- 23 Ağustos 2013
- 2.004
- 3.018
- 133
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.581
Çatıya baktığında kanama olur diye kendi söylemişti . O yüzden tekrar haber vermedim. Pazartesi yine randevu var zatenCanim kanama varsa hastaneye gelmelisin demişdi benim dr. Dr haberi varmi?
Sanırım nişan da geldi benim artık. Sancı flan yine yok amaO oluyor canım benimde devam etti iki gün sonra geçti, neyse en azından Çarşamba doğacak seninki bakalım bizimki ne zaman gelecek
Ağrıdan sızıdan duramıyorum ya bide çok ağırlaştım taşıyamıyorum kendimi, özleyeceğime eminim ama bir an önce hafifletmek istiyorum, bide bebeğimi sevmek istiyorum artıkİnan çok özledim gebeliğimi ne güzelmiş yaa kıymetini bil
Bizede ilk 10 gün çok rahat oluyor dediler ama eşim istemedi 16 .Gün ancak girebildim. Gündüz uykusu ağır olmadığı için zorlandık. 2saat boyunca boncuk boncuk baktı ağladı. Beklediğimiz gibi olmadı ama güsel kareler var yine. Beli bir düzen oluştuysa randevunu ona göre al. Mesela bizimki sabahları emdikten sonra çok keyifli oluyor keşke o zaman gidebilseydik.Kızlar yenidoğan çekimi yaptrdnz mı. Malum benm kv yoğunbakımda olunca biz doğum fotoğrafı çektrmeyi iptal ettk moralimz yoktu. Yenidoğan çekimi yapalım dedik ama biraz geç kaldık 22 günlük olduk bugün. Bi fotografçyla görüştüm 15 günden sonra çekemiyrz dedi. Başkasıyla görüştm uyku durumu nasıl dedi valla çok değişken dedim. Salı günü gidicez çekime bakalım olacak mı..çekim yaptrıp bana tavsiyede bulunmak isteyen varsa sevinrm
Sanırım nişan da geldi benim artık. Sancı fian yine yok ama
Yaa çok sevindim canım güle güle büyüt bizede dua et lütfenKizlar tek tek alinti yapamiyorum k bakmayin nolur, sabah 12;25 te premses hanim geldi, cok sukur darisi bekleyen canlara.. Ayrintili yazicam ins yasadiklarimi hepinize guzel dilekleriniz icinn,dualariniz icin cook tesekkur ederim..
Sanırım bide serenity =)
Parlak da geldi ama çok az. Nişan da sanırım bölük pörçük geldi bende . Bi gece gelmiş bi de gün içinde . Doktor kanama olur dediği için takılmadım bebeğin hareketler de iyi diyeParlak renk Kanaman yok değil mi, benimde kahverengi leke oldu dün ve bugun olmadı. Nişan geldi yani ama gelen giden yok muayeneden dolayı oldu yani, seninki de öyledir muhtemelen
Takılma bencede ama tekrar kanama şeklinde olursa pazartesiyi bekleme istersenParlak da geldi ama çok az. Nişan da sanırım bölük pörçük geldi bende . Bi gece gelmiş bi de gün içinde . Doktor kanama olur dediği için takılmadım bebeğin hareketler de iyi diye
Hadi bakalımkayramberamveram Milana firuze serenity16
Kızlar cesaretimi topladım, şimdi meyve suyuna hint yağından bir tatlı kaşığı katıp deneyeceğim.
Walla kafanı şişiren mutsuz eden birileri olmasındansa lohusa tek başına kalsın daha iyi. Zaten lohusalıkta insan depresyona girmeye çok meyilli oluyor bi de bu can sıkıcı Kişiler bildiğin hasta ediyor insanı Allah tez zamanda seni de rahatlatsın
Bende ses gelmiyince seni doğurmuş iylan etim.Çatıya baktığında kanama olur diye kendi söylemişti . O yüzden tekrar haber vermedim. Pazartesi yine randevu var zaten
Yarın goturcem yalancı kabızlık olmuyor bizimki gerçek kabız oluyor. Kakası sert oluyor çıkarken de zarar veriyor poposuna. Sabaha kadar mühlet verdim bakalimAynen hazır her şey... o da kar etmiyor. Aynı anda hazır olması lazım basıyor çığlığı.
termos kettle hepsi hazır bekliyor ama azıcık ılısın diye suya koy ya da ısıt çok tahammülsüz ya. Hep böyle olacaksa yandık
Kuzu bende kaka yapacak diye bu konulara da baktım 6.hafta ile 5. Aya kadar süren yalancı kabızlık olurmuş bebeklerde bir araştır 3-4 gün bekle istersen eğer geçmezse götür.. Kan varsa zaten hiç bekleme
Biz yaptırdık canım 6. Ve 7. Günde yaptı fotoğrafçımız. Oğluşun resimleri çok tatlı oldu. Ama benim eşimle bebekle aile fotoğraflarımızı da 6. Günde çekmiştik onları görğnce ağlama krizine girdim. O kadar çirkin geliyor ki o lohusa ben gözüme hatta resimleri falan seçmedim hala. Hiç bakasım yok. Yine de sen bebeğinle fotoğraf çekinebilirsin canım kaç günlük olursa olsun hatıra.Kızlar yenidoğan çekimi yaptrdnz mı. Malum benm kv yoğunbakımda olunca biz doğum fotoğrafı çektrmeyi iptal ettk moralimz yoktu. Yenidoğan çekimi yapalım dedik ama biraz geç kaldık 22 günlük olduk bugün. Bi fotografçyla görüştüm 15 günden sonra çekemiyrz dedi. Başkasıyla görüştm uyku durumu nasıl dedi valla çok değişken dedim. Salı günü gidicez çekime bakalım olacak mı..çekim yaptrıp bana tavsiyede bulunmak isteyen varsa sevinrm
Geçmiş olsun canım, benimde bugün doüum yapalı 8 gün oluyor.Aşırı gergin ve sinirliyim, 5 yaşındaki kızımı istemsiz tersliyprum şımarınca daha sonra vicdan azabı çekiyorum.Eşimle zaten sorunluyuz bu gece tatsız oldu gece 12.30 eve geldi içeri almadım bodrumdan girmiş.Ayrı odalardayız şuan.Bu evlilik bu gece kesin bitti dedim.kızlar doğum yapalı 8 gün olan biri olarak hala kendimi zihinsel olarak toplayabilmiş değilim, herşeye ağlıyorum en son pınar süt reklamına ağladımbir de arada bebeği benimmiş gibi hissetmiyorum hayatım bitti kendime neden böyle bişi yaptım gibi saçma düşünceler geliyor, siz de durumlar nasıl duygusal olarak?
Canım buzdolabında mama 24 saate kadar dayanmıyor mu? Hani suyu kaynatıp soğutup mamayı hazırlasan dolapta hazır dursa. Hemen 2 dk termostaki suda ılıtsan olmaz mı? Benimki emdiği için baktım doymuyor mama istiycek daha memedeyken su kaynatıp hazırlamaya başlıyorum yoksa bizimkide basıyor çığlığı.Hadi ya sizde de aynı yani . öğünlerin arasını da azaltmaya başladı o yüzden tam kestiremiyorum uyunacağıını e bende yemek uyku gibi bazı eksiklerimi tamamlarken bizimki başlıyor bir anda uyanıyor. Ve bu ne zaman düzelecek şimdi bir de yalnızım iyice darlanıyorum canım
Sağol canım deniyim bakalım sabah sipariş vereyim. Evet emiyor bizimki ama sinirlene sinirlene. Memeyi bırakcak diye korkmaya başladım.Canım seninki emmeye devam ediyor iyi.benim ki biraz emiyor zorla,az gelen süt de kesilince hayatta ağzına aldırtmıyorsun bi daha.ağlama krizine giriyor.bende aventin sağma makinası var,acaba o mu az çekiyor diye hastane tipi kiraladık ama değişen bişey Yok.canım ben bira mayası tabletini n11den aldım.kullandığım Damla''nın ismi de bestlak,dene bakalım inşlh işe yarar
Slerpy bez ben çok kullandım ve gayet memnundum.Şuanda benzeri ürün kullanıyorum fakat şöyle bir şey var biraz sızdırıyor yani bezi değiştirme süresi uzunsa sızıyor.Yenidoğan zaten sık bez değiştirildiği için bence ideal.Gündüzleri sleepy kullanın, gece yatarken ve dışarı gezmeye vs giderken prima kullanın.Bez gibi bir şey için fazla para hatcamaya hiç luzum yok.Eskiden sargı bezlerle büyütmüşler bizleri.Kızlar sleepy marka bez kullananlar vardı nasıl izlenimleriniz? Memnun musunuz? Komşum falan onu beğenmiş kullanıp bende merhaba bebek setinden aldım 2 tane. 1 numara 2 5 kg 2 numara 3 6 kg benim oğluş 19günlük 4 kg ikisi de olur sanırım şuan değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?