- 8 Ocak 2008
- 1.819
- 3.595
- 333
- 48
- Konu Sahibi ayprensesii
- #56.541
Aynı şeyi düşündüm ama taze hazırlayın deniyorMamayı termosa koyup denedin mi oluyor mu bilmiyorum. Yani içeceği mamayı önceden hazırlasak? Mama konusunda çok cahilim mazur görün![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi düşündüm ama taze hazırlayın deniyorMamayı termosa koyup denedin mi oluyor mu bilmiyorum. Yani içeceği mamayı önceden hazırlasak? Mama konusunda çok cahilim mazur görün![]()
Canım ketilda her zaman kaynamış suyun olsunHadi ya sizde de aynı yani . öğünlerin arasını da azaltmaya başladı o yüzden tam kestiremiyorum uyunacağıını e bende yemek uyku gibi bazı eksiklerimi tamamlarken bizimki başlıyor bir anda uyanıyor. Ve bu ne zaman düzelecek şimdi bir de yalnızım iyice darlanıyorum canım![]()
Benim ablamın oğluda boyleydi acıkdığı an basardı cığlığı. Normalde bebek biraz aranır hafıf miyildar ağlamak gibi anlarsın acıkdı mama yaparsın verirsin içer.Mama kullanan anneler, sizde de böyle bir durum var mı? Bir tek bizim oğlan mı böyle yaygaracı ?
Hiç tahammülümüz yok mama iki dakikada hazır olacak hemen verilecek. Termostat hazır ılıtılmış su bekletiyorum tahmini 5-6 dakika olmadan mama hazırlıyorum ona rağmen çığlık çığlığa ağlıyor hatta gecikirse katılıyor ağlarken mama için. Altını dahi açtırmıyor o an sanıyorsun altını pisletti diye ağluyor. Öncelik mama napıcam bilmiyorum . gündüz sorun değil o kadar sinir laçka olsa da..ama gece apartmanı ayağı kaldıracak neredeyseçoğu zaman durum böyle. Siz de de aynı mı ?
Benim sütüm 3.günün akşamı geldi canım çok şükür şuan için sıkıntım yok. Süt gelsin diye neler içmiştim başım dönüyodu artk :) bol bol emzir sende hiç aksatma. Ucunu çıkarıyolar emdikçe :)) Benm ayaklarımın şişi dün indi inanki derim yara oldu artık çatladı o derece şiştiler. Ben sabaha kadar 10 serum yemiştim hastanede kaldığm gece. Atamadım vucudumdan. Her gören ayaklarımı söylüyodu eşimin ayakkabısı bile olmuyordu düşün. Sinirlerim bozuldu artık eve bebek görmeye kimsenin gelmesini istemiyodum ayyy nolmuş ayakların öyle ayyy karnın niye gitmedi hâlâ duruyo diyolardı. Canım sende 10serum yesen sende şişersin, karnımda 3günde şişmedi 3günde inmesini mi bekliyosun deyip susturdum artk konuşanları. Harbiden de öyle aylardır derimiz genişlemiş hemen sönmesini bekliyolar :/ ben zaten canımın derdine düşmüşüm acaip demorolize olmuştum millet başına gelince anlycak salla gitsin sende hele ki kv yi. Ağrı kesicilerini ihmal etme belini sıcak tut ben bi kaç günde bel sırt ağrısı çektim hâlâ var ufak ufak.Doğurdum canım amin çok sağol. Evet sezaryene alındım normal gelmedi malesef. Gerçekten gün geçtikçe ağrılar geçiyor ilk gün bebeğimi bile göremedi gözüm ağrdan yapamayacağım hiç yürüyemeyeceğim gibi geldi ama şüküt iyiyim. Ayaklarım şişti şimdi sadce sende de olmuşmuydu davul gibiler herkes normal diyor hemşirelerde dedi ama her gelen ay senin aykaların neden böyşe oldu diyor özellikle kv kişisi. Benimde sütüm yoktu canım geldi şükür uçlarımda yoktu silikon uçla emziriyorum ama sütüm tam doyurmuyor mama takviyesi yapıyorum. Süt için galactago damla alabilirsin humana çay birde rezene bana iyi geldi sanada iyi gelir inşallah
Sadece suyunu hazır edebilirsin .Keske oyle olsa .Mamayı termosa koyup denedin mi oluyor mu bilmiyorum. Yani içeceği mamayı önceden hazırlasak? Mama konusunda çok cahilim mazur görün![]()
Mama kullanan anneler, sizde de böyle bir durum var mı? Bir tek bizim oğlan mı böyle yaygaracı ?
Hiç tahammülümüz yok mama iki dakikada hazır olacak hemen verilecek. Termostat hazır ılıtılmış su bekletiyorum tahmini 5-6 dakika olmadan mama hazırlıyorum ona rağmen çığlık çığlığa ağlıyor hatta gecikirse katılıyor ağlarken mama için. Altını dahi açtırmıyor o an sanıyorsun altını pisletti diye ağluyor. Öncelik mama napıcam bilmiyorum . gündüz sorun değil o kadar sinir laçka olsa da..ama gece apartmanı ayağı kaldıracak neredeyseçoğu zaman durum böyle. Siz de de aynı mı ?
Kızım 36+0 da 2500 doğdu canımBebeğiniz kaç kilo doğdu?
İnan çok özledim gebeliğimi ne güzelmiş yaa kıymetini bilÇok komik ya, ağustos anneleri topiğine baktım orda bile başlamış bebekler doğmayastres olmaya başladım ben bide yapacak bir şey bulamıyorum önerisi olan var mı, yürüyecek gezecek durumda değilim malesef. Bebeğin iki üç çeşit battaniyesi var bi tane daha battaniye örmeye başladım dün. Bu gidişle bebek doğmadan biter o da
![]()
Canım bendede var idrarımı yaparken yanma oluyo aynı zamanda kaşıntı var krem kullanıyorum ama enfeksiyona bişe bulamadım. Doğum yaparken mi enfeksiyon kaptı acababen de geçen hafta tam olarka öyleydim grip olmuş gibi titreme ateş halsizlik vs. biraz psikolojikti benim evdeki misafirlerden çok bunalmıştım biraz da aşırı uykusuzluktan yorulmuşum. uyuyup kafa dinleyince geçti. bende de doğumdan bu yana geçmeyen bir idrar yolu yanması var. ilk başlarda ameliyat etkisidir vs. diye üzerinde durmadım ilk bir hafta azalır gibi oldu ama şu zamanlar tavan yaptı benzer bir sorun yaşayan var mı? idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi?

Jac kere sizdirdi. Hem de siki sıkı baglamama rağmen asla memnun değilimKızlar sleepy marka bez kullananlar vardı nasıl izlenimleriniz? Memnun musunuz? Komşum falan onu beğenmiş kullanıp bende merhaba bebek setinden aldım 2 tane. 1 numara 2 5 kg 2 numara 3 6 kg benim oğluş 19günlük 4 kg ikisi de olur sanırım şuan değil mi?
sezeryanla doğum yaptım doğumdan itibaren vardı hamileyken bir şeey yoktu ilk haftalar sondadan mı acaba diye düşündüm. su kaybı çok oluyor ama bir o kadar da su içiyorum fayda etmiyor. haftaiçi bebişten fırsat bulursam aile hekimine gidip en azından tahlil yaptırayım diyorum gerçi doğumdan sonra bi hafta antibiyotik de vermişti dr ne olur ne olmaz diye ama o da fayda etmemiş.Canım bendede var idrarımı yaparken yanma oluyo aynı zamanda kaşıntı var krem kullanıyorum ama enfeksiyona bişe bulamadım. Doğum yaparken mi enfeksiyon kaptı acaba
bence çok şanslısın en iyi kv mesafeli duran kv dir.Bu kvler niye böyle ya benimkide aynı tripli aynı apartmanda oturuyoruz ama sabahtan beri bir kere geldi. Annem sağolsun o koşuyor her şeyime o olmasaymış naparmışız bilmiyorum eşimle tek başımıza
Canım ketilda her zaman kaynamış suyun olsun
O uyanınca hemen tekrar ac.
Zaten suyun ılık olması gerekiyor.
Dk
Bile dolmadan al yap
Ben hastanedeyken böyle yapıyodum
Hemen oluyor.
Sicak gelirse hemen çeşmede sogutuyodum
termos kettle hepsi hazır bekliyor ama azıcık ılısın diye suya koy ya da ısıt çok tahammülsüz ya. Hep böyle olacaksa yandıkCnm bizde de aynıydı durum. Ben artık günlük au kaynatıp ılıtıyorım, hazırda bekliyor su.
Kızlar ya oğlum bir buçuk gündür kaka yapmadı. Sadece mama ile besleniyor ya kabız olduğunda ve böyle geç kaka yaptığında gerçekten dışkısı sert oluyor ve bir.kere poposu kanamisti. İlk kez ikinci güne gircek korktum biraz acile gitsem m sizce?
Pek mesafe yok gibi aynı apartmanda olunca batıyor :) benimki de aynısıbence çok şanslısın en iyi kv mesafeli duran kv dir.
Dün gece emzik vereyim dedim. Hiç yapmayacaktım sözde. Mecbur kaldım ama onda bile çığlık attı mama için ağladı...büyüme atağı geçiriyordu yine 6.hafta.Benim ablamın oğluda boyleydi acıkdığı an basardı cığlığı. Normalde bebek biraz aranır hafıf miyildar ağlamak gibi anlarsın acıkdı mama yaparsın verirsin içer.
Bu benim ablamın oğlu acıkdığı an basardı cığliği emzikde kulanmıyordu o an hazır etmek lazımdi annem, ben, ablam koşuşduruyorduk resmen mama hazırlar ken. Elimiz ayağmıza dolanıyordu.
Yaa cok gecmis olsun uzuldum canim .Hemen gecer bebisine daha iyi bakarsin aglamacanım aynı sebepten acilden geldim şuan acildeki doktor kendi doktoruma foto çekip gönderdi 10 tane antibiyotik iğne yazıldı pazartesi günü kendi doktoruma muayeneye gidicem moralim alt üst zaten zor yetiyordum kendime bebeğime bide günde 2 iğne çıktı ne zaman iyileşicem diye ağlayıp duruyorum. Aksatma görün sende doktoruna daha kötü olmasın
Yok canim ne uyumasi .Gece yeni basliyorKizlar bebisleri uyuttuysaniz tv8de asiri komik bi program var. Gul gul oldum lohusa depresyonu fln kalmadi.