kalkıp oturabildim şimdi dinleniyorum. Hastanedeyim hala. Evde daha iyi olucam inşallah
Cnm ben basta uni baby yenidogan kullandim hatta onuda suyla yikayip kullandik, sonrasinda sleepy normal islak mendile gectik suan ogluma bunu kullaniyorum resim attim, 4lu paketlerde ekonomik oluyor, kizimada uni baby yenidogan aldim ilk aylar icin...Sleepy hangi ıslak mendil canım? Saf su olan mı?
Biz molfix kullanıyorduk pişik yaptı şimdi sleepy aldım pişiklerimiz geçti canım onuda dene istersen.
Canim molfix onermiyorum oglumda primayi ilk 3 ay falan kullandim premium care daha sonra hepsini denedim, sleepy en iyisi gelmisti bize onun islak mendilinide hala kullaniyoruz memnunuz, bir arada komili denemistik oda fena degildi sende ufak posetlerle alip deneyebilirsin her bebisin cildi farkli hassaslikta olabilir deneyerek anlaman en iyisi...
Biz Molfix aliyoruz marketten kizlarimdada kullandım çok memnunum hiç kacirmiyor
Bende ilk prima aldım ama bebeğime pek yaramadı göbekte ve bacakta bezin deydiği yerler hep kızarıyodu bide çok pişik oldu bi paketi bitirmeden komilinin bezini aldım şuanlık memnunum
Ben 1 haftalık bebeğimde şunu anladım bir günü diğer gününü tutmuyor ve sanırım böyle böyle büyüyecekler. Fazla pimpirik olma canım uyuyorsa uyandır emzir uyusun yeni doğan bebişin başka ne derdi olacak bizmkide hep uyuyor uyusunda büyüsünler :)Annelik ne zor şeymiş. İnsanın yüreği hep pır pır eder mi? Dün bütün gün uyumadı neden uyumadı ağrısı mı var acaba diye düşündüm. Bugün sabahtan beri uyuyor düzgün emmedi neden uyuyor hasta mı diye düşünüyorum başından ayrılamıyorum. Hasta olacak korkusu var hep. Ben mi çok pimpiriğim sizde de durumlar aynı mı?
Bizimki de memeyi tutmayi yeni ogreniyor .Haliyle surekli kucağımda beraber terliyoruz. Dun 7 saat uyanik kaldi .En son dikislerim agriyordu aglayarak uyumusum .Annem uyutmus.Buradayım canım :). Daha doğrusu çok bakamıyorum bebeğimle vakit geçirmekten. Annemde gitti işler eşimle bana kaldı. Kuzuşta ağlıyor genelde, gece gaz sancıları ve kakayı iki dakika altında istemiyor, bu yüzden pek bakamıyorum .sizler ne durumdasınız ?
Ya eşin neden böyle davranıyor ki canım ? Sen anneysen oda baba oldu her işi paylaşıp ortak yapsanız keşke. Bebekle adapte olmak ilk zamanlar için biraz zor olabilir sabret lütfen. Annen veya varsa kardeşin vs yardıma gelse ne iyi olur rahatlarsıncok bunaldım ya bebeğe yetişmeye çalışıyorum.. Eve yetişmeye çalışıyorum yemeye yetişmeye çalışıyorum .eşimden yardım istiyorum ama yardım etmiyor ya. Bir de akrabaları gelmiş Başka şehirden Bana evi topla diyor . Bütün gece uyuyamadim. Nasıl toplayacağım bir söyler misin Bebek kucağımdan inmiyor zaten . Toplar mısın sen dedigimdr lutfedip uykuusundan fedakarlik etmiyor
çamaşırları topla dedim balkondan onu bile yapmadı. Herşeyi ayağına gelsin istiyor . Cop atılması gerekiyor bu arada bsn camasir katlıyorum . Getircekmisim oyle atcakmis. akşam yemeğinde bebeği emzirirken sofrayı topluyor sadece bir de bana yemek yapma istemez diyor . Bende kizdim çamaşırlarını da kendin yika kurut yerlestir diyince yemekle camasirla tehdit ediyormuşum onu.
Off sadece tek is ona yemek yapmak mı. Çamaşır yıkayıp katlamak evi toparlamak bile vakit alan şeyler vaktim olsa yaparım bunaldım ya.
O sling kumaşından alsam daha rahat ederim en azından iki elim boşta kalır.
Bebek uyursa zaten yemeği yapıyorum 2 evi topluyorum çamaşır yıkayıp asıyorum bebek uyanıyor zaten uyumuyor fazla. Hep bir şeyler yarım kalıyor kahvaltı yapayım diyorum ağlamaya başlıyor yarım bırakıp kalkıyorum taşımak için kumaş al alalım dedim bebeği sling gibi Çok mu acil diyor kendim gideyim diyorum ona da izin vermiyor Anlamadım ne yapacağım ya
Hormonlardan dolayı mı acaba ? bilmeden kendni üşütmüş olabilir misin ? Kaç günlük oldunuz sen bizden evvel doğurmuştun bi titreme bi ateş basması normal değil bencede doktora git canım ama hangisine gideceğini bilemedim geçici bir dönemdir kanaman bitti mi ?Kızlar hani buraya da yazmıştım ya ateş basması sicaklama var bende hamileliğimden bu yana vallaha beterin beteri varmış şimdi de titreme başladı bende azıcık terlesem hemen titreme geliyor çok üşüyorum duşa girdim vücuduma su değdi diye hemen usumeye başladım sanarsin kışın ortasında buz gibi banyoya girmisim de sıcak suyun altından çıkamiyorum gibi azıcık uyusam kan ter içinde kalıyorum bir taraftan da hemen titreme geliyor bilmiyorum üstümü ortsem mi acsam mi o kadar sinir bozucu bir durum ki neden oluyor acaba bu durum bende bilen var mı doktora gidecek olsam kadın doğumcuya mi gitmem gerek ?
Bizimki ilk hafta sariliktan hep uyuyordu uyandirmak icin uzerini cikarip islak havluyla silmek zorunda kaliyorduk .Kendi haline uyanmadigi icin cok agliyordu .Simdi de hic uyumamaya basladi .Dikislerden dolayi dun cok zorladi beni.Baskasinda da durmuyor. Bir 10 dk falan annem oyaliyor ancak.Birakip baska odaya gitmiyorum uyandığında yalniz kalmasin diye .Bu cok onemliymis gelisimi açısından.Annelik ne zor şeymiş. İnsanın yüreği hep pır pır eder mi? Dün bütün gün uyumadı neden uyumadı ağrısı mı var acaba diye düşündüm. Bugün sabahtan beri uyuyor düzgün emmedi neden uyuyor hasta mı diye düşünüyorum başından ayrılamıyorum. Hasta olacak korkusu var hep. Ben mi çok pimpiriğim sizde de durumlar aynı mı?
Bugun kucuk paket molfix deneyecegim bakalim ne olacak.E bebek baby me de cok fazla olumlu yorum gördüm onu da denemek istiyorum .Baby me zeytinyağlı islak mendil almistim cok begendim .Afilim92 canım sleepy yeni doğan paket almıştım içinde 2 tane falan kaldı.
dün 2 paket sleepy bez aldık bir paketin içinde 35 tane 2 paket aldık 21.90tl tuttu. Memnunuz şuan için bir sıkıntı yok. Molfixte içinde 70tane olan paket 22liraymış aşağı yukarı hepsi aynı sanırım.
Annemde 40günde 40 kez huyu değişir diyor. Yinede düşünmeden edemiyorum . Altını açınca uyanıyor memede tekrar uyuyor şimdi sağım yapıyor düzgün emmemiş. İnşallah bir şeyi yoktur.Ben 1 haftalık bebeğimde şunu anladım bir günü diğer gününü tutmuyor ve sanırım böyle böyle büyüyecekler. Fazla pimpirik olma canım uyuyorsa uyandır emzir uyusun yeni doğan bebişin başka ne derdi olacak bizmkide hep uyuyor uyusunda büyüsünler :)
Bence fazlasini kusmus tekrar bisey verme .Normalde kusmuyorsa mama ve meme fazla gelmis olabilir.Sabah 8den 10a kadar kızımı emzirdim kızlar, uyumadı altını değiştirirken kustu. Normalde pek kusmazdı 27 günlüğüz toplasan 5 kere kusmamıştır. Sonra baktım hala aranıyor yine emzirdim ama süt damla damla geliyor aralıksız emdiği için boş gögsü emiyor. Sonra dayanamadım aç heralde diye düşündüm 30 cc mama yaptım içti hala aranıyor 30 cc daha yaptım onu da içti hala aranıyor uyutmaya çalıştım uyumuyorda gözleri kapanıyor. 1-2 dk dalıyor gözlerini açtığı anda ağzı aranıyor mırıl mırıl ağlıyor. Son mamayı verdiğimden beri 5 kere kustu. Kusmuğu kesik süt gibi parçalı. Kusmasına alışkın olmadığımdan panik oldum şimdide. Tekrar emzirmeye de korktum midesine çok mu geldi acaba diye. Üşüttü falan mı sizce yoksa mamalar mı fazla gelmiştir?
Sen baya çok değiştiriyormuşsun canım maşallah o kadar yapıyor mu? uygun fiyatlılardan deneye deneye bulursun.Evet deneyerek karar vercem anlaşıldı. Her beniste farkli etki yapiyor .Primadan memnunum. Ama oglumun bezini saatte 2 kere bazen 3 kere degistirmek zorunda kaliyorum ve koca paket bitmek uzere .Sagolun kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?