2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bizede ilk 10 gün çok rahat oluyor dediler ama eşim istemedi 16 .Gün ancak girebildim. Gündüz uykusu ağır olmadığı için zorlandık. 2saat boyunca boncuk boncuk baktı ağladı. Beklediğimiz gibi olmadı ama güsel kareler var yine. Beli bir düzen oluştuysa randevunu ona göre al. Mesela bizimki sabahları emdikten sonra çok keyifli oluyor keşke o zaman gidebilseydik.

Parlak renk Kanaman yok değil mi, benimde kahverengi leke oldu dün ve bugun olmadı. Nişan geldi yani ama gelen giden yok muayeneden dolayı oldu yani, seninki de öyledir muhtemelen
Parlak da geldi ama çok az. Nişan da sanırım bölük pörçük geldi bende . Bi gece gelmiş bi de gün içinde . Doktor kanama olur dediği için takılmadım bebeğin hareketler de iyi diye

Aminn amin allah razi olsun

Yarın goturcem yalancı kabızlık olmuyor bizimki gerçek kabız oluyor. Kakası sert oluyor çıkarken de zarar veriyor poposuna. Sabaha kadar mühlet verdim bakalim

Biz yaptırdık canım 6. Ve 7. Günde yaptı fotoğrafçımız. Oğluşun resimleri çok tatlı oldu. Ama benim eşimle bebekle aile fotoğraflarımızı da 6. Günde çekmiştik onları görğnce ağlama krizine girdim. O kadar çirkin geliyor ki o lohusa ben gözüme hatta resimleri falan seçmedim hala. Hiç bakasım yok. Yine de sen bebeğinle fotoğraf çekinebilirsin canım kaç günlük olursa olsun hatıra.

Geçmiş olsun canım, benimde bugün doüum yapalı 8 gün oluyor.Aşırı gergin ve sinirliyim, 5 yaşındaki kızımı istemsiz tersliyprum şımarınca daha sonra vicdan azabı çekiyorum.Eşimle zaten sorunluyuz bu gece tatsız oldu gece 12.30 eve geldi içeri almadım bodrumdan girmiş.Ayrı odalardayız şuan.Bu evlilik bu gece kesin bitti dedim.

Canım buzdolabında mama 24 saate kadar dayanmıyor mu? Hani suyu kaynatıp soğutup mamayı hazırlasan dolapta hazır dursa. Hemen 2 dk termostaki suda ılıtsan olmaz mı? Benimki emdiği için baktım doymuyor mama istiycek daha memedeyken su kaynatıp hazırlamaya başlıyorum yoksa bizimkide basıyor çığlığı.
Sağol canım deniyim bakalım sabah sipariş vereyim. Evet emiyor bizimki ama sinirlene sinirlene. Memeyi bırakcak diye korkmaya başladım.

Slerpy bez ben çok kullandım ve gayet memnundum.Şuanda benzeri ürün kullanıyorum fakat şöyle bir şey var biraz sızdırıyor yani bezi değiştirme süresi uzunsa sızıyor.Yenidoğan zaten sık bez değiştirildiği için bence ideal.Gündüzleri sleepy kullanın, gece yatarken ve dışarı gezmeye vs giderken prima kullanın.Bez gibi bir şey için fazla para hatcamaya hiç luzum yok.Eskiden sargı bezlerle büyütmüşler bizleri.

Dün doğum günümdü kızlar. Kızımla ilk doğum günüm oldu ama benim en çok ağladığım doğum günüydü sanırım. Sabah bi gaz sancısı çektik atlattik. Dolaşmaya çıkarız biraz diyorduk ki öğleden sonra 3-4 gibi başlayıp akşam 10a kadar süren feci bir gaz sancısı yaşadık. O çırpındıkca ben ağladım. Dayanamıyorum artık hiç güçlü bir anne değilim. Çocuğumu acı çekmeye mi doğurdum diye içimi çeke çeke ağladım o ağladıkca. Emerken bile iç çekiyor hıçkıra hıçkıra ağlıyor. Hepimiz seferber olduk ama çaresi yok ki. Saatlerce emdi biraz rahatlar belki diye.
Hala aklıma gelince gözlerim doluyor. Şimdi mışıl mışıl uyuyor çok şükür. Doğduğundan beri 2.böyle zor günümüzdü. Hergün gaz sancısı ağlama krizleri çekiyoruz saatlerce ama bugün bi başkaydı sanki. Keşke bebekler acı çekmese hiç adil gelmiyor böyle olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…