2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bu kvler niye böyle ya benimkide aynı tripli aynı apartmanda oturuyoruz ama sabahtan beri bir kere geldi. Annem sağolsun o koşuyor her şeyime o olmasaymış naparmışız bilmiyorum eşimle tek başımıza

Teşekkürler

Kızlar karnımdakı dikişlerden biri atmış mercimek tanesi kadar bir delik açılmış ve bir damla su vardı üstünde ne yapmam lazım kendiliğnden yapışır mı tekrardan doktora gitmek istemiyorum resmen hastane fobisi oluşmuş bende

Canim ben sleepy kullaniyorum dogumdan beri memnunum. Hic pisik olmadi. Fiyat olarak da cok uygun.

Mama kullanan anneler, sizde de böyle bir durum var mı? Bir tek bizim oğlan mı böyle yaygaracı ?

Hiç tahammülümüz yok mama iki dakikada hazır olacak hemen verilecek. Termostat hazır ılıtılmış su bekletiyorum tahmini 5-6 dakika olmadan mama hazırlıyorum ona rağmen çığlık çığlığa ağlıyor hatta gecikirse katılıyor ağlarken mama için. Altını dahi açtırmıyor o an sanıyorsun altını pisletti diye ağluyor. Öncelik mama napıcam bilmiyorum . gündüz sorun değil o kadar sinir laçka olsa da..ama gece apartmanı ayağı kaldıracak neredeyse çoğu zaman durum böyle. Siz de de aynı mı ?

Bence doktora sormadan mamaya bulasmayin .Biz de sut gelmiyor diye verdik .Hatta az vermisiz bebeğim acliktan sarilik oldu .Simdi de ayni seyler olmasin diye devam ediyoruz.Cok üzülüyorum .
Bu kvler niye böyle ya benimkide aynı tripli aynı apartmanda oturuyoruz ama sabahtan beri bir kere geldi. Annem sağolsun o koşuyor her şeyime o olmasaymış naparmışız bilmiyorum eşimle tek başımıza
Gelmesin napcan ki .Gelip huzur kaçırmaktansa en istediğim sey .
Gecmis olsun canim .Bence doktora git senin yapabileceğin bisey yok daha kotu olmadan önlem alinsin .

Tek başımayım bir yandan pışpışlayıp bir elimle de mama hazırlıyorum, napıcam bilmiyorum

Ayniyiz.Uyanacagini hissedince gunduz annem gece esim koşuyor mama hazirlamaya .Su hazir oluyor .Dedigin gibi 2 dk suruyor ama hemen küsüyor bagiriyor .Mamayi verince yutmuyor.

Ayniyiz.Uyanacagini hissedince gunduz annem gece esim koşuyor mama hazirlamaya .Su hazir oluyor .Dedigin gibi 2 dk suruyor ama hemen küsüyor bagiriyor .Mamayi verince yutmuyor.
Hadi ya sizde de aynı yani . öğünlerin arasını da azaltmaya başladı o yüzden tam kestiremiyorum uyunacağıını e bende yemek uyku gibi bazı eksiklerimi tamamlarken bizimki başlıyor bir anda uyanıyor. Ve bu ne zaman düzelecek şimdi bir de yalnızım iyice darlanıyorum canım

canım aynı sebepten acilden geldim şuan acildeki doktor kendi doktoruma foto çekip gönderdi 10 tane antibiyotik iğne yazıldı pazartesi günü kendi doktoruma muayeneye gidicem moralim alt üst zaten zor yetiyordum kendime bebeğime bide günde 2 iğne çıktı ne zaman iyileşicem diye ağlayıp duruyorum. Aksatma görün sende doktoruna daha kötü olmasın

Ben de annem gidince ne yapcam kara kara düşünüyorum. Onume hazir gelen yemegi bile yiyemiyorum.

Canım seninki emmeye devam ediyor iyi.benim ki biraz emiyor zorla,az gelen süt de kesilince hayatta ağzına aldırtmıyorsun bi daha.ağlama krizine giriyor.bende aventin sağma makinası var,acaba o mu az çekiyor diye hastane tipi kiraladık ama değişen bişey Yok.canım ben bira mayası tabletini n11den aldım.kullandığım Damla''nın ismi de bestlak,dene bakalım inşlh işe yarar

Valla aynı durumdayız benim bebegimde emiyor ama kilo kaybediyor.
Aile hekimim bekleyelim diyor.
Bir doktor anne sütünü unut diyor
Sütüm var benimde. Ama bosaltamiyor du bebek.
Ondan olabilir

Çok komik ya, ağustos anneleri topiğine baktım orda bile başlamış bebekler doğmaya stres olmaya başladım ben bide yapacak bir şey bulamıyorum önerisi olan var mı, yürüyecek gezecek durumda değilim malesef. Bebeğin iki üç çeşit battaniyesi var bi tane daha battaniye örmeye başladım dün. Bu gidişle bebek doğmadan biter o da

Canım mama önceden hazırlanamıyor. Hazırlanan mama da en fazla yarım saat bekletilebiliyor. Ebe bana öyle söyledi
Hmm doğrudur canım o zaman kullanmadığım için bilmiyorum. Ama gece için pişen mamaları hazırlayıp termosa koyan bir tanıdığım vardı. Tabi piştiği için durum farklı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…