- 3 Mayıs 2008
- 3.712
- 7.516
- 358
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.281
Bence fazlasini kusmus tekrar bisey verme .Normalde kusmuyorsa mama ve meme fazla gelmis olabilir.
Canım seninki aç değil meme emmeyi seviyor bu kadar küçük olan bütün bebekler boyle benimkide.parçalı olması midede sütü sindirdiği için oyle korkma kusmasıda mide fazlasını dışarı atmştr
oinone27 canım bebeğin çok emmiş fazlasını kusmus hep çok verme midesini rahatsız eder cnm rahatlamak için de meme ister yine emer yine kusar
Benimki de emmeyi inanılmaz seviyor mesela emziriyorum uyuyor ya memeyi atmıyor memenin ucu ağzında kalıyor arada 1 emiyor
Mesela az önce emzirdim uyumadı çıkardım gazını aldım biraz egzersiz yaptık tekrar meme istedi verdim kustu hem de ne kusma tüm emdigini kustu keyif için emdi o zaman dedim
Emzik veriyorum ben cnm bu yüzden yoksa 2 dk boş duramam sürekli kucakta kalır
İki emzik verdim almadı en son kauçuk damakli emzik aldım onu sevdi çok uzun sürmese de kullanıyor biraz rahatlatıyor beni bir kahve içimlik olsa da..
Canım bebek sancısı olduğunda da aranip ağlar ya öyle olmuştur sen de aç sanıp mama vermissindir. Fazlasını cikariyordur. Bir de mama verdikten sonra bir süre dik tut çocuğu çok yatırma oynatma hemen altını değiştirme fizyolojik refluleri olduğu için hemen kusmuk çıkıyor. Tabiki sürekli devam ederse böyle kusma doktora götürürsün.
Emzik kullanmaya karşı mısın? Ben ilk gün verdim emziği 16 günlüğüz bizde karnının tok olduğuna eminsem arandığında emzik veriyorum zaten emzik için aranıyorsa meme verdiğimde almıyor emzik verince alıyor uyku vakti gelince emzikle uykuya daha kolay geçiyor
Allah kolaylık versin canm. Suni işe yarar ve hemencik doğurursun inşallah.Kizlar ben simdi doktordan geldim, nst de bebegin kalp atisi sanci esnasinda dusuk cikinca doktor yarin sabah 7 de gel suni sanci verelim dedi. eger sanciya dayanamazsa sezeryan olurmus. Su an acilmam da 1 cm. Bize dua edin ilk hamileligim nasil bir tecrube olacak benim icin hic bir fikrim yok,, stres yaptim simdiden
22 aldım 9u gitti daha çookkkk varHamileyken bir doğuralımda kiloları veririz diyen anişler kac kilo verdiniz kilolar kolay gitdimi?
inşallah biran önce açılan olur canım Rabbim yardımcın olsunKizlar ben simdi doktordan geldim, nst de bebegin kalp atisi sanci esnasinda dusuk cikinca doktor yarin sabah 7 de gel suni sanci verelim dedi. eger sanciya dayanamazsa sezeryan olurmus. Su an acilmam da 1 cm. Bize dua edin ilk hamileligim nasil bir tecrube olacak benim icin hic bir fikrim yok,, stres yaptim simdiden
Bu sıralar bebekte gaz yapacak bişey tukettin mi? Süt ürünleri mesela özellikle veya alerjik bişey çilek gibi çikolata gibi. Bazen senin tükettiğin bazı gıdalara karşı onun vücudu fazla gaz üretir.Sancısı varmış kızlar ondanmış o kadar aranması. Şimdi yine aynı durumda, hatta bu sefer aç olabilir bayadır emmedi ama memeyi alınca 2-3 çekiyor sağa sola geriye çekiştirip ağlayarak bırakıyor çığlığı basıyor 10 dk sakinleştiriyorum sonra yine aynısı. Sancıdan ne masaj yaptırıyor ne düzgünce emebiliyor. Acı ile o çektiği 2-3 yudumuda hırsla çekiyor. 2 saattir uğraşıyorum gögüslerim şişti ucunu tutmakta zorlanıyor şimdide.
Emzik vermeyi çok denedim almadı bugün arkadaşım oğlunun kullanmadığı bi emziği getirdi 2 taneymiş birisini kullanmamış bana verdi. Aventin bunu kabul etti bakalım. Şimdi emzik verdik gögüslerim biraz dinlensin diye babasıyla annem sallıyor azıcık sakinleşsin emzirmeye çalışıcam. Emziği bile hırsla emiyor şu an içim gidiyor elleri hep yüzünde yüzünü bastırıyor emziği bastırıyor. Ne zaman bitecek bu gaz
Yok canım farklı bişey yemedim özellikle dikkat ediyorum domates bile yememeye çalışıyorum zaten pek bişey yiyemiyorum bebekle uğraşmaktan. Hergün nerdeyse gazı oluyor bazen daha az bazen daha çok. Bende başka doktora götürücem kızımı belki bizimde gaz dışında bişeyi vardırBu sıralar bebekte gaz yapacak bişey tukettin mi? Süt ürünleri mesela özellikle veya alerjik bişey çilek gibi çikolata gibi. Bazen senin tükettiğin bazı gıdalara karşı onun vücudu fazla gaz üretir.
Biz doktora gittik bugün yine. Laktoz intoleransi var sizde dedi. Bir de alerji için kan alındı. Özel mama verdi iki hafta denicez
Aynen seninki gibi bütün gun kendini tirmaliyodu gaz sancisindan
Bu sıralar bebekte gaz yapacak bişey tukettin mi? Süt ürünleri mesela özellikle veya alerjik bişey çilek gibi çikolata gibi. Bazen senin tükettiğin bazı gıdalara karşı onun vücudu fazla gaz üretir.
Biz doktora gittik bugün yine. Laktoz intoleransi var sizde dedi. Bir de alerji için kan alındı. Özel mama verdi iki hafta denicez
Aynen seninki gibi bütün gun kendini tirmaliyodu gaz sancisindan
Hadi bakalım bekliyoruz dogurdum haberini :)) Gulerek giriyorsun gülerek çıkarsın insallah.Kızlar suyum geldi ben de doğuruyorum artık heyt beeeeee
Benimki tepinirken reflu yatagindan asagi kayiyor baska hareket yokKızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Başını kaldırıyormu dönüyormu mesela? Yemidoğan bebek kendini döndüremez derlerdi ama benimki hiç öyle değil?
Bizimki çok hareketli canim kendisi sağa sola dönüyor ayaklarını kaldırıyor kafasını dik tutup bakınıyor maşallahı var. Bazen kundak yapıyorum onda bile kendi kendine açıyor kundağıKızlar bebeğinizin hareketleri nasıl? Başını kaldırıyormu dönüyormu mesela? Yemidoğan bebek kendini döndüremez derlerdi ama benimki hiç öyle değil?
Cnm hayirlisi olsun ins,Milana firuze kayramberamveram Miss Ness almilacm cndyyyy
BEnim bugun kontrol vardı kızlar. 39+3, açılma hiç yok, sancı yok, biraz rahim ağzı yumuşamış sadece. Dr tetiklemek için çatı muayenesi yaptı, ve gün verdi nihayet. Salı gunu 40 haftam dolacağı için o güne kadar bekleyecek. Kendi sancım olmazsa çarşamba suni sancı için hastaneye yatıracak. Suni de işe yaramazsa sezeryana dönermiş, ama senin çatın müsait normal doğurmanı isterim dedi. Ama zor bir hamilelik geçirdin daha fazla bebeğin içerde durmasını istemiyorum dedi. Umarım kendi sancımla dogurmak nasip olur ama herseyin hayırlısı tabi.
Ben 16 kilo almıştım 11 ini verdim 16. Günde. Ama zaten hamile kaldığım kiloda da 20 kilo fazlam vardı şimdi 25 fazlam var ama hedefim 1 yıla 25 kiloyu vermekHamileyken bir doğuralımda kiloları veririz diyen anişler kac kilo verdiniz kilolar kolay gitdimi?
Eneeee hadi canmm hayirlisiyla dogurr ins darisida bizeDoğumu başlatır belki diye ilişkiye girdik eşimle hafif kasılmalar başladı iki üç saat kadar ama önemsemedim. Sonra suyum geldi hafif sancılarım da var çok mutluyum
Ohh sonunda canım :) güzel haberlerini bekliyoruzDoğumu başlatır belki diye ilişkiye girdik eşimle hafif kasılmalar başladı iki üç saat kadar ama önemsemedim. Sonra suyum geldi hafif sancılarım da var çok mutluyum
Hayırlısı olsun canım sancıyla gidenlere bile suni veriyorlar zaten hem daha hızlı olur. Sağlıkla doğsunda bebekler gerisi boş :)Cnm hayirlisi olsun ins,
Bende yeni geldim eve cati muayenesinide oldum 1 parmak aciklik var dedi,nst de sancin varsa yatisini yapiyorum hemen dedi, amaaa nst de ne sanci ne bisey cikmadi kalp atislari normal dedi. Pazartesiye kaldim yani, artik suniyi verip iyice acilmami saglicak tabi cumartesi-pazar suyum vs gelmesse, bakalim bizim hanimefendi kendimi gelicek yoksa suniylemi hakkimizda hayirlisi olsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?