- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.201
Unibaby kullanıyorum ilk paketimiz bitti bakalım temizleme pamuğumuz var ona hiç başlamadm arada onuda kullanırım yeni paket bittikten sonra sleepy yeni doğan paket almıştık ıslak mendilleri duruyor yavaş yavaş da ona geçerim.Merhaba güzel anneler yeni doğum yapan arkadaslar hangi marka ıslak mendil kullandı acaba ben ilk etapta kullanmak icin alt temizleme pamuğu aldım sonrasında unibaby pembe olanindan alayım diyorum tavsiyeleriniz varmı acaba
Aklımda bulunsun memnun kalmazsam ona geçerim bende. Ya insan silmeye kıyamıyor pamuk gibi tenleriBizimki ilk hafta sariliktan hep uyuyordu uyandirmak icin uzerini cikarip islak havluyla silmek zorunda kaliyorduk .Kendi haline uyanmadigi icin cok agliyordu .Simdi de hic uyumamaya basladi .Dikislerden dolayi dun cok zorladi beni.Baskasinda da durmuyor. Bir 10 dk falan annem oyaliyor ancak.Birakip baska odaya gitmiyorum uyandığında yalniz kalmasin diye .Bu cok onemliymis gelisimi açısından.
Bugun kucuk paket molfix deneyecegim bakalim ne olacak.E bebek baby me de cok fazla olumlu yorum gördüm onu da denemek istiyorum .Baby me zeytinyağlı islak mendil almistim cok begendim .
Mama ishal yapiyor. Surekli de mama degistirmek istemiyorum cunku mamayi asamali olarak kesmeye calisiyorum .Cok az yapiyor hemen degistiriyorum 15 20 dk sonra tekrar yapiyor .Bekletsem pisik olur .Cildi de hassas benim cildim gibi .Dun ilk kez kisa kollu giydirmistim .Esim kolundan öpmüş hemen tahris oldu.Sen baya çok değiştiriyormuşsun canım maşallah o kadar yapıyor mu? uygun fiyatlılardan deneye deneye bulursun.
Yapışık vaziyette geziyoruz normalde bende ayrılmamaya çalışıyorum yanından ne kadar annemde olsa yavrum beni arıyor. Artık beraber büyüyüp öğreneceğiz her şeyi. Şu paniğim bir geçse rahatlayacağım.Bizimki ilk hafta sariliktan hep uyuyordu uyandirmak icin uzerini cikarip islak havluyla silmek zorunda kaliyorduk .Kendi haline uyanmadigi icin cok agliyordu .Simdi de hic uyumamaya basladi .Dikislerden dolayi dun cok zorladi beni.Baskasinda da durmuyor. Bir 10 dk falan annem oyaliyor ancak.Birakip baska odaya gitmiyorum uyandığında yalniz kalmasin diye .Bu cok onemliymis gelisimi açısından.
Bugun kucuk paket molfix deneyecegim bakalim ne olacak.E bebek baby me de cok fazla olumlu yorum gördüm onu da denemek istiyorum .Baby me zeytinyağlı islak mendil almistim cok begendim .
Birşey olduğunu sanmıyorum korkutma kendni. Bizmkide bugun sabah beni hiç bırakmak istemedi. Göğsümün ucunu mahvetti. Doymuyor sanırım dedm mama verdik ağzını açmıyor annemde baktı güldü sen yanımda kal memen ağzımda dursun uyuyup uyanıyıp emiyim istiyor dedi. Bi ara hiç istemedi. Bi gün çok uyudu ertrsi gün hiç uyumadı yırttı kendni. Her bebekte olacak şeyler bunlar.Annemde 40günde 40 kez huyu değişir diyor. Yinede düşünmeden edemiyorum . Altını açınca uyanıyor memede tekrar uyuyor şimdi sağım yapıyor düzgün emmemiş. İnşallah bir şeyi yoktur.
Bazen benim bebeğimde sebepsizce ağlıyor aç olmadığı biliyorum gazınıda çıkarıyprum ve kaka yapmadada problem yok ama oyle ağlıyorki gözlemlerime göre sinirden ağlıyor bazen ilgilenemiyorum tam uyanmışken işim oluyor o emmek istiyor yetişemeyince başlıyor ağlamaya yada bazen sol göğsüme alınca yaygarayı koparıyor sağa alınca susuyor bizimki pek sinirli ilk torun olunca bacak kadar boyuyla şımardı bileGünaydın kızlar. Arkadaşlar büyüme atakları hakkında bilgisi olan var mı. Biz bugün 29 günlük olduk. Dün gece sebepsiz o kadar çok ağladı ki. Sürekli mama istedi.
Bence rahat ve sakin olmayi öğrenmeliyiz. Simdi annelerimiz var ama gidecekler .Ayni sehirde misin biliyorum, benim annem maalesef ilcede oturuyor .Esim de olmayacak gunduzleri hem evi hem bebegi idare edebilmeliyiz. Hem de soguk kanli olmaliyiz .Bazen ateşlenecekler bazen kusacaklar bazen süt genizlerine kacacak vs vs .Hepsiyle bas etmek icin soguk kanlilik sart.Yapışık vaziyette geziyoruz normalde bende ayrılmamaya çalışıyorum yanından ne kadar annemde olsa yavrum beni arıyor. Artık beraber büyüyüp öğreneceğiz her şeyi. Şu paniğim bir geçse rahatlayacağım.
Biz de zemzem veriyorduk aslinda ben vermek istemiyordum icime sinmedigi icin. Artik asla vermem .Dr enfeksiyon riski var su icir dedi .Sebebi de o kadar yoldan plastik siselerde gelmesi .Bebeklerin bağışıklık sistemleri bile yok su anda.Kızlar birde bebeğimin bezinde idrarını yaptığı yerde turuncu renkler oluyor geçen hafta kontrolde doktor çocuk aç kalmıs ondan dedi bol bol yedirdik içirdik ama yok nette baktım susuzluktan olur kristalleşirmiş vs diyordu bi deneyim dedm zemzem verdim idrarını yapmış hiç renk yok öyle artık. Takip edeceğim. Birde büyük tuvaletini ilk doğduğunda günde 3 5 kez yapardı şimdi geçen gün çok sancılandı sabahında yapmış dışkısını dün sabah temizledim akşamda yapmadı bugunde yok buyuğunu yapmamış idrarını yapıyor sadece. Korkuyorum geçen geceki gibi krize girecek yine diye. Çok aç bırakmıyorum 2 3 saate bir emziriyorum ve mama da veriyorum Bu normal mi ?
Canım ben de huggies ile başladım sonra sleepy ı denedim çok memnun kaldımKizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?
Biz önce molfix denedik kalın geldi bana gereksiz kalın sonra prima denedim pişik yaptı goon aldım 2 paket o da çişi sızdırdı pijaması hep nemliydi en son sleepy aldım 1 paket şimdilik memnunum inşallah sorun olmaz gerçekten her bebek farklıEvet kucuk alip denemek lazım.
Sleepy arkadasim kullaniyordu bebegin kakasi hep sirtindan cikiyordu .Ben de oyle gorunce denemek de istemedim bebeğim hep ishal niyeyse.Ben de ayni seyi yasarim diye korktum .Her bez her bebekte farkli etki yapiyor ama .
Komilinin ıslak mendili de çok iyi dalininki pişik yptıBende ilk prima aldım ama bebeğime pek yaramadı göbekte ve bacakta bezin deydiği yerler hep kızarıyodu bide çok pişik oldu bi paketi bitirmeden komilinin bezini aldım şuanlık memnunum
Lohusalığımda bende böyleydim canim hata o kadar üşüdümki yazın ortasında yüz felci gecirdim aman dikat et. Banyo yap sık sık ama hemen sacını kurut terli terli adla durma.Kızlar hani buraya da yazmıştım ya ateş basması sicaklama var bende hamileliğimden bu yana vallaha beterin beteri varmış şimdi de titreme başladı bende azıcık terlesem hemen titreme geliyor çok üşüyorum duşa girdim vücuduma su değdi diye hemen usumeye başladım sanarsin kışın ortasında buz gibi banyoya girmisim de sıcak suyun altından çıkamiyorum gibi azıcık uyusam kan ter içinde kalıyorum bir taraftan da hemen titreme geliyor bilmiyorum üstümü ortsem mi acsam mi o kadar sinir bozucu bir durum ki neden oluyor acaba bu durum bende bilen var mı doktora gidecek olsam kadın doğumcuya mi gitmem gerek ?
Ayyy tüh ne güzel paketmiş yaa biz 1 ayı bitirdik ve bu paketi alsam elimde kalırmı acabaCanım ben de huggies ile başladım sonra sleepy ı denedim çok memnun kaldım
İlk kızımda prima kullanmıştım ama sleepy ı daha çok beğendim
Kızım her emme sonrası kaka yapmasına rağmen bir kere bile tasmadi
Arkadaşının tasma sebebi bezi doluyken kakasını yapmıştır o yüzdendir
Bezi de doğru kullanmak gerekiyor
Bir kere başıma geldi gece bezi çiş dolmuş ben de farketmedm kakasını yaptı ve taştı
Ondan sonra daha dikkatli oldum
Numune isteyebilirsin ücretsiz gönderiyorlar sanırım
Bir de ben paket alıyorum internetten merhaba bebek seti
İçinde 4o tane 1 numara
40 tane 2 numara
10 lu alt açma örtüsü
5 tane 40 li yenidogan ıslak mendil var ve fiyatı 30 tl
Canım seninki aç değil meme emmeyi seviyor bu kadar küçük olan bütün bebekler boyle benimkide.parçalı olması midede sütü sindirdiği için oyle korkma kusmasıda mide fazlasını dışarı atmştrSabah 8den 10a kadar kızımı emzirdim kızlar, uyumadı altını değiştirirken kustu. Normalde pek kusmazdı 27 günlüğüz toplasan 5 kere kusmamıştır. Sonra baktım hala aranıyor yine emzirdim ama süt damla damla geliyor aralıksız emdiği için boş gögsü emiyor. Sonra dayanamadım aç heralde diye düşündüm 30 cc mama yaptım içti hala aranıyor 30 cc daha yaptım onu da içti hala aranıyor uyutmaya çalıştım uyumuyorda gözleri kapanıyor. 1-2 dk dalıyor gözlerini açtığı anda ağzı aranıyor mırıl mırıl ağlıyor. Son mamayı verdiğimden beri 5 kere kustu. Kusmuğu kesik süt gibi parçalı. Kusmasına alışkın olmadığımdan panik oldum şimdide. Tekrar emzirmeye de korktum midesine çok mu geldi acaba diye. Üşüttü falan mı sizce yoksa mamalar mı fazla gelmiştir?
Kalmaz cnm ya bez hemen bitiyor zatenAyyy tüh ne güzel paketmiş yaa biz 1 ayı bitirdik ve bu paketi alsam elimde kalırmı acaba
Canim 1 numarali bez 5 kiloya kadar 2 numarasi 6 kiloya kadar. Bebis cok tosun degilse elinde kalmaz bence. Ben iki tane almistim bu paketten 1 numarasi bitti ustune bi 70lik daha aldim. O da bitmek uzere pirt pirt gidiyo bezler. Daha 22gunluk 3,8 kilo.Ayyy tüh ne güzel paketmiş yaa biz 1 ayı bitirdik ve bu paketi alsam elimde kalırmı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?