- 7 Eylül 2012
- 1.378
- 698
- 323
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.601
Hayırlı ve geçmiş olsun canım.Şuan bebeğin nasıl, kilosu vs?Ben 38+6 da 2850 gr doğurdum.İlk hafta doğum kilosunu geçti maşallah ama gerek hastanede hemşireler gerek eş dost çok ufak bebek diyip durdular.Bencede çok ufakKızım 36+0 da 2500 doğdu canım
Öyle düşünme canim senin aldığın kiloyla ilgili olsaydı 30 kilo alan herkes 4 kg bebek doğururdu. Benim arkadaşım 3 kg aldı hamileyken ama 3.500 bebek doğdu. Olcaksa oluyor yani bebeğin bünyesiyle ilgili birazdaHayırlı ve geçmiş olsun canım.Şuan bebeğin nasıl, kilosu vs?Ben 38+6 da 2850 gr doğurdum.İlk hafta doğum kilosunu geçti maşallah ama gerek hastanede hemşireler gerek eş dost çok ufak bebek diyip durdular.Bencede çok ufakZar zor giydiriyorum elimde kalacak diye korkuyorum.Bu arada ben 11 kilo aldım hamileliğimde.Doktorum yeme içmeyle bebeğin kilosunun alakası yok dedi ama pek kendime bakamadım açıkçası biraz suçlu gibi hissediyorum kendimi.
Bebek öyle çok küçük degil, senin de kendine bakmadığın düşüncesi doğru değil öyle olsaydı kontrollerin sırasında doktorun uyarırdı seni, endişelenme :)Hayırlı ve geçmiş olsun canım.Şuan bebeğin nasıl, kilosu vs?Ben 38+6 da 2850 gr doğurdum.İlk hafta doğum kilosunu geçti maşallah ama gerek hastanede hemşireler gerek eş dost çok ufak bebek diyip durdular.Bencede çok ufakZar zor giydiriyorum elimde kalacak diye korkuyorum.Bu arada ben 11 kilo aldım hamileliğimde.Doktorum yeme içmeyle bebeğin kilosunun alakası yok dedi ama pek kendime bakamadım açıkçası biraz suçlu gibi hissediyorum kendimi.
İnşallah canım bizde sizinle bekliyoruz vallaAğrıdan sızıdan duramıyorum ya bide çok ağırlaştım taşıyamıyorum kendimi, özleyeceğime eminim ama bir an önce hafifletmek istiyorum, bide bebeğimi sevmek istiyorum artık
Yarın goturcem yalancı kabızlık olmuyor bizimki gerçek kabız oluyor. Kakası sert oluyor çıkarken de zarar veriyor poposuna. Sabaha kadar mühlet verdim bakalim
Canım buzdolabında mama 24 saate kadar dayanmıyor mu? Hani suyu kaynatıp soğutup mamayı hazırlasan dolapta hazır dursa. Hemen 2 dk termostaki suda ılıtsan olmaz mı? Benimki emdiği için baktım doymuyor mama istiycek daha memedeyken su kaynatıp hazırlamaya başlıyorum yoksa bizimkide basıyor çığlığı.
Sağol canım deniyim bakalım sabah sipariş vereyim. Evet emiyor bizimki ama sinirlene sinirlene. Memeyi bırakcak diye korkmaya başladım.
Bizde aynıyızGünaydın kizlar 4 bucuktan beri uyanigiz .Uyusa da biraz da ben uyusam
Doğru tabir mesrubat niyetine, çok hoşuma gitti :) benim bebeğim de öyle tahammülsüz, sütümü mesrubat niyetine alıyorGeçmiş olsun, inşallah sabaha yapmış olur.
Benim yavrumda ağlayarak uyandığı için hazırlarken 2. Bölüme geçmiş oluyor sesin dozu ve tonu değişiyor canım.çok tahammülsüz .dakika beklemiyor. Hemen hazır olacak. Neyse bende ona göre ayarlamaya çalışıyorum , çantanın termal cebine koyuyorum mamayı öyle bekliyorum 10-15 dk . sonra uyusada kaldırıp veriyorum. Bu gece de böyle denedim.
Benimki de emiyor sabah ve akşam bazen de arada meşrubat niyetine...
Ebebek, soobe, hm, lcw, babymallKızlar oğlum şu an hastane çıkışlarını giyiyor. Hatta hafiften büyük bile oluyor. 24 günlük şu an. Biraz 0-3 aylık bişeyler alsam diyorum. 4-5tane tek alt ve 10-12tane çıtçıtlı var. Alt üst takım gibi şeyler almamışım. Dışarı çıkamam şimdi netten alsam diyorum.
Netten yada İnstagram dan nerden alabilirim oğluma kıyafet? Alışveriş yaptığınız yerler neresi kızlar?
Günaydın canım hiç kafana takma benim kızım doğumdan bir hafta sonra 2300 e düştü ama aylık aşısına gittiğimizde 3600 civarıydı sadece anne sütü alıyor evet ufak tefekler ama napalm sağlıklı olsunlar da varsın ufak olsunlar buarada bebişine de maşallah Rabbim sağlıkla mutlulukla büyütmeyi nasip etsin kimseyi takma her doğan bebek farklı biliyorsunHayırlı ve geçmiş olsun canım.Şuan bebeğin nasıl, kilosu vs?Ben 38+6 da 2850 gr doğurdum.İlk hafta doğum kilosunu geçti maşallah ama gerek hastanede hemşireler gerek eş dost çok ufak bebek diyip durdular.Bencede çok ufakZar zor giydiriyorum elimde kalacak diye korkuyorum.Bu arada ben 11 kilo aldım hamileliğimde.Doktorum yeme içmeyle bebeğin kilosunun alakası yok dedi ama pek kendime bakamadım açıkçası biraz suçlu gibi hissediyorum kendimi.
Ben internetten hm den aldım çok beğendim fiyatları aşırı yüksek değil onun dışında internette ebebek joker falan kurumsal yerler güvenilir lcw den de almıştım ama büyük geldi 0-3 ay yine de alınabilir mothercare de web satışı var ama çok aşırı pahalı İnstagram butiklerine güvenmiyorumKızlar oğlum şu an hastane çıkışlarını giyiyor. Hatta hafiften büyük bile oluyor. 24 günlük şu an. Biraz 0-3 aylık bişeyler alsam diyorum. 4-5tane tek alt ve 10-12tane çıtçıtlı var. Alt üst takım gibi şeyler almamışım. Dışarı çıkamam şimdi netten alsam diyorum.
Netten yada İnstagram dan nerden alabilirim oğluma kıyafet? Alışveriş yaptığınız yerler neresi kızlar?
Bende şu bebek uyuyunca hemen anne de uyusun olayına alışamadım binbir zahmet bebeği uyutuyorum bu sefer benim uykum kaçıyor ya da ben binbir zahmet uykuya dalıyorum en tatlı yerinde bizimki ağlıyor uyku sorunundan dolayı bedenen ve ruhen bitik vaziyetteyimGunaydin kizlar. Uykusuz gecelere merhaba dedik.gunduz sorun yok gayet guzel doyuyor gece oldu mu memeyle kavga basliyor. 2 saat emzirme arti mama ancak doyuyor.tabi butun mahalleyi ayaga kaldirdiktan sonra kizlar bebeginizin gozunde kayma var mi. Kac gundur farkindayim ve arastirinca korktum biraz.
Gunaydin kizlar. Uykusuz gecelere merhaba dedik.gunduz sorun yok gayet guzel doyuyor gece oldu mu memeyle kavga basliyor. 2 saat emzirme arti mama ancak doyuyor.tabi butun mahalleyi ayaga kaldirdiktan sonra kizlar bebeginizin gozunde kayma var mi. Kac gundur farkindayim ve arastirinca korktum biraz.
Millar sezeryan olmustm Ben. Bugünn 16. Günüm adet kanamasından çok Kan geliyo yarım saatte bir ped doluyo ve adet ağrısı gbi ağrım var sizdede oldu mu bu normal mi
Gunaydin guzel annisler,onca sanci,uykusuzluk ve endiseli bir cumartesiyi atlattim cok sukur..
Bende temmuz annesi olarak kaldim ya valla helal olsun bana
Gelelim benim dogum hikayeme valla surda 2.3 kisi kaldi benim bildigim Allah en kisa zamanda sizede yasatsin canlarim..
Cuma aksami kontrole gitmistim,dr cati muayenesi yapti,zor gecmedi ama biseyler olucagini hissettim, o aksam sanci vs olmayinca 1 parmak aciklikla eve dondum, pazartesi gel dedi dr um.. ama sabah aniden suyum geldi kizlar birde ne gorim bebek kakasini yapmis suyum yesil beni bir panik,korku aldimi, dogru hastaneye kostuk suniyi bagladilar gittigim gibi ztn 4 cm olmusum bile, neyse plates topuyla ziplama vs derken 3bucuk saat suni sanci sonucu dogru dogumhaneye, dogum oldu ne olur ne olmaz midesi yikanmis bizm kizin enfeksiyon vs olmasin diye,cok sukur suan iyi odem ve sislik disinda biraz burun tikanikligimiz var, sutum sakir sakir gelmesede az az geliyor ins artar diyorum, tabi agrilarim ve 3 dikisim var ins bugun taburcu oluruz diye umuyorum hayirlisiyla, simdilik bizden bu kadar, gozun aydin dilekleriniz icinde coook tesekkur ediyorum, darisi bekleyrn arkadaslarima, sizde saglicakla kavusun ins...
Yok canim bayağı geliyor benim de çatlağı vardı tedavi gördüm yeni geçti çok şükür.Hmm canım ben hemoroid olmuştum ve kanamam oluyor zannetmiştim meğerse makat çatlamış. Rahim den geldiğine eminsen adet olabilir o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?