Gunaydin guzel annisler,onca sanci,uykusuzluk ve endiseli bir cumartesiyi atlattim cok sukur..
Bende temmuz annesi olarak kaldim ya valla helal olsun bana
Gelelim benim dogum hikayeme valla surda 2.3 kisi kaldi benim bildigim Allah en kisa zamanda sizede yasatsin canlarim..
Cuma aksami kontrole gitmistim,dr cati muayenesi yapti,zor gecmedi ama biseyler olucagini hissettim, o aksam sanci vs olmayinca 1 parmak aciklikla eve dondum, pazartesi gel dedi dr um.. ama sabah aniden suyum geldi kizlar birde ne gorim bebek kakasini yapmis suyum yesil beni bir panik,korku aldimi, dogru hastaneye kostuk suniyi bagladilar gittigim gibi ztn 4 cm olmusum bile, neyse plates topuyla ziplama vs derken 3bucuk saat suni sanci sonucu dogru dogumhaneye, dogum oldu ne olur ne olmaz midesi yikanmis bizm kizin enfeksiyon vs olmasin diye,cok sukur suan iyi odem ve sislik disinda biraz burun tikanikligimiz var, sutum sakir sakir gelmesede az az geliyor ins artar diyorum, tabi agrilarim ve 3 dikisim var ins bugun taburcu oluruz diye umuyorum hayirlisiyla, simdilik bizden bu kadar, gozun aydin dilekleriniz icinde coook tesekkur ediyorum, darisi bekleyrn arkadaslarima, sizde saglicakla kavusun ins...