2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Ne yapmiycam ben dersek mecbur kalınıyor bide işe yarasa.
Sabir ile gececek allah anneye sabir ve sevgi veriyor ki dayansın.

Ablana uygun olduğunda sorar mısın. Nasıl son bulmuş bu durum :) valla elim ayağıma dolaşıyor yalnızım aksi gibi.

Kizlar tek tek alinti yapamiyorum k bakmayin nolur, sabah 12;25 te premses hanim geldi, cok sukur darisi bekleyen canlara.. Ayrintili yazicam ins yasadiklarimi hepinize guzel dilekleriniz icinn,dualariniz icin cook tesekkur ederim..
Canım gözün aydın kavuştn sonunda allah analı babalı büyütsün inşş

Uyudu... 3 saate geliyor. Elimde mama hazır bekliyorum şimdi de uyanmıyor ki içsin :)
bu küçük adam beni maymun etti :))

Aman can sağlığı olsun..

Bugün bir de yatak odasında elimde minik tencere yemek yedim. Halimi görseniz kahkahayı basardınız :) bu kadar da Medine dilencisi gibi perişan edilmez ki insan.

Annelerimiz bize nasıl bakmış? Biz çok mu usluymuşuz da peşpeşe doğurmuşlar kardeşlerimle bizi..valla sır.

Bende kllandım antibiyotik ama geçmedi sanırım idrar yolu enfeksiyonu için olan ilaçlar var ondan kullanmak lazım ama bebeğe zararı var mıdır? Yeni evliyken olmuştu bi kerede inşş daha kötüye gitmeyiz. Suda çok içmek lazım

Canım banim bebişimda bazen üç dört saat uyanmıyo ben uyandırıp yediriyorum. Kimisi diyoki uyandırma o acıkır uyanır? Ne yapmak lazım acaba bilemedim

Kizlar tek tek alinti yapamiyorum k bakmayin nolur, sabah 12;25 te premses hanim geldi, cok sukur darisi bekleyen canlara.. Ayrintili yazicam ins yasadiklarimi hepinize guzel dilekleriniz icinn,dualariniz icin cook tesekkur ederim..
Allah analı babalı büyütsünnnnn gözünüz aydın

Ablana uygun olduğunda sorar mısın. Nasıl son bulmuş bu durum :) valla elim ayağıma dolaşıyor yalnızım aksi gibi.
Ben tam hatırlamıyorum ama ablama sorarım bir cözüm bulmuşmu yoksa boyle devam edip gecmişmi diye.
Seni etiketliyip yazıcam mutlaka.

İlk hafta kilo kaybetmesi normal ama sonrasında günde 20 ile 30 gr arası almadı gerekiyormuş bizde de aynı problem var 19günlükken doğum kilosuna ancak ulaştık şimdi haftada bir kilo kontrole çağırdı doktor. Sütün olabilir ama kalorisi doyuruculuğu azdır ondan kilo almayabilir dedi. Bana sütün kalitesini arttırıcı takviyeler verdi .Mamaya başlattı. Evolvia önerdi günde 30cc emzirdikten sonra veriyoruz. Çarşamba günü kontrol var 200 gr alması gerekiyor benim sütümü de analize yollayacak.

Kizlar nette mustelanin bakim cantasi var icinde yenidogan sampuan pisik kremi bakim yagi ve nemlendirme losyonu var.nasil sizce alan oldu mu temmuz annelerinden? 167 lira fiyati

Bizimkide açlığa hiç dayanamıyor hemen karnını doyuracaksın yoksa öyle bir ağlıyorlar ki elim ayağım dolanıyor. Göğsümü açmama fırsat vermiyor bazen.

Kizlar nette mustelanin bakim cantasi var icinde yenidogan sampuan pisik kremi bakim yagi ve nemlendirme losyonu var.nasil sizce alan oldu mu temmuz annelerinden? 167 lira fiyati
Canim o kadar parayi bosuna verme .Mustela sampuan masaj kremi ve pisik kremini h.buradadan aldim daha az para odedim .Canta.ve losyon fazladan bana gore .Sen de girip bakarsan daha uyguna geldigini görürsün.

Oyle uyuyunca ben de uyandırmak uyandirmamak arasında kalıyorum. Ozellikle gece uyurum o da uyanmaz acikir diye .Esimle annem acikinca uyansin kendine eziyet etme diyor .Ama o sekilde icim rahat etmez ki .Uyaninca burnumdan getirecegini bile bile uyandiriyorum.15 20 dk meme arama .Bulunca nazlanıp mizmizlanma .Sag memeyi kabul etmeme .Solu emip doymama sonuc mama .O da hazimsizlik yapiyor uzun sure kıvranıp oyle uyuyor. Hele gece uyandirdigim zaman tekrar uyutana kadar 2 saat gecmis oluyor .
Canım banim bebişimda bazen üç dört saat uyanmıyo ben uyandırıp yediriyorum. Kimisi diyoki uyandırma o acıkır uyanır? Ne yapmak lazım acaba bilemedim
Ben uyandiriyorum canim 2 saat olmasa da 3 saat sonrasına kesin alarm kuruyorum.

Ben de annem gidince ne yapcam kara kara düşünüyorum. Onume hazir gelen yemegi bile yiyemiyorum.
1 saat önceden ısıttığım yemeği en son yatak odasında tencereden yedim. O kadar diyim:)
40 ı çıkana kadar uyandırılmalıymış ama 4 saate kadar normal bence.

Ben tam hatırlamıyorum ama ablama sorarım bir cözüm bulmuşmu yoksa boyle devam edip gecmişmi diye.
Seni etiketliyip yazıcam mutlaka.

Sağol canımm

Bizimkide açlığa hiç dayanamıyor hemen karnını doyuracaksın yoksa öyle bir ağlıyorlar ki elim ayağım dolanıyor. Göğsümü açmama fırsat vermiyor bazen.
Meme hazır.. Mama fena canım..maşallah diyim

İlk başta evet canım ama benimki 1 ayı geçti 40 çıkacak artık istediği zaman uyanıyor.
Çok zor evet ama napalım annelik çok zormuş. Bağrımda uyuyor şu an, bir yandan da yazıyorum.
Her şeye rağmen iyi ki doğurmuşum diyorummm:)

Kızlar yenidoğan çekimi yaptrdnz mı. Malum benm kv yoğunbakımda olunca biz doğum fotoğrafı çektrmeyi iptal ettk moralimz yoktu. Yenidoğan çekimi yapalım dedik ama biraz geç kaldık 22 günlük olduk bugün. Bi fotografçyla görüştüm 15 günden sonra çekemiyrz dedi. Başkasıyla görüştm uyku durumu nasıl dedi valla çok değişken dedim. Salı günü gidicez çekime bakalım olacak mı..çekim yaptrıp bana tavsiyede bulunmak isteyen varsa sevinrm

Canim hayirli olsun darisi basimiza. Cok sevindim valla

Aynen biz kaldik :))
Iliskiye giriyoruz ikidir ise yaramadi bende, plates topunda oturuyorum, yuruyorum ama banamisin demiyor. Elimde bir hint yagi kaldi, cesaret edemedim.
Sizlerde durum ne

Bende ayni ilişkinin bir faydası yok bana ama yine bir şansimi deniyorum, gün içerisindeki işlerden ekstra yuruyuş spor yapamıyorum ama ev işi ve kızım bol bol spora bedel bence, dün hurma aldim bitmişdi dünden beri hiç canım isdemiyor yemek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…