2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Yok cnm doktor da söylemedi bana yapacaz 1.ayda yapılıyor ya onun için çağırdığını düşünüyorum niye yapmadınız ki belki doktor gerek görmemiştir canım. Ben yarın arayıp randevuyu teyit ettirecem sorarım yapacak mıyız diye sana haber veririm
Maşallah canım çok güzel kilo almış

Kizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?
Sleppy ile başladım hem çok uygun hemde gayet güzel.Tabi bebe nin popişi de severse gayet kullanilabilir hem de Türk malı

Canım hepsinde kaka mi oluyor niye 8 bez kullanıyorsun? Bizim de alt açma örtüleri hep batıyor hesaplamadim da çok harcıyoruz yani altını açınca kasla göz arasında kaka ve çiş yapıyor.

Yok cnm günde 3 kere falan kaka oluyor, ama bazen gaz yaparken de kaka da çıkarmış oluyor azıcık. Çiş çok yapıyor. Sıcakta pişmesin diye bekletmiyoruz ondan çok gidiyor sanırım..

Erkek bebeklerde altı açıkken çiş yapmak modaymış zaten :))

4285 dogdu 11. Gunde 4400 . Sarilik 15 i bile gordu dun 13 e düşmüş. Kilo alimi sorunu mu var sizce? Sütüm cok mama vermiyorum o yuzden. O doyunca kalani sagip verdim bugun 20 cc 5 cekiste gitti. Artik oyle yapacağım. Kilo alimi hizlanir insallah ya

2 kere nobet gibi birsey geçirdim ben. Ne olduğunu bilmiyorum. Ilk once üşüme geliyor 10 saniye sonra avuc ici ve ayak altlarim deli gibi yanmaya ve kasinmaya basliyor. Kasiniyor yaniyor titriyorum ve 1 2 dakikada geciyor

Bizimki de memeyi tutmayi yeni ogreniyor .Haliyle surekli kucağımda beraber terliyoruz. Dun 7 saat uyanik kaldi .En son dikislerim agriyordu aglayarak uyumusum .Annem uyutmus.
Bebek bakımı çok zor gerçekten. Hemencecik büyüyor derler ya, gözlerimle görüyorum ama kolay değil büyütmek. Hepimize Allah kolaylık versin canım :)

Canım zaten tombik doğmuş bence kilo alımı iyi sütün yetmese anlaşılır sarılık ta düşüyormuş zaten.

Canım ben çarşamba gittim iki cm var ama daha önce doğum yaptığım için normal sayılıyor. Bugun de gittim sadece nst girdim sancı yok, alttan bakmadı pazartesi bakacak. Şaka yollu doğmazsa kesicem dedi doktorum, yok dedim suni sancı verin . Şaka bir yana 41 e kadar beklemeyi düşünüyorum ben doktor ne der bilemem ama
m

Sizin kaçıncı gün? İki aylık olunca yaptırılıyor diye duyduğum için üstüne düşmemistim
Kalça ultrasonu 1 aylık olunca yaptırılıyor hastane ve sağlık ocağı öyle yonlendirdi bizi 1 aylık olunca kalça ultrasonu ve göz muayenesi olacak dediler

Hamileyken bir doğuralımda kiloları veririz diyen anişler kac kilo verdiniz kilolar kolay gitdimi?

Hamileyken bir doğuralımda kiloları veririz diyen anişler kac kilo verdiniz kilolar kolay gitdimi?
Ben 14 kilo aldım ama çoğu odemdi doğum sonrası 7kilo gitti 7 kilo kaldı ama geceleri çok acıkıyorum yiyorum yemesem iyi olacakta içim kaziniyor :)

Emzik kullanmaya karşı mısın? Ben ilk gün verdim emziği 16 günlüğüz bizde karnının tok olduğuna eminsem arandığında emzik veriyorum zaten emzik için aranıyorsa meme verdiğimde almıyor emzik verince alıyor uyku vakti gelince emzikle uykuya daha kolay geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…