- 8 Kasım 2013
- 9.261
- 11.890
- 498
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.241
Yok cnm doktor da söylemedi bana yapacaz 1.ayda yapılıyor ya onun için çağırdığını düşünüyorum niye yapmadınız ki belki doktor gerek görmemiştir canım. Ben yarın arayıp randevuyu teyit ettirecem sorarım yapacak mıyız diye sana haber veririmAdaisyLove canım bizimki bir bucuk kilo almış. Kalça usgsini istemediler ya sen mi söyledin? Birinci ay aşısını da virdurduk ateş falan yapmadı.
Yazmayı unutmuşum ilk 20 gün anne sütü+ mama sonra hep mama. Sarılık olmadı ve gazi olduğu için sürekli beslenmek istedi.
Sleppy ile başladım hem çok uygun hemde gayet güzel.Tabi bebe nin popişi de severse gayet kullanilabilir hem de Türk malıKizlar bebek bezini marketten mi aliyorsunuz internetten mi ?Ben ilk Prima Premium Care almistim .Bitmek uzere ve açıkçası pahali geliyor .Molfix ya da Baby Me yi denemek istiyorum .Baby Me kullanıp memnun kalan var mi?
Canım hepsinde kaka mi oluyor niye 8 bez kullanıyorsun? Bizim de alt açma örtüleri hep batıyor hesaplamadim da çok harcıyoruz yani altını açınca kasla göz arasında kaka ve çiş yapıyor.
20günde 196tane kullanımışız bizde alt açma 20li bitmedi henüz. Ama normal bence küçükken çok yapıyorlar yaz sıcağında pişik olmasın diye iki pırtlasın değiştiriyorum.
Oy masallah diyelim once.Sanki 1 numara kucuk gelir gibi geldi suan.
Sizin kaçıncı gün? İki aylık olunca yaptırılıyor diye duyduğum için üstüne düşmemistimNasilYarDiyeyim canım bizim doktor kendisi çağırdı kalça ultrasonu için salı gideceğiz.
AynenSleepy nin kendi sitesi canım
Oyy maşallah canım kilosu çok iyi benimki anca 3 buçuk 3 600 falan olmuştur
1 numara küçük gelebilir o zaman canım ya
Bebek bakımı çok zor gerçekten. Hemencecik büyüyor derler ya, gözlerimle görüyorum ama kolay değil büyütmek. Hepimize Allah kolaylık versin canım :)Bizimki de memeyi tutmayi yeni ogreniyor .Haliyle surekli kucağımda beraber terliyoruz. Dun 7 saat uyanik kaldi .En son dikislerim agriyordu aglayarak uyumusum .Annem uyutmus.
Size bir numara küçük olur canım, bence ikiye geçin paket bitinceBizim suan 4.7 ne dersin kilosuna paket alma açısından
Yarın 30 günlük oluyoruz canım salı gideceğiz doktora işte. Doktorumuz kendisi ayını doldurunca gelin dediSizin kaçıncı gün? İki aylık olunca yaptırılıyor diye duyduğum için üstüne düşmemistim
Canım zaten tombik doğmuş bence kilo alımı iyi sütün yetmese anlaşılır sarılık ta düşüyormuş zaten.4285 dogdu 11. Gunde 4400 . Sarilik 15 i bile gordu dun 13 e düşmüş. Kilo alimi sorunu mu var sizce? Sütüm cok mama vermiyorum o yuzden. O doyunca kalani sagip verdim bugun 20 cc 5 cekiste gitti. Artik oyle yapacağım. Kilo alimi hizlanir insallah ya
mAy hadi insallah, belli olmaz bu isler :) guzel haberler gel insallah.
Insallah acilma baslamistir seninde, gercekten mutlu oluyo insan, umut iste :)
Doktorun agzindan duyunca ikna oldu esim. :)) denedik ama bir etki etmedi simdilik. Durmak yok yola devam
Insallah bu hafta dogururuz biter artik bu is :) senin son kontrol ne zamandi canim? Varmi acilma felan
Oyle yapayım ben en iyisi ya zaten paket az kaldıSize bir numara küçük olur canım, bence ikiye geçin paket bitince
Kalça ultrasonu 1 aylık olunca yaptırılıyor hastane ve sağlık ocağı öyle yonlendirdi bizi 1 aylık olunca kalça ultrasonu ve göz muayenesi olacak dedilerSizin kaçıncı gün? İki aylık olunca yaptırılıyor diye duyduğum için üstüne düşmemistim
Ben 14 kilo aldım ama çoğu odemdi doğum sonrası 7kilo gitti 7 kilo kaldı ama geceleri çok acıkıyorum yiyorum yemesem iyi olacakta içim kaziniyor :)Hamileyken bir doğuralımda kiloları veririz diyen anişler kac kilo verdiniz kilolar kolay gitdimi?
Sabah 8den 10a kadar kızımı emzirdim kızlar, uyumadı altını değiştirirken kustu. Normalde pek kusmazdı 27 günlüğüz toplasan 5 kere kusmamıştır. Sonra baktım hala aranıyor yine emzirdim ama süt damla damla geliyor aralıksız emdiği için boş gögsü emiyor. Sonra dayanamadım aç heralde diye düşündüm 30 cc mama yaptım içti hala aranıyor 30 cc daha yaptım onu da içti hala aranıyor uyutmaya çalıştım uyumuyorda gözleri kapanıyor. 1-2 dk dalıyor gözlerini açtığı anda ağzı aranıyor mırıl mırıl ağlıyor. Son mamayı verdiğimden beri 5 kere kustu. Kusmuğu kesik süt gibi parçalı. Kusmasına alışkın olmadığımdan panik oldum şimdide. Tekrar emzirmeye de korktum midesine çok mu geldi acaba diye. Üşüttü falan mı sizce yoksa mamalar mı fazla gelmiştir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?