- 14 Kasım 2016
- 7.953
- 12.360
- 248
- Konu Sahibi ayprensesii
-
- #56.641
Haaa iyi beni ilgilendiren bi konu değilmişDoğumu başlatabiliyormuş: "Müshil etkisi olan bu yağ içildiği takdirde bağırsak hareketlerine yol açar ve bu hareketler de rahimi rahatsız ederek sancıları başlatabilir. " Biz hala doğuramadık malum
Civil uygun ve kaliteli oluyor. Mothercare kaliteli ama biraz pahalı. Ebebek, babymall gibi online mağazalardan da aldım benKızlar oğlum şu an hastane çıkışlarını giyiyor. Hatta hafiften büyük bile oluyor. 24 günlük şu an. Biraz 0-3 aylık bişeyler alsam diyorum. 4-5tane tek alt ve 10-12tane çıtçıtlı var. Alt üst takım gibi şeyler almamışım. Dışarı çıkamam şimdi netten alsam diyorum.
Netten yada İnstagram dan nerden alabilirim oğluma kıyafet? Alışveriş yaptığınız yerler neresi kızlar?
Squatı da bir gün yapıyorum iki gün yürüyemiyorum ağrıdanHaaa iyi beni ilgilendiren bi konu değilmişsquat yapın canım :))
Ne güzel kısa sürede doğurmuşsun canım. Ben suni alınca uzamasından korkuyorum, senin zaten açıklığın varmış ondan kısa sürdü heralde. Güle güle, sağlıkla büyüt bebişini. Biz artık Ağustos annesi olacağız, muhtemelen sen son Temmuzsun diye tahmin ediyorum:)Gunaydin guzel annisler,onca sanci,uykusuzluk ve endiseli bir cumartesiyi atlattim cok sukur..
Bende temmuz annesi olarak kaldim ya valla helal olsun bana
Gelelim benim dogum hikayeme valla surda 2.3 kisi kaldi benim bildigim Allah en kisa zamanda sizede yasatsin canlarim..
Cuma aksami kontrole gitmistim,dr cati muayenesi yapti,zor gecmedi ama biseyler olucagini hissettim, o aksam sanci vs olmayinca 1 parmak aciklikla eve dondum, pazartesi gel dedi dr um.. ama sabah aniden suyum geldi kizlar birde ne gorim bebek kakasini yapmis suyum yesil beni bir panik,korku aldimi, dogru hastaneye kostuk suniyi bagladilar gittigim gibi ztn 4 cm olmusum bile, neyse plates topuyla ziplama vs derken 3bucuk saat suni sanci sonucu dogru dogumhaneye, dogum oldu ne olur ne olmaz midesi yikanmis bizm kizin enfeksiyon vs olmasin diye,cok sukur suan iyi odem ve sislik disinda biraz burun tikanikligimiz var, sutum sakir sakir gelmesede az az geliyor ins artar diyorum, tabi agrilarim ve 3 dikisim var ins bugun taburcu oluruz diye umuyorum hayirlisiyla, simdilik bizden bu kadar, gozun aydin dilekleriniz icinde coook tesekkur ediyorum, darisi bekleyrn arkadaslarima, sizde saglicakla kavusun ins...
üye olduğum bir gruptan gaz kaka ile ilgili not aldığım işe yarayan yöntemleri paylaşıyorum, belki faydası olur ...Kızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/
Bende ya yarın ya salı kontrole gidicem dr kendisni aradım konuşdum. Bir untrason yapıp kontrol ederiz 41 e kadar korkulacak bir şey yok endişelenme dedi 41 den sonrada doğuma girecek dr a giderim her halde. Bizim bu bebeler cok rahatlar.Yok yok, daha çarşambaya kadar bekliyoruz zaten. Bence maalesef kendi gelmeyecek ve ben suni sancı veya sezeryana mecbur olacağım ama bir ümit bekliyorum işte. Bu sabah yürüyüş yaptım 3 km. Birazdan da squat yaparım. Çıkmıyor çocuk napacağımı şaşırdım ya
CNm benimki de öyle,mama kullandığımız İçin.hatta mamada 3. Markayı deniyoruz şu anda.ben zeytin yağını Ocak'ta kızdırıp soğuttuktan sonra poposuna sürüyorum,kulak çubuğuyla da hafif makatına doğru.o yumuşatıyor Ve kakasını yapmasını sağlıyorKızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/
Sen şu anda kaç+kaçsın tam olarak?Bende ya yarın ya salı kontrole gidicem dr kendisni aradım konuşdum. Bir untrason yapıp kontrol ederiz 41 e kadar korkulacak bir şey yok endişelenme dedi 41 den sonrada doğuma girecek dr a giderim her halde. Bizim bu bebeler cok rahatlar.
Saat olmadığı için son untrasona göre: 40+3Sen şu anda kaç+kaçsın tam olarak?
O zaman 41 perşembe doluyor, senin de bir şey kalmamış. Az daha sabır canımSaat olmadığı için son untrasona göre: 40+3
Benimki de 2 gun yapmamisti .Dr tam doymadigi icin dediKızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/
hemen etki ediyormuymuş acaba? Benim okuduğum kaynakta etkililiği çok muallakta diyordu. İşe yararsa haberimiz olsun:)
Bende ya yarın ya salı kontrole gidicem dr kendisni aradım konuşdum. Bir untrason yapıp kontrol ederiz 41 e kadar korkulacak bir şey yok endişelenme dedi 41 den sonrada doğuma girecek dr a giderim her halde. Bizim bu bebeler cok rahatlar.
Ben yaşıyorum ben de merak ediyordum bunu kayınvalidem yoruluyor ondan oluyor dedi ama bilemedim.Kizlar bisey sorcam. Bebeğim emerken kafasi ve cenesi titriyor .Ağlamazken sakin sakin emerken oluyor .Acaba kendini mi kasiyor ?Boyle bir durum yasayan var mi ?
Kaka ve çişini az yapması doymadığı anlamına geliyor canım.Bizmki dünden berü yapmıyor yine büyük tuvaletini. Neden ki o biliyor musun ?
Canım doktoruna danışsan güzel olur ama benimki kakasını yapmadığı için doktor mama miktarını arttırdı doymadığı içinKızlar oğlum büyük tuvaletini yapmıyor bi yardım edin banaaaa dün hastaneden aldığmdan beri mama vermedm hiç emzirdm hep idrarını yapıyor ama diğeri yok :/
Selamlar uzun süredir giremiyorum.Ates hala ıspartada yarın üniversitede göz kontrolü var.Lazer ameliyatı oldu.insallah denizliye sevk edilecegiz.Tek sıkıntı 2 gun önce gözünde beyaz bir leke oluştu enfeksiyon drdi göz doktoru.insallah onun gecmesini bekliyoruz.insallah tekrar ameliyat demezler.onun dışında sağlığı iyi şükür.
Ispartada hastanede Ateş'im.yarın üniversitede göz kontrolümüz var lazer ameliyatı oldu.insallah sonuç iyi çıkarsa bizi Denizli'ye sevk edecekler.bir aksilik çıkmazsa ordan da taburcu oluruz insallah haftaya.
Yok yok, daha çarşambaya kadar bekliyoruz zaten. Bence maalesef kendi gelmeyecek ve ben suni sancı veya sezeryana mecbur olacağım ama bir ümit bekliyorum işte. Bu sabah yürüyüş yaptım 3 km. Birazdan da squat yaparım. Çıkmıyor çocuk napacağımı şaşırdım ya
Çok geçmiş olsun Rabbim Ateş oğlana hayırlı sağlıklı ömür versinSelamlar uzun süredir giremiyorum.Ates hala ıspartada yarın üniversitede göz kontrolü var.Lazer ameliyatı oldu.insallah denizliye sevk edilecegiz.Tek sıkıntı 2 gun önce gözünde beyaz bir leke oluştu enfeksiyon drdi göz doktoru.insallah onun gecmesini bekliyoruz.insallah tekrar ameliyat demezler.onun dışında sağlığı iyi şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?