2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

E bebek tekstil ürünlerinde indirim vardi.Devam ediyor mu bilmiyorum. Instagramda sedeflikoza,melikenin sirin dukkani ve irem baby kids güvenilir.

Gozun aydin canim, rabbim acisini gostermesin. Darisi basimiza :)

Bence hemen dr gidin kanananın azalarak bitmesi gerekiyor ilk ayın sonuna doğru ve ateş hiç iyi değil.

Canim dun waikiki ve soobeden bayramlik ciciler aldim oglusa. Hem uygun fiyatlar hem internetten de alabilirsin.

Canım bana epidural yapmadılar açılmam 3 cm de kaldığı için sezaryene alın diye yalvardım dayanamadım :) sana yapmışlar ne güzel

Kizlar bisey sorcam. Bebeğim emerken kafasi ve cenesi titriyor .Ağlamazken sakin sakin emerken oluyor .Acaba kendini mi kasiyor ?Boyle bir durum yasayan var mi ?

Kızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/

Bende ses gelmiyince seni doğurmuş iylan etim.
Yok yok, daha çarşambaya kadar bekliyoruz zaten. Bence maalesef kendi gelmeyecek ve ben suni sancı veya sezeryana mecbur olacağım ama bir ümit bekliyorum işte. Bu sabah yürüyüş yaptım 3 km. Birazdan da squat yaparım. Çıkmıyor çocuk napacağımı şaşırdım ya

Canım hiç denedin mi bilmiyorum ama kanguru veya sling ile gezdirmek işe yarıyor diyenler var. Bir de benim takip ettiğim, doktorumda doğruranların paylaşım yaptığı bir grup var. Oradan gaz kaka problemleri için notlar aldım. Onu da paylaşıyorum belki işine yarayan birşey olur. Geçmiş doğum günün de kutlu olsun

Eklentiler

• gaz kaka prob (2).webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 64
  • gaz kaka prob.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 57
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…