2018 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Doğumu başlatabiliyormuş: "Müshil etkisi olan bu yağ içildiği takdirde bağırsak hareketlerine yol açar ve bu hareketler de rahimi rahatsız ederek sancıları başlatabilir. " Biz hala doğuramadık malum
Haaa iyi beni ilgilendiren bi konu değilmiş squat yapın canım :))

Civil uygun ve kaliteli oluyor. Mothercare kaliteli ama biraz pahalı. Ebebek, babymall gibi online mağazalardan da aldım ben

Ne güzel kısa sürede doğurmuşsun canım. Ben suni alınca uzamasından korkuyorum, senin zaten açıklığın varmış ondan kısa sürdü heralde. Güle güle, sağlıkla büyüt bebişini. Biz artık Ağustos annesi olacağız, muhtemelen sen son Temmuzsun diye tahmin ediyorum:)

Kızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/
üye olduğum bir gruptan gaz kaka ile ilgili not aldığım işe yarayan yöntemleri paylaşıyorum, belki faydası olur ...

Eklentiler

• gaz kaka prob (2).webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 53
  • gaz kaka prob.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 52
Bende ya yarın ya salı kontrole gidicem dr kendisni aradım konuşdum. Bir untrason yapıp kontrol ederiz 41 e kadar korkulacak bir şey yok endişelenme dedi 41 den sonrada doğuma girecek dr a giderim her halde. Bizim bu bebeler cok rahatlar.

Kızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/
CNm benimki de öyle,mama kullandığımız İçin.hatta mamada 3. Markayı deniyoruz şu anda.ben zeytin yağını Ocak'ta kızdırıp soğuttuktan sonra poposuna sürüyorum,kulak çubuğuyla da hafif makatına doğru.o yumuşatıyor Ve kakasını yapmasını sağlıyor

Sen şu anda kaç+kaçsın tam olarak?

hemen etki ediyormuymuş acaba? Benim okuduğum kaynakta etkililiği çok muallakta diyordu. İşe yararsa haberimiz olsun:)

Benim okudugum yabanci formlarda 2 yemek kasigi diyordu 2 ile 6 saat arasinda etkisi basliyormus. Ben tam guvenemedim 1 tatli kasigi kullandim ama etki etmedi. Biraz daha beklicem tekrar kullancam ama bu sefer miktari arttircam. Benim dr da 42 ye kadar da bekleyebiliriz dedi ama ben korkuyorum ya kakasini yaparsa felan.

Dilara4 canım ilk iki üç saat bana sadece üst pİjama giydirdiler bacaklarımı örttüler sonra kanama kontrolü için gelip baktılar ve depend kilot ve pijamamı giydirdiler. Ben pijama takımı giydim. Tesettürlü olduğumdan gecelikle rahat edemem diye. Ama tuvalete giderken gecelik daha rahat olur diye düşündüm çünkü her seferinde lavaboya girmeden alt pijamamı kirlenmesin diye çıkardım ben.

Kizlar bisey sorcam. Bebeğim emerken kafasi ve cenesi titriyor .Ağlamazken sakin sakin emerken oluyor .Acaba kendini mi kasiyor ?Boyle bir durum yasayan var mi ?
Ben yaşıyorum ben de merak ediyordum bunu kayınvalidem yoruluyor ondan oluyor dedi ama bilemedim.

Canım doktoruna danışsan güzel olur ama benimki kakasını yapmadığı için doktor mama miktarını arttırdı doymadığı için

@metmat Z Zelichka kizlar nasilsiniz ?Merak ettim sizi uzun zamandir görmüyorum. Yazdiysaniz da ben kacirdim.
Selamlar uzun süredir giremiyorum.Ates hala ıspartada yarın üniversitede göz kontrolü var.Lazer ameliyatı oldu.insallah denizliye sevk edilecegiz.Tek sıkıntı 2 gun önce gözünde beyaz bir leke oluştu enfeksiyon drdi göz doktoru.insallah onun gecmesini bekliyoruz.insallah tekrar ameliyat demezler.onun dışında sağlığı iyi şükür.

Kizceler ben mi gormedim @bedef ten haberi olan varmi ne yapti aklimda yazamadim bir turlu,
Z Zelichka oda var ates nasil ne yaptilar acaba hic girmiyorlar mi ki?
Ispartada hastanede Ateş'im.yarın üniversitede göz kontrolümüz var lazer ameliyatı oldu.insallah sonuç iyi çıkarsa bizi Denizli'ye sevk edecekler.bir aksilik çıkmazsa ordan da taburcu oluruz insallah haftaya.
Gözünde enfeksiyon oluşmuş ameliyat sonrasi 1-2 gün içinde oluyormuş normalde. bizimki 2 hafta sonra oluştu.insallah onu da atlatırsak denizliden haftaya taburcu oluruz die düşünüyoruz.bugün 101.gün hayatımın en zor en üzücü yılı oldu 2018.Rabbim bundan sonra hayırlısını versin insallah yavrumu sağlıkla bize bağışlasın.

Benim gidişat da öyle, bu sıcakta hiç çekilmiyor dün akşam saatlerce sıcak suyun altında kaldım bana mısın demiyor

Çok geçmiş olsun Rabbim Ateş oğlana hayırlı sağlıklı ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…